فرم ارزیابی مهاجرت به کانادا

شرایط اقامت سرمایه گذاری کبک در 2013 Quebec Immigrant Investor Program

بازگشت
بازدیدکنندگان : 93374 نفر 1393/03/26
شرایط اقامت سرمایه گذاری کبک در 2013  Quebec Immigrant Investor Program

Quebec Canada

آغاز پذیرش پرونده های سرمایه گذاری کبک در 2013  Quebec Immigrant Investor Program

همانطور که پیشتر به اطلاع رساندیم، پرونده های سرمایه گذاری کانادا-کبک متوقف شد ولی طبق اطلاعیه بخش مهاجرت کبک در تاریخ 22 خرداد 1392، پذیرش مجدد سرمایه گذاری 180هزار دلاری کبک در امسال یعنی: Aug. 1,2013  برابر 10 مرداد 1392 مجددا آغاز خواهد شد.

مزایای این برنامه:

الف - سرعت بیشتر در کسب اقامت کانادا در حدود یکسال

ب - عدم نیاز به مدرک زبان برای کسب اقامت کانادا

ج - ارائه اقامت به تمام اعضای خانواده

د -  امکان کار، تحصیل رایگان و بیمه خدمات درمانی از ابتدای ورود به کانادا

ه - ارزانترین روش سرمایه گذاری جهت کسب اقامت، نسبت به کشورهای دیگر


بی شک برنامه مهاجرتی سرمایه گذاری کبک هم اکنون سریعترین روش برای دریافت اقامت کانادا است، بسیاری از موکلین ما که نگران تحصیل یا سربازی فرزندان خود هستند از این روش اقدام می کنند.

تجربه گذشته ما در قبولی برنامه مهاجرتی کبک به شما کمک خواهد نمود تا بهترین پرونده را برای قبولی در این روش داشته باشید.

ما در این روش سعی بر این داریم تا هزینه های خود را بعد از دریافت فایل نامبر و تایید قبولی پرونده شما دریافت داریم تا اعتماد سازی اولین شرط وکالت ما باشد.


نیازمندی های این روش:

دارا بودن تجربه در یک شغل طی 5سال گذشته، مانند: مدیریت شرکت،پروانه وکالت، پروانه کسب یا پزشک 

داشتن دارایی ثابت مانند ملک به ارزش حدود 2 میلیارد تومان (1.6میلیون دلار کانادا)

پرداخت 180 هزار دلار کانادا بعد از قبولی در مصاحبه در استانبول ترکیه یا مونترال کانادا


ما دارای تیم متخصص در زمینه آماده سازی پرونده شما شامل:   حسابرس خبره، مترجم فرانسه و انگلیسی، کارشناس رسمی دادگستری و استفاده از تجربیات موکلین قبلی که از همین روش قبول شده اند.

 

از نکات کلی این خبر می توان موارد زیر را برشمورد:

الف) خوشبختانه مبلغ سرمایه گذاری تغییری نکرده است ولی پیش بینی می شود در سال 2014 این مبلغ دوبرابر گردد.

ب) هزینه بررسی مدارک به 10 هزار دلار کانادا افزایش پیدا کرده است.

ج) در این برنامه حدود 2000 پرونده از سراسر جهان پذیرفته خواهد شد و برای هر کشور تا 70درصد کل پرونده خواهد بود.

د) لیست مدارک مورد نیاز در ابتدا بسیار آسان خواهد بود تا فرد سرمایه گذار بعدا و تا قبل از مصاحبه بتواند با خیال راحت مدارک تکمیلی را ارسال کند. 

 

 

نکته :

در حال حاضر دولت کانادا سریعترین و ارزانترین برنامه مهاجرت را دارا می باشد و تمایل زیادی به افزایش رقم سرمایه گذاری دارد ولی هنوز مصوبه قانونی آن را دریافت نکرده است، امری که در سال بعد دور از دسترس نیست، پس برای هموطنانی که شرایط  اینکار را دارند پیشنهاد خوبی می باشد.

 

برای کسب اطلاعات بیشتر فرم ارزیابی رایگان ما را تکمیل نمایید تا کارشناسان ما در دفتر مونترال در بازه زمانی 1تا 7 روزه جواب شما را از طریق ایمیل ارسال نمایند، یا توضیحات روش سرمایه گذاری کانادا و شرایط مورد نیاز مهاجرت و اقامت کانادا را اینجا مشاهده فرمایید.

 

 

Quebec reopens the Immigrant Investor Program on August 1,2013

 Even though it has not been officially announced, rumor has it that the Quebec program will reopen and accept a limited number of applications on August 1, 2013. The program has been closed for more than a year now and the reopening is eagerly anticipated.

 

It has been confirmed that the QCIIP will reopen on August 1st, 2013, with the following conditions 

  • CA $800,000 investment requirement
  • CA $1,600,000 net worth requirement
  • 2,000 files quota with a 70% maximum per country (to be confirmed this week)
  • CA $10,000 application processing fees
  • Files will be submitted to both BIQ-Hong Kong and BIQ-Montreal as per usual procedures 

 

دیدگاههای کاربران
دیدگاه شما ثبت شد و بزودی در صورت نیاز پاسخ داده خواهد شد
  • رزوبه
  • 11:38-1397/05/09
آیا شرایط اقامت کبک فرق کرده است؟
بنده دارای پروانه کسب معتبر بیش از 7 سال در شهرهای جنوبی ایران هستم/ دارایی ملکی تا 2میلیون دلار (البته با دلار دولتی) دارم/ مالیات هم خوب پرداخت کردم/ دوتاپسر 20و21ساله دارم. دوستانم سه سال پیش از روش سرمایه گذاری کبک اقدام و رفته اند. الان میتوان شروع کرد؟ فقط من نمیتوانم زبان بخوانم
  • گنجی
  • 17:25-1397/05/10
امسال برنامه کبک 2018 ارزش دارایی متقاضی به دو میلیون دلار با نرخ دلار دولتی افزایش پیدا کرده است.
هر دو پسرتان در پرونده شما خواهند بود و بلافاصله مقیم می شوند.
این برنامه نیاز به مدرک زبان ندارد. بعد از قبولی باید ول دولت را پرداخت کنید.
  • Hamed
  • 9:00 -1394/11/17
سرمايه گذاري كبك دو سال طول ميكشه، منظورتون بعد از ورود هست يا طول زماني كه كارمون براي رفتن درست بشه
  • گنجی
  • 11:43 -1394/11/18

بعد از سپری شدن این زمان، شما به محض ورود به کانادا مقیم می شوید و کارت اقامت را دریافت می کنید.

  • دکتر محمدی
  • 11:26 -1394/10/21
من می خواهم برای برنامه سال 2016 سرمایه گذاری کبک اقدام کنم،آیا الان می توانم؟ دارایی در حد 1.6 میلیون دلار نیز دارم ولی مدرک زبان ندارم!
  • گنجی
  • 12:53 -1394/10/22

خوشبختانه این برنامه در سال 2016 بازگشایی خواهد شد و شما می توانید از ابتدای دی ماه 94 تا اردیبهشت 95 برای ارائه مدارکتان به دفتر تهران مراجعه کنید. لینک زیر را بخوانید:

برنامه سرمایه گذاری کبک 2016

  • fahimeh ahmadi
  • 1:23 -1393/09/23
با سلام وتشکر از ایمیل ارسالی شمادر خصوص مهاجرت به کانادا می خواستم بپرسم من وکیل پایه یک هستم و6 سال سابقه وکالت دارم و تسلط به زبان انگلیسی وتا حدودی زبان فرانسه دارم ومدرک کارشناسی ارشد از دانشگاه تهران. برای اخذ اقامت آیا با داشتن پروانه وکالت نیاز به سرمایه 2 میلیاردی اشاره شده هست یا خیر؟ ممنون از راهنمایی شما
  • گنجی
  • 5:27 -1393/09/24

بله، حتما نیاز به سرمایه دارید.

سرمایه گذاری کبککارآفرینیاسپانسرشیپ همسردانشجویینیروی متخصصویزای توریستیکاریابی کانادافرم ارزیابیتماس با ما