فرم ارزیابی مهاجرت به کانادا

روزهای خوب پیش رو، در برنامه اکسپرس اینتری 2015

بازگشت
بازدیدکنندگان : 14098 نفر 1394/01/20
روزهای خوب پیش رو، در برنامه اکسپرس اینتری 2015

express_entry_draw_ITA_ganji

روزهای خوب پیش رو، در برنامه اکسپرس اینتری 2015

طی سه ماه گذشته از برنامه اکسپرس اینتری که از ابتدای ژانویه 2015 آغاز شده است سعی داشته ایم که جزئیات کاملی را از نحوه اقدام و افراد منتخب به اطلاع شما برسانیم. اما هنوز جنبه های مختلفی از این برنامه کاملا مشخص نیست.

آخرین مرحله(مرحله 6) انتخاب از متقاضیان برابر 7 فروردین ماه 1394 بود که تعداد 1637 نفر با امتیاز 453 برگزیده شدند.

در طی این سه ماه، دولت 6 بار اقدام به انتخاب متقاضیان نموده است، که در ادامه توضیحات کاملی را ارائه خواهیم داد تا شما تصویر ذهنی خوبی از نحوه اقدام در روش Express Entry 2015 داشته باشید.

اولین کار ورود به بانک متقاضیان است، که دارای جزئیات خاصی است. سپس دولت از بین متقاضیان افراد را انتخاب می کند و هیچ گونه مصاحبه ای وجود ندارد.(در برنامه کبک حتما مصاحبه خواهید داشت.) دولت کانادا حدود 15 تا 25 بار از بین افراد که داخل بانک متقاضیان هستند، انتخاب می کند و نامه ITA را صادر می کند.

دولت امیدوار است با این تعداد انتخاب به مقدار مشخص شده در برنامه 2015 خود جهت جذب مهاجر برسد.

همچنین به نظر آقای گنجی –وکیل رسمی مهاجرت کانادا- پیش بینی می شود که افراد بدون پیشنهاد شغلی Job Offer در انتخاب های بعدی اداره مهاجرت CIC شانس فراوانی داشته باشند. که با هماهنگی های انجام شده خبرهای خوبی را برای موکلین خودمان خواهیم داشت. همانطور که می دانید چهار انتخاب اولیه مربوط به افراد دارای پیشنهاد شغلی و دو انتخاب بعدی شامل افراد بدون پیشنهاد شغلی و با بالاترین امتیاز بوده است. این افراد امتیاز فراوانی از مهارت های فردی خود علی الخصوص سن و دانش زبان هستند.

 

برنامه اکسپرس اینتری(گذشته، حال، آینده)

هرچند که این برنامه اولین بار است که اجرا می شود و در طی این سه ماه جزئیات کامل آن مشخص نشده است اما می توان نتایج زیر را گرفت:

همانطور که قبلا در خبرها اعلام کردیم(خبر خوب برنامه EE 2015) مهمترین خبر خوب برای کسانیکه تا به حال قبول نشده اند این است که امتیاز قبولی پایین آمده است. همچنین خبر بهتر این است که تعداد زیادی از انتخاب ها از افراد بدون job offer  بوده است. این دوخبر خوشایند برای افرادی که در حال افزایش رتبه خود در بانک متقاضیان می باشند عالی است.

 

نکته:

در ادامه توضیحاتی را در مورد نقاط کلیدی این برنامه(Milestone)  ببینید:

-          شروع برنامه Jan. 1, 2015؛ برابر 11/10/1393

-          اولین انتخاب از متقاضیان در Jan. 31, 2015؛ 11/11/1393

-          آخرین انتخاب از متقاضیان در March 27, 2015؛ 7/1/1394

-          کمترین امتیاز فرد قبول شده؛ 453 در تاریخ 7/1/1394

-          بیشترین تعداد افراد منتخب؛ 1637 پرونده در تاریخ  7/1/1394

-          کمترین تعداد افراد منتخب؛ 779 پرونده در تاریخ 11/11/1393 و 18/11/1393

-          بیشترین تفاوت امتیاز در میان دو انتخاب از متقاضیان؛ 254 امتیاز (در تاریخ 18/12/1393  و 29/12/1393)

-          کمترین تفاوت امتیاز در میان دو انتخاب از متقاضیان؛ 10 امتیاز (در تاریخ 18/11/1393  و 1/12/1393)

-          بیشترین زمان بین دو انتخاب؛ 21 روز (8/12/1393  و  29/12/1393)

-          کمترین زمان بین دو انتخاب؛ 7 روز (در سه مرحله گذشته)

 

نکات کلیدی در مورد برنامه اکسپرس اینتری(ورود پیشتاز)

بعد از قبولی شما نامه ITA را دریافت خواهید نمود، سپس 60 روز فرصت خواهید داشت تا پرونده کامل طبق فرمت مورد نظر سفارت را ارسال کنید.این مدت قابل تمدید نیست. لذا به متقاضیان توصیه اکید می شود که در فرصت لازم مدارک را تهیه و ترجمه و تایید نمایند تا دچار مشکل نشوند. موسسه مهاجرتی گنجی برای تمام موکلین لیست مدارک طبق پرونده شان تا قبل از قبولی ارائه داده تا دچار سردرگمی نشوند.

نکته مهمتر اینکه، تمام مدارک شما باید صحیح، به دور از اشتباه و برابر واقعیت باشد تا دچار جریمه از طرف CIC نشوید. جریمه تعیین شده برابر 5 سال می باشد.

همیشه توجه داشته باشید که اکسپرس اینتری ، یک برنامه مهاجرتی نیست بلکه سیستمی طراحی شده توسط اداره مهاجرت کانادا است تا برنامه های زیر به نحو مطلوب تری پذیرش کنند:

-          Federal Skilled Worker Program

-          Federal Skilled Trades Program

-          Canadian Experience Class

-          Provincial Nominee Programs

 

اگر سوالی در این مورد دارید، در همین جا مطرح نمایید تا پاسخ خود را از آقای گنجی در همین جا دریافت نمایید.


 

دیدگاههای کاربران
دیدگاه شما ثبت شد و بزودی در صورت نیاز پاسخ داده خواهد شد
  • موحده
  • 1:37 -1394/07/04
با عرض سلام.توی job bank که ثبت نام میکنی یه سری offer میفرستن ایا میشه باهاشون مکاتبه کرد؟با امتیاز360 میشه امیدی داشت.با تشکر
  • گنجی
  • 6:05 -1394/07/04

بله، حتما اینکار را انجام دهید.

  • ناشناس
  • 3:14 -1394/05/19
من با همسرم به یک وکیل مراجعه کردیم و به ما گفتند که بدون نیاز به زبان انگیلیسی از طریق سلفین پلوید میتوانیم تا حداکثر 2 سال آینده به کانادا مهاجرت کنیم.آیا چنین چیزی در قانون کانادا وجود دارد؟و اگر دارد آیا شما انجام میدهید؟با تشکر
  • گنجی
  • 9:23 -1394/05/19

self employed از طریق کدام استان ؟ باید سوابق کاری شما را بررسی کنم تا دقیق جواب دهم.

  • محمد
  • 12:24 -1394/04/28
سلام،آیا امتیاز 413 هم امکان قبولی دارد؟ با تشکر
  • گنجی
  • 5:55 -1394/04/28

بله، از طریق انتاریو الان امکانپذیر است. لینک زیر را بخوانید:

اکسپرس اینتری انتاریو(تورنتو)

  • میثم
  • 8:11 -1394/03/26
با سلام. چطور میشه از شرکتهای کانادایی job offer گرفت؟ آیا در این زمینه شما فعالیت دارید؟
  • گنجی
  • 9:02 -1394/03/27

خیلی سخت پیشنهاد شغلی می دهند ولی اگر رزومه خوبی داشته باشید می توان امیدوار بود. رزومه خود را ایمیل کنید تا به صورت رایگان درخواست را بررسی کنیم. حدود دو هفته هم زمان می برد. همچنین خودتان نیز از طریق سایت های کاریابی کانادا می توانید پیگیر باشید.

  • فرشید
  • 1:15 -1394/03/21
کمترین نمره قبولی 453 هستش . در حالیکه من با 28 سال سن و لیسانس کامپیوتر و ایلس 6.5 امتیازم بالای 318 نمیاد . آیا باید قید کانادا رو بزنم؟ خیلی اختلافش زیاده. نا امید شدم.
  • گنجی
  • 8:51 -1394/03/23

خیر، توجه کنید که تاثیر نمره زبان بسیار بالا است اگر آیلتس 7.5 به بالا (CLB8) داشته باشید می توانید تا 100 امتیاز بیشتر کسب کنید.

  • منتظر
  • 7:42 -1394/03/19
سلام . من مجرد و ۲۷ سالمه. مدرک لیسانس کامپیوتر نرم افزار دارم و آیلتس ۶.۵ . سابقه کاری در زمینه رشته خودم دارم ولی بیمه نبودم. در ضمن دایی و عموی من در کانادا زندگی میکنن .. میخواستم بدونم شرایطم چطوره و چقدر شانس دارم و اینکه آیا مدارک فنی حرفه ای هم امتیاز دارن؟ ممنون از راهنماییتون
  • گنجی
  • 4:31 -1394/03/21

شرایط اولیه را دارید از دفتر تهران وقت مشاوره بگیرید.

  • فلاح
  • 11:46 -1394/03/09
سلام. بسیار سپاسگزارم از پاسخگویی سریعتون. چه اطلاعات بیشتری مورد نیاز هست؟ اگر در تهران هستید میخواستم در اسرع وقت ملاقاتتون کنم. ممنون
  • گنجی
  • 8:45 -1394/03/03

می توان برای شما با داشتن آیلتس 7 از روش اکسپرس اینتری اقدام نمود. روش نیروی متخصص کبک نیز شرایط دارید ولی نیاز به اطلاعات بیشتری از شما داریم.

  • فلاح
  • 11:31 -1394/03/02
با سلام. بنده لیسانس مترجمی زبان انگلیسی دارم و دانشجوی فوق زبانشناسی. 14 سال سابقه کار غیر مرتبط در زمینه IT. آیا با این شرایط راهی برای بنده وجود دارد؟ سن 36. سپاسگزار
  • گنجی
  • 8:45 -1394/03/03

می توان برای شما با داشتن آیلتس 7 از روش اکسپرس اینتری اقدام نمود. روش نیروی متخصص کبک نیز شرایط دارید ولی نیاز به اطلاعات بیشتری از شما داریم.

  • فاطمه
  • 9:08 -1394/03/02
با سلام . در ایران دروس کاردانی معماری و تکنولوژی معماری کاملا یکی است آیا می توان با کاردانی معماری اقدام کرد؟ ممنون
  • گنجی
  • 4:43 -1394/02/28

برای اکسپرس اینتری فدرال شرایط خوبی دارید ولی سعی کنید شما هم آیلتس بگیرید.

  • علی رضا
  • 2:13 -1394/02/28
سلام. همسرمن کارشناس علوم ازمایشگاهی با سابقه بیمه 4 سال وسن32سال و ایلتس 6 ومن هم 35سالهستم.نقشه بردار هستم با سابقه بیمه 12 سال بدون مدرک دانشگاه و ایلتس.با سرمایه نزدیک به 700 تا 800 میلیون تومن .میخواستم بدونم برای کدوم برنامه و سریع ترین روش واجد شرایط هستیم.ممنون
  • گنجی
  • 4:43 -1394/02/28

برای اکسپرس اینتری فدرال شرایط خوبی دارید ولی سعی کنید شما هم آیلتس بگیرید.

  • sara
  • 10:16 -1394/02/27
سلام،من کارشناس بازرگانی (صادرات) هستم. مدارکم کامله برای 2014 فرستاده بودم پر شده بود برگشت خورده. میخواستم ببینم چه جوری می تونم سریع برای اکسپرس انتری اقدام کنم؟ آیا جاب آفر می خواد؟شما می تونید جاب آفر بگیرید؟
  • گنجی
  • 4:21 -1394/02/28

بله، با دفتر تهران تماس بگیرید و وقت مشاوره اخذ کنید. جابر آفر لازم نیست.

  • حسینی
  • 11:02 -1394/02/22
سلام.من لسانس کامپیوتر هستم.برنامه نویس هستم.8سال سابقه کار دارم.آیلتس امتحان دادم و منتظر جوابش هستم.31 ساله و مجرد.حداقل چه نمره ای در هریک از مهارتهای ایلتس باید بیارم که بتونم برم؟2-آیا بلد بودن زبان فرانسه لارم است؟حتی مصاحبه هم نمیکنند که لازم باشه کمی بلد باشیم؟
  • گنجی
  • 1:11 -1394/02/26

حداقل 7. / اگر داشته باشید احتمال قبولی شما بسیار بالا خواهد بود.

  • امیر
  • 12:54 -1394/02/09
با سلام39 ساله مهندس مکانیک، متاهل و همسرم 33 ساله کارشناس ارشد شیمی، دارای یک فرزند 2 ساله، خودم آیلتس 6 و 10 سال سابقه بیمه مرتبط و همسرم بدون آیلتس و 5 سال بیمه مرتبط . با این شرایط امکان اقدام وجود دارد؟ با تشکر
  • گنجی
  • 3:22 -1394/02/10

بله، می توان برای شما اقدام نمود ولی امتیاز شما حدود 300 خواهد بود که برای بالا بردن آن و تضمین قبولی باید آیلتس شما یک نمره بالاتر رود و همسرتان نیز آیلتس 5بگیرند.

  • ندا
  • 11:30 -1394/02/04
سلام میخواستم بدونم برای مدارک سابقه کار حتما بیمه لازمه یا اختیاریه؟
  • گنجی
  • 4:02 -1394/02/06

بله، ضروری است.

  • ابوالفضل بخشیان
  • 1:28 -1394/02/03
سلام من دانشجوی کارشناسی روانشناسی بالینی هستم و قصد دارم فوق لیسانس را در همین رشته ادامه بدهم خواستم بپرسم کدوم کشور اروپایی یا امریکایی در رشته روانشناسی از نظر علمی و بازار کار پیشرفته تر میباشدو به ایلتس چند نیاز دارد. ممنون میشم راهنماییم کنید. تشکر
  • گنجی
  • 11:54 -1394/02/03

کانادا خوب است و در مورد کانادا باید آیلتس 6.5 داشته باشید. 

  • رضا
  • 6:39 -1394/01/30
سلام میخواستم بدونم با امتیاز 341 امیدی به اینوایت شدن هست یا نه؟ آیا سال آینده امتیازا پایینتر میاد؟
  • گنجی
  • 10:53 -1394/01/31

فعلا اختلاف 100 امتیازی با آخرین فرد دارید، سعی کنید نمره زبان خود را بالاتر از 7 ببرید.

  • حمیده
  • 12:06 -1394/01/30
با سلامآقای گنجی این آخرین دراو بود ینی دیگه امسال دراو اعلام مکیشه یا ما هروقت مدارکمون کامل شد میشه بفرستیم؟
  • گنجی
  • 1:23 -1394/01/30

خیر، هر دو هفته یکبار تا پایان سال پذیرش برقرار خواهد بود.

  • somayeh.az
  • 4:21 -1394/01/24
با سلام و خسته نباشید لطفا من را راهنمایی کنید که از طریق کار در رشته های (معماری-عمران) کدام کشور ها بهتر هستند و راحت تر می توان اقدام کرد. و اینکه چطور و از کجا شروع کنم؟؟ کشورهایی که در ذهن دارم استرالیا و کانادا و امریکا است و جای دیگری را در ذهن ندارم. لذا مد نظر فقط این کشور ها نیست. و اگر وکلای دیگری برای این کار من می توانند کمکم کنند سپاس گذار می شوم که معرفی فرمایید. با درورد فراوان.سمیه هستم. 31 سال سن دارم. متاهل.فرزند ندارم. کارشناسی ارشد معماری از دانشگاه تهران.پروانه اشتغال به تحصیل حدود 3 سال است که دارم.در رشته معماری حدود 8 سال سابقه کار مفید دارم.مسلط به نرم افزار اتوکد و تری دی مکس هستم. در زمینه طراحی نما و معماری داخلی هم تسلط دارم. همسرم ، محمد.38 سال سن . کارشناسی عمران از دانشگاه تهران و کارشناسی ارشد عمران-زلزله از دانشگاه خواجه نصیر طوسی-عمران -پروانه اشتغال به کار حدود 12 سال دارد. سابقه کار نظارت و طراحی عمران- مدرک زبان نداریم.داریم برای ازمون ایلتس اماده می شویم. نمره ازمون ما باید چند باشد؟ و از چه زمانی می توانیم برای مهاجرت اقدام کنیم؟
  • گنجی
  • 11:35 -1394/01/26

آمریکا و کانادا برای عمران خوب است. /  نمره آیلتس شما 6.5 و همسر 5 باید باشد./ بعد از دریافت مدرک زبان می توانید شروع کنید.

  • maryam
  • 1:35 -1394/01/24
باعرض سلام. 36 سال دارم مهندسی سخت افزار با تجربه کاری غیر مرتبط. میخواستم بدونم نمره آیلتس 6 کافی است و اینکه آیا این شرایط قابل قبول هست برای کسب امتیاز؟ با تشکر
  • گنجی
  • 3:01 -1394/01/24

بله. قبول است ولی برای انتخاب سریعتر توسط دولت کانادا باید نمره آیلتس را بالاتر ببرید زیرا از بخش سن امتیاز کم دارید.

  • farahan
  • 1:08 -1394/01/24
سلام . برای مهاجرت فدرال آیا باید از محل کار نامه بیاوریم ؟اگر نامه ندهند نمیشه اقدام کرد یا میشه اقدام کرد ؟
  • گنجی
  • 2:58 -1394/01/24

باید نامه سابقه کار داشته باشید بدون آن امکانپذیر نیست.

  • زهره
  • 11:30 -1394/01/24
با سلاممن در اکسپرس اینتری ثبت نام کردم و 357 امتیاز دارم. خودم آیلتس 6.5 دارم و 30 ساله هستم. همسرم 34 ساله و بدون مدرک زبان هست. جایی خوندم که همسر هم باید آیلتس 6 داشته باشه. صحیحه این حرف؟ در ضمن هر دوی ما فوق لیسانس عمران داریم.
  • گنجی
  • 2:56 -1394/01/24

بله، بخشی از امتیاز زبان افراد متاهل توسط همسر تعلق می گیرد که شما ان بخش را نگرفته اید ایشان باید آیلتس داشته باشند.

  • نیلوفر
  • 6:54 -1394/01/23
اقای گنجی سلام من فوق لیسانس روان شناسی را شهریور میگیرم 39 سالمه معلم استثنایی هستم 24 ساله کار میکنم خودم ایلتس را تازه شروع کردم دخترم به فرانسه وانگلیسی مسلطه با دخترم که دوم دبیرستانه میخواهییم اقدام کنیم امکانش هست باید ایلتس چند بخونم?
  • گنجی
  • 2:50 -1394/01/24

برای آیلتس 7.5 تلاش کنید.

  • محمد رضا دلقندی
  • 12:37 -1394/01/23
با سلام میخواستم بدونم اگه سن با لا باشد اما زبان و سابقه با باشد امکان اقدام هست ممنون میشم
  • گنجی
  • 6:11 -1394/01/23

بله، امکانپذیر است ولی باید به نکات امتیاز بندی توجه کنید. لینک زیر را بخوانید:

امتیازبندی اکسپرس اینتری

  • محمد
  • 10:52 -1394/01/23
سلام جناب اقای گنجیبنده مهندس مکانیک با 8 سال سابقه کار مرتبط دارای بیمه می باشم.4 ماه پیش آیلتس جنرال 6 گرفتم...آیا میتوانم در اکسپرس اینتری شرکت کنم؟و آیلتس چند نیاز دارم؟
  • گنجی
  • 5:56 -1394/01/23

اگر هیچ کدام از اسکیل ها زیر 6 نباشد می توان برای شما در EE اقدام نمود.

  • بابک
  • 9:00 -1394/01/23
سلام برنامه express enteryبرای سال آینده هم هست یا فقط امسال؟با تشکر
  • گنجی
  • 5:55 -1394/01/23

بله، سال آینده نیز برقرار است.

  • سمیه
  • 8:41 -1394/01/23
باسلام.اینجانب دارای مدرک لیسانس اقتصاد وپنج سال سابقه ی کار بانکی و سی سال سن دارم وهمسرم بالیسانس حسابداری وپنج سال سابقه ی کار بانکی و 30ساله .آیا ما می توانیم برای ویزای کاراکسپرس اینتری اقدام کنیم؟
  • گنجی
  • 5:54 -1394/01/23

بله، رشته و سابقه کار شما خوب است ولی ابتدا هر دوی شما نیاز به مدرک زبان آیلتس جنرال 6 یا فرانسه B2 به بالا دارید. برای امتیاز بندی دقیق قسمت امتیاز آنلاین اکسپرس اینتری یا فرم ارزیابی رایگان را تکمیل کنید.

  • حمید
  • 2:03 -1394/01/23
وقت بخیر.میخواستم بدونم شغل رشته پیراپزشکی (فوریتهای پزشکی)در کانادا پذیرفته میشه؟تازه آیلتس را به طور فشرده شروع کردم تا ظرف مدت شش الی هفت ماه مدرک اخذ کنم.آیا نمره 6یا 6.5 کافی هست!؟؛ضمن اینکه مدرک فوق دیپلم از دانشگاه سراسری دارم و 6سال سابقه کاری تکنسین فوریت پزشکی .ممنون از شما
  • گنجی
  • 5:50 -1394/01/23

بله، قابل قبول است. / اگر تا 29 سال هستید آیلتس 6 کافی است وگرنه باید بالاتر بگیرید. / اگر ازدواج کرده اید نیز مدرک زبان همسر نیز نیاز است.

  • رها
  • 9:08 -1394/01/22
سلام. برای شصت روزی که فرصت داریم برای ارسال مدارک، چه مدارکی باید آماده کنیم؟
  • گنجی
  • 5:44 -1394/01/23

مدارک زیاد است، از دفتر تهران جویا شوید.

  • negar
  • 5:18 -1394/01/22
SALAM MAN ielts 5.5 daram va hame madarekam kamele mitonam ye tarikhi ielts ro bezanam ba nomre 6 bad age accept shood emtehan ro bedam bad madareko befrestam?man az bazmandehaye FSW2014 hastam
  • گنجی
  • 5:38 -1394/01/23

خیر. در ابتدا باید آیلتس 6 را داشته باشید.

  • فاطیما
  • 4:16 -1394/01/22
سلام. آیا حداقل نمره زبان همان 6 در هر اسکیل است؟
  • گنجی
  • 5:36 -1394/01/23

بله.

  • me
  • 2:52 -1394/01/22
سلاممن در دراو 27 مارچ دعوتنامه گرفتم و در حال حاضر مشغول تهیه و ترجمه مدارکم هستم. میخواستم بپرسم آیا موسسه شما خدماتی ارائه میکنه که فقط مدارک من را به خصوص مدارک کاریم را چک کنه؟؟ در واقع مشاوره بده.
  • گنجی
  • 6:26 -1394/01/22

بله، با دفتر تهران تماس بگیرید.

  • Arvin
  • 2:50 -1394/01/22
وقت بخیر من کارشناس پرستاری با 16 سال سابقه کار هستم مشکل اصلی من نداشتن مدرک زبان است آیا میتونم در برنامه اکسپرس اینترنتی ثبت نام کنم در ضمن دانشجوی کارشناسی ارشد پرستاری دانشگاه ته آن هستم ودر چند ماه آینده فارغ التحصيل میشم ممنون میشم راهنماییم کنید در ضمن 39 سالم وهمسرم 41 ساله ودارای یه فرزند 7 ساله ام
  • گنجی
  • 6:25 -1394/01/22

خیر. بدون آیلتس امکانپذیر نیست. در ضمن شما و همسرتان به آیلتس 8 نیاز دارید.

  • eli
  • 2:08 -1394/01/22
با سلام بنده29 سال دارم مدرک فوق لیسانس و آیلتس 6. اقوام بنده در کانادا دارای شرکت بوده و به نیروی کاری با شرایط من نیاز داشته و قصد دارند برای من در خواست کار بفرستند. چگونه میتوانم نحوه ی ارسال این درخواست به من اطلاع پیداکنم؟ البته میدانم که باید سه بار در کانادا آگهی کنند.
  • گنجی
  • 6:22 -1394/01/22

بخش ویزای کار کانادا را در سایت ما بخوانید.

  • فاطمه
  • 1:55 -1394/01/22
باسلام آیا اگر کسی لیسانس اقتصاد دارد با بیش از 6سال سابقه کار حسابداری می تواند به عنوان تکنسین حسابداری برای کانادا اقدام کند؟آیا کسانی که بنام تکنسین اقدام میکنند میتوانند با نمره آیلتس کمتر از 6 اقدام کنند؟
  • گنجی
  • 6:21 -1394/01/22

خیر. / تکنسین باید شرایط خاص خود را داشته باشد از دفتر تهران جویا شوید. / با ایلتس کمتر از 6 امکانپذیر نیست.

سرمایه گذاری کبککارآفرینیاسپانسرشیپ همسردانشجویینیروی متخصصویزای توریستیکاریابی کانادافرم ارزیابیتماس با ما