فرم ارزیابی مهاجرت به کانادا

برنامه کارآفرینی ساسکاچوان با تغییرات جدیدی آغاز شد

بازگشت
بازدیدکنندگان : 14340 نفر 1394/02/03
برنامه کارآفرینی ساسکاچوان با تغییرات جدیدی آغاز شد

regina_saskatchewan

برنامه کارآفرینی ساسکاچوان با تغییرات جدیدی آغاز شد

یکی از برنامه های جذب مهاجر توسط استان های کانادا طی هفته گذشته شروع شد و متقاضیان با داشتن شرایط لازم در زمینه کارآفرینی و کشاورزی می توانند برای آن اقدام نمایند. در این برنامه متقاضی برای خود و همسر و فرزندان زیر 18 اقامت دائم کانادا را دریافت خواهد نمود. متقاضی متعهد خواهد شد که سرمایه گذاری یا ایجاد کار(کارآفرینی) یا شراکت در یک بیزینس را جهت دریافت اقامت انجام دهد. سیستم دارای مزایای آنلاین فراوانی برای مراحل ابتدایی خواهد بود که دولت ساسکاچوان آن را Expression of Interest – EOI نامیده است.

شرایط اولیه برای اقدام به شرح زیر خواهد بود:

-          دارا بودن حداقل 500 هزار دلار کانادا دارایی ثابت

-          بدست آوردن دارایی فوق از طریق قانونی

-          دارا بدون حداقل 3 سال سابقه مدیریت یک بیزینس

 

بعد از قبولی اولیه متقاضی متعهد می شود که موارد زیر را انجام دهد:

-          سرمایه گذاری به مبلغ 300 هزار دلار کانادا در رجینا و ساسکاتون یا 200 هزار دلار در بقیه مناطق ساسکاچوان

-          تاسیس یک بیزینس طبق جدول امتیاز بندی مورد قبول دولت مانند: صنایع علوم و دانش / تولید / صادرات / صنایع روستایی / توسعه صنعت روستایی

-          خرید یک سوم یک بیزینس در ساسکاچوان یا سرمایه گذاری بیش از یک میلیون دلار

-          مشارکت در مدیریت همه روزه بیزینس خریداری شده

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد برنامه کارآفرینی ساسکاچوان SINP Entrepreneur کلیک کنید.

 

به نظر آقای گنجی –وکیل رسمی مهاجرت- در حال حاضر تعداد استانهایی که برنامه سرمایه گذاری و کارآفرینی خود را شروع نموده اند دوبار سال گذشته است و لذا افراد بیشتری می توانند برای مهاجرت اقدام کنند. دولت فدرال تصمیم دارد این رویه جذب مهاجر توسط استانها ار قوت بخشیده و مهاجران جدیدتری را برای توسعه کانادا برگزیند.

 

دیدگاههای کاربران
دیدگاه شما ثبت شد و بزودی در صورت نیاز پاسخ داده خواهد شد
  • دنیا
  • 2:33 -1394/02/06
سلام، وقت بخیر، شوهر من کانادا زندگی میکنه، پرونده اسپانسرشیپی برای من فرستاده، امروز فایل نامبر برای من صادر شده، میخواستم بدونم، مراحل بعدی چیه؟ و اینکه هر مرحله چقدر زمان میبره؟ و اینکه چند درصد احتمال مصاحبه است؟و دیگه اینکه با قوانین جدید که گذاشته شده آیا تاثیری بر روی سرعت روند پرونده داره؟ممنون از زحماتتون
  • گنجی
  • 4:31 -1394/02/06

منتظر مدیکال باشید./ حدود 8ماه. / خیر.

  • مریم
  • 4:25 -1394/02/05
سلام برای کارآفرینی برنامه نویسان کامپیوتر هم می توانند اقدام کنند؟
  • گنجی
  • 4:23 -1394/02/06

بله. جزئیات را از دفتر تهران جویا شوید.

سرمایه گذاری کبککارآفرینیاسپانسرشیپ همسردانشجویینیروی متخصصویزای توریستیکاریابی کانادافرم ارزیابیتماس با ما