فرم ارزیابی مهاجرت به کانادا

7 دلیل که باعث ریجکت شدن پرونده اقامت کانادا خواهد شد.

بازگشت
بازدیدکنندگان : 95176 نفر 1393/07/30
7 دلیل که باعث ریجکت شدن پرونده اقامت کانادا خواهد شد.

Canada_Rejected

7 دلیل که باعث ریجکت شدن پرونده اقامت کانادا خواهد شد :

همه ساله هزاران پرونده درخواست اقامت دائم کانادا به دلایل متعدد رد می شود. که باعث ایجاد استرس و نگرانی برای خانواده ها می گردد. کانادا چندین روش برای کسب اقامت به متقاضیان پیشنهاد می دهد ولی انتخاب بهترین روش بسیار حساس است. در ادامه 7 روشی که باعث رد شدن پرونده درخواست اقامت دائم کانادا می شود، بیان شده است:

1-     اظهارات خلاف واقع

بعضی از اظهارات نادرست شما ناشی از عدم درک سوالات در فرم ها یا عدم توجه به نحوه پر کردن فرم ها طبق چارت مورد نظر می باشد. البته در بعضی موارد متقاضیان به عمد برای پوشاندن بعضی اطلاعات اقدام می کنند! در هر دو صورت اگر این اتفاقات به عمد یا از روی سهل انگاری باشد، متقاضی برای مدت دو سال نمی تواند هیچ گونه پرونده ای ارسال کند(این مورد برای کبک 5 سال است)

 

2-     آزمایش مدیکال و سلامت

تمام متقاضیان مهاجرت به کانادا و خانواده همراه آنها باید آزمایش پزشکی زیر نظر یکی از پزشکان معتمد کانادا را انجام دهند.در بعضی موارد پزشکی شما ریجکت خواهید شد.متقاضیانی که نیاز به دارو برای بیماری هپاتیت A دارند ممکن است به علت بار مالی بر سیستم پزشکی کانادا رد شوند. البته در بسیاری از موارد توضیح دکتر متخصص می تواند در مورد تاخیر/ریجکت شدن پرونده بسیار مفید باشد.

 

3-     سوء پیشینه

سوء سابقه افراد و خانواده بالای 18 سال آنان در تمام کشورهایی که بیش از 6 ماه بوده اند توسط پلیس کانادا چک می شود.دولت کانادا باید مطمئن شود که فرد متقاضی و خانوده اش برای کانادا خطرناک نمی باشند. اگر شما مورد نداشته باشید جای هیچ گونه نگرانی نخواهد بود. در غیر اینصورت پرونده شما دچار تاخیر / ریجکت شدن خواهد بود.

در این مورد خبر سوپیشینه را در کانادا بخوانید.

 

4-     از دست دادن زمان

دولت کانادا برای بررسی سریعتر پرونده ها، در تمام روشهای مهاجرتی زمانی خاص را مشخص می نماید تا شما مدارک و فرم ها را ارسال کنید. تاخیر در تهیه مدارک یا ارسال باعث ریجکت شدن پرونده شما خواهد شد. لذا اطلاع از قوانین و نوع فرم ها و زمان بسیار مهم خواهد بود و مسولیت آن متوجه شخص متقاضی خواهد بود.

 

5-     اشتباه از طرف اداره مهاجرت کانادا

دولت کانادا و بخش مهاجرت آن دارای فلوچارت و سیستم بررسی مشخصی است، ولی امکان اشتباه وجود دارد. و ممکت است کارمندی به اشتباه و بدلیل عدم اشراف به قوانین پرونده ای را رد کند. انتخاب وکیل مهاجرت شما را از این مورد مستثنی می کند. وکیل شما پرونده ای دقیق براساس اطلاعات شما و آخرین قوانین کانادا تهیه خواهد نمود و اگر پرونده شما رد شود با ذکر دلایل محکم و قانونی از شما دفاع خواهد نمود.

 

6-     عدم ارسال مدارک کافی

اداره مهاجرت کانادا لیست مدارک مورد نیاز را در چک لیست اعلام می کند.و برای شما فایل نامبر صادر خواهد کرد. نحوه ارسال مدارک تکمیل همراه با فایل نامبر و نوع و روش آن بسیار مهم است. در بسیاری از موارد ارسال اشتباه به ویزاآفیس متفاوت نیز سهل انگاری از طرف متقاضی اعلام خواهد شد.

 

7-     ارسال پرونده بدون اطلاع از قوانین

کانادا بیش از 60 روش مهاجرتی دارد و هر کدام از انها مدارک وشرایط خاص خود را دارند. که بستگی به فاکتورهایی مانند سن، تحصیلات، دارایی، شغل، تجربه کاری و ... دارد و طبق آنها برای یک یا چند برنامه متقاضی واجد شرایط است. اطلاع از آخرین قوانین و دید باز از آینده، باعث انتخاب بهترین روش مهاجرت خواهد بود. لذا شروع کار براساس تکمیل کامل فرم ارزیابی اولین گام برای به  نتیجه رسیدن خواهد بود.

 

بسیاری از متقاضیان ریجکت می شوند زیرا از ابتدا واجد شرایط ان برنامه نبودند. ولی می توانستند واجد شرایط برنامه ای دیگر در آن زمان باشند. انتخاب درست در زمان درست به شما کمک خواهد کرد تا زمان و هزینه خود را بیهود خرج نکنید.

 

 اگر شما نیز سوالی دارید در بخش پایانی کلیه اخبار منتشر شده در وب سایت ما سوال خود را مطرح کنید. آقای گنجی –وکیل رسمی مهاجرت به کانادا-پاسخ شما را خواهند داد.

دیدگاههای کاربران
دیدگاه شما ثبت شد و بزودی در صورت نیاز پاسخ داده خواهد شد
  • موحده
  • 1:37 -1394/07/04
با عرض سلام.توی job bank که ثبت نام میکنی یه سری offer میفرستن ایا میشه باهاشون مکاتبه کرد؟با امتیاز360 میشه امیدی داشت.با تشکر
  • گنجی
  • 6:05 -1394/07/04

بله، حتما اینکار را انجام دهید.

  • ناشناس
  • 3:14 -1394/05/19
من با همسرم به یک وکیل مراجعه کردیم و به ما گفتند که بدون نیاز به زبان انگیلیسی از طریق سلفین پلوید میتوانیم تا حداکثر 2 سال آینده به کانادا مهاجرت کنیم.آیا چنین چیزی در قانون کانادا وجود دارد؟و اگر دارد آیا شما انجام میدهید؟با تشکر
  • گنجی
  • 9:23 -1394/05/19

self employed از طریق کدام استان ؟ باید سوابق کاری شما را بررسی کنم تا دقیق جواب دهم.

  • محمد
  • 12:24 -1394/04/28
سلام،آیا امتیاز 413 هم امکان قبولی دارد؟ با تشکر
  • گنجی
  • 5:55 -1394/04/28

بله، از طریق انتاریو الان امکانپذیر است. لینک زیر را بخوانید:

اکسپرس اینتری انتاریو(تورنتو)

  • میثم
  • 8:11 -1394/03/26
با سلام. چطور میشه از شرکتهای کانادایی job offer گرفت؟ آیا در این زمینه شما فعالیت دارید؟
  • گنجی
  • 9:02 -1394/03/27

خیلی سخت پیشنهاد شغلی می دهند ولی اگر رزومه خوبی داشته باشید می توان امیدوار بود. رزومه خود را ایمیل کنید تا به صورت رایگان درخواست را بررسی کنیم. حدود دو هفته هم زمان می برد. همچنین خودتان نیز از طریق سایت های کاریابی کانادا می توانید پیگیر باشید.

  • فرشید
  • 1:15 -1394/03/21
کمترین نمره قبولی 453 هستش . در حالیکه من با 28 سال سن و لیسانس کامپیوتر و ایلس 6.5 امتیازم بالای 318 نمیاد . آیا باید قید کانادا رو بزنم؟ خیلی اختلافش زیاده. نا امید شدم.
  • گنجی
  • 8:51 -1394/03/23

خیر، توجه کنید که تاثیر نمره زبان بسیار بالا است اگر آیلتس 7.5 به بالا (CLB8) داشته باشید می توانید تا 100 امتیاز بیشتر کسب کنید.

  • منتظر
  • 7:42 -1394/03/19
سلام . من مجرد و ۲۷ سالمه. مدرک لیسانس کامپیوتر نرم افزار دارم و آیلتس ۶.۵ . سابقه کاری در زمینه رشته خودم دارم ولی بیمه نبودم. در ضمن دایی و عموی من در کانادا زندگی میکنن .. میخواستم بدونم شرایطم چطوره و چقدر شانس دارم و اینکه آیا مدارک فنی حرفه ای هم امتیاز دارن؟ ممنون از راهنماییتون
  • گنجی
  • 4:31 -1394/03/21

شرایط اولیه را دارید از دفتر تهران وقت مشاوره بگیرید.

  • فلاح
  • 11:46 -1394/03/09
سلام. بسیار سپاسگزارم از پاسخگویی سریعتون. چه اطلاعات بیشتری مورد نیاز هست؟ اگر در تهران هستید میخواستم در اسرع وقت ملاقاتتون کنم. ممنون
  • گنجی
  • 8:45 -1394/03/03

می توان برای شما با داشتن آیلتس 7 از روش اکسپرس اینتری اقدام نمود. روش نیروی متخصص کبک نیز شرایط دارید ولی نیاز به اطلاعات بیشتری از شما داریم.

  • فلاح
  • 11:31 -1394/03/02
با سلام. بنده لیسانس مترجمی زبان انگلیسی دارم و دانشجوی فوق زبانشناسی. 14 سال سابقه کار غیر مرتبط در زمینه IT. آیا با این شرایط راهی برای بنده وجود دارد؟ سن 36. سپاسگزار
  • گنجی
  • 8:45 -1394/03/03

می توان برای شما با داشتن آیلتس 7 از روش اکسپرس اینتری اقدام نمود. روش نیروی متخصص کبک نیز شرایط دارید ولی نیاز به اطلاعات بیشتری از شما داریم.

  • فاطمه
  • 9:08 -1394/03/02
با سلام . در ایران دروس کاردانی معماری و تکنولوژی معماری کاملا یکی است آیا می توان با کاردانی معماری اقدام کرد؟ ممنون
  • گنجی
  • 4:43 -1394/02/28

برای اکسپرس اینتری فدرال شرایط خوبی دارید ولی سعی کنید شما هم آیلتس بگیرید.

  • علی رضا
  • 2:13 -1394/02/28
سلام. همسرمن کارشناس علوم ازمایشگاهی با سابقه بیمه 4 سال وسن32سال و ایلتس 6 ومن هم 35سالهستم.نقشه بردار هستم با سابقه بیمه 12 سال بدون مدرک دانشگاه و ایلتس.با سرمایه نزدیک به 700 تا 800 میلیون تومن .میخواستم بدونم برای کدوم برنامه و سریع ترین روش واجد شرایط هستیم.ممنون
  • گنجی
  • 4:43 -1394/02/28

برای اکسپرس اینتری فدرال شرایط خوبی دارید ولی سعی کنید شما هم آیلتس بگیرید.

  • sara
  • 10:16 -1394/02/27
سلام،من کارشناس بازرگانی (صادرات) هستم. مدارکم کامله برای 2014 فرستاده بودم پر شده بود برگشت خورده. میخواستم ببینم چه جوری می تونم سریع برای اکسپرس انتری اقدام کنم؟ آیا جاب آفر می خواد؟شما می تونید جاب آفر بگیرید؟
  • گنجی
  • 4:21 -1394/02/28

بله، با دفتر تهران تماس بگیرید و وقت مشاوره اخذ کنید. جابر آفر لازم نیست.

  • حسینی
  • 11:02 -1394/02/22
سلام.من لسانس کامپیوتر هستم.برنامه نویس هستم.8سال سابقه کار دارم.آیلتس امتحان دادم و منتظر جوابش هستم.31 ساله و مجرد.حداقل چه نمره ای در هریک از مهارتهای ایلتس باید بیارم که بتونم برم؟2-آیا بلد بودن زبان فرانسه لارم است؟حتی مصاحبه هم نمیکنند که لازم باشه کمی بلد باشیم؟
  • گنجی
  • 1:11 -1394/02/26

حداقل 7. / اگر داشته باشید احتمال قبولی شما بسیار بالا خواهد بود.

  • امیر
  • 12:54 -1394/02/09
با سلام39 ساله مهندس مکانیک، متاهل و همسرم 33 ساله کارشناس ارشد شیمی، دارای یک فرزند 2 ساله، خودم آیلتس 6 و 10 سال سابقه بیمه مرتبط و همسرم بدون آیلتس و 5 سال بیمه مرتبط . با این شرایط امکان اقدام وجود دارد؟ با تشکر
  • گنجی
  • 3:22 -1394/02/10

بله، می توان برای شما اقدام نمود ولی امتیاز شما حدود 300 خواهد بود که برای بالا بردن آن و تضمین قبولی باید آیلتس شما یک نمره بالاتر رود و همسرتان نیز آیلتس 5بگیرند.

  • ندا
  • 11:30 -1394/02/04
سلام میخواستم بدونم برای مدارک سابقه کار حتما بیمه لازمه یا اختیاریه؟
  • گنجی
  • 4:02 -1394/02/06

بله، ضروری است.

  • ابوالفضل بخشیان
  • 1:28 -1394/02/03
سلام من دانشجوی کارشناسی روانشناسی بالینی هستم و قصد دارم فوق لیسانس را در همین رشته ادامه بدهم خواستم بپرسم کدوم کشور اروپایی یا امریکایی در رشته روانشناسی از نظر علمی و بازار کار پیشرفته تر میباشدو به ایلتس چند نیاز دارد. ممنون میشم راهنماییم کنید. تشکر
  • گنجی
  • 11:54 -1394/02/03

کانادا خوب است و در مورد کانادا باید آیلتس 6.5 داشته باشید. 

  • رضا
  • 6:39 -1394/01/30
سلام میخواستم بدونم با امتیاز 341 امیدی به اینوایت شدن هست یا نه؟ آیا سال آینده امتیازا پایینتر میاد؟
  • گنجی
  • 10:53 -1394/01/31

فعلا اختلاف 100 امتیازی با آخرین فرد دارید، سعی کنید نمره زبان خود را بالاتر از 7 ببرید.

  • حمیده
  • 12:06 -1394/01/30
با سلامآقای گنجی این آخرین دراو بود ینی دیگه امسال دراو اعلام مکیشه یا ما هروقت مدارکمون کامل شد میشه بفرستیم؟
  • گنجی
  • 1:23 -1394/01/30

خیر، هر دو هفته یکبار تا پایان سال پذیرش برقرار خواهد بود.

  • somayeh.az
  • 4:21 -1394/01/24
با سلام و خسته نباشید لطفا من را راهنمایی کنید که از طریق کار در رشته های (معماری-عمران) کدام کشور ها بهتر هستند و راحت تر می توان اقدام کرد. و اینکه چطور و از کجا شروع کنم؟؟ کشورهایی که در ذهن دارم استرالیا و کانادا و امریکا است و جای دیگری را در ذهن ندارم. لذا مد نظر فقط این کشور ها نیست. و اگر وکلای دیگری برای این کار من می توانند کمکم کنند سپاس گذار می شوم که معرفی فرمایید. با درورد فراوان.سمیه هستم. 31 سال سن دارم. متاهل.فرزند ندارم. کارشناسی ارشد معماری از دانشگاه تهران.پروانه اشتغال به تحصیل حدود 3 سال است که دارم.در رشته معماری حدود 8 سال سابقه کار مفید دارم.مسلط به نرم افزار اتوکد و تری دی مکس هستم. در زمینه طراحی نما و معماری داخلی هم تسلط دارم. همسرم ، محمد.38 سال سن . کارشناسی عمران از دانشگاه تهران و کارشناسی ارشد عمران-زلزله از دانشگاه خواجه نصیر طوسی-عمران -پروانه اشتغال به کار حدود 12 سال دارد. سابقه کار نظارت و طراحی عمران- مدرک زبان نداریم.داریم برای ازمون ایلتس اماده می شویم. نمره ازمون ما باید چند باشد؟ و از چه زمانی می توانیم برای مهاجرت اقدام کنیم؟
  • گنجی
  • 11:35 -1394/01/26

آمریکا و کانادا برای عمران خوب است. /  نمره آیلتس شما 6.5 و همسر 5 باید باشد./ بعد از دریافت مدرک زبان می توانید شروع کنید.

  • maryam
  • 1:35 -1394/01/24
باعرض سلام. 36 سال دارم مهندسی سخت افزار با تجربه کاری غیر مرتبط. میخواستم بدونم نمره آیلتس 6 کافی است و اینکه آیا این شرایط قابل قبول هست برای کسب امتیاز؟ با تشکر
  • گنجی
  • 3:01 -1394/01/24

بله. قبول است ولی برای انتخاب سریعتر توسط دولت کانادا باید نمره آیلتس را بالاتر ببرید زیرا از بخش سن امتیاز کم دارید.

  • farahan
  • 1:08 -1394/01/24
سلام . برای مهاجرت فدرال آیا باید از محل کار نامه بیاوریم ؟اگر نامه ندهند نمیشه اقدام کرد یا میشه اقدام کرد ؟
  • گنجی
  • 2:58 -1394/01/24

باید نامه سابقه کار داشته باشید بدون آن امکانپذیر نیست.

  • زهره
  • 11:30 -1394/01/24
با سلاممن در اکسپرس اینتری ثبت نام کردم و 357 امتیاز دارم. خودم آیلتس 6.5 دارم و 30 ساله هستم. همسرم 34 ساله و بدون مدرک زبان هست. جایی خوندم که همسر هم باید آیلتس 6 داشته باشه. صحیحه این حرف؟ در ضمن هر دوی ما فوق لیسانس عمران داریم.
  • گنجی
  • 2:56 -1394/01/24

بله، بخشی از امتیاز زبان افراد متاهل توسط همسر تعلق می گیرد که شما ان بخش را نگرفته اید ایشان باید آیلتس داشته باشند.

  • نیلوفر
  • 6:54 -1394/01/23
اقای گنجی سلام من فوق لیسانس روان شناسی را شهریور میگیرم 39 سالمه معلم استثنایی هستم 24 ساله کار میکنم خودم ایلتس را تازه شروع کردم دخترم به فرانسه وانگلیسی مسلطه با دخترم که دوم دبیرستانه میخواهییم اقدام کنیم امکانش هست باید ایلتس چند بخونم?
  • گنجی
  • 2:50 -1394/01/24

برای آیلتس 7.5 تلاش کنید.

  • محمد رضا دلقندی
  • 12:37 -1394/01/23
با سلام میخواستم بدونم اگه سن با لا باشد اما زبان و سابقه با باشد امکان اقدام هست ممنون میشم
  • گنجی
  • 6:11 -1394/01/23

بله، امکانپذیر است ولی باید به نکات امتیاز بندی توجه کنید. لینک زیر را بخوانید:

امتیازبندی اکسپرس اینتری

  • محمد
  • 10:52 -1394/01/23
سلام جناب اقای گنجیبنده مهندس مکانیک با 8 سال سابقه کار مرتبط دارای بیمه می باشم.4 ماه پیش آیلتس جنرال 6 گرفتم...آیا میتوانم در اکسپرس اینتری شرکت کنم؟و آیلتس چند نیاز دارم؟
  • گنجی
  • 5:56 -1394/01/23

اگر هیچ کدام از اسکیل ها زیر 6 نباشد می توان برای شما در EE اقدام نمود.

  • بابک
  • 9:00 -1394/01/23
سلام برنامه express enteryبرای سال آینده هم هست یا فقط امسال؟با تشکر
  • گنجی
  • 5:55 -1394/01/23

بله، سال آینده نیز برقرار است.

  • سمیه
  • 8:41 -1394/01/23
باسلام.اینجانب دارای مدرک لیسانس اقتصاد وپنج سال سابقه ی کار بانکی و سی سال سن دارم وهمسرم بالیسانس حسابداری وپنج سال سابقه ی کار بانکی و 30ساله .آیا ما می توانیم برای ویزای کاراکسپرس اینتری اقدام کنیم؟
  • گنجی
  • 5:54 -1394/01/23

بله، رشته و سابقه کار شما خوب است ولی ابتدا هر دوی شما نیاز به مدرک زبان آیلتس جنرال 6 یا فرانسه B2 به بالا دارید. برای امتیاز بندی دقیق قسمت امتیاز آنلاین اکسپرس اینتری یا فرم ارزیابی رایگان را تکمیل کنید.

  • حمید
  • 2:03 -1394/01/23
وقت بخیر.میخواستم بدونم شغل رشته پیراپزشکی (فوریتهای پزشکی)در کانادا پذیرفته میشه؟تازه آیلتس را به طور فشرده شروع کردم تا ظرف مدت شش الی هفت ماه مدرک اخذ کنم.آیا نمره 6یا 6.5 کافی هست!؟؛ضمن اینکه مدرک فوق دیپلم از دانشگاه سراسری دارم و 6سال سابقه کاری تکنسین فوریت پزشکی .ممنون از شما
  • گنجی
  • 5:50 -1394/01/23

بله، قابل قبول است. / اگر تا 29 سال هستید آیلتس 6 کافی است وگرنه باید بالاتر بگیرید. / اگر ازدواج کرده اید نیز مدرک زبان همسر نیز نیاز است.

  • رها
  • 9:08 -1394/01/22
سلام. برای شصت روزی که فرصت داریم برای ارسال مدارک، چه مدارکی باید آماده کنیم؟
  • گنجی
  • 5:44 -1394/01/23

مدارک زیاد است، از دفتر تهران جویا شوید.

  • negar
  • 5:18 -1394/01/22
SALAM MAN ielts 5.5 daram va hame madarekam kamele mitonam ye tarikhi ielts ro bezanam ba nomre 6 bad age accept shood emtehan ro bedam bad madareko befrestam?man az bazmandehaye FSW2014 hastam
  • گنجی
  • 5:38 -1394/01/23

خیر. در ابتدا باید آیلتس 6 را داشته باشید.

  • فاطیما
  • 4:16 -1394/01/22
سلام. آیا حداقل نمره زبان همان 6 در هر اسکیل است؟
  • گنجی
  • 5:36 -1394/01/23

بله.

  • me
  • 2:52 -1394/01/22
سلاممن در دراو 27 مارچ دعوتنامه گرفتم و در حال حاضر مشغول تهیه و ترجمه مدارکم هستم. میخواستم بپرسم آیا موسسه شما خدماتی ارائه میکنه که فقط مدارک من را به خصوص مدارک کاریم را چک کنه؟؟ در واقع مشاوره بده.
  • گنجی
  • 6:26 -1394/01/22

بله، با دفتر تهران تماس بگیرید.

  • Arvin
  • 2:50 -1394/01/22
وقت بخیر من کارشناس پرستاری با 16 سال سابقه کار هستم مشکل اصلی من نداشتن مدرک زبان است آیا میتونم در برنامه اکسپرس اینترنتی ثبت نام کنم در ضمن دانشجوی کارشناسی ارشد پرستاری دانشگاه ته آن هستم ودر چند ماه آینده فارغ التحصيل میشم ممنون میشم راهنماییم کنید در ضمن 39 سالم وهمسرم 41 ساله ودارای یه فرزند 7 ساله ام
  • گنجی
  • 6:25 -1394/01/22

خیر. بدون آیلتس امکانپذیر نیست. در ضمن شما و همسرتان به آیلتس 8 نیاز دارید.

  • eli
  • 2:08 -1394/01/22
با سلام بنده29 سال دارم مدرک فوق لیسانس و آیلتس 6. اقوام بنده در کانادا دارای شرکت بوده و به نیروی کاری با شرایط من نیاز داشته و قصد دارند برای من در خواست کار بفرستند. چگونه میتوانم نحوه ی ارسال این درخواست به من اطلاع پیداکنم؟ البته میدانم که باید سه بار در کانادا آگهی کنند.
  • گنجی
  • 6:22 -1394/01/22

بخش ویزای کار کانادا را در سایت ما بخوانید.

  • فاطمه
  • 1:55 -1394/01/22
باسلام آیا اگر کسی لیسانس اقتصاد دارد با بیش از 6سال سابقه کار حسابداری می تواند به عنوان تکنسین حسابداری برای کانادا اقدام کند؟آیا کسانی که بنام تکنسین اقدام میکنند میتوانند با نمره آیلتس کمتر از 6 اقدام کنند؟
  • گنجی
  • 6:21 -1394/01/22

خیر. / تکنسین باید شرایط خاص خود را داشته باشد از دفتر تهران جویا شوید. / با ایلتس کمتر از 6 امکانپذیر نیست.

سرمایه گذاری کبککارآفرینیاسپانسرشیپ همسردانشجویینیروی متخصصویزای توریستیکاریابی کانادافرم ارزیابیتماس با ما