فرم ارزیابی مهاجرت به کانادا

آخرین فرصت برای کسب اقامت کانادا از طریق Federal Skilled Worker Program

بازگشت
بازدیدکنندگان : 32192 نفر 1393/07/30
آخرین فرصت برای کسب اقامت کانادا از طریق Federal Skilled Worker Program

federal skilled worker 2014 deadline

آخرین فرصت برای کسب اقامت کانادا از طریق Federal Skilled Worker Program :

بهترین و سریعترین روش کسب اقامت کانادا در حال حاضر برنامه نیروی متخصص فدرال می باشد. مدت زمان کم تا کسب اقامت و عدم وجود مصاحبه و هزینه کم نسبت به روش سرمایه گذاری و ... تنها بخشی از مزایای این روش است.

این برنامه از اردیبهشت 1393 (May 2014) آغاز شده است و تا 11 دی ماه 1393 (January 2015) باز است. تاکنون بیش از 4500 پرونده پذیرش شده است و حدود 20هزار پرونده دیگر باقیمانده است. در سه ماه باقیمانده از این روش استثنایی، متقاضیان فرصت کسب اقامت کانادا را برای خود و خانواده خواهند داشت.

 

برنامه نیروی متخصص فدرال چیست؟

برنامه FSW 2014  براساس نیاز بازار کار کانادا اقدام به پذیرش می نماید. در این روش شما نیاز به کسب 67 امتیاز از 100 خواهید داشت تا قبول شوید. در این برنامه شما باید حداقل یک سال سابقه کار طی 10 سال گذشته در یکی از 50 رشته اعلام شده توسط Citizenship and Immigration Canada (CIC)  داشته باشید. مجموعا در هر رشته 1000 پرونده  و کلا 25000 پرونده پذیرفته خواهد شد. البته توجه داشته باشید که بعضی از رشته ها در حال نزدیک شدن به سقف مورد نظر هستند، مانند:

Number of Complete application counted toward the 1000 sub-cap 

Eligible occupation 

NOC Code

778

Computer programmers and interactive media developers

2174

702

Financial and investment analysts

1112

392

Software engineers and designers

2173

351

Mechanical engineers

2132

311

Information systems analysts and consultants

2171

 

در این برنامه شما می بایست دارای مدرک زبان ایلتس جنرال بیش از 6 (در هر آیتم) و بدون سوء پیشینه و یا مشکلات پزشکی که برای دولت کانادا هزینه بر باشد، باشید.

 

برای FSW2014  از کجا شروع کنیم؟

اگر رشته شما جزو یکی از 50 رشته لیست دولت کانادا است ، می بایست ابتدا برای ارزیابی مدرک تحصیلی خود در کانادا و امتحان آیلتس اقدام کنید. این دو مورد برای همه متقاضیان الزامی است. مدرک آیلتس برای همه اجباری است هرچند که در یک کشور انگلیسی زبان درس خوانده یا زندگی کرده باشید.

به نظر آقای گنجی – وکیل رسمی مهاجرت به کانادا- هنوز برای اقدام از طریق نیروی متخصص فدرال زمان هست ولی باید سرعت عمل خود را در تکمیل مدارک بالا ببرید. اولین کار شروع ارزیابی مدرک تحصیلی در موسساتی مانند:

WES World Education Services

www.WES.org/ca

2 Carlton Street, Suit 1400, Toronto On M5B 1J3 Canada

می باشد که 300 دلار کانادا برای ارزیابی مدرک تحصیلی هزینه در بر دارد. بعد از پایان سال فعلی میلادی هیچ پرونده ای در این برنامه پذیرفته نخواهد شد.

 

اگر از این برنامه نتوانتستم اقدام کنیم، چه کار باید کرد؟

از ابتدای ژانویه 2015 متقاضیان به برنامه Express Entry  هدایت می شوند.

در این برنامه سه گروه زیر از متقاضیانی که درخواست اقامت خود را اعلام کرده اند، پرونده قبول می کنند:

-          دولت کانادا Federal Government

-          دولت استانی Provincial Government

-          کارفرماهای کانادایی Canadian Employers

پرونده شما به شرطی مور قبول خواهد بود که واجد شرایط یکی از برنامه های زیر باشید:

-          نیروی متخصص فدرال Federal Skilled Worker

-          گروه متخصص با تجربه کانادایی Federal Skilled Trades

-          مدارک فنی و حرفه ای کسب شده در کانادا Canadian Experience Class

-          برنامه های استانی PNP

سپس در صورت واجد شرایط بودن برای ارسال پرونده فرا خوانده خواهید شد. که به نظر می رسد کمی سخت تر از روند فعلی است، لذا بهترین روش این است که در حال حاضر برای کسب اقامت کانادا اقدام کنید و منتظر انتخاب توسط کارفرمای کانادایی و دولت های استانی و ... نشوید.

 

 اگر شما نیز سوالی دارید در بخش پایانی کلیه اخبار منتشر شده در وب سایت ما سوال خود را مطرح کنید. آقای گنجی –وکیل رسمی مهاجرت به کانادا-پاسخ شما را خواهند داد.

دیدگاههای کاربران
دیدگاه شما ثبت شد و بزودی در صورت نیاز پاسخ داده خواهد شد
  • رضا شهری
  • 17:56-1396/07/09
سلام جناب گنجی
من کارشناس ارشد مهندسی متالورژی هستم و خانمم کارشناس ارشد شیمی هردو 32 ساله هستیم. مشغول خوندن زبان هستم و فکر میکنم میتونم ایلتس 7 بگیرم. هیچ سابقه کاری یا تحصیلی در کانادا نداریم و از طریق اکسپرس امتیازم به 350 میرسه. چه روشی رو جهت اقامت به من پیشنهاد میکنید؟
ممنون
  • گنجی
  • 00:23-1396/08/04
اکسپرس اینتری خوب است.
  • کمال مرداسی
  • 00:3-1396/07/03
سلام آقای گنجی من ۳۱ ساله و متاهل هستم و مدرک تحصیلی فوق دیپلم نرم افزار کامپیوتر و خانم بنده لیسانس نرم افزار کامپیوتر،چه روشی رو واسه مهاجرت به کانادا پیشنهاد میکنید؟زبان هر دو هم در حد خیلی معمولی حساب کنید.
  • گنجی
  • 19:15-1396/07/08
اگر همسرتان مدرک زبان عالی بگیرد از روش استانی و فدرال (اکسپرس اینتری) واجد شرایط خواهید شد.
  • Maryam Amirafshari
  • 08:28-1396/05/22
درود جناب آقای گنجی
مریم امیرافشاری ٣٥ ساله ، مجرد
فوق لیسانس بازرگانی - گرایش بازاریابی
لیسانس بازرگانی
و فوق دیپلم کامپیوتر - گرایش نرم افزار
تقریبا ١٦ سال به صورت مرتبط کار فروش انجام دادم که تقریبا ١٢ سال سابقه بیمه دارم
در حال حاضر هم از بیمه بیکاری استفاده میکنم
و مشغول خوندن زبان برای دریافت مدرک آیلتس هستم
شما چه روشی که سریعتر باشه رو بهم پیشنهاد میکنید؟
ممنون می شم راهنمایی بفرمایید.
سپاسگزارم
  • گنجی
  • 20:24-1396/06/31
روش فدرال با ایلتس 7.5 .
  • شیدا حیدری فرامرزی
  • 19:6-1396/03/05
سلام آقای گنجی همسر من لیسانس متالورژی و مدرک فنی حرفی ای قالب سازی هم دارد من هم لیسانس مترجمی زبان انگلیسی دارم. هردوی ما میخواهیم آیلتس هم بگیریم میشه مارو راهنمایی کنید برای اقامت سپاس
  • گنجی
  • 11:51-1396/03/17
اگر تا سی سال هستید روش اکسپرس اینتری با ایلتس7.5 خوب است
  • بهزاد
  • 5:17 -1394/01/24
آقای گنجی سلاممن در آخرین روزهای سال ۲۰۱۴ اقدام کردم و مدارکم رو کامل برای اداره مهاجرت فرستادم.سوال من اینه که چند وقت طول میکشه که فایل نامبرم بیاد؟ شما حتما مورد مشابه داشتین آیا فایل نامبرشون اومده یا نه؟ممنون میشم جوابم رو بدین
  • گنجی
  • 11:36 -1394/01/26

کمتر از 6 ماه زمان می برد البته بعضی از رشته های ظرفیت شان تکمیل شده که در آن صورت پرونده تان به آدرسی که در پرونده درج کرده اید، ارسال می شود.

  • مصطفی
  • 1:37 -1393/09/16
با سلام جناب گنجی من مدرک فوق دیپلم تعمیرونگهداری هواپیما و همچنین مهندسی تکنولوژی هواپیما را دارم اگر در آیلتس نمره 6 را کسب کنم میتوانم در سیستم جدید مهاجرت اقدام کنم ؟ همسرم لیسانس باستانشناسی است و چند مدرک فنی حرفه ای دارد
  • گنجی
  • 7:00 -1393/09/16

بله، ولی بهتر است که همسر شما نیز سابقه کار و مدرک آیلتس داشته باشند.

  • رایان
  • 7:55 -1393/09/03
ببخشید قرعه لاتاری نداره کانادا ؟
  • گنجی
  • 5:41 -1393/09/04

خیر.

  • حوری
  • 10:54 -1393/09/02
با سلام من شنیدم برنامه ی 2015 از می ماه شروع میشه و تا آپریل میشه پرونده پر کرد آیا صحت داره؟
  • گنجی
  • 5:17 -1393/09/03

درحال حاضر دستورالعمل کامل اعلام نشده است، مطلبی را در مورد ویزای "ورود سریع 2015" در سایت گذاشته ایم که مطالعه کنید:

برنامه ورود سریع 2015 Express Entry

  • پریناز
  • 9:57 -1393/08/30
با سلام میخواستم بدونم امکانش هست که این برنامه 2014 نیروی متخصص فدرال تا پر شدن ظرفیتها تمدید بشه یا نه؟
  • گنجی
  • 12:39 -1393/09/02

بعید به نظر می رسد! 

  • هیوا
  • 1:00 -1393/08/27
باسلام.من کارشناس ارشد مهندسی کشاورزی_سازه های آبی هستم.مدرک ایلس را هم تا آخر آذر نمیتوانم بگیرم.ولی دارم اقدام میکنم.برنامه مهاجرت 2015 را میتونید کامل و مرحله به مرحله توی سایت بگذارید
  • گنجی
  • 8:18 -1393/08/27

بله، حتما از طریق خبرنامه اطلاع رسانی خواهد شد.

  • لیلا
  • 2:13 -1393/08/19
با سلام جناب گنجیضمن تشکر از اطلاعات به روز شما، من مدارکم را برای ارزیابی به WES فرستادم و گفتند که 5 دسامبر جواب ارسال میشه. آیا بعد از اون تاریخ فرصتی دارم که برای ارسال مدارک اقدام کنم؟پیشاپیش از راهنمایی شما سپاسگذارم
  • گنجی
  • 5:59 -1393/08/19

بستگی دارد که ظرفیت رشته شما تکمیل نشده باشد.

  • احمری
  • 9:51 -1393/07/27
با درودآیا می توان با مدرک آیلتسی که با نمره های R:5.5-W:6-S:8-L:7 اقدام به باز کردن پرونده نمود؟ و سپس مدرک بعدی آیلتس را تا قبل از دریافت فایل نامبر ارسال کرد؟
  • گنجی
  • 7:03 -1393/07/27

خیر. 

  • شهریار
  • 8:11 -1393/07/19
سلام و تشکرآیا برای اقدام و عقد قرارداد با شرکت شما در مشهد نماینده ای دارید؟
  • گنجی
  • 3:32 -1393/07/19

بهترین روش اقامت در حال حاضر نیاز به مدرک زبان دارد. ولی برنامه های سرمایه گذاری مانند کبک نیاز به مدرک زبان ندارد.

  • jf
  • 10:35 -1393/07/16
اقای گنجی باسلام ضمن عرض سلام وتشکر حسن توجه جنابعالی ایا کسانی که هنوز به زبان انگلیسی تسلط ندارند واجد شرایط نمی توانند باشند یااینکهدر اینده ویابه طریق سرمایه های کوچک تر برای 6یا 7سال ایندهمیتواند سرمایه گذاری کند بصوت مداوم وکم کممیشه راهنمای بفرمائیدالبتهبرای زبان اقدام شده است
  • گنجی
  • 3:32 -1393/07/19

بهترین روش اقامت در حال حاضر نیاز به مدرک زبان دارد. ولی برنامه های سرمایه گذاری مانند کبک نیاز به مدرک زبان ندارد.

  • شهریار
  • 8:34 -1393/07/16
سلام همسر من رشته کامپیوتر نرم افزار الان 37 سال دارند و دارن زبان می خونند تا بتوانند آیلتس 6 را بگیرند برای 15 آذر میخواهند ثبت نام کنند. که تقریبا تا 30آذر مدرک آیلتس ایشان میاد من هم برای آیلتس میخوام ثبت نام کنم که ظاهرا 4.5 یا 5 بیارم کافیست. می خام بدانم که آیا دیر شده یا نه و چه مدارکی باید تا آن موقع آماده داشته باشم که اگر ایشان آیلتس 6 و من 4.5 یا 5 گرفتم بتوانیم اقدام کنیم. در ضمن آیا در شهر مشهد نماینده دارید ؟ تشکر
  • گنجی
  • 5:59 -1393/07/20

خیر، فقط تهران و مونترال کانادا.

  • مصطفی
  • 10:42 -1393/07/13
امتیاز زبان انگلیسی با شرایط زیر دفیفاچند است؟LIST. ۶.۵RE. 6.0WR. 6.5SP. 6.5
  • گنجی
  • 3:57 -1393/07/15

18 امتیاز

  • محمدرضا
  • 5:09 -1393/07/12
سلام من پزشک عمومی هستم میخام برای اسکیلد ورکر اقدام کنم برای ارزیابی مدارک جه کار کنم؟
  • گنجی
  • 2:37 -1393/07/13

برای ارزیابی مدارک در کانادا می توانید از خدمات ضمن قرارداد ما در بخش نیروی متخصص فدرال استفاده نمایید. فقط ارزیابی حدود 20 روز زمان می برد که سعی کنید زودتر اقدام کنید.

سرمایه گذاری کبککارآفرینیاسپانسرشیپ همسردانشجویینیروی متخصصویزای توریستیکاریابی کانادافرم ارزیابیتماس با ما