فرم ارزیابی مهاجرت به کانادا

779 نفر در اولین گروه اکسپرس اینتری 2015 انتخاب شدند.

بازگشت
بازدیدکنندگان : 14089 نفر 1393/11/16
779 نفر در اولین گروه اکسپرس اینتری 2015 انتخاب شدند.

Canada_immigration_2015.jpg

779 نفر در اولین گروه اکسپرس اینتری 2015 انتخاب شدند.

همانطور که در خبر First round of Express Entry(متن به زبان انگلیسی) در مورخ 31ژانویه 2015 اعلام کردیم، اولین گروه در برنامه جدید Express Entry انتخاب شدند و نامه ITA را دریافت نمودند و 60 روز فرصت دارند تا مدارک خود را برای اقامت دائم PR تحویل دهند. (در مورد این 60روز در ویدئویی نکاتی را اعلام کرده بودیم.)

البته توجه داشته باشید که تمام افراد منتخب این گروه دارای پیشنهاد شغلی و استانی  در یکی از بخش ها the Federal Skilled Worker Program, Federal Skilled Trades Program, Canadian Experience Class and Provincial Nominee Program بوده اند. امید است که در مرحله بعد افرادی را بدون داشتن این 600 امتیاز دید. میانگین امتیاز این افراد برابر 886 از 1200 امتیاز بوده است. شما نیز می توانید آنلاین خودتان را امتیازبندی کنید:

 express score

در این بین می توان خوش بین بود که این سیستم (اکسپرس اینتری) به خوبی کار می کند و اولین گروه منتخبین اگرچه تعداد کمی هستند ولی به اقامت کانادا خواهند رسید.

طبق اعلام قبلی دولت کانادا، فقط افرادی که بالاترین امتیاز را داشته اند انتخاب شده اند. این افراد بیشتر در رشته های زیر دارای پیشنهاد شغلی یا استانی بوده اند:

-          تکنسین اطلاعات کامپیوتر

-          دستیار و منشی مدیریت

-          مترجم

-          کامپیوتر (برنامه نویس)

-          کامپیوتر(مهندس نرم افزار)

-          داروساز

-          آشپز

-          پزشک

-          مهندس مکانیک

-          استاد و محقق دانشگاه

-          متخصصین و مشاورین املاک

-          خدمات پخش و سرویس غذا

-          زمین شناس و اقیانوس شناس

-          بازاریاب و مدیر توسعه تجاری

 

منتخبین ماه بعد

طبق آماری که دولت کانادا برای سال 2015 اعلام کرده است، حدود 185000 نفر در گروه متخصص پذیرفته خواهند شد. 

پیش بینی ها بر این است که در سال 2015 تقریبا 25 مرحله گزینش داشته باشیم که مرحله بعد اوخر فوریه 2015 خواهد بود و تعداد منتخبین این ماه نیز بیشتر از 779 نفر ژانویه می باشد. در این میان افرادی که دارای پیشنهاد شغلی نبوده اند شانس انتخاب خواهند داشت.

به گفته آقای گنجی-وکیل رسمی مهاجرت کانادا- تعداد کم منتخبین این ماه اصلا قابل توجیه نیست، زیرا نمی توان با 700تا800برگزیده در هر ماه به عدد 185000نفر رسید ، حداقل باید شاهد پذیرش 7تا9هزار نفردر هر بازه زمانی باشیم. بعید است که این افراد بتوانند همگی پیشنهاد شغلی یا استانی داشته باشند لذا امیدواری برای کسانی خواهد بود که بیشتر امتیاز را از ویژگی های فردی مانند : مدرک زبان، مدرک تحصیلی و ... دارند. همچنین نیاز بازار کار کانادا و کارفرماها رفع نخواهد شد مگر تعداد پذیرش ها بیشتر شود. زیرا اقتصاد کانادا به این افراد بستگی دارد. البته توجه داشته باشید که اطلاع از نحوه پذیرش افراد توسط کارفرماها برای آینده کسانیکه قصد مهاجرت و اقامت کانادا را دارند بسیار مهم است. بخش کاریابی سایت ما که شامل آگهی های روزانه کارفرما های کانادا است به شما کمک فراوانی خواهد نمود.

 

 

دیدگاههای کاربران
دیدگاه شما ثبت شد و بزودی در صورت نیاز پاسخ داده خواهد شد
  • سروش
  • 1:06 -1395/02/17
سلامداشتن خواهر یا برادر ساکن کانادا در اکسپرس اینتری امتیاز دارد ؟برادرم اونتاریوست
  • گنجی
  • 4:19 -1395/02/18

در مرحله دوم امتیاز دارد.

  • حمید
  • 2:24 -1395/01/11
سلام.میخواستم ببینم داشتن فامیل درجه یک مثل برادر امتیاز حساب میشه برای روش اکسپرس اینتری؟
  • گنجی
  • 4:26 -1395/01/11

در مرحله دوم بعد از قبولی در استخر خوب است. البته اگر در اکسپرس اینتری استانی نیز امتیاز اولیه خوبی دارد.(برادرتان در کدام استان ساکن است؟)

  • فلاحی
  • 12:15 -1394/10/10
با سلام من لیسانس حسابداری و 2 سال سابقه کار( بیمه) در زمیه حسابداری و من و همسرم 25 سال داریم مدارک در زمینه خیاطی . ارایشگری.پیشگیری اعتیاد خانواده . رایانه کار درجه 2. ایلس 6 جنرال و همسررم فوق دیپلم کامپیوتر نرم افزار 6 سال سابقه کار (بیمه) در زمینه it ما در امتیاز بندی exprees entry امتیاز بندی کردیم امتیازمون به 246 رسید و ما انتخاب توسط دولت استانی کانادا انتخاب کردیم امتیاز ما شد 846 ایا ما واجد شرایت هستیم برای exprees entryو اگه که نه از چه راهی اقدام کنیم؟ (واگه زحمتی نیست خودتون برای ما امتیاز بندی کنید مخیوام امتیاز دقیقو بدونم )با تشکر فراوان.
  • گنجی
  • 3:24 -1394/10/12

چون مدرک آیلتس 7.5 هر دوی شما ندارید امتیازتان کمتر از 300 می شود لذا ارتقا دهید تا از روش اکسپرس اینتری بتوان اقدام کنید.

  • فلاحی
  • 11:20 -1394/10/06
با سلام من لیسانس حسابداری و 2 سال سابقه کار در زمیه حسابداری و من و همسرم 25 سال داریم مدارک در زمینه خیاطی . ارایشگری.پیشگیری اعتیاد خانواده . رایانه کار درجه 2. ایلس 6 جنرال و همسررم فوق دیپلم کامپیوتر نرم افزار 6 سال سابقه کار در زمینه it ما در امتیاز بندی exprees entry امتیاز بندی کردیم امتیازمون به 246 رسید و ما انتخاب توسط دولت استانی کانادا انتخاب کردیم امتیاز ما شد 846 ایا ما واجد شرایت هستیم برای exprees entryو اگه که نه از چه راهی اقدام کنیم؟ با تشکر
  • گنجی
  • 1:31 -1394/10/07

باید یکی از شما آیلتس 7.5 را دریافت کند تا بدون جاب آفر قبول شوید.

  • فرهاد پورمقدم
  • 1:53 -1394/05/24
سلام آقای گنجی.من 28 سالمه و حدود 5 سال سابقه کار مرتبط دارم.فوق لیسانس مکانیک هستم و در حال خوندن برای ایلتس.می خواستم ببینم اگر ایلتس 6 بگیرم امتیازات لازم را خواهم داشت؟چون در حال حاضر وقتی فرم را (البته با انتخاب بله در قسمت انتخاب توسط دولت استانی کانادا)پر می کنم امتیازم را 946 نشان می دهد.
  • گنجی
  • 10:09 -1394/05/24

خیر، امتیاز کم دارید ، نباید تیک انتخاب استانی را بزنید چون هنوز که هیچ استانی شما را انتخاب نکرده است! باید امتیاز شما به 400 تا 450 برسد.

  • فاطمه
  • 10:26 -1394/01/25
سلام.با امتیاز 318 میشه امیدوار بود که قبول شد؟
  • گنجی
  • 12:35 -1394/01/19

فعلا به صورت کلی اعلام شده است.

  • ایلیا
  • 12:06 -1394/01/18
آيا ظرفيتهاي تكميل شده توسط CIC اعلام مي شوند؟ ليستي وجود دارد؟
  • گنجی
  • 12:35 -1394/01/19

فعلا به صورت کلی اعلام شده است.

  • هادی
  • 2:49 -1394/01/10
سلام.خیلی سایتتون جامع و مفیده.واقعا ممنون
  • گنجی
  • 3:21 -1394/01/09

بله اگر دانش زبان فرانسه یا انگلیسی شما کافی باشد به دلیل داشتن فرزند در کبک شانس خوبی را دارید ولی اگر آیلتس بالا داشته باشید(نمره 7) از روش فدرال در زمان کمتر و بدون مصاحبه اقامت خواهید گرفت.

  • هادی احمدی
  • 9:59 -1394/01/09
سلام.با تشکرفراوان ار اقای گنجی به خاطر این سایت خوبتون.من 35 ساله و مهندس عمران با نزدیک به 9 سال سابقه و همسرم هم دارای مدرک عمران با 3 سال سابقه کار هستیم .من یک فرزند پسر 2 ساله دارم و در حال یادگیری زبان انگلیسی هستم .می خواستم بپرسم ایا ما می توانیم برای مهاجرت اقدام کنیم با توجه به 35 سال سن من و به خصوص برای کبک.ممنون
  • گنجی
  • 3:21 -1394/01/09

بله اگر دانش زبان فرانسه یا انگلیسی شما کافی باشد به دلیل داشتن فرزند در کبک شانس خوبی را دارید ولی اگر آیلتس بالا داشته باشید(نمره 7) از روش فدرال در زمان کمتر و بدون مصاحبه اقامت خواهید گرفت.

  • شیرین فروغ
  • 8:32 -1393/12/02
سلام اقای گنجی امید که خوب و سلامت باشید ،من معلومات زیادی در قسمت برناه شما ندارم برای اینکه معلومات کاملی از این برنامه بدست بیارم باید چکار کنم.ممنون میشم مرا راهنمایی کنید.
  • گنجی
  • 1:15 -1393/12/03

لینک زیر را بخوانید:

برنامه اکسپرس اینتری

  • علیرضا
  • 6:44 -1393/11/30
ضمن عرض سلام خدمت جناب اقای گنجی عزیزوتشکرازحضرتعالی می خواستم بدونم ایابدون پیشنهادشغلی شانسی برای قبولی داریم،درضمن اینجانب مهندس عمران 39ساله بادوسال سابقه کاربابیمه وسه سال بدون بیمه همسرلیسانس ریاضی ،اگرهردوایلتس6داشته باشیم کافی است؟ایانیازی به ارایه کل سابقه کاربابیمه دارم؟ازطریق استانی شرایط راحت تراست؟سپاسگزارم
  • گنجی
  • 4:44 -1393/12/01

بله، امکانپذیر است ولی آیلتس شما باید 7 باشد و همسر 5./ حتما سابقه بیمه لازم داریم. / از طریق استانی شرایط بهتری دارید.

  • کیمیا
  • 12:15 -1393/11/24
سلام، من 35 ساله هستم و متاهل، لیسانس هستم و 10 سال سابقه کار در زمینه مرتبط با رشته تحصیلیم مهندسی نرم افزار دارم، هنوز امتحان آیلتس ندادم ، همسرم فوق لیسانس مهندسی مواد هست، سابقه کار مرتبط نداره، آیا شانسی داریم و چه کار باید بکنیم که شانس بیشتری داشته باشیم؟ آیا در این روش جدید به محض ورود شغلی برای مهاجر وجود داره که باید وارد اون کار بشه؟ پیشاپیش ممنون از راهنماییتون
  • گنجی
  • 3:57 -1393/11/25

برای کبک و فدرال واجد شرایط هستید./ نمره زبان و پیشنهاد شغلی امتیاز آور است./ برای شغل به بخش کاریابی سایت ما مراجعه کنید.

  • آرش
  • 11:46 -1393/11/20
سلام آقای گنجی،من 5 تا دوره جوشکاری رو گذرانده ام البته در سازمان فنی حرفه ای و دیپلم ریاضی دارم.مدرک آیلتس رو هم احتمالا با نمره 7 در چهار مهارت کسب میکنم،دوره هایی رو هم که گذرانده ام نزدیک 1700 ساعت آموزشی میشود.سنم 31 سال استدو سال بیمه دارم ولی مرتبط نیست.پسر عموی پدرم هم ساکن کاناداست واقامت داردخواهشا بگویید شرایطم چگونه است وچه چیزهایی کبود دارم؟
  • گنجی
  • 12:18 -1393/11/21

برای کبک با دانش زبان عالی امکانپذیر خواهد بود.

  • راهنمای
  • 5:03 -1393/11/20
برای عقد قرارداد و با داشتن آیلتس 7 و کارشناسی ارشد کامپیوتر کی باید مزاحم شوم.درضمن همسرم آیلتس ندارد.
  • گنجی
  • 11:50 -1393/11/21

از دفتر تهران وقت مشاوره حضوری بگیرید. / از خدمات معلم آیلتس نیز می توانید استفاده کنید. 

  • جواد
  • 10:39 -1393/11/20
جناب گنجی با سلامهرچند که ازموکلین تان نمیباشم و هنوز در عقد قرار داد به جمع بندی نهایی نرسیده ام ولی به جرات میتوان گفت از جمله وکلای عالی ای میباشید که صریح و روشن اطلاعات را دراختیار هموطنان تان قرار میدهید و بسیار خرسندم که با مجموعه تان آشنا شده ام و برای بنده جای بسی افتخارمیباشد.البته مدت هاست که خبرهای سایت تان را دنبال میکنم و با همکاران دیگرتان مقایسه میکنم میبینم خیلی جامع و مفید و بدون هیچ چشم داشتی اطلاعات دراختیار متقاضیان مهاجرت قرار میدهید و باور کنید اولین باریست که طی سالها پیگیری امور مهاجرت با همچنین مجموعه ای روبرو شده ام. امیدوارم در آینده زمینه های همکاری بین مان فراهم گردد.بامید موفقیت روزافزون برای شما
  • گنجی
  • 4:49 -1393/11/20

فعلا نمی توان هیچ پیش بینی برای حداقل امتیاز داشت./ در مرحله اول امتیاز ندارد و در مرحله بعد امتیاز می گیرید.

  • معصومه صفی خانی
  • 11:37 -1393/11/19
سلام با تشکر از اطلاعات به روز شماببخشید حداقل امتیاز برای واجد شرایط شدن از 1200 امتیاز چند است؟ و اینکه امتیاز خویشاوندی که قبلا بود حذف شده یا نه؟
  • گنجی
  • 4:49 -1393/11/20

فعلا نمی توان هیچ پیش بینی برای حداقل امتیاز داشت./ در مرحله اول امتیاز ندارد و در مرحله بعد امتیاز می گیرید.

  • سمانه فاضل
  • 7:28 -1393/11/19
اقای گنجی با سلام من در حال گرفتن مدرک اشپزی بین المللی و مدرک ایلتس هستم و در حال حاضر ارایشگر هستم با 8 سال تجربه و مدرک فنی و حرفه ای در این رشته ایا برای مهاجرت شرایط لازم به همراه خانوده و گرفتن اقامت دائم را دارم .
  • گنجی
  • 4:46 -1393/11/20

خیر.

  • علی
  • 11:57 -1393/11/18
باسلام آیا امکان پیدا کردن کارفرما از طریق آگهی های روزانه کانادا برای ما وجود دارد من آگهی ها را چک کردم در زمینه تخصص من موارد خوبی وجو داشت ولی آیا واقعا این شانس برای ما وجود داره که با وجود متخصصین جوینده کار در کانادا بتوان با پیدا کردن یک کارفرما امتیاز را بالا برد چون کارفرما تا وقتی نیروی کار در کانادا وجود داشته باشه مسلما رغبتی به استفاده از نیروهای مهاجر آتی را نخواهد داشت
  • گنجی
  • 2:58 -1393/11/20

امکانپذیر است ولی باید شرایط شما(مدرک زبان+تخصص+سابقه کار و ...) عالی باشد. می توانید برای چند کارفرما رزومه ارسال کنید.

  • رحمان
  • 3:28 -1393/11/17
ممنون از خبرهای به روز شما که در کمتر سایتی از وکلا دیده ام. من برای قرارداد چگونه می توانم اقدام کنم. لازم به توضیح است که شرایطم رادر فرم ارزیابی رایگان نوشته ام و شما واجد شرایط تشخیص داده اید. در حال حاضر در مشهد ساکنم.
  • گنجی
  • 3:33 -1393/11/17

دو راه دارید: خود شما به دفتر تهران مراجعه و وکالت دهند. یا از طریق ایمیل یا پست مدارک مورد نیاز را برای شما ارسال کنیم.

  • بابک
  • 11:14 -1393/11/16
سلام اقای گنجی بر طبق سایت اداره مهاجرت کسانی که دعوت شده اند همگی پیشنهاد کاری داشته اند و عدد مد نظر هم خیلی کمتر از 185000 نفر خواهد بود و تفسیر های کارشناسان بر این عقیده است نه اداره مهاجرت
  • گنجی
  • 3:26 -1393/11/17

دوباره مطالعه فرمایید !

سرمایه گذاری کبککارآفرینیاسپانسرشیپ همسردانشجویینیروی متخصصویزای توریستیکاریابی کانادافرم ارزیابیتماس با ما