فرم ارزیابی مهاجرت به کانادا

امکان مهاجرت سریع از طریق استان نیوبرانزویک و اسپانسر نمودن فامیل درجه یک خود برای اقامت در کانادا

بازگشت
بازدیدکنندگان : 351112 نفر 1393/03/19
امکان مهاجرت سریع از طریق استان نیوبرانزویک و اسپانسر نمودن فامیل درجه یک خود برای اقامت در کانادا

 

امکان مهاجرت سریع از طریق استان نیوبرانزویک و اسپانسر نمودن فامیل درجه یک خود برای اقامت در کانادا


New Brunswick
با توجه به افزایش زمان مهاجرت به کانادا و همچنین مشکلات موجود در مهاجرت به استرالیا، دولت استانی کانادا برنامه ای را در استان نیوبرانزویک در دست دارد که باعث می شود شما بعد از عقد قرارداد در کمتر از یکسال برای مصاحبه وارد کانادا شوید و در یک بازه 2 ساله اقامت دائم خود را بگیرید.

در حال حاضر کلیه روشهای سرمایه گذاری هزینه زیادی را برای متقاضی در بر دارد ولی شرایط استانی با امکان بازدید از کانادا در سال اول میتواند به نسبت مزایای بیشتری را از روشهای کبک، یا کشور استرالیا و آمریکا داشته باشد.

شرایط مورد نیاز:

الف- دارا بودن سابقه مدیریت ارشد در یک شرکت یا دارا بودن پروانه کسب معتبر یا پروانه وکالت در طی 3سال گذشته

ب- امکان سپرده گذاری صد هزار دلار کانادا 

ج- دارا بودن یک ملک به ارزش 300هزار دلار کانادا 

د- توانایی مکالمه ابتدایی به زبان انگلیسی یا فرانسه


مزایای این طرح:
-امکان اقامت سریع در کانادا 

-امکان اسپانسر نمودن فامیل درجه یک بعد از دریافت اقامت کانادا (مانند: نوه دختری یا پسری، برادر و خواهر، نابرادری و ناخواهری، برادر زن یا خواهر زن، برادر شوهر یا خواهر شوهر، و برادرزاده یا خواهرزاده)

-عدم نیاز به مدرک زبان

-پرداخت 100000دلار بجای 180هزار دلار کبک


- سفر بازدیدی از استان نیوبرانزویک 

محاسن نیوبرانزویک:

قیمت املاک در نیوبرانزویک به طور میانگین زیاد نیست و قیمت یک خانه مسکونی در جای معمولی و با امکانات خوب چیزی در حدود 120000 $ تا 170000$ تخمین زده می شود و اجاره یک آپارتمان نسبتا لوکس 2 خوابه در جای خوب بین 500 $ تا 800 $ در ماه است که همین مبالغ در تورانتو دو برابر است و می توان نتیجه گرفت که هزینه مسکن در نیوبرانزویک به نسبت تورانتو پائین است .


قیمت فضاهای تجاری هم به همین نسبت است که البته فراموش نشود که میانگین درآمد مردم در این استان ، حدود 35000$ در سال است .


در نیوبرانزویک هزینه زندگی به طور قابل توجهی پائین تر از شهری مثل تورانتو است و برای آغاز یک تجارت و یک زندگی بسیار معقول است چرا که سطح در آمد تقریبا یکسان است و می توان از همان ابتدا امکانات زندگی را در حد خوب داشت و نیز از لحاظ اجتماعی ، محیطی سالم تر دارد و این به خاطر عدم تنوع فرهنگی آنجاست و آمار جرم و جنایت و دزدی بسیار پائین است و در کل آرامش زیادی دارد و برای ما که عادت به شلوغی و محیط های پر جمعیت داریم ،شاید غیر قابل هضم باشد که جائی باشیم که در ساعات اولیه شب ، خیابانها خالی و شهر ساکت و صامت باشد .


اما نیوبرانزویک واقعا از لحاظ زیبائی و مناطق بکر ، یک بهشت کوچک است که اگر کسی خواهان این بهشت باشد ، همه نوع امکانات نیز در آن نهفته است .


مدارک مورد نیاز و شرح پروسه:
متقاضی بعد از ارائه مدارک مورد نیاز مانند پروانه کسب یا مدرک ثبت شرکت خود یا دارا بودن سابقه کار مدیریت در یک شرکت، اقدام می کند و بعد از 4 تا 12 ماه به استان نیوبرانوزیک مراجعه می کند، بعد از بررسی پرونده اش و بازدید از امکانات استان، طرح تجاری و کارآفرینی خود را که توسط ما تهیه خواهد شد را ارائه میدهد، بعد از قبولی یک سپرده 100000دلاری را در نزد دولت کانادا قرار می دهد و شروع به مدیریت طرح پیشنهادی خود در این استان می نماید.البته میتوان با پرداخت 100000دلار سپرده به دولت از مدیریت طرح چشم پوشی کرد و سریع اقامت دائم خود را برای خانواده گرفت.

در حال حاضر میتوانید از خدمات خاص ما در مورد تهیه Business Plan  و اقدام از طریق 3استان کانادا (نیوبرانزویک، منیتوبا، بریتیش کلمبیا) برخوردار شوید و شانس دریافت اقامت دائم خود را از سه طریق بسنجید.

می توانید با پر نمودن فرم ارزیابی رایگان ما شرایط خود را بسنجید.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد نیوبرانزویک کلیک کنید.
www.GanjiCo.com


 

The New Brunswick Provincial Nominee Program (NBPNP) is a provincial immigration program made possible through an agreement with the Government of Canada. As an economic program, the NBPNP selects, and nominates, qualified business people and skilled workers from around the world who will live in New Brunswick and contribute to the local economy. 
Immigration Program Officers review applications based on eligibility requirements and selection factors. You must meet eligibility requirements. You should also be aware that meeting the eligibility requirements does not guarantee nomination. Priority will be given to Applicants who have the greatest potential to become economically established in New Brunswick. To determine if you meet the requirements of the Program, carefully review the information in our Website before submitting your application. www.GanjiCo.com

 

The New Brunswick Provincial Nominee Program (NBPNP) is a provincial immigration program made possible through an agreement with the Government of Canada. As an economic program, the NBPNP selects, and nominates, qualified business people and skilled workers from around the world who will live in New Brunswick and contribute to the local economy. 


Immigration Program Officers review applications based on eligibility requirements and selection factors. You must meet eligibility requirements. You should also be aware that meeting the eligibility requirements does not guarantee nomination. Priority will be given to Applicants who have the greatest potential to become economically established in New Brunswick. To determine if you meet the requirements of the Program, carefully review the information in our Website before submitting your application. www.GanjiCo.com

 

دیدگاههای کاربران
دیدگاه شما ثبت شد و بزودی در صورت نیاز پاسخ داده خواهد شد
  • pary
  • 6:54 -1394/10/05
باعرض سلامايا مقامي در كانا هست كه بيزينس شخصي فرد را تضمين موفقيت. سودا ري كند؟ايا همسر فرد سرمايه كذار ميتواظد خودش جداكانه كاركند و درامد مستقل از همسرش داشته باشد؟ايا تحصيل فرزند بسر دوم دبيرستان با اقامت رايكان است؟ايا دركانادا منبعي هست كه Plan براي يك بيزينس موفق ارايه دهد؟ ايا بيزينس سرمايه كذار بايد دررابطه با تجربه و سابقه كار يا مديريتش باشد؟ايا صدهزاردلار ضمانت بازكشت به سرمايه كذار دارد?ايا ممكن است سرمايه كذار سرمايه اش بسوزد و مجبور به بازكشت به وطنش شود؟
  • گنجی
  • 1:16 -1394/10/06

بیزینس یعنی ریسک لذا تضمین بستگی به کار و تلاش شما دارد. / بیزینس پلن را ما با توجه به تجربیات شما انجام می دهیم. / دولت اصل صد هزار دلار را بعد از یکسال به شرط انجام تعهدات برمی گرداند. /بله.

  • سینا
  • 10:20 -1394/08/24
سلام 43 ساله 18 سال تجربه بانکی 11 سال مسئولیت لیسانس همسرم پرستار و کارشناس ارشد روانشناسی حدود 100000 دلار سرمایه یک فرزند آیا امیدی به اخذ اقامت هست؟
  • گنجی
  • 11:27 -1394/08/26

با این سن فقط برای سرمایه گذاری 350 هزار دلاری می توان اقدام کرد.

  • وحید
  • 3:56 -1394/08/05
سلام خدمت شما. می خواستم بدونم برای کسی که این شرایط سرمایه گزاری رو دارا می باشه ولی سابقه مدیریتی تو زمینه ای رو نداره می تونه با گرفتن جواز کسب اقدام کنه. در ضمن مدرک مربی گری ورزش رزمی و حکم قهرمانی تو این رشته رو هم داره. می تونه کمک کنه این مدارک ورزشی بهش؟ ممنون از شما
  • گنجی
  • 12:40 -1394/08/06

با مدارک مربی گری ورزش می توان سوابق مدیریتی شما را اثبات کرد. فقط زمان کمی دارید باید سریع اقدام کنید.

  • علی
  • 1:22 -1394/08/02
سلام. این 100 هزار دلار به عنوان ودیعه دریافت میشود یا باید 100 هزار دلار سرمایه گذاری کرد؟
  • گنجی
  • 10:47 -1394/08/03

ودیعه به مدت یکسال باید در کانادا نزد دولت قرار دهید.

  • علی مرادی
  • 12:46 -1394/06/21
درصورت پرداخت 100000دلاربه استان نیوبرانزویک وعدم کارافرینی وگرفتن اقامت دایم کاناداوسکونت درسایراستان ها میتوان اسپانسرخویشاوندان نزدیک خود بخصوص فرزندان بالای 19سال شد؟
  • گنجی
  • 5:04 -1394/06/21

برای اسپانسر خویشاوند باید در آن استان حضور داشته باشید.

  • سحر
  • 1:05 -1394/04/09
برای استانهای دیگر که شرایط بهتری از نظر سرمایه گذاری داشته باشد برنامه ای هست؟
  • گنجی
  • 4:13 -1394/04/10

در حال حاضر بهترین روش که سریع پاسخ می دهد و ما هم طی هفته گذشته قبولی داشته ایم روش استان منیتوبا است که با سپرده گذاری 100 هزار دلاری قابل انجام است. برای جزئیات این روش لینک زیر را مطالعه کنید و سپس با دفتر تهران یا کانادا تماس و وقت مشاوره بگیرید:

شرایط اقامت سریع کانادا از طریق کارآفرینی منیتوبا در سال 2015 و 2016

  • رضا
  • 9:53 -1394/03/27
دارای فوق دیپلم حسابداری کارمند اداره مالیات دارای سرمایه ۱۵۰هزاردلار درصدموفقیت برای مهاجرت چقدراست
  • گنجی
  • 11:46 -1394/03/30

برای این برنامه باید حداقل 350 هزار دلار دارایی داشته باشید بهتر است برای برنامه اکسپرس اینتری اقدام کنید.

  • ali
  • 11:18 -1394/03/19
با سلام مدرک کرشناسی مدیریت صنعتی دارم وسرمایه 100000دلار ایا با پرداخت این پول به دولت کانادا سود پرداخت میشود ؟ ایا این سود کفاف یک زندگی نرمال رو در کانادا میده.
  • گنجی
  • 4:22 -1394/03/21

نرخ سود بانکی در کانادا بسیار پایین است. با این مبلغ می توانید برای خود بیزینس جدیدی راه اندازی کنید و از ان امرار معاش کنید.

  • ريتا
  • 1:06 -1394/03/15
با سلام و احترام، مي خواستم بپرسم براي مهاجرت بين دو كشور كانادا و استراليا خيلي تحقيق كردم ولي از نظر شما كدام كشور برتري دارد و به چه دليل، ممنون مي شوم اگر راهنمايي بفرمائيد.
  • گنجی
  • 4:36 -1394/03/17

معیار های متفاوت است، در مورد رشته کاریتان در این کشورها تحقیق کنید ، هر کجا بهتر بود اقدام کنید.

  • محمد.ن
  • 2:53 -1394/02/05
با سلام. ایا در حال حاضر اقامت کارآفرینی 100 هزار دلاری نیوبرانزویک باز می باشد ومی توان اقدام کرد ؟ هزینه وکالت شما در این مورد چه مبلغی است؟ متشکرم
  • گنجی
  • 4:19 -1394/02/06

بله، از دفتر تهران وقت مشاوره حضوری بگیرید. شرایط 2015 کمی متفاوت است.

  • علی
  • 12:45 -1394/01/26
با سلام من و همسرم داروساز هستیم من سابقه 10 سال مدیریت داروخانه شخصی ام را دارم. ایلتس 7 را دارم.جه راهی را برای مهاجرت پیشنهاد می کنید؟
  • گنجی
  • 11:50 -1394/01/26

اول روش کارآفرینی استانی و سپس روش اکسپرس اینتری.

  • رامین
  • 6:42 -1393/12/07
آیا برای مهاجرت کارآفرینی صد هزار دلاری الان باید پول پرداخت کنم؟
  • گنجی
  • 2:24 -1393/12/10

خیر، بعد از قبولی در مصاحبه و دریافت نامه تاییدیه استان، 3 ماه فرصت دارید تا پول ودیعه را انتقال دهید.

  • علی
  • 3:05 -1393/09/22
با سلام و خسته نباشید من میخواستم از این طریق برای اقامت اقدام کنم لطفا راهنمایی بفرمایید ضمنا ایمیل نیز زدم خدمتتون
  • گنجی
  • 5:03 -1393/09/22

در حال حاضر این برنامه بسته است(به علت حجم زباد تقاضاهای قبلی) در ابتدای 2015 باز خواهد شد می توانید برای شروع کار خود در این برنامه یا برنامه های دیگر که باز است به دفتر تهران مراجعه کنید.

  • amir
  • 4:19 -1393/08/24
سلام.22سال سابقه کاردرگمرک ایران بعنوان کارشناس گمرکی راداراهستم .امکان فعالیت در زمینه صادرات وواردات وحمل ونقل راداراهستم 42سالم .باتوجه به تخصصم میتوانم برای اقامت اقدام کنم یاخیر ؟ضمنا حدود 50000دلارسرمایه دارم .لطفا راهنمایی کنید ودرصورت واجدشرایط بودنم چه باید کنم .باتشکرفراوان
  • گنجی
  • 12:45 -1393/08/25

مدرک تحصیلی شما چیست؟ با این شرایطی که ذکر کردید نمی توانید اقدام کنید.

  • ارش
  • 9:06 -1393/07/04
سلاممهندس مکانیک . سن 36 سال . مجرد .چه کسب و کارهایی با حداقل سرمایه گذاری میتوان راه اندازی کرد ؟یکی از دوستان در کبک دوره ای در رابطه با کامپیوتر میرود که میگویید اگر این دوره را به اتمام برسانم ساعتی 50 دلار درامد دارد یعنی روزانه نزدیک به 400 دلار و ماهانه نزدیک به 12000 دلار. ایا چنین چیزی صحت دارد ؟ و اگر هست لطفا راهنمایی کنید چه رشته ها و دوره ها و تخصص هایی چنین درامدی دارند ؟
  • گنجی
  • 1:12 -1393/07/04

راه اندازی یک کسب و کار حداقل نیاز به 100 هزار دلار دارد مگر اینکه شما ایده جدیدی داشته باشید و دولت از طریق مراکز کارآفرینی و انکوباتورها شما را کمک کند. در خبرهای قبلی کامل توضیح داده ایم(کارآفرینی در کانادا)/ در مورد حرف دوست شما، امکان پاسخ نیست خودتان باید جستجو کنید.

  • ایمان
  • 12:34 -1393/05/21
مدیر عامل شرکت واردات صادرات هستم اما در 2 سال اخیر فعالیت چندانی شرکت نداشته آیا میشود به آغاز کار چشم دوخت برای اقامت؟
  • گنجی
  • 4:46 -1393/05/21

بهتر است شرکت خود را از هم اکنون در حد امکان فعال نگه دارید. همچنبن اگر شرکت شما در 5سال گذشته فعال باشد، می توان اقدام نمود.

  • مریم
  • 5:43 -1393/04/03
با سلامهزینه ای که باید به سفارت کانادا جهت مهاجرت پرداخت کنیم چقدر است؟ ما 2 نفریم.با تشکر فراوان
  • گنجی
  • 5:23 -1393/06/01

برای نیروی متخصص فدرال 550دلار کانادا برای هر نفر.

سرمایه گذاری کبککارآفرینیاسپانسرشیپ همسردانشجویینیروی متخصصویزای توریستیکاریابی کانادافرم ارزیابیتماس با ما