فرم ارزیابی مهاجرت به کانادا

معرفی برنامه جدید اخذ اقامت کانادا از طریق منیتوبا

بازگشت
بازدیدکنندگان : 138691 نفر 1394/04/08
معرفی برنامه جدید اخذ اقامت کانادا از طریق منیتوبا

manitoba_start_newcomers_immigration_canada_ganji

معرفی برنامه جدید اخذ اقامت کانادا از طریق منیتوبا

خوشبختانه طی هفته گذشته چندین پرونده قبولی از طریق برنامه کارآفرینی استان منیتوبا MPNP داشته ایم که در ادامه جزئیات آن را برای متقاضیان مهاجرت توضیح می دهیم.

این برنامه جدید به صورت پرداخت مبلغ 100 هزار دلار به دولت منیتوبا امکانپذیر شده است. این برنامه خصوصا برای تجار و مدیران ارشد می باشد که دارای دارایی (ملک یا سپرده بانکی) به مبلغ 350 هزار دلار کانادا(هر دلار کمتر از 2600 تومان) باشند. همچنین از مزایای این روش امکان بازپس گیری 100 هزار دلار اولیه بعد از ایجاد یک بیزینس به مبلغ 150 هزار دلار کانادا می باشد. این روش در کمتر از دو سال انجام پذیر خواهد بود، موسسه مهاجرتی گنجی امکان اخذ ویزای توریستی یا کاری برای شروع بیزینس در استان منیتوبا در طی این دوسال، برای موکلین خود را دارا می باشد.

این روش برای افراد دارای شرایط زیر مناسب است:

-           بین 21 تا 45 سال سن داشته باشد.

-          اداره مهاجرت منیتوبا را قانع کند که در دیگر استانهای کانادا فامیل ندارد .

-          مدارکی نشان دهد که قصد سکونت در این استان را دارد.(توسط موسسه مهاجرتی گنجی انجام خواهد شد)

-          دارای مدرک دیپلم یا بالاتر باشد.

-          حداقل 3 سال سابقه کار داشته باشد و بتواند همان شغل را در منیتوبا پیدا کند(توسط موسسه مهاجرتی گنجی انجام خواهد شد)

-          شخص متقاضی یا همسر ایشان دارای مدرک زبان آیلتس با نمره متوسط باشد.(آیلتس 3.5 تا 4.5 جنرال که در دوسال گذشته اخذ شده باشد)

-          از استان منیتوبا بازدید کند (اخذ ویزای منیتوبا توسط موسسه مهاجرتی گنجی انجام خواهد شد)

 

 

این برنامه در کمتر از دو سال انجام می پذیرد، متقاضی بعد از ارزیابی شرایط در دفتر تهران یا مشاوره با یکی از همکاران بخش کارآفرینی سازمان گنجی، واجد شرایط تشخیص داده شده و لیست مدارک مورد نیاز را دریافت می کند. اگر مدرک زبان نداشته باشد با همکاری متخصص آیلتس موسسه ما نسبت به آموزش زبان خصوصی و ثبت نام امتحان زبان اقدام می نماید. معمولا افراد دارای پیشینه زبان مبتدی بعد از سه ماه موفق به کسب نمره 4.5 خواهند شد.

سپس برای متقاضی به صورت آنلاین درخواست توسط موسسه گنجی ارسال می گردد. در حال حاضر برای قبولی حداقل باید 60 امتیاز را کسب کرد. معمولا این امتیاز به مواردی مانند سن کمتر از 45 سال، دارایی 350 هزار دلار به بالا و تحصیلات و سابقه کاری تعلق می گیرد. بعد از دریافت نامه قبولی شما 60 روز فرصت خواهید داشت تا مدارک مورد نیاز را را ارسال نمایید.  دولت منیتوبا بعد از بررسی مدارک شما برای شما زمان مصاحبه قرارد خواهد داد یا شما را معاف از مصاحبه تشخصی خواد داد. سپس به شما زمانی برای انجام تعهد 100 هزاردلاری خواهند داد و بعد از آن مراحل اخذ اقامت شما توسط موسسه گنجی انجام خواهد شد.

 

نحوه امتیازبندی استان منیتوبا:

1- سن (حداکثر 15 امتیاز)

سن متقاضی اصلی

امتیاز کسب شده

کمتر از 21 سال

0

21 الی 24 سال

5

25 الی 29 سال

10

30 الی 44 سال

15

45 الی 49 سال

10

50 الی 54 سال

5

بیش از 54 سال سن

0

 

2- سهم از مدیریت یا مالکیت شغل . . .

 

برای کسب اطلاعات کامل در مورد امتیازبندی استان منیتوبا کانادا، کلیک کنید.



دیدگاههای کاربران
دیدگاه شما ثبت شد و بزودی در صورت نیاز پاسخ داده خواهد شد
  • زهرا
  • 12:42 -1396/01/10
سلام. من 34 ساله . فوق لیسانس عمران سازه. 7 سال سابقه کار و مشغول به کار. مجرد. مدرک زبان معتبر ندارم.آیا برای برنامه ساسکوچوان شانس قبولی دارم؟؟ ممنون از راهنماییتان
  • گنجی
  • 4:22 -1396/01/13

بدون مدرک زبان ایلتس خیر!

  • حیدری
  • 9:50 -1396/01/08
سلام.من 37 سالمه و در 10 سال اخیر 6 سالش رو سابقه کار دارم ولی پیوسته نیستند.مدرکم کارشناسی ارشد کامپیوتر نرم افزار هست.دارم زبان می خونم ولی الان ielts ندارم.با توجه به شرایطم می تونم برا استان ساسکاچوان اقدام کنم؟
  • گنجی
  • 4:48 -1396/01/13

باید دانش زبان داشته باشید.

  • نارنیا
  • 8:43 -1395/05/05
سلام . من و همسرم آیلس 6 و 6.5 داریم. همسرم لیسانس تعمیر و نگهداری هواپیما و نه سال سابقه کار در صنایع هوایی دارند. هر دو 31 ساله هستیم و فرزند 1 ساله داریم. میخواستم ببینم برای برنامه جدید ساسکاچوان شانس باز کردن پرونده و قبولی داریم ؟!
  • گنجی
  • 11:04 -1395/05/07

شانس دارید ولی باید اطلاعات دقیق شما را داشته باشیم تا امتیازبندی کنیم.

  • Sahereh
  • 2:05 -1395/03/19
سلام، مي خواستم بپرسم منظور از آيلتس ٦ ، اورال ٦ است يا در هر پارت بايد ٦ داشته باشيم ، نمرات من در آيلتس ٥،٥.٥،٦و٦.٥ شده و اورال ٦ آوردم آيا مدرك آيلتس من قابل قبول است يا خير
  • گنجی
  • 2:40 -1395/03/20

منظور در هر اسکیل است.

  • مریم
  • 3:15 -1395/02/13
با سلام. خواهر من 16 ساله ساکن کانادا هستن و از 2008 ساکن ساسکاچوان .پاسپورت کانادایی دارن و شغل ثابت و خونه و .... سال 90 شمسی من از طریق خانوادگی برای این استان اقدام کردم و خواهرم اسپانسر من شدند و مدارکم اوکی شد. زمستان سال 92 مدرک مالی من رو دوباره خواستن و چون مبلغ حساب من به دلیل افزایش قیمت دلار ارزشش کم شده بود پرونده را ریجکت کردن. من الان هر مبلغی را میتوانم در حسابم بریزم. آیا راهیی دارد که پرونده من مجددا بررسی شود ؟من خانم 40 ساله فوق لیسانس کامپیوتر و همسرم پزشک هستند. متشکرم
  • گنجی
  • 4:29 -1395/02/14

متاسفانه خیر.  زمان زیادی گذشته است. / ولی الان با مدارک پزشکی همسرتان برای سرمایه گذاری می توانید اقدام کنید.

  • مریم
  • 11:54 -1395/02/07
سلام من 22سالمه فوق دیپلم شیمی ام مسلط به زبان بنظرتون میتونم برای اقامت اقدام کنم
  • گنجی
  • 3:07 -1395/02/08

خیر ، حتما باید لیسانس و آیلتس 7 و دو سال سابقه داشته باشید.

  • علی بورا
  • 1:45 -1395/01/25
سلام .آیا با مدرک لیسانس نرم افزار کامپیوتر با معدل 14:88 و سابقه کار در شرکت بیمه ایران و دارا بودن دفترچه بیمه تامین اجتماعی و دویست متر خانه سرا و سه هزار متر زمین کشاورزی آیا امکان تحصیل رایگان در دانشگاه کانادا برایم در مقطع ارشد امکانپذیر است یا در مقطع کارشناسی امکان پذیراست؟ هزینه زندگی در تورنتو و ساسکاچوان چقدر است ؟ چه مراحل قانونی برای گرفتن اقامت وجود دارد؟چه دانشگاه هایی در کانادا رایگان هستش ؟در کدام شهر ها تحصیل رایگان است دانشگاه؟
  • گنجی
  • 1:40 -1395/01/27

به صورت رایگان خیر. / در تورنتو بین 3 تا4 هزار دلار و در ساسکاچوان 1.5 تا 3 هزار دلار در ماه. /برای افراد مقیم تمام دانشگاه ها نسبتا رایگان است. /استان مونترال شرایط عالی برای تحصیل دارد.

  • alireza
  • 11:19 -1394/07/18
سلام لطفا بگید بعد از دریافت اقامت چند سال تعهد اقامت استان وجود دارد؟
  • گنجی
  • 8:47 -1394/07/19

کمتر از یکسال.

  • رامین
  • 7:27 -1394/03/26
سلام، بدون مدرک زبان هم برای من که جراح هستم امکانپذیر هست؟
  • گنجی
  • 7:23 -1394/03/25

سن شما باعث کسر امتیاز شده ، باید آیلتس خود را بالاتر ببرید(CLB8 برای شما اوکی است).

  • جواد
  • 4:03 -1394/03/24
باسلام و احترام37ساله دارای مدرک مهندسی نساجی دارای 12سال سابقه مدیریت تولید و آیلتس اورال 7 و همسرم مدرسم مهندسی نساجی با 8 سال سابقه کار مفید و آیلتس اورال4.5 و دو فرزند 5و7ساله لطفا شرایط بنده را برای اکسپرس انتری ارزیابی فرمایید.منظور از مدرک فنی و حرفه ای دقیقا چه مدرکی است.طبق برنامه محاسبه امتیاز در برخی سایتها امتیاز اکسپرس انتری بنده 325است لطفا روش افزایش امتیاز و همچنین احتمال پذیرش این امتیاز را اعلام بفرمایید.باتشکرفراوان
  • گنجی
  • 7:23 -1394/03/25

سن شما باعث کسر امتیاز شده ، باید آیلتس خود را بالاتر ببرید(CLB8 برای شما اوکی است).

  • ehsanabbasi
  • 8:41 -1394/01/13
با سلام خدمت شما.شما در طی یک نظر گفتید که شرایط والیدینم را اعلام کنید که در همین صفحه نیز وجود دارد.من هم اعلام کردم ولی دیگر پاسخی ندادید.اگر ممکن است پاسخ مرا بدهید.مرسی
  • گنجی
  • 4:54 -1394/01/16

لطفا با دفتر تهران تماس بگیرید، کیس شما را حضور ذهن ندارم.

  • ehsanabbasi
  • 10:11 -1394/01/10
با سلام خدمت شما ما خانواده چهار نفری هستیم که خودم 16سال و خواهرم 12سال دارد.دایی و زندایی من در شهر کلگری در کانادا هستند.روش هایی که شانس درانها برای مهاجرت بیشتر است چیست؟چه مقدار پول لازم دارد؟درنهایت چه مدت طول میکشد؟بسیارمتشکرم
  • گنجی
  • 3:06 -1394/01/11

برای سن شما هیچ روشی وجود ندارد. شرایط والدین خود را اعلام کنید تا از طریق پدر و مادر واجد شرایط شوید.

  • کریمی
  • 10:06 -1393/12/10
سلام.من پرستار.41 ساله.با 16 سال سابقه.مجرد.اایا از طریق ساسکاچوان میتونم اقدام کنم؟
  • گنجی
  • 11:14 -1393/12/14

اگر آیلتس 7.6 داشته باشید امکانپذیر است مگر اینکه از طریق کارآفرینی 100هزار دلاری اقدام کنید.

  • مریم1
  • 8:57 -1393/10/15
من برای فدرال 2014 اقدام کردم.ایا با داشتن امتیاز برای برنامه جدید نوااسکوشیا هم می توانم اقدام کنم؟برای برنامه ورود سریع چطور؟ایا این مسئله روی پرونده قبلی من اثر میگذارد؟لطفا هر سه سوال را پاسخ دهید.متشکرم
  • گنجی
  • 3:09 -1393/10/17

باید شرایط اولیه خود را بسنجید، به لینک زیر بروید:

امتیازبندی آنلاین Express Entry 2015

  • کتایون کلانتر
  • 3:14 -1393/10/13
سوال اول:برنامه مهاجرت از طریق استان ساسکاچوان تا کی ادامه دارد؟ و اخرین مهلت پذیرش پرونده ها چه تاریخی است؟ سوال دوم :ایا پژوهشگر بازاریابی توریسم میتواند برای عنوان شغلی NOC 4163 پژوشگران و مشاوران بازاریابی اقدام کند؟
  • گنجی
  • 8:18 -1393/10/13

این برنامه به سرعت طی یک روز تکمیل ظرفیت شد.

  • مرتضی
  • 2:53 -1393/10/13
سلام با در نظر گرفتن امتیازبندی که اعلام نمودید از زمان شروع تا پایان مراحل اخذ اقامت چه زمانی حداکثر لازم است؟
  • گنجی
  • 8:17 -1393/10/13

طبق اعلام اداره مهاجرت در حال حاضر 59 ماه باید منتظر باشید.

  • alireza
  • 12:15 -1393/10/13
سلاماگر از طریق این استان اقامت بگیریم باید توی همین استان زندگی کنیم یا میتوانیم پس از اقامت به استان دیگری مهاجرت کنیم؟
  • گنجی
  • 8:10 -1393/10/13

تعهد اقامتی دارید.

  • فرزاد
  • 10:38 -1393/10/13
با سلاممن با داشتن 8الی9 سال سابقه کار بانکی و سن38 سال و ایلتس 6 آیا میتوانم برای سیستم جدید اقدام کنم؟با تشکر از لطفتون
  • گنجی
  • 8:04 -1393/10/13

برای مرحله اول تشکیل پروفایل می توانید با آیلتس 6 اقدام کنید.

سرمایه گذاری کبککارآفرینیاسپانسرشیپ همسردانشجویینیروی متخصصویزای توریستیکاریابی کانادافرم ارزیابیتماس با ما