فرم ارزیابی مهاجرت به کانادا

رونق بخش کشاورزی در کانادا

بازگشت
بازدیدکنندگان : 40694 نفر 1390/10/27
رونق بخش کشاورزی در کانادا

آمارها در مورد کانادا چنین می گوید که، بر اساس آخرین رده بندی نشریه آمریکایی فوربس در بین   کشور جهان ,کانادا اولین و بهترین کشور جهان به لحاظ ایجاد بیزینس و سرمایه گذاری معرفی شد. فوربس ، کشورها را از نظر ۱۱ پارامتر  مختلف، از جمله، حق مالکیت، نوآوری، مالیات، تکنولوژی، فساد مالی، آزادی، خطوط قرمز، حفاظت سرمایه گذاری و وضعیت بازار سهام، مورد مقایسه قرار داده است.کانادا چهارمین کشور صادر کننده محصولات کشاورزی و غذایی به جهان است .

canada agri

بخش اولیه کشاورزی کانادا نقشی بسیار مهم در اقتصاد و تجارت خارجی این کشور ایفا می کند. کشاورزان کانادایی مجموعه بسیار متنوعی از محصولات کشاورزی (از قبیل غلات، دانه های روغنی، محصولات باغی، بنشن و محصولات خاص)، فراورده های دامی (مانند گوشت گاو، گوشت خوک، فراورده های لبنی، مرغ و تخم مرغ) و آبزیان (مثل ماهی آزاد و صدف) تولید می کنند.

بخش کشاورزی در پاسخ به فناوری های جدید و نیازهای متغیر مشتریان در حال تغییراتی چشمگیر است. تکامل تدریجی این بخش همچنان به شدت تحت تأثیر امنیت غذایی، سلامت گیاهان و مقررات زیست محیطی، روش های نوین تولید محصولات کشاورزی و فراورده های دامی و نیز تجهیزات پیشرفته است.

این بخش همواره خود را با شرایط موجود وفق می دهد تا بتواند ماهیت رقابتی خود را حفظ کند و به رونق و شکوفایی خود در بازارهای جهانی امروز ادامه دهد. کانادا قریب به نیمی از فراورده های غذایی که در این کشور تولید می شود را صادر و تقریباً نیمی از مواد غذایی مصرفی خود را هم وارد می کند—ولذا یکی از کشورهایی است به شدت به داد و ستد محصولات کشاورزی وابستگی دارد.

به عنوان مثال:

در سال ۲۰۱۰ میلادی سهم سسکچوان از صادرات کشاورزی جهان به ترتیب زیر بوده است:

  • ۶۱ درصد عدس صادراتی جهان
  • ۵۷ درصد نخود فرنگی صادراتی جهان
  • ۵۵ درصد بذر کتان صادراتی جهان
  • ۴۶ درصد جو دوسر Oat صادراتی جهان
  • ۴۰ درصد خردل صادراتی جهان
  • ۳۴ درصد گندم دوروم صادراتی جهان
  • ۳۴ درصد بذر کانولا صادراتی جهان
  • ۳۴ درصد کنجاله کلزا Canola Meal صادراتی جهان
  • ۲۶ درصد روغن کانولا صادراتی جهان
  • ۲۰ درصد بذر کاناری Canary Seed صادراتی جهان
  • ۱۷ درصد گندم سیاه (چاودار) Rye صادراتی جهان
  • ۷ درصد گندم غیر دوروم صادراتی جهان
  • ۶ درصد نخود صادراتی جهان
  • ۶ درصد جو Barley صادراتی جهان

کار کردن در بخش کشاورزی

مزارع سراسر کشور از نظر وسعت تفاوت چشمگیری با یکدیگر دارند. این امر به نوع محصول و موقعیت جغرافیایی بستگی دارد.

کارفرمایان شامل متصدیان عملیات کشاورزی اولیه و ارائه دهندگان خدمات پشتیبانی هستند.

مشاغل عمده در این بخش عبارتند از:

  • تولید محصولات کشاورزی: کشاورزان و مدیران مزارع، پرورش دهندگان و کارگران شاغل در قلمستان ها و گلخانه ها، مباشران و کارگران مزارع، و کارگران شاغل در بخش دامپروری.
  • پژوهش های کشاورزی و خدمات پشتیبانی:مشاوران مدیریت مزارع، کارشناسان خاک و محصولات کشاورزی، کارشناسان دام و طیور، دامپزشک ها، متخصصین خاک شناسی، و کارشناسان بهره برداری از خاک.

 canada agri 1

مهارت ها و آموزش

گرچه بسیاری از مشاغل اولیه در بخش کشاورزی نیاز به تحصیلاتی بالاتر از مقطع متوسطه ندارند، برنامه های آموزشی و کارآموزی در زمینه مجموعه متنوعی از موضوعات موجود است. برخی از کارفرمایان کارگرانی که تجارب کشاورزی محدودی دارند را استخدام می کنند و دوره های آموزشی ضمن کار را برای آنها ارائه می دهند. داوطلبان کار در این بخش باید به کشاورزی و کار در فضای باز علاقمند باشند. برخورداری از دانش و اطلاعات در زمینه ماشین آلات و کامپیوتر نیز برای آنها مفید خواهد بود. ارتقاء به پست های بالاتر مانند مباشرت و مدیریت مزرعه ممکن است مستلزم تحصیلات مرتبط و نیز تجربه کار عملی در مزرعه باشد.

دانشکده ها و دانشگاه های زیادی در سراسر کشور برنامه های تحصیلی متنوعی را در زمینه کشاورزی، علوم گیاهی، علوم جانوری، تولید محصولات کشاورزی و فراورده های دامی، مهندسی، مدیریت بازرگانی کشاورزی، و سایر رشته های مرتبط ارائه می دهند. بسیاری از این برنامه ها شامل دوره های کارآموزی و آموزش های عملی است.دوره های کارآموزی نیز برای بسیاری از مشاغل (پروش دهندگان میوه جات، دامداران و تولید کنندگان فراورده های لبنی، تکنسین های تجهیزات و غیره) موجود است.


اطلاعات مفید در مورد وزارت کشاورزی و غذای کانادا

برچسب ها :
دیدگاههای کاربران
دیدگاه شما ثبت شد و بزودی در صورت نیاز پاسخ داده خواهد شد
  • موحده
  • 1:37 -1394/07/04
با عرض سلام.توی job bank که ثبت نام میکنی یه سری offer میفرستن ایا میشه باهاشون مکاتبه کرد؟با امتیاز360 میشه امیدی داشت.با تشکر
  • گنجی
  • 6:05 -1394/07/04

بله، حتما اینکار را انجام دهید.

  • ناشناس
  • 3:14 -1394/05/19
من با همسرم به یک وکیل مراجعه کردیم و به ما گفتند که بدون نیاز به زبان انگیلیسی از طریق سلفین پلوید میتوانیم تا حداکثر 2 سال آینده به کانادا مهاجرت کنیم.آیا چنین چیزی در قانون کانادا وجود دارد؟و اگر دارد آیا شما انجام میدهید؟با تشکر
  • گنجی
  • 9:23 -1394/05/19

self employed از طریق کدام استان ؟ باید سوابق کاری شما را بررسی کنم تا دقیق جواب دهم.

  • محمد
  • 12:24 -1394/04/28
سلام،آیا امتیاز 413 هم امکان قبولی دارد؟ با تشکر
  • گنجی
  • 5:55 -1394/04/28

بله، از طریق انتاریو الان امکانپذیر است. لینک زیر را بخوانید:

اکسپرس اینتری انتاریو(تورنتو)

  • میثم
  • 8:11 -1394/03/26
با سلام. چطور میشه از شرکتهای کانادایی job offer گرفت؟ آیا در این زمینه شما فعالیت دارید؟
  • گنجی
  • 9:02 -1394/03/27

خیلی سخت پیشنهاد شغلی می دهند ولی اگر رزومه خوبی داشته باشید می توان امیدوار بود. رزومه خود را ایمیل کنید تا به صورت رایگان درخواست را بررسی کنیم. حدود دو هفته هم زمان می برد. همچنین خودتان نیز از طریق سایت های کاریابی کانادا می توانید پیگیر باشید.

  • فرشید
  • 1:15 -1394/03/21
کمترین نمره قبولی 453 هستش . در حالیکه من با 28 سال سن و لیسانس کامپیوتر و ایلس 6.5 امتیازم بالای 318 نمیاد . آیا باید قید کانادا رو بزنم؟ خیلی اختلافش زیاده. نا امید شدم.
  • گنجی
  • 8:51 -1394/03/23

خیر، توجه کنید که تاثیر نمره زبان بسیار بالا است اگر آیلتس 7.5 به بالا (CLB8) داشته باشید می توانید تا 100 امتیاز بیشتر کسب کنید.

  • منتظر
  • 7:42 -1394/03/19
سلام . من مجرد و ۲۷ سالمه. مدرک لیسانس کامپیوتر نرم افزار دارم و آیلتس ۶.۵ . سابقه کاری در زمینه رشته خودم دارم ولی بیمه نبودم. در ضمن دایی و عموی من در کانادا زندگی میکنن .. میخواستم بدونم شرایطم چطوره و چقدر شانس دارم و اینکه آیا مدارک فنی حرفه ای هم امتیاز دارن؟ ممنون از راهنماییتون
  • گنجی
  • 4:31 -1394/03/21

شرایط اولیه را دارید از دفتر تهران وقت مشاوره بگیرید.

  • فلاح
  • 11:46 -1394/03/09
سلام. بسیار سپاسگزارم از پاسخگویی سریعتون. چه اطلاعات بیشتری مورد نیاز هست؟ اگر در تهران هستید میخواستم در اسرع وقت ملاقاتتون کنم. ممنون
  • گنجی
  • 8:45 -1394/03/03

می توان برای شما با داشتن آیلتس 7 از روش اکسپرس اینتری اقدام نمود. روش نیروی متخصص کبک نیز شرایط دارید ولی نیاز به اطلاعات بیشتری از شما داریم.

  • فلاح
  • 11:31 -1394/03/02
با سلام. بنده لیسانس مترجمی زبان انگلیسی دارم و دانشجوی فوق زبانشناسی. 14 سال سابقه کار غیر مرتبط در زمینه IT. آیا با این شرایط راهی برای بنده وجود دارد؟ سن 36. سپاسگزار
  • گنجی
  • 8:45 -1394/03/03

می توان برای شما با داشتن آیلتس 7 از روش اکسپرس اینتری اقدام نمود. روش نیروی متخصص کبک نیز شرایط دارید ولی نیاز به اطلاعات بیشتری از شما داریم.

  • فاطمه
  • 9:08 -1394/03/02
با سلام . در ایران دروس کاردانی معماری و تکنولوژی معماری کاملا یکی است آیا می توان با کاردانی معماری اقدام کرد؟ ممنون
  • گنجی
  • 4:43 -1394/02/28

برای اکسپرس اینتری فدرال شرایط خوبی دارید ولی سعی کنید شما هم آیلتس بگیرید.

  • علی رضا
  • 2:13 -1394/02/28
سلام. همسرمن کارشناس علوم ازمایشگاهی با سابقه بیمه 4 سال وسن32سال و ایلتس 6 ومن هم 35سالهستم.نقشه بردار هستم با سابقه بیمه 12 سال بدون مدرک دانشگاه و ایلتس.با سرمایه نزدیک به 700 تا 800 میلیون تومن .میخواستم بدونم برای کدوم برنامه و سریع ترین روش واجد شرایط هستیم.ممنون
  • گنجی
  • 4:43 -1394/02/28

برای اکسپرس اینتری فدرال شرایط خوبی دارید ولی سعی کنید شما هم آیلتس بگیرید.

  • sara
  • 10:16 -1394/02/27
سلام،من کارشناس بازرگانی (صادرات) هستم. مدارکم کامله برای 2014 فرستاده بودم پر شده بود برگشت خورده. میخواستم ببینم چه جوری می تونم سریع برای اکسپرس انتری اقدام کنم؟ آیا جاب آفر می خواد؟شما می تونید جاب آفر بگیرید؟
  • گنجی
  • 4:21 -1394/02/28

بله، با دفتر تهران تماس بگیرید و وقت مشاوره اخذ کنید. جابر آفر لازم نیست.

  • حسینی
  • 11:02 -1394/02/22
سلام.من لسانس کامپیوتر هستم.برنامه نویس هستم.8سال سابقه کار دارم.آیلتس امتحان دادم و منتظر جوابش هستم.31 ساله و مجرد.حداقل چه نمره ای در هریک از مهارتهای ایلتس باید بیارم که بتونم برم؟2-آیا بلد بودن زبان فرانسه لارم است؟حتی مصاحبه هم نمیکنند که لازم باشه کمی بلد باشیم؟
  • گنجی
  • 1:11 -1394/02/26

حداقل 7. / اگر داشته باشید احتمال قبولی شما بسیار بالا خواهد بود.

  • امیر
  • 12:54 -1394/02/09
با سلام39 ساله مهندس مکانیک، متاهل و همسرم 33 ساله کارشناس ارشد شیمی، دارای یک فرزند 2 ساله، خودم آیلتس 6 و 10 سال سابقه بیمه مرتبط و همسرم بدون آیلتس و 5 سال بیمه مرتبط . با این شرایط امکان اقدام وجود دارد؟ با تشکر
  • گنجی
  • 3:22 -1394/02/10

بله، می توان برای شما اقدام نمود ولی امتیاز شما حدود 300 خواهد بود که برای بالا بردن آن و تضمین قبولی باید آیلتس شما یک نمره بالاتر رود و همسرتان نیز آیلتس 5بگیرند.

  • ندا
  • 11:30 -1394/02/04
سلام میخواستم بدونم برای مدارک سابقه کار حتما بیمه لازمه یا اختیاریه؟
  • گنجی
  • 4:02 -1394/02/06

بله، ضروری است.

  • ابوالفضل بخشیان
  • 1:28 -1394/02/03
سلام من دانشجوی کارشناسی روانشناسی بالینی هستم و قصد دارم فوق لیسانس را در همین رشته ادامه بدهم خواستم بپرسم کدوم کشور اروپایی یا امریکایی در رشته روانشناسی از نظر علمی و بازار کار پیشرفته تر میباشدو به ایلتس چند نیاز دارد. ممنون میشم راهنماییم کنید. تشکر
  • گنجی
  • 11:54 -1394/02/03

کانادا خوب است و در مورد کانادا باید آیلتس 6.5 داشته باشید. 

  • رضا
  • 6:39 -1394/01/30
سلام میخواستم بدونم با امتیاز 341 امیدی به اینوایت شدن هست یا نه؟ آیا سال آینده امتیازا پایینتر میاد؟
  • گنجی
  • 10:53 -1394/01/31

فعلا اختلاف 100 امتیازی با آخرین فرد دارید، سعی کنید نمره زبان خود را بالاتر از 7 ببرید.

  • حمیده
  • 12:06 -1394/01/30
با سلامآقای گنجی این آخرین دراو بود ینی دیگه امسال دراو اعلام مکیشه یا ما هروقت مدارکمون کامل شد میشه بفرستیم؟
  • گنجی
  • 1:23 -1394/01/30

خیر، هر دو هفته یکبار تا پایان سال پذیرش برقرار خواهد بود.

  • somayeh.az
  • 4:21 -1394/01/24
با سلام و خسته نباشید لطفا من را راهنمایی کنید که از طریق کار در رشته های (معماری-عمران) کدام کشور ها بهتر هستند و راحت تر می توان اقدام کرد. و اینکه چطور و از کجا شروع کنم؟؟ کشورهایی که در ذهن دارم استرالیا و کانادا و امریکا است و جای دیگری را در ذهن ندارم. لذا مد نظر فقط این کشور ها نیست. و اگر وکلای دیگری برای این کار من می توانند کمکم کنند سپاس گذار می شوم که معرفی فرمایید. با درورد فراوان.سمیه هستم. 31 سال سن دارم. متاهل.فرزند ندارم. کارشناسی ارشد معماری از دانشگاه تهران.پروانه اشتغال به تحصیل حدود 3 سال است که دارم.در رشته معماری حدود 8 سال سابقه کار مفید دارم.مسلط به نرم افزار اتوکد و تری دی مکس هستم. در زمینه طراحی نما و معماری داخلی هم تسلط دارم. همسرم ، محمد.38 سال سن . کارشناسی عمران از دانشگاه تهران و کارشناسی ارشد عمران-زلزله از دانشگاه خواجه نصیر طوسی-عمران -پروانه اشتغال به کار حدود 12 سال دارد. سابقه کار نظارت و طراحی عمران- مدرک زبان نداریم.داریم برای ازمون ایلتس اماده می شویم. نمره ازمون ما باید چند باشد؟ و از چه زمانی می توانیم برای مهاجرت اقدام کنیم؟
  • گنجی
  • 11:35 -1394/01/26

آمریکا و کانادا برای عمران خوب است. /  نمره آیلتس شما 6.5 و همسر 5 باید باشد./ بعد از دریافت مدرک زبان می توانید شروع کنید.

  • maryam
  • 1:35 -1394/01/24
باعرض سلام. 36 سال دارم مهندسی سخت افزار با تجربه کاری غیر مرتبط. میخواستم بدونم نمره آیلتس 6 کافی است و اینکه آیا این شرایط قابل قبول هست برای کسب امتیاز؟ با تشکر
  • گنجی
  • 3:01 -1394/01/24

بله. قبول است ولی برای انتخاب سریعتر توسط دولت کانادا باید نمره آیلتس را بالاتر ببرید زیرا از بخش سن امتیاز کم دارید.

  • farahan
  • 1:08 -1394/01/24
سلام . برای مهاجرت فدرال آیا باید از محل کار نامه بیاوریم ؟اگر نامه ندهند نمیشه اقدام کرد یا میشه اقدام کرد ؟
  • گنجی
  • 2:58 -1394/01/24

باید نامه سابقه کار داشته باشید بدون آن امکانپذیر نیست.

  • زهره
  • 11:30 -1394/01/24
با سلاممن در اکسپرس اینتری ثبت نام کردم و 357 امتیاز دارم. خودم آیلتس 6.5 دارم و 30 ساله هستم. همسرم 34 ساله و بدون مدرک زبان هست. جایی خوندم که همسر هم باید آیلتس 6 داشته باشه. صحیحه این حرف؟ در ضمن هر دوی ما فوق لیسانس عمران داریم.
  • گنجی
  • 2:56 -1394/01/24

بله، بخشی از امتیاز زبان افراد متاهل توسط همسر تعلق می گیرد که شما ان بخش را نگرفته اید ایشان باید آیلتس داشته باشند.

  • نیلوفر
  • 6:54 -1394/01/23
اقای گنجی سلام من فوق لیسانس روان شناسی را شهریور میگیرم 39 سالمه معلم استثنایی هستم 24 ساله کار میکنم خودم ایلتس را تازه شروع کردم دخترم به فرانسه وانگلیسی مسلطه با دخترم که دوم دبیرستانه میخواهییم اقدام کنیم امکانش هست باید ایلتس چند بخونم?
  • گنجی
  • 2:50 -1394/01/24

برای آیلتس 7.5 تلاش کنید.

  • محمد رضا دلقندی
  • 12:37 -1394/01/23
با سلام میخواستم بدونم اگه سن با لا باشد اما زبان و سابقه با باشد امکان اقدام هست ممنون میشم
  • گنجی
  • 6:11 -1394/01/23

بله، امکانپذیر است ولی باید به نکات امتیاز بندی توجه کنید. لینک زیر را بخوانید:

امتیازبندی اکسپرس اینتری

  • محمد
  • 10:52 -1394/01/23
سلام جناب اقای گنجیبنده مهندس مکانیک با 8 سال سابقه کار مرتبط دارای بیمه می باشم.4 ماه پیش آیلتس جنرال 6 گرفتم...آیا میتوانم در اکسپرس اینتری شرکت کنم؟و آیلتس چند نیاز دارم؟
  • گنجی
  • 5:56 -1394/01/23

اگر هیچ کدام از اسکیل ها زیر 6 نباشد می توان برای شما در EE اقدام نمود.

  • بابک
  • 9:00 -1394/01/23
سلام برنامه express enteryبرای سال آینده هم هست یا فقط امسال؟با تشکر
  • گنجی
  • 5:55 -1394/01/23

بله، سال آینده نیز برقرار است.

  • سمیه
  • 8:41 -1394/01/23
باسلام.اینجانب دارای مدرک لیسانس اقتصاد وپنج سال سابقه ی کار بانکی و سی سال سن دارم وهمسرم بالیسانس حسابداری وپنج سال سابقه ی کار بانکی و 30ساله .آیا ما می توانیم برای ویزای کاراکسپرس اینتری اقدام کنیم؟
  • گنجی
  • 5:54 -1394/01/23

بله، رشته و سابقه کار شما خوب است ولی ابتدا هر دوی شما نیاز به مدرک زبان آیلتس جنرال 6 یا فرانسه B2 به بالا دارید. برای امتیاز بندی دقیق قسمت امتیاز آنلاین اکسپرس اینتری یا فرم ارزیابی رایگان را تکمیل کنید.

  • حمید
  • 2:03 -1394/01/23
وقت بخیر.میخواستم بدونم شغل رشته پیراپزشکی (فوریتهای پزشکی)در کانادا پذیرفته میشه؟تازه آیلتس را به طور فشرده شروع کردم تا ظرف مدت شش الی هفت ماه مدرک اخذ کنم.آیا نمره 6یا 6.5 کافی هست!؟؛ضمن اینکه مدرک فوق دیپلم از دانشگاه سراسری دارم و 6سال سابقه کاری تکنسین فوریت پزشکی .ممنون از شما
  • گنجی
  • 5:50 -1394/01/23

بله، قابل قبول است. / اگر تا 29 سال هستید آیلتس 6 کافی است وگرنه باید بالاتر بگیرید. / اگر ازدواج کرده اید نیز مدرک زبان همسر نیز نیاز است.

  • رها
  • 9:08 -1394/01/22
سلام. برای شصت روزی که فرصت داریم برای ارسال مدارک، چه مدارکی باید آماده کنیم؟
  • گنجی
  • 5:44 -1394/01/23

مدارک زیاد است، از دفتر تهران جویا شوید.

  • negar
  • 5:18 -1394/01/22
SALAM MAN ielts 5.5 daram va hame madarekam kamele mitonam ye tarikhi ielts ro bezanam ba nomre 6 bad age accept shood emtehan ro bedam bad madareko befrestam?man az bazmandehaye FSW2014 hastam
  • گنجی
  • 5:38 -1394/01/23

خیر. در ابتدا باید آیلتس 6 را داشته باشید.

  • فاطیما
  • 4:16 -1394/01/22
سلام. آیا حداقل نمره زبان همان 6 در هر اسکیل است؟
  • گنجی
  • 5:36 -1394/01/23

بله.

  • me
  • 2:52 -1394/01/22
سلاممن در دراو 27 مارچ دعوتنامه گرفتم و در حال حاضر مشغول تهیه و ترجمه مدارکم هستم. میخواستم بپرسم آیا موسسه شما خدماتی ارائه میکنه که فقط مدارک من را به خصوص مدارک کاریم را چک کنه؟؟ در واقع مشاوره بده.
  • گنجی
  • 6:26 -1394/01/22

بله، با دفتر تهران تماس بگیرید.

  • Arvin
  • 2:50 -1394/01/22
وقت بخیر من کارشناس پرستاری با 16 سال سابقه کار هستم مشکل اصلی من نداشتن مدرک زبان است آیا میتونم در برنامه اکسپرس اینترنتی ثبت نام کنم در ضمن دانشجوی کارشناسی ارشد پرستاری دانشگاه ته آن هستم ودر چند ماه آینده فارغ التحصيل میشم ممنون میشم راهنماییم کنید در ضمن 39 سالم وهمسرم 41 ساله ودارای یه فرزند 7 ساله ام
  • گنجی
  • 6:25 -1394/01/22

خیر. بدون آیلتس امکانپذیر نیست. در ضمن شما و همسرتان به آیلتس 8 نیاز دارید.

  • eli
  • 2:08 -1394/01/22
با سلام بنده29 سال دارم مدرک فوق لیسانس و آیلتس 6. اقوام بنده در کانادا دارای شرکت بوده و به نیروی کاری با شرایط من نیاز داشته و قصد دارند برای من در خواست کار بفرستند. چگونه میتوانم نحوه ی ارسال این درخواست به من اطلاع پیداکنم؟ البته میدانم که باید سه بار در کانادا آگهی کنند.
  • گنجی
  • 6:22 -1394/01/22

بخش ویزای کار کانادا را در سایت ما بخوانید.

  • فاطمه
  • 1:55 -1394/01/22
باسلام آیا اگر کسی لیسانس اقتصاد دارد با بیش از 6سال سابقه کار حسابداری می تواند به عنوان تکنسین حسابداری برای کانادا اقدام کند؟آیا کسانی که بنام تکنسین اقدام میکنند میتوانند با نمره آیلتس کمتر از 6 اقدام کنند؟
  • گنجی
  • 6:21 -1394/01/22

خیر. / تکنسین باید شرایط خاص خود را داشته باشد از دفتر تهران جویا شوید. / با ایلتس کمتر از 6 امکانپذیر نیست.

سرمایه گذاری کبککارآفرینیاسپانسرشیپ همسردانشجویینیروی متخصصویزای توریستیکاریابی کانادافرم ارزیابیتماس با ما