فرم ارزیابی مهاجرت به کانادا

چگونه برای همسر، پرونده اسپانسرشیپ بفرستیم

بازگشت
بازدیدکنندگان : 13242 نفر 1393/06/07
چگونه برای همسر، پرونده اسپانسرشیپ بفرستیم

Spousal-Sponsorship-in-Canada

چگونه برای همسر، پرونده اسپانسرشیپ بفرستیم

کانادا دارای یکی از بهترین قوانین مهاجرتی در زمینه اسپانسرشیپ همسر است. در برنامه اسپانسرشیپ همسر Spousal Sponsorship Program که زیر مجموعه Family Class Immigration می باشد، به افراد مقیم کانادا یا سیتی زن اجازه می دهد که همسر غیر مقیم خود را جهت دریافت اقامت کانادا به همراه خود ببرد. هردو نفر اسپانسر کننده و اسپانسرشونده باید از اداره مهاجرت کانادا CIC موافقت نامه کتبی دریافت کنند تا مراحل اسپانسرشیپ تکمیل شود. اداره مهاجرت کانادا تغییراتی در مورد شرایط جدید اسپانسرشیپ همسر ایجاد نمود که در بخش های خبری قبلی خواندید

برای این منظور، زوج هایی که قصد اقامت با هم در کانادا را دارند، می بایست از یکی از دو روش زیر اقدام نمایند.هر دوی این روش ها دارای جوانب مثبت و منفی هستند و هنگام اقدام باید کاملا مورد توجه قرار گیرند:

1- زوج در کانادا است:

زوج هایی که می خواهند پرونده اسپانسرشیپ خود را ارسال نمایند و در حال حاضر در داخل خاک کانادا هستند باید اپلیکیشن داخل کانادا را تکمیل نمایند. در این حالت همسری که هنوز مقیم نشده است تا زمان انتظار برای دریافت اقامت، ویزای کار open work permit دریافت می کند. به همین دلیل تقاضای ویزای کار ایشان همزمان با تقاضای اسپانسرشیپی ارسال می گردد. بالطبع تا زمانیکه ویزای کار برای این فرد صادر نشده است حق کار در کانادا را ندارد. همچنین اگر این فرد کانادا را در طی مراحل انجام اسپانسرشیپ ترک کند ممکن است با تاخیر فراوان یا بسته شدن پرونده مواجه شود.

نکته منفی اینجا است که شما تا قبل از دریافت ویزای کار نمی توانید کار کنید، همچنین زمان زیادی تا دریافت برگه قبولی اسپانسرشیپی خود در پیش دارید! پس برای مسائل مالی و عاطفی دچار مشکل خواهید شد، موردی که این روزها بارها توسط  روزنامه های کانادایی به آن پرداخته شده است.

اگر یکی از زوجین دارای فرزند از همسر قبلی خود باشد، حتما باید در پرونده مشخصات کامل آن فرد درج شود.

 

2- زوج خارج از کانادا است:

هنگامی که همسر شما در خارج از کانادا زندگی می کند، میتوانید از این طریق برای او تقاضای اقامت دائم نمایید. همچنین همسر شما می تواند تا زمان بررسی پرونده و دریافت قبولی به کانادا وارد و خارج شودو مسافرت نماید ولی همچنان باید از طریق روش دوم تقاضا دهد. در این روش پرونده شما بعد از بررسی اولیه در کانادا در ویزا آفیسی که همسر شما مقیم آن کشور یا حداقل به صورت قانونی یکسال در آن کشور بوده است بررسی نهایی می شود.(پرونده های ایران در ترکیه-آنکارا بررسی می گردد)بنابراین مدت زمان بررسی پرونده اسپانسرشیپ کانادا بستگی به ویزا آفیس آن ناحیه دارد.که برای ایرانیان، در حال حاضر 56 روز زمان بررسی پرونده اسپانسر کننده است و 14 ماه زمان بررسی اسپانسرشونده.

 

خلاصه:

برنامه های اسپانسر شیپ دارای نکات فراوانی است که عدم اطلاع از آن و مدارک مورد نیاز می تواند برای شما و همسرتان زمان بر و دارای هزینه شود. همچنین دارا بودن مدارک مستند برای اثبات ازدواج مانند سند ازدواج، شناسنامه و .. برای صحت پرونده لازم است. همچنین زوج هایی که در داخل کانادا اقدام می کنند بدانند که تا قبل از دریافت مدرک اسپانسرشیپ یا ویزای کار حق اشتغال ندارد و باید برنامه ریزی دقیق داشته باشند.

 

برای ارزیابی شرایط خود جهت ارزیابی برنامه اسپانسرشیپ همسر کانادا، فرم ارزیابی را تکمیل نمایید.

 

 اگر سوالی در این مورد دارید، در قسمت پایین پرسش خود را مطرح کنید، حتما پاسخ خود را از آقای گنجی - وکیل رسمی مهاجرت- دریافت خواهید کرد.


دیدگاههای کاربران
دیدگاه شما ثبت شد و بزودی در صورت نیاز پاسخ داده خواهد شد
  • بهزاد
  • 12:59 -1395/10/30
با سلام بنده از طریق اسکیل ورکر کبک اقدام کردم و لندینگ فی رو هم پرداخت کردم منتظر صدور ویزا هستم با خانمی یک ساله اشنا شدم که یک فرزند دختر داره میتونم بعد اومدن ویزا عقد کنم و برم کانادا بعد از اومدن پی آر درخاست اسپانسر شیپی بدم برای همسرم؟ و اینکه دخترشون رو هم میتونم ببرم؟
  • گنجی
  • 11:53 -1395/11/02

بله.

  • آرش
  • 2:48 -1395/09/26
سلاموقت به خیرمن سال 2012 مقیم کانادا شدم ولی تا به حال حدود یک سال در چهار سال در کانادا بوده ام.اخر اکتبر امسال برا همسرم اقدام به فرستادن مدارک کردم. دو هفته پیش طی یک نامه مدارک بیشتری از من خواستن مثل OHIP &PASSPORTS و هر مدرکی که میزان حضور من در کانادا رو نشون بده.آیا این مسله طبیعی ست یا ممکنه پرونده رو دچار مشکل کنه؟سپاسگزارم
  • گنجی
  • 9:04 -1395/09/27

مهم است ابتدا باید سوابق حضور شما بررسی شود که آیا می توانید طی 5 سال دوسال اقامت را نشان دهید.

  • یوسف
  • 6:18 -1395/06/31
سلام من 2 سال پیش کارت PR خودم را گرفتم و بعد از آن با همسرم به صورت رسمی در ایران ازدواج کردم از آن تاریخ تا امروز در ایران هستیم و با هم زندگی می کنیم قصد دارم طی دو ماه آینده به کانادا (مونترال) رفته و برای همسرم اقدام اسپانسرشیپ انجام بدم آیا به علت اینکه بیش از دو سال ازدواج کردیم شرایط خاص داریم و یا باید فرمهای خاص دیگری را برای اسپانسرشیپی پر کنیم دلیل سوال من این است که در سایت CIC برای افرادی که کمتر از 2 سال ازدواج کرده اند و بچه هم ندارند حالت Conditional permanent resident تعریف شده است و برای بیش از دوسال هیچ فورم خاصی یا پیج مخصوصی وجود ندارد ممنون
  • گنجی
  • 11:19 -1395/07/01

بای ازدواج خود را قبلا اعلام می کردید./ شرایط خاصی ندارید./ ان مورد بعد از گرفتن پی ار برای همسرتان است.

  • zohre
  • 6:31 -1395/06/14
سلاماز طریق skill worker برای مهاجرت کبک اقدام کرده بودم و بتازگی فایل نامبر فدرال و مدیکال را هم دریافت کردم. دو ماه پیش در چین ازدواج کردم و الان باردارم.سوال اینجاست که میتونم فعلا تا اومدن ویزای خودم، ازدواجم رو اعلام نکنم؟ قصد دارم هر وقت ازدواجمو تو ایران با مدارک رسمی ایرانی ثبت کردم، اونوقت اعلام کنم.ایا این مسئله مشکل ساز میشه؟با تشکر
  • گنجی
  • 8:43 -1395/06/15

اعلام کنید البته باید دقیق امتیازبندی شوید (با شرایط همسر)

  • solmaz
  • 7:28 -1395/02/06
سلام و خسته نباشید جناب گنجی، من خانومی 32 ساله مقیم دائم کبک و فعلا بیکار هستم و میخواهم با اقایی در ایران که سابقا با ایشان همکار بوده ام و 10 سال از من بزرگتر هستند و بتازگی جدا شده اند ازدواج کنم و اسپانسر ایشان باشم .نکته اینجاست که اگر من بمدت 9 ماه به ایران برگردم تا مراسم ما برگزار شود و ما با هم زندگی کنیم ایا میتوان مدارک اسپانسرشیپی همسرم رو از ایران برای اداره مهاجرت ارسال کنم ؟ چون در برخی وبسایت ها خوانده ام که حتما در زمان اقدام برای ارسال مدارک حتما باید در کانادا حضور داشته و ساکن باشم در غیر اینصورت ممکن است پرونده بطول انجامد . لطفا بنده را راهنمایی بفرمایید چون این مسئله باعث نگرانی من و ایشان شده است .با سپاس فراوان
  • گنجی
  • 3:03 -1395/02/08

میتوان ارسال کرد ولی بعد از آن نه ماه که دوباره به کانادا رفتید. / باید در زمان بررسی پرونده تان در کانادا باشید./

  • محمد
  • 11:26 -1394/09/18
سلام وخسته نباشيد من اسپنسر خانمم شدم و از پرونده ما يكسال گذشته چندى روزى هست كه افسر انكارا از ما اپديت فرم A BACKGROUND خواسته كه ما گفتند كه فرم قبلى يه ايرادى دارهمن سال 2008 فايل نامبر تو دمشق داشتم كه بعد از چند ماه پرونده را بستند يخاطر اينكه ليست مشاغل شغلمو ديگه نخواستم و مبلغ 550$ را بر گردانم ولى وكيل ما گفتند كه نيازى نيست اين مسئله را تو فرم قيد شودولى الان ميگند قيد كنيدايا اشتباه وكيل باعث ريجيكت پرونده ما مي شود ؟!!ببخشيد طولانى بوده
  • گنجی
  • 3:00 -1394/09/18

خیر ریجکت نمی شوید. بهتر بود از ابتدا در فرم ها ذکر میشد.

  • زینب
  • 2:26 -1394/08/19
سلام شوهرم سیتیزن کبک است ما دو سال پیش ایران ازدواچ کردیم البته شوهرم قبلا با یه خانم روسی در خود کبک ازدواج کرده بودند و جدا شده بودوحدود سه سال از هم جدا زندگی میکردند اما برای گرفتن سند طلاق اقدام نکرده بودند اومدند ایران ازدواج کردند و بعد برسی پرونده به ایشان گفتند شما باید سند طلاق داشته باشید و تازه اقدام کردند و سند طلاق گرفتند در صورتی که ما ازدواج کرده بودیم حالا تکلیف من چی میشه ایا میتونند من را اسپانسر کنند چون تاریخ سند ازدواج ما قبل تاریخ سند طلاق ایشان است ایا راهی دارد بهترین راه چیست من خیلی نگرانم لطفا اگر در مونترال دفتر دارید ادرس بدید تا شوهرم بیاد تکلیف من این وسط چیست لطفا جواب بدید
  • گنجی
  • 8:17 -1394/08/19

باید قبلا طلاق کانادایی خود را اعلام می کردند،  کمکی نمی توانم انجام دهم.

  • نرگس
  • 12:41 -1394/08/05
سلام همسر من pr کانادا داره و دو ماه پیش csqمن هم امده ولی ایمیل برای انجام مراحل انگشت نگاری دریافت نکردم به نظر شما چقدر دیگر باید صبر کنم و ایا امکان ندادن ویزا هست؟ متشکرم
  • گنجی
  • 2:38 -1394/08/05

اسپسانسر شیپ همسر، انگشت نگاری ندارد.

  • صبا
  • 10:32 -1394/07/16
سلام نامزدم به دليل نداشتن كارت پايان خدمت نموتونه بياد ايران عقد كنيم مجبوريم تركيه عقد كنيم آيا قابل قبول هست؟روند كار به چه صورتي هست
  • گنجی
  • 4:42 -1394/07/17

بله، البته با داشتن مدارک کافی.

  • حامدی
  • 8:31 -1394/06/04
سلاممن ساکن ایران و دوست دخترم سیتیزن کانادا هست و ما قصد ازدواج داریم، سوال من اینه که ما کجا باید ازدواج رسمی‌ کنیم که مورد قبول دولت کانادا باشه، و اینکه بعد از ازدواج چقدر زمان میبرد تا من هم وارد کانادا شوم؟
  • گنجی
  • 1:26 -1394/06/05

در محضر یا دفترخانه ازدواج در ایران، حدود 9 ماه زمان می برد.

  • م - ر
  • 12:59 -1394/02/29
با سلام و درود آقای گنجی عزیز ، من 25 مارچ جهت انجام مصاحبه در سفارت کانادا در آنکارا بودم و خداراشکر با ویزای من موافقت شد و گفتند که از طریق ایمیل زمان گرفتن ویزارا به من اطلاع میدهند و طبق گفته ایشان این زمان 2 هفته تا 20 روز خواهد بود از آن زمان تا به امروز قریب 2 ماه میگذرد و هیچ خبری نشده است . همسر من 2 ایمیل به سفارت زده که متاسفانه به هیچ یک جواب نداده اند . سوال من این است که علت این تاخیر چیست و چرا حتی به ایمیل هم جواب نداده اند و این کمی مارا نگران کرده است . (یاد آوری میکنم که من کیس ازدواج هستم و همسرم سیتی زن کاناداست ) ممنون میشم بفرمایید باید چه کار کنیم توی این مرحله ...
  • گنجی
  • 10:27 -1394/02/29

باید از وکیل تان بپرسید که در جریان پرونده هست اگر وکیل ندارید باید کل مدارکتان را بررسی کنم چون در مورد ویزای اسپانسر شیپ سختگیریها خیلی زیاد است و تا زمانیکه وارد کانادا نشده اید امکان رد شدن پرونده هست. 

  • زهرا
  • 11:07 -1394/02/09
سلام وقت بخیر.من دارای مدرک کارشناسی ارشد حسابداری هستم . مجردم و دقیقا یکسال است که با آقایی آشنا شدم که شهروند کانادا هستند و تصمیم به ازدواج داریم . سوالم این است که از روش اسپانسری همسر چه زمانی طول میکشد و چقدر هزینه در برخواهد داشت..ممنون از راهنمایی شما
  • گنجی
  • 3:25 -1394/02/10

حدود 9 ماه زمان خواهد برد.

  • مريم
  • 2:19 -1393/12/07
با سلام من براي FSW 2014 اقدام كرده بودم و الان در مرحله پاس ريكوئست هستم. به علاوه قصد ازدواج با اقايي رو دارم، از نظر شما ازدواج قبل از لند و اضافه كردن ايشون به پرونده ام عاقلانه تر است يا ازدواج بعد از لند و اسپانسر ايشون شدن؟
  • گنجی
  • 1:55 -1393/12/10

الان بهتر است.

  • شیدا
  • 12:22 -1393/08/24
با سلام اگر در کانادا پرونده ریجکت شده باشید وهمین زمان با یک کانادایی ازدواج کنید بهتر است یا به ایران برگردیم واقدام برای ازدواج وزمان ان چقدر طول میکشد با سپاس فراوان
  • گنجی
  • 12:44 -1393/08/25

بخش اول سوال شما نیاز به اطلاعات بیشتری دارد. /  زمان بررسی بین9 تا 15 ماه است.

  • رایان
  • 2:06 -1393/07/04
با سلاممن در حال حاضر نامزد دارم.تصمیم دارم برای کبک از طریق نیروی متخصص اقدام کنم.چقدر زمان میبره تا وارد کانادا بشم؟چه مدت بعد از ورود به کانادا میتونم همسرم رو به کانادا بیارم؟
  • گنجی
  • 1:06 -1393/07/04

در حال حاضر کبک تا اطلاع ثانوی بسته است.ولی کبک حدود دو سال زمان می برد البته بستگی به قبولی در مصاحبه دارد. / اگر تا قبل از ورود به کانادا خواستید ازدواج کنید حتما باید مجددا امتیازبندی شوید و به اداره مهاجرت کبک اعلام کنید. ولی بعد از لندینگ در کانادا می توانید پرونده اسپانسرشیپ بفرستید که کمتر از 14 ماه زمان می برد و شما به محض ورود می توانید برای همسرتان پرونده درخواست اسپانسرشیپ دهید.

  • lili
  • 3:34 -1393/06/22
سلام چند وقت بعد از ورود (مهاجرت) به کانادا از طریق نیروی کار می توان ازدواج کرد و برای همسر اقدام کرد؟چقدر طول میکشد که جواب بدهند؟در این مدت نفر اول باید در کانادا زندگی کند یا می تواند برگردد ایران و منتظر باشد؟
  • گنجی
  • 6:45 -1393/06/22

بالافاصله، ولی معمولا نیاز به کارت اقامت، بیمه، قرارداد اجاره یا خرید ملک و درآمد .... دارید که حداقل 2ماه طول می کشد. / بله فرد اسپانسرکننده باید در کانادا ساکن باشد تا پرونده اسپانسرشیپ به اتمام برسد.

  • حمید
  • 1:26 -1393/06/11
سلام همسر من در حال اپلای کردن هست میخواستم بپرسم اگر همزمان اقدام کنیم میتونیم باهم مهاجرت کنیم و چه مدارکی میخوان،ممنون
  • گنجی
  • 12:01 -1393/06/11

یکی از شما اقدام کند کافی است.

  • Amirhossein Behzadian
  • 12:46 -1393/06/08
سلام و خسته نباشیدامیرحسین هستم،31 سال سن دارم.مدرک کارشناسی در رشته مکانیک و کاردانی در رشته ماشین آلات راهسازی و معدنی از شرکت هپکو دارم.سابقه کار مرتبط در حدود 5 سال دارم.در حال حاضر به عنوان مدیر واحد ماشین آلات و مدیر دفتر فنی در معدن سنگ آهن مشغول به فعالیت میباشم.به تازگی نامزد کرده ام.سوالم از شما اینه که میتونم برای اخذ ویزای کار برای کانادا اقدام بکنم یا نه!!
  • گنجی
  • 11:10 -1393/06/11

بله، رشته شما مورد نیاز است. سابقه کارتان هم خوب است. بهتر است ابتدا برای نیروی متخصص فدرال اقدام کنید. 

سرمایه گذاری کبککارآفرینیاسپانسرشیپ همسردانشجویینیروی متخصصویزای توریستیکاریابی کانادافرم ارزیابیتماس با ما