فرم ارزیابی مهاجرت به کانادا

اقامت از طریق شهر های کوچک در کانادا (منیتوبا)

بازگشت
بازدیدکنندگان : 45284 نفر 1393/07/04
اقامت از طریق شهر های کوچک در کانادا (منیتوبا)

Morden Manitoba

اقامت از طریق شهر های کوچک در کانادا (منیتوبا)

همانطور که در خبرهای گذشته خواندید که بعضی از شهرهای کوچک کانادا، مقصد جدید مهاجران خواهند بود،  دراینجا به ذکر جزئیات آن می پردازیم.بسیاری از کسانیکه نمی توانند برای بهترین و سریع ترین روش اخذ اقامت کانادا یعنی نیروی متخصص فدرال 2014 FSW اقدام کنند، احتمالا از این روش میتوانند اقامت کانادا را دریافت کنند. در این روش شما از طریق برنامه استانی منیتوبا MPNP مقیم خواهید شد.

مشخصات شهر Morden در استان منیتوبا:

-          جمعیت : 9000 نفر

-          نرخ بیکاری: 3.1%

-          دما: دی ماه 16-درجه سانتیگراد – تیرماه 21 درجه سانتیگراد

-          موقعیت:در فاصله 112 کیلومتری شهر وینیپگ (مرکز منیتوبا) و نزدیک مرز آمریکا

-          نامزد پایتخت فرهنگی کانادا در سال 2008

 

در اینجا شرایط کلی برای اقامت از طریق جذب شهر Morden بیان شده است:

-          محدوده سنی بین 21 تا 45 سال

-          تمایل به زندگی در شهرهای دیگر کانادا نداشته باشند و فامیل، دوست و هیچ گونه ارتباطی مانند: سابقه تحصیل یا کار در شهرهای دیگر کانادا نداشته باشند.

-          دارای دیپلم یا حداقل یک سال سابقه تحصیل در مقطع فنی و حرفه ای باشند و مدرک آن را دریافت کرده باشند.

-          در طی 5 سال گذشته حداقل 2 سابقه کار داشته باشند.

-          دارای مدرک آیلتس جنرال باشند.(هیچ کدام از نمرات کمتر از 5نباشد)

-          دارای برنامه مدون و تمایل به زندگی و کار در Morden   باشند.

-          دارای منابع مالی باشند. (برای متقاضی اصلی 10هزار دلار و دیگر اعضاء خانواده 2هزار دلار) علاوه بر این باید هزنیه سفر اولیه جهت مصاحبه را داشته باشند.

مرکز مهاجرت در شهر Morden با کارفرماهای این منطقه در مورد مشاغل مختلف جهت تکمیل نیروی کار فعالیت می کند، مشاغل زیر در اولویت می باشند:

-          تولید کننده کابینت

-          جوشکار

-          مکانیک اتومبیل

-          تولید کننده

-          اپراتور ماشین بافندگی

-          مربی مهدکودک/پرستار خانه

در حال حاضر اولویت با کسانی است که تجربه کار و زندگی در روستاها و شهر های کوچک را داشته اند. متقاضیانی که پرونده آنها مورد قبول قرار گرفت برای مصاحبه با کارفرما و بازدید از شهر دعوت خواهند شد.

 

برای بررسی شرایط خود جهت اقدام از طریق این روش ، فرم ارزیابی مهاجرت به کانادا در تکمیل کنید، و در قسمت "آیا نکته ای برای وکیل دارید" تمایل به منیتوبا را درج کنید.

 

 

دیدگاههای کاربران
دیدگاه شما ثبت شد و بزودی در صورت نیاز پاسخ داده خواهد شد
  • طاهره
  • 16:56-1397/05/01
بنده لیسانس علوم تربیتی پیش دبستانی و فوق لیسانس روانشناسی بالینی هستم و ۱۷ ساله که به عنوان صاحب امتیاز و موسس مهدکودک و پیش دبستانی در ایران مشغول به کار هستم قصد مهاجرت به کانادا دارم چطور می تونم در مهدهای کودک کانادا کار کنم؟ شرایط خاصی داره ؟ از چه کانالی اقدام کنم؟
  • گنجی
  • 21:49-1397/05/05
ابتدا باید مقیم شوید
سپس یک دوره یکساله تحصیل کنید لذا مدرک زبان ایلتس نیاز دارید
  • سعید
  • 00:59-1396/09/11
سلام من ۳۰ سال سن دارم
دارای مدرک
Open water scuba instructor
از padi امریکا که دورش رو تایلند گذروندن
امتحان ایلتس ندادم ولی شیش میگیرم
میخواستم بدونم برای کانادا شانسی دارم؟
  • گنجی
  • 16:45-1396/09/12
با نمره 7.5 شانس خواهید داشت.
  • یونس
  • 14:42-1396/02/29
سلام من ٤٢ سال و با ٢٢سال سابقه کار در نجاری و کابینت سازی با مدرک دیپلم و داری جواز کسب و ایلتس ٥/٥ متاهل با دو فرزند و دارایی حدود ٦٠٠ میلیون تقاضای مهاجرت به شهر Morden را دارم لطفا راهنمایی کنید
  • گنجی
  • 19:29-1396/03/07
الان بسته است. اگر دارایی تا 350هزار دلار دارید برای کارافرینی می توانید .
  • علی
  • 11:0-1396/02/19
با سلام
من ۳۴ سال و متاهل هستم ایلتس اورال ۷ دارم جنرال ایا میتونم برای برنامه morden از طریق کار در فست فود اقدام کنم مدرک دیپلم دارم
باتشکر
  • گنجی
  • 18:32-1396/02/28
خیر. فامیل درجه یک در منیتوبا دارید؟
  • جلیلی
  • 2:52 -1395/11/16
سلاممن لیسانس کامپیوتر و یک مدرک فنی حرفه ای مکانیک خودرو دارم که سال 1380 گرفتم ، میخوام بدونم برای منیتوبا و یا morden میتونم اقدام کنم ؟
  • گنجی
  • 2:15 -1395/11/17

خیر.

  • سمیه بنی اتسان
  • 8:08 -1395/10/21
سلام.من دارای ندرک کارشناسی در دو رشته مدیریت دولتی و کشاورزی هستم.همسرم هم دارای کاردانی دامپزشکی و کارشناسی علوم آزمایشگاهی دامپزشکی است.همسرم دارای یک واحد مرغداری است که قریب به پنج سال سابقه مدیریت دارد.من هم دارای مروانه کسب در شغل خیاطی هستم.کل داریی ما هم حدود پانصد تومن است.و خواهان مهاجرت به مانیتوبا یا ساکساچوان هستیم.آیا ممکن است؟
  • گنجی
  • 7:04 -1395/10/23

باید دارایی بالاتر از 600 هزار دلار و ایلتس هم داشته باشید.

  • SAHAR
  • 12:50 -1395/08/26
سلام من فوق دیپلم مربی مودک و کارشناسی علوم تربیتی و همسرم فوق لیسانس زبان انگلیسی هستند هر دو سابقه کار دیریم و مدرم آیلتس آیا امکان گرفتن اقامت در یکی از شهرها از طریق کار برای ما وجود دارد یا خیر؟ ممنون
  • گنجی
  • 8:02 -1395/08/27

اگر تا سی سال و ایلتس 7.5 باشید ، بله.

  • شهرام
  • 3:59 -1394/12/19
سلام من ٤٧ ساله هستم با ١٨سال سابقه كار و ده سال مديريت . به فرمول هاي خاص در ساخت اجرهاي نسوز مسلطم و در حال خواندن زبان همسرم ليسانس مامايي دارد با ده سال سابقه و ارشد ژنتيك و در حال تدريس در دانشگاه كه يك كيت تشخيص سرطان هم طراحي نموده و ايلتس ٥/٥ دارد خواهر همسرم در ونكوور ساكن است ايا امكان مهاجرت براي ما وجود دارد؟
  • گنجی
  • 4:16 -1394/12/20

شرایط کاری شما خوب است نیاز به اطلاعات بیشتر در مورد دارایی و سرمایه شما داریم؟ با دفتر تهران تماس بگیرید.

  • مژگان
  • 9:46 -1394/10/01
باسلام 28 ساله هستم و مدرک فوق دیپلم مترجمی زبان دارم.اگر الان برای اموزش و سابقه کار مهد اقدام کنم و بتونم تا دوسال دیگه سابقه پیدا کنم ایا راهی برای مهاجرت هست؟شرط سنی داره یا تا 35 سالگی وقت دارم؟
  • گنجی
  • 3:39 -1394/10/02

بیشترین امتیاز تا 30 سالگی است . البته باید ایلتس 7.5 داشته باشید.

  • ahmad
  • 1:10 -1394/09/01
ب سلاممیخواستم جهت خرید ملک در کانادا اقدام کنم باتشکر
  • گنجی
  • 12:30 -1394/09/01

با کارشناسان دفتر تهران مشاوره کنید.

  • ارمين جويباري
  • 8:08 -1394/08/30
با سلامبعد از ورود به مانيتوبا و درصورتيكه طي دوسال موفق به ايجاد بيزينس نشويم ،مبلغ صد هزار دلار سوخت ميشود،سوال بنده اينست كه آيا پاسپورت نيز سوخت ميشود يا نه،مي توان در كانادا اقامت داشت
  • گنجی
  • 12:27 -1394/09/01

ودیعه صد هزار دلاری نزد دولت منیتوبا باقی می ماند. ولی اقامت شما پابرجا است.

  • ليلا
  • 9:25 -1394/08/30
با سلام آيا برنامه شهر مردرن با كارآفريني منيتوبا داراي شرايط متفاوتي است ؟ آيا براي كارآفريني منيتوبا بايد زمان ثبت نام اوليه مدرك آيلتس را حتما ارائه دهيم ؟
  • گنجی
  • 10:47 -1394/08/03

بله، اگر سن تا 29 سال باشد.

  • شکوفه
  • 4:59 -1394/08/02
با سلام برای مربی مهد چه مدرک و شرایطی لازمه؟ بنده لیسانس کتابداری و ارشد علوم تربیتی دارم معدل هر دو بالای 16 و نمره زبان فعلا 5 تا 6 ماه دیگه 7 میگیرم. میتونم برای کتابداری یا مربی مهد درخواست بدم؟
  • گنجی
  • 10:47 -1394/08/03

بله، اگر سن تا 29 سال باشد.

  • Arya
  • 9:54 -1394/06/04
با سلام،آیا برنامه نیروی متخصص منیتوبا 2015در حال حاضر باز میباشد؟
  • گنجی
  • 1:27 -1394/06/05

فقط اکسپرس اینتری .

  • Sadr
  • 11:12 -1394/06/03
باعرض سلام و خسته نباشید،اینجانب کارشناس پرستاری 32ساله متاهل(همسر دیپلم بدون مدرک زبان)آیلتس جنرال 6یک اسکیل 5.5دارم آیا میتوانم در حال حاضر برای morden یا هر استان دیگری به جز کبک اقدام کنم؟اگر نه ممکنست مثل سال گذشته برنامه های دیگری که نیاز به نمره پایینتر از 6دارد در ماههای آینده مجددا بازگشایی شود؟با سپاس
  • گنجی
  • 4:47 -1394/06/04

الان برای کبک واجد شرایط هستید.

  • sajad
  • 10:02 -1394/06/03
با سلام. بنده فوق دیپلم it و همسرم لیسانس آموزش زبان انگلیسی. و همچنین ۶ سال سابقه کار در مهد کودک و پیش دبستانی دارد. خواهر خانم بنده هم در تورنتو اقامت دارند. آیا امکان مهاجرت وجود دارد. تشکر
  • گنجی
  • 9:47 -1394/06/03

شن شما و همسر؟ مدرک زبان؟

  • Sahebeh Torabi
  • 11:39 -1394/06/02
با سلام واحترام،اینجانب لیسانس پرستاری 31ساله ،با8سال سابقه کارمیباشم ایلتس جنرال 6فقط لیسنینگ5.5آیا میتوانم برای mordenیاهر استان دیگری اقدام کنم؟
  • گنجی
  • 9:44 -1394/06/03

برای کبک می توانید اقدام کنید.

  • بیتا موسوی
  • 9:51 -1394/05/30
با سلام لیسانس مترجمی زبان انگلیسی هستم درضمن مدرگ مقدماتی وپیشرفته مهد کوک نیز می باشم وسه سال سابقه کار دارم می تونم اقدام کنم
  • گنجی
  • 5:50 -1394/06/01

اگر تا 30 سال سن باشید با داشتن مدرک زبان انگلیسی می توانید اقدام کنید.

  • ایمان
  • 10:19 -1394/05/29
سلام. برای شهر morden چند سال باید تعهد اقامت در این شهر رو داد؟ در واقع بعد از چندسال میشه به شهرهای دیگر کانادا مهاجرت کرد؟
  • گنجی
  • 12:12 -1394/05/13

واجد شرایط هستید بخش نیروی متخصص منیتوبا را بخوانید سپس می توانیم برای شما اقدام کنیم.

مهاجرت منیتوبا

  • داریوش
  • 12:30 -1394/05/11
با سلام. بنده دانشجوی ترم اخر فوق مکانیک هستم. و به مدت دو سال بعد از سربازی بیمه خود را تحت عنوان مشاغل ازاد از طریق تامین اجتماعی واریز نموده ام.دایی بنده در استان منیتوبا از طریق سرمایه گذاری سه سال پیش موفق به اخذ اقامات دائم شده اند و مدرک زبان جنرال 6 دارم. آیا راهی برای ورود بنده به کانادا هست؟
  • گنجی
  • 12:12 -1394/05/13

واجد شرایط هستید بخش نیروی متخصص منیتوبا را بخوانید سپس می توانیم برای شما اقدام کنیم.

مهاجرت منیتوبا

  • سمیه
  • 1:08 -1394/04/21
سلام .لیسانس مترجمی زبان و ایلتس7 دارم (34ساله) همسرم کابینت ساز 5سال سابقه داره ولی بیمه نبوده مدرک فنی حرفه ای کابینت سازی داره (30ساله) در حال خواندن ایلتس . ایا واجدشرایط هستیم؟ کدام شهر؟ چقدر زمان میبره ؟ با تشکر فراوان
  • گنجی
  • 6:53 -1394/04/22

شما با لیسانس مترجمی، میتوانید برای مهاجرت اقدام کنید./ تمام شهر ها امکانپذیر است. / حدود 1.5 سال.

  • پریا
  • 3:52 -1394/04/14
با سلام. من 26 ساله و کارشناس تغذیه با 3 سال سابقه کاری هستم(با بیمه)،آیلتس ندارم اما دارم می خونم، فرانسه تا سطح ب1.همسرم 28 ساله کارشناس عمران با 5 سال سابقه کار با بیمه هستند،زبان فرانسشون تا ب1 هست.فرزند نداریم.از چه طریق می توانیم اقدام کنیم؟آیا واجد شرایط برای مهاجرت هستیم؟در کدام شهر؟
  • گنجی
  • 4:47 -1394/04/15

از طریق نیروی نیروی متخصص کبک ولی بهتر است تا قبل از مصاحبه آیلتس 6 را هم نفر اصلی بگیرد.

  • علی
  • 1:52 -1394/04/07
سلام.من دارای مدرک کابینت سازی از فنی حرفه ای و 3 سال سابقه کار در این زمینه و دارای مدرک طراحی دکوراسون داخلی از فنی حرفهای.سن 24 سال و تقریبا 60 واحد درسی در دانشگاه گذراندم..از چه طریقی میتونم اقدام کنم؟
  • گنجی
  • 7:33 -1394/04/08

فقط کارآفرینی منیتوبا .

  • مجید
  • 1:30 -1394/04/04
من و همسرم لیسانس موسیقی هستیم و 22 سال فعالیت مستمر با مدارک فعالیتی هستیم دارای 2 فرزند جواز کسب هم دارم. آهنگسازی و انواع فهالیتهای هنری را دارم....آیا میتوانم از طریق منیوتوبا اقدام کنم برای مهاجرت؟
  • گنجی
  • 9:25 -1394/04/06

بله، امکانپذیر است از دفتر تهران وقت مشاوره کارآفرینی بگیرید.

  • محمد
  • 8:05 -1394/02/31
درود بر شما فوق لیسانس زیست میکروبیولوژِی هستم دو سال دانشگاه تدریس داشتم بدون بیمه، همسرم34 سالشونه پرستار، 8 سال سابقه کار داره، دو تافرزند داریم.در حال خواندن زبان هستیم. برای بریتیش کلمبیا چه باید بکنیم؟ ممنون
  • گنجی
  • 4:58 -1394/03/01

در بریتیش کلمبیا باید فامیل داشته باشید. برای فدرال (اکسپرس اینتری) اقدام کنید.

  • مجید
  • 10:48 -1394/02/28
درود بر شما من 29 ساله لیسانس مهندسی برق از دانشگاه آزاد تهران جنوب با 3 سال سابقه کار مرتبط در کارهای اجرایی بوده و هستم. دارای آیلتس 7 می باشم. خواستم بدونم شرایط مهاجرت به شهر آلبرتا یا شهر دیگه ای رو دارم؟ اگر پاسخ مثبت است این پروسه چه مقدار طول می کشد؟ با تشکر
  • گنجی
  • 4:44 -1394/02/28

برای شما خوب است از دفتر تهران وقت مشاوره بگیرید. / کمتر از یکسال .

  • علیرضا
  • 4:36 -1394/02/27
سلام فوق لیسانس عمران هستم و ده سال سابقه کار دارم مدیرعامل یک شرکت ساختمانی رتبه 5 و پروانه اشتغال نظارت و اجرا از مسکن و شهرسازی متقاضی اقامت و کار در استان ساسکاچوان می باشم درحال خواندن زبان هستم چه امتیاز زبانی باید کسب نمایم؟
  • گنجی
  • 4:35 -1394/02/28

باید /آیلتس 7 داشته باشید البته شرایط کارآفرینی 100هزار دلاری را دارید.

  • مهدی
  • 7:03 -1393/09/06
با سلام من راننده بیل مکانیکی هستم . مدرک زبان ندارم و زبانم ضعیف هست. آیا می توانم از طریق کارفرمایی اقدام کنم؟
  • گنجی
  • 1:57 -1393/09/07

با دارا بودن ایلتس 5 و پیشنهاد شغلی از کارفرمای کانادایی امکانپذیر است.

  • کریمی
  • 6:23 -1393/09/05
ویزای منیتویاکار - بازنشسته لیسانسدارای مدرک فنی و حرفه ای نقشه کشیمدرک زبان ندارمبرنامه نویس آموزشی
  • گنجی
  • 4:46 -1393/09/06

امسال که بسته شد، دیر اقدام کردید ولی رزومه خود را برای بررسی در سال بعد ایمیل کنید.

  • صدیقه
  • 12:06 -1393/08/25
سلام من لیسانس روانشناسی کودک دارم در حال گزارندنه کلاسهای ایلتس هستم وبرای گرفتن جنرال مشکلی ندادم.سابقه کار ندارم ولی میتونم دوره ی مربی مهد رو ببینم.30 ساله هستم.میتکنم اقدام کنم؟
  • گنجی
  • 12:50 -1393/08/25

بله، واجد شرایط می باشید.

  • اتنا
  • 10:45 -1393/08/24
با سلام من فوق دیپلم مترجمی زبان انگلیسی دارم و دو مدرک مربی گری مهد کودک مقدماتی و پیشرفته 2 سال سابقه کار دارم همسرم کابینت ساز هستن ما میتوانیم برای منیتوبا اقدام کنیم همسرم 10 سال سابقه کار دارن و شرایط مالی نیز داریم
  • گنجی
  • 12:46 -1393/08/25

بله، می توانید اقدام کنید ولی باید شرایط شما را دقیق تر بررسی کنیم. با دفتر تهران تماس بگیرید.

  • مجید
  • 6:22 -1393/07/29
سلام من فوق دیپلم مکانیک خودرو هستم 7 سال سابقه بیمه که 3 سال آن جانشین مدیرتولید شرکت قطعات خودرو سازی بوده ام و کارگاه کابینت سازی هم دارم ولی مجوز ندارد و آیلتس 4.5 امکان مهاجرت را دارم ؟متشکرم
  • گنجی
  • 12:33 -1393/07/30

خیر با این ایلتس نمی توانید اقدام کنید،/ بهتر است آیلتس خود را با نمره 6.5 به بالا بگیرید یا از طریق کارآفرینی 100هزار دلاری طی دو ماه آینده اقدام کنید.

  • رایان
  • 6:11 -1393/07/19
با سلاممن به مدت 5 سال کابینت ساز هستم اما فقط 7 ماه بیمه دارمآیا امکان مهاجرت به morden را دارم؟پروسه زمانی تقریبا چند سال است؟در ضمن آیلتس 6 دارم و مشغول خواندن فرانسه هستم.فوق دیپلم کامپیوتر
  • گنجی
  • 5:58 -1393/07/20

حدود دو سال زمان میبرد./ رزومه خود را ایمیل کنید.

  • نگین
  • 2:55 -1393/07/09
سلام,فوق دیپلم حسابداری هستم,مدرک ارایش وپیرایش وناخن وگرافیک روهم ازفنی وحرفه ای دریافت کردم,۴سال سابقه کاردرارایشگاه دارم,کلاسهای ایلتس روهم دارم میگذرونم ایامیتونم اقدام کنم؟
  • گنجی
  • 2:56 -1393/07/12

خیر، رشته کاری شما مورد نیاز نیست.

  • هومن
  • 10:49 -1393/07/08
با سلام,مدرک من لیسانس حسابداری هست (ارزیابی مدرک توسطWES انجام شده و گزارش ارزشیابی را نیز دریافت کرده ام) متولد 22 مرداد 1352 می باشم. 15 سال سابقه کارحسابداری و حسابرسی دارم و نمره های آیلتس جنرال من Listening:8, Reading:7.5, Writing:7.5 و Speaking:7.5 می باشد. متاسفانه به دلیل سن و همچنین عدم توانایی صحبت کردن همسر این جانب به انگلیسی نمرات من به فدرال نمیرسد(66 و برای فدرال 67 نیاز دارم)می خواستم بدانم حسابداری جزء رشته های مورد نیاز استان منیتوبا می باشد یا خیر؟درضمن آیا استان نوا اسکوشیا مجددا بازگشایی خواهد شد و اگر بازگشایی شود حسابداری در لیست مشاغل مورد نیازش خواهد بود یا خیر؟با توجه به مشکل سن از کدام روش را برای اینجانب مناسب میدانید؟سپاسگذار خواهم بود اگر به سوال من پاسخ دهید.
  • گنجی
  • 7:45 -1393/07/11

بهتر است تا زمان باقی است برای کسب 4 امتیاز از زبان دوم خودتان (فرانسه) اقدام کنید. تف فدرال آسان است، اگر زمان دارید حتما اقدام کنید. /  منیتوبا امکانپذیر نیست./ ولی برای ساسکاچوان شرایط شما مناسب است و منتظر خبرهای بعدی ما باشید.

  • ghazal
  • 11:19 -1393/07/05
سلام.من دیپلم خیاطی دارم وشوهرم کارت ویژه رانندگی دستگاه سنگین دارد وپولی که لازم باشه ودرخبرنامتون رودادیدداریموفقط مدرک زبان آیلتس رونداریم اونم اگه مطمین باشیم حتما مدرک ومیگیریم برای اقامت درشهرهای کوچک (استان منیتوبا)آیاما واجدشرایط هستیم؟
  • گنجی
  • 11:31 -1393/07/06

شرایط را کامل مطالعه کنید اگر تمام 7 مورد را داشتید امکان اقامت می باشد.

  • پري
  • 11:16 -1393/07/05
بنده فوق ليسانس برق الكترونيك دارم مدرك جنراال 6 .آيا ميت.انم براي مونوتوبا اقدام كم
سرمایه گذاری کبککارآفرینیاسپانسرشیپ همسردانشجویینیروی متخصصویزای توریستیکاریابی کانادافرم ارزیابیتماس با ما