فرم ارزیابی مهاجرت به کانادا

آخرین فرصت برای اخذ اقامت کانادا از طریق سرمایه گذاری کبک

بازگشت
بازدیدکنندگان : 34898 نفر 1393/11/24
آخرین فرصت برای اخذ اقامت کانادا از طریق سرمایه گذاری کبک

montreal-Quebec-Ganji_Canada

 

آخرین فرصت برای اخذ اقامت کانادا از طریق سرمایه گذاری کبک

اخذ اقامت کانادا دارای پیچیدگی ها و نکات فراوانی است که بسیاری به دنبال روشی سریع و سهل الوصول می باشند. برنامه مهاجرت به روش سرمایه گذاری کبک یکی از بهترین روش ها می باشد که متقاضیان فراوانی دارد ولی همه ساله فقط 1750 پرونده توسط این استان پذیرفته می شود، که سهم زیادی از آن را چینی ها تکمیل می کنند. خوشبختانه این برنامه از January 19,2015-March 20,2015 برابر 29دی ماه الی 29 اسفند ماه 1393 باز شده است و موسسه حقوقی مهاجرتی گنجی دارای چندین ظرفیت برای این برنامه است که تعدادی از این ظرفیت ها تا به امروز توسط موکلین ما تکمیل شده است و افرادی که شرایط مندرج در بخش پایین را دارند، می توانند با دفتر تهران یا مونترال وقت مشاوره تعیین نمایند.

 

حال چرا این برنامه متقاضی فراوانی دارد:

-          نیاز به مدرک زبان انگلیسی یا فرانسه نیست.

-          اعطاء اقامت بدون هیچ گونه قید و شرط است.

-          آب و هوای با کیفیت بالا(تراز20از100) و اشعه UV کم(برابر 1از11)

-          سرعت رسیدگی به پرونده های سرمایه گذاری کبک از فدرال بیشتر است.

-          رقم پرداختی برای کبک از فدرال کمتر است.

-          کلاس های زبان فرانسه در کبک رایگان است.

-          هزینه مهد کودک و کمک هزینه دولت کبک به فرزندان، بیشتر از استانهای دیگر کانادا است.

-          وام و بورس در کبک(مونترال) برای دانشجویان بیشتر است.

-          هزینه خرید خانه در کبک بسیار کمتر از تورنتو و ونکوور است.

-          سیستم حمل و نقل شهری مونترال بهتر از شهر های دیگر کانادا است.

 

شرایط اقدام از برنامه مهاجرت سرمایه گذاری کبک کانادا:

-          دارا بودن دارایی برابر 1.6 میلیون دلار کانادا

-          تجربه مدیریت بیزینس طی 2 سال در 5 سال گذشته (مانند:پزشک، وکیل، مغازه دار، صاحبان شرکت، کارخانه داران، مدیران رده بالا و ...)

-          پرداخت 180 تا 220 هزار دلار کانادا به بانک های استان کبک یا سپرده گذاری 800هزار دلاری طی 5 سال در کبک

-          ارائه صورت مالی حسابرسی شده، کارشناسی املاک، Narrative، ترجمه کامل مدارک(تمام موارد توسط موسسه گنجی انجام می پذیرد)

 

نکات برنامه:

-          فرصت اقدام برای این برنامه محدود و کمتر از یک ماه آینده (بهمن – اسفند) است.

-          متاسفانه موسسات مالی طرف قرارداد کبک به دلیل تحریم ها و بدقولی متقاضیان قبلی ایرانی در پرداخت هزینه ها، تمایل زیادی با قرارداد با ایرانیان ندارند. خوشبختانه موسسه مهاجرتی گنجی طی ماه های گذشته برای از بین بردن فضای موجود مذاکرات زیادی را با بانک ها داشته و آنها را برای اعطا سهمیه به موکلین خود مجاب نموده است.

-          متقاضی احتمال پرداخت مبلغ بالاتر از 180 تا 220 هزار دلار را دارد.

-          پیش بینی می شود روند بررسی پرونده ها و انجام مصاحبه در طی یکسال آینده باشد.

-          امسال آخرین سالی است که با رقم و روش فعلی بتوان اقامت کانادا را از این روش دریافت کرد.

-          خوشبختانه در حال حاضر ریال ایران نسبت به دلار کانادا قدرت بیشتری یافته و این به نفع متقاضیان این روش است.

 

به نظر آقای گنجی-وکیل رسمی مهاجرت کانادا- در حال حاضر بهترین روش کسب اقامت کانادا، این روش است زیرا هیچ گونه محدودیتی مانند مدرک زبان یا تعهد اقامت در استان مورد نظر را ندارد. لذا اگر دارای دارایی ثابت مورد نظر و تجربه مدیریت هستید و می خواهید برای فرزندانتان آینده ای روشن را در کشوری تراز اول رقم زنید، سریعتر اقدام کنید. زیرا نسبت به کشورهای دیگر هزینه سرمایه گذاری این روش بسیار کمتر است. در حال حاضر دولت آمریکا مبلغ 500تا یک میلیون دلار-دولت استرالیا 800هزار دلار-دولت انگلیس 2میلیون پوند و ویزای شینگن بلغارستان 300هزار یورو نیاز دارد. در حالی که با کمتر از 250هزار دلار می توان برای کانادا از طریق سرمایه گذاری کبک اقدام نمود.


برای اطلاع از ارزش های کبک فایل فارسی زیر را دانلود کنید:

ارزش های مشترک جامعه کبک (زبان فارسی- 2 صفحه - 456 کیلو بایت - فرمت PDF)

 

 اگر سوالی در مورد برنامه مهاجرتی استان کبک دارید، در انتهای همین بخش مطرح نمایید تا پاسخ خود را از آقای گنجی در همین جا دریافت نمایید.

دیدگاههای کاربران
دیدگاه شما ثبت شد و بزودی در صورت نیاز پاسخ داده خواهد شد
  • مریم
  • 11:42-1397/05/09
دکتر داروساز با داروخانه فعال در شهر یزد هستم. سن 48 سال- دارای 3 فرزنددختر و پسر زیر 20 سال که قصد اقامت برای خودم و همسرم و بچه ها دارم(میخواهم فرزندانم در کانادا پزشکی بخوانند) دارایی ملکی مکفی و به اندازه کافی داریم. خواهرهمسر م سه سال پیش از طریق برنامه کبک سرمایه گذاری مقیم کانادا شد .
سوال من اینست که من هم میتوانم؟
  • گنجی
  • 17:28-1397/05/10
بله شما هم واجد شرایط این برنامه سرمایه گذاری هستید و امتیاز فامیل تان را هم دریافت می کنید. فرزندتان هم بلافاصله میتواند در رشته پزشکی رایگان تحصیل کند چون از این روش CSQ می گیرید. با دفتر تهران تماس و وقت مشاوره بگیرید.
  • رضوی
  • 1:28 -1394/11/23
سلام، من با همکاران بخش سرمایه گذاری کبک 2016 مشاوره شدم، از کی می تونم برای این برنامه اقدام کنم؟ فقط سریع باشد.
  • گنجی
  • 10:57 -1394/11/24

از ابتدای بهمن 94 می توانید برای شروع کار با ما اقدام کنید. این برنامه از اردیبهشت 95 بازگشایی می شود.

  • نجاتی
  • 6:30 -1394/06/02
سلامشرکتهای پیمانکاری دارای رتبه و تجربه کاری تو زمینه های راه ساختمان واب چگونه میتونند برای اونجا درخواست اقامت وکار بدهند؟ با چقدر سرمایه؟ ایا رزومه کاری اینجا استفاده داره؟
  • گنجی
  • 9:31 -1394/06/03

باید رتبه از سازمان مدیریت و شرکت ثبت شده با مدارک کافی مانند قرارداد، بیمه، مالیات و پرینت بانک داشته باشند. / حداقل 350 هزار دلار. / بله قابل قبول است.

  • داریوش
  • 10:33 -1394/02/11
با درود، لطفا بفرمایید چه مدت زمان تا اخذ اقامت زمان میبرد و اینکه مهلت استارت و تشکیل پرونده با شما جهت برنامه جدید شهریور 94 تا کی هست؟ بابت بقیه مواردی که اشاره کردید واجد شرایطم.با سپاس
  • گنجی
  • 12:30 -1394/02/12

حدود 1.5 سال. / هرچه سریعتر باید اقدام کنید.

  • دکتر رحمانی
  • 1:38 -1394/02/08
من برای این برنامه واجد شرایط هستم ولی آیا با سن 50 سال و بدون مدرک زبان واجد شرایط هستم. دارایی ام هم بالاتر از 2 میلیون دلار است.
  • گنجی
  • 3:20 -1394/02/10

خوشبختانه این برنامه نیاز به مدرک زبان ندارد و با هر سنی می توان اقدام نمود.

  • حامد
  • 2:10 -1394/01/28
برنامه سرمایه گذاری کبک امسال (94) هم برقرار است؟
  • گنجی
  • 4:32 -1394/01/29

بله، امسال از شهریور ماه بازگشایی خواهد شد، اطلاعات بیشتر را در لینک زیر بخوانید:

برنامه سرمایه گذاری کبک 1394

  • حسین محمودی فر
  • 11:31 -1393/12/02
باسلام واحترام .باتوجه به اینکه تا کنون چندین بار( رزومه ) شرایط تحصیلی و کاری اینجانب را خدمدتان ارسال نموده ام ،ولی هیچ گونه جوابی دریافت نشده و اینکه دارای 9 سال سابقه کار حسابرسی بانکها میباشم و خواهان اقامت و ادامه تحصیل بوده و همچنین دارای 38 سال سن و متاهل با 1 فرزند هستم وشرایط میزان سرمایه ابلاغی توسط شما را ندارم ،لطفا راهنمایی نماِیید. با تشکر
  • گنجی
  • 1:13 -1394/05/04

از طریق اکسپرس اینتری اگر آیلتس داشته باشین.

  • حامد
  • 8:52 -1393/12/02
من در کار ساخت و ساز مسکن هستم، امکان مهاجرت سرمایه گذاری کبک وجود دارد؟
  • گنجی
  • 12:55 -1393/12/03

بله، اگر دارایی ثابت شما بیش از 1.6 میلیون دلار کانادا باشد و برای کار ساختمان خود مدرک دارید واجد شرایط هستید.

  • کورش احمدی
  • 2:13 -1393/11/28
با سلام مبلغ 200000تا 180000 دلار باید برای کبک نقد باشد
  • گنجی
  • 1:25 -1393/11/29

فعلا نه، بعد از قبولی در مصاحبه لازم است.

  • دکتر سروش
  • 7:03 -1393/11/26
قبل از اقدام برای مهاجرت سرمایه گذاری کبک ،من یک سری اطلاعات می خواستم؟ آیا فیلم یا بروشوری دارید؟ آیا در مورد فرزندان و مزایای تحصیل مطلبی دارید؟
  • گنجی
  • 4:55 -1393/11/27

بله، فایل PDF و فیلم از استان کبک در لینک زیر است:

معرفی استان کبک(مونترال) کانادا Quebec;Montreal

  • امین یوسفی
  • 9:43 -1393/11/24
با سلام و خسته نباشید خدمت آقای گنجی و دوستان عزیز آقای گنجی من یه جوان 20 ساله هستم و قصد مهاجرت به کانادا را دارم ولی 250 هزار دلار ندارم که بتونم و بخوام سرمایه گذاری کنم یه راه خوب جلوی پا من بزار درضمن من فوق دیپلم برق هم دارم من نمیتونم برا کار بیام اونجا؟
  • گنجی
  • 12:12 -1393/11/26

لازم به این مقدار پول نیست. فقط نیاز به مدرک آیلتس 6.5 یا فرانسه B2 دارید تا با کمترین هزینه مقیم شوید.

سرمایه گذاری کبککارآفرینیاسپانسرشیپ همسردانشجویینیروی متخصصویزای توریستیکاریابی کانادافرم ارزیابیتماس با ما