فرم ارزیابی مهاجرت به کانادا

برنامه ویزای اسپانسرشیپ پدر و مادر به زودی آغاز خواهد شد

بازگشت
بازدیدکنندگان : 13650 نفر 1393/08/16
برنامه ویزای اسپانسرشیپ پدر و مادر به زودی آغاز خواهد شد

Parent_and_Grandparent_Program_Canada_Ganjico

برنامه ویزای اسپانسرشیپ پدر و مادر به زودی آغاز خواهد شد

بهترین برنامه اخذ اقامت برای پدر و مادر در سال 2015 آغاز خواهد شد این برنامه که Parent and Grandparent Program  نام دارد به افراد مقیم کانادا (سیتی زن /  PR) اجازه می دهد که پدر و مادر خود را مقیم دائم کانادا نمایند.

ظرفیت پذیرش این برنامه 5000 پرونده در سال 2014 بود ، که طی 3 هفته بعد از بازگشایی برنامه تکمیل ظرفیت گردید. (خبر تکمیل شدن ظرفیت پذیرش اسپانسرشیپ

دولت کانادا اعلام نموده است که طی سال 2015 ( در چه مقطعی از سال 2015 مشخص نیست) این برنامه بازگشایی خواهد شد. اما شاید مانند سال گذشته در ابتدای ژانویه 2015 باشد. احتمالا تغییراتی در مورد این برنامه خواهد بود که تاکنون موردی اعلام نشده است. امیدواریم در خبرهای بعدی خود مطالب کامل تری را برای شما داشته باشیم.

با توجه به اینکه حجم تقاضا ها برای این برنامه بسیار زیاداست، پیش بینی میشود که همچنان دولت کانادا بر رویه 5000 پرونده تغییری را حاصل نکند و تقاضا های زیادی بدون جواب باقی بماند. لذا شما که قصد دارید برای این برنامه اقدام کنید می توانید با عقد قرارداد و دریافت لیست مدارک مورد نیاز اسپانسرشیپ والدین نسبت به آماده نمودن و ارسال به موقع آسوده خاطر باشید و شانس خود را از دست ندهید.

کسانیکه (پدر و مادر) از این طریق وارد خاک کانادا می گردند بعد از دوره قانونی انتظار می توانند برای پاسپورت کانادایی درخواست دهند و شهروند دائمی گردند.

شرایط کلی برنامه اسپانسرشیپ والدین کانادا:

-          سیتی زن یا مقیم دائم (PR) کانادا

-          بیش از 18 سال سن

-          دارای حداقل درآمد در کانادا طی 3 سال گذشته براساس برگه notice of assessment – CRA باشید.

-          امضاء قرارداد تکفل برای هزینه های خدمات درمانی تا 20 سال آینده(افراد مقیم کبک باید قرارداد مجزایی امضا کنند)

 

اما اگر از طریق این برنامه موفق به همراهی پدر و مادرتان در کانادا نشدید، نگران نباشید. با برنامه سوپر ویزا به راحتی می توانید خانواده خود را در کانادا ببینید. تفاوت این برنامه با با ویزای توریستی مولتی پل این است که در سوپر ویزا شما به مدت 10 سال حق ورود و خروج به کانادا را دارید و در هر بار ویزای شما 2 سال اعتبار دارد ولی در ویزای توریستی هر بار وقت شش ماه می توانید در خاک کانادا بمانید.

اطلاعات بیشتر در مورد اسپانسرشیپ پدر و مادر  Parent and Grandparent Sponsorship را در این بخش بخوانید.

 

اگر سوالی در این مورد دارید، می توانید در قسمت پایین این خبر مطرح نمایید، حتما پاسخ خود را از آقای گنجی - وکیل رسمی مهاجرت کانادا - در همین جا دریافت خواهید نمود.

دیدگاههای کاربران
دیدگاه شما ثبت شد و بزودی در صورت نیاز پاسخ داده خواهد شد
  • سميه
  • 1:03 -1394/11/21
با سلام و تشكر از مطالب مفيدتونچقدر بعد از لندينگ و موندن در كانادا ميشه تقاضاي سوپر ويزا يا ويزاي مالتي پل براي پدر و مادر داد؟ايا اين پروسه طولانيه؟و اينكه نياز به وكيل هست براي اين كار؟
  • گنجی
  • 1:10 -1394/11/21

بعد از 3 سال. / خیر. / اگر باشد بهتر است.

  • لیلا میرزایی
  • 10:39 -1393/10/13
باسلام خواهر من پاس کانادایی داره و ساکن تورنتو است اگر بخواهدمن را اسپانسر کند چه شرایطی داردوسالانه نسبت به درآمدو مالیات قبلی چه درصدی اضافه تر را اعلام کند با تشکر
  • گنجی
  • 8:06 -1393/10/13

اسپانسرشیپ فقط برای پدر و مادر است.

  • ساسان
  • 8:51 -1393/09/16
سلام چرا در سایتتون لینک ارسال خبر قرار نمیدهید اگه ممکنه قرار بدین تا خبر با درج منبع به دیگران هم ارسال بشه . با تشکر
  • گنجی
  • 7:18 -1393/09/16

صبر کنید تا جواب فایل نامبرتون بیاد،/ برای 2015 باید پروفایل داشته باشید.

سرمایه گذاری کبککارآفرینیاسپانسرشیپ همسردانشجویینیروی متخصصویزای توریستیکاریابی کانادافرم ارزیابیتماس با ما