فرم ارزیابی مهاجرت به کانادا

تغییر قوانین اسپانسرشیپ همسر

بازگشت
بازدیدکنندگان : 43208 نفر 1394/03/23
تغییر قوانین اسپانسرشیپ همسر

sponsorship_law_canada_2015

تغییر قوانین اسپانسرشیپ همسر

از مورخ 20 خرداد 1394    برابر June 10, 2015 در قوانین اسپانسرشیپ همسر (شامل: spousal, common-law, and conjugal partner sponsorship) تغییراتی حاصل خواهد شد.

اولین تغییر در زمینه سن متقاضی است. درقوانین قبلی فردی با سن 16 سال می توانست به عنوان همسر یا شریک قانونی یک فرد مقیم کانادا ، اقامت بگیرد. در حال حاضر این عدد به 18 سال رسیده است. که به نظر کانادایی ها احترام به حقوق زنان است.

در بعضی شرایط با سن 16 سال فقط قاضی کانادایی حق نظر دارد.

دومین تغییر، در مورد ازدواج غیابی است. در این موردیکی از طرفین در مراسم عقد یا عروسی حضور ندارد و از طریق اینترنت یا تلفن حضور خود را اعلام می کند! که نیاز به شرایط خاصی برای قبولی در پرونده اسپانسرشیپ داشت ولی هم اکنون به هیچ وجه این نوع ازدواج مورد قبول نیست. البته اگر فرد مقیم کانادا به دلیل حضور در جنگ در مراسم نباشد از این قانون مستثنی است. همچنین در زمینه شریک جنسی common-law نیز مستثنائاتی وجود دارد.

سومین تغییر مدت زمان تعهد اسپانسر است. بدین صورت که فرد اسپانسر شده یا اسپانسرکننده تا 5 سال نمی توانند هیچ فرد دیگری را اسپانسر نمایند.

بدین ترتیب سختگیری های بیشتری در مورد پرونده اسپانسرشیپ همسر اعمال خواهد شد تا افراد با تغلب نتوانند از طریق ازدواج سوری اقامت کانادا رابگیرند. توجه داشته باشید که پرونده اسپانسرشیپ یکی از سخت ترین روشهای اخذ اقامت کانادا است که موسسه مهاجرتی گنجی دارای پرونده های موفق بسیاری در این زمینه بوده است.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد اسپانسر شیپ روی گزینه های زیر کلیک کنید:

اسپانسر شیپ همسر

اسپانسرشیپ پدر و مادر

اسپانسرشیپ فرزند

سوپر ویزا والدین

دیدگاههای کاربران
دیدگاه شما ثبت شد و بزودی در صورت نیاز پاسخ داده خواهد شد
  • زهرا
  • 00:29-1396/07/11
سلام دخترم که در ایران زندگی میکند با همسرش که در کانادا زندگی میکند در ترکیه عقد بینالمللی کرده اند ولی چون فرصت نداشتیم و به تعطیلات ترکیه خورد نتونستیم عقد ایرانی کنندو عقد ایرانی نکردن و اسمشون وارد شناسنامه نشده است سوالم این است که ایا برای اقدام ویزا از طریق اسپانسر شیپ لازم است عقد ایرانی بشوند ؟ همه ی مدارک لازم اماده است از جمله عکسها و تمام مکالمات پیامی و جشنی کهدر ترکیه داشتیم وسند ازدواج بینالمللی واینکه به مدت یک سال است با هم ارتبات تلفنی داشته و چند مسافرت با هم داشته اند ایا برای ویزا حتما باید اسمشون وارد شناسنامه شده باشد؟؟؟
  • گنجی
  • 00:38-1396/08/04
عقد ایرانی را انجام دهید.
  • شیوا غیاثوند
  • 23:41-1396/06/25
با سلام خدمت شما آقای گنجی.
من سیتیزن کانادا هستم و دارای پاسپورت کانادایی. ۷ ساله که ازدواج کردم و در این ۷ سال با همسرم ساکن ایران هستیم. الان تصمیم به زندگی در کانادا را داریم. میخواستم بدونم من از داخل ایران از طریق وکیل میتونم برای همسرم درخواست اقامت بدم ؟ یا حتما باید اول ساکن کانادا بشم و بعد اقدام کنم؟ و سوال دیگه اینکه آیا شما وکالت اسپانسرشیپ همسرم را قبول میکنید؟

با تشکر از شما.

  • گنجی
  • 22:7-1396/06/31
بله در ایران می توانید و باید از طریق اسپانسرشیپ اقدام کنید.
  • شراره
  • 17:2-1396/06/21
سلام جناب گنجی ممنون از راهنمایی های مفیدتون من قبلا هم از شما مشاوره گرفته بودم من بیشتر از ٣ سال عقد کردم همسرم سیتی زن کاناداس نزدیک به ٣ ساله اقدام کردیم به دلیل ایمیل اشتباهی پرونده ام بسته شد که با گرفتن وکیل و پیگیری ایشون پرونده دوباره به جریان افتاد و اصطلاحا ری اُپن شد از من مجددا عدم سوپیشینه و مدیکال خواستن که انجام دادم و ارسال کردم اما الان بیش از ٣/٥ که جوابی دریافت نکردم و وقتی از وکیل پیگیری میکنم میگن مدیکال من از فرانسه به دست سفارت کانادا نرسیده هنوز این یعنی چی از بلا تکلیفی خسته شدم لطفا اگر ممکنه راهنماییم کنید
  • گنجی
  • 15:5-1396/06/23
حتما با وکیل خودتان مشورت کنید،
  • فرحناز
  • 16:43-1396/06/21
سلام آقای گنجی
من ٢٧ سال دارم و کارشناس بیهوشی هستم
یکسال و سه ماه پیش ازدواج کردم و همسر سیتیزن کانادا هست و سه ماه هست که من به کانادا آماده ام و پرمننت رزیدنت هستم
با همسرم به مشکل خورده ام و قصد دارم از أو جدا شوم
آیا بعد از طلاق باید از این کشور خارج شؤم یا راهی برای ماندن هست؟
  • گنجی
  • 15:6-1396/06/23
اگر کاندیشنال باشد ، بله.
  • مهناز
  • 14:58-1396/05/28
سلام
من خانمی 37 ساله هستم پی آر کانادا را سه سال پیش گرفتم و فقط برای لندینگ رفتم و یک هفته موندم و برگشتم الان چند ماهه ازدواج کردم میخواستم ببینم میتونم برای همسرم تقاضای ویزای اسپانسرشیپ کنم البته میخوام طوری باشه که از ایران اقدام کنم در حقیقت نمیتونم بتنهایی برم کانادا و زندگی کنم تا زمانی که ویزای ایشون بیاد
البته فکر کنم نیاز به توضیحات و گفتگوی مفصلتری داره که راههای مختلف رو بتونیم برای تحقق خواسته مون بررسی کنیم
چطور مشاوره بگیرم؟
  • گنجی
  • 20:2-1396/06/31
حتما باید اثبات کنید که قصد ماندن در کانادا را خواهید داشت . / باید در تمام مدت بررسی پرونده در کانادا حضور داشته باشید./
  • محی
  • 00:26-1396/03/27
سلام خسته نباشین. آیا میشود تو زمان یک سالی که منتظر هستیم اسپانسرشیپ همسر اوکی شود و به کانادا برویم، همسرمان برایمان دعوت نامه ی ویزای ۶ماه بفرستن مثل انگلیس، و ب کانادا برویم؟در کل راهی هس که بشه زودتر به کانادا بریم تا موقعی ک پرونده تو بررسی است؟
  • گنجی
  • 00:25-1396/05/02
خیر، توریستی معمولا ویزا سخت می دهند.
  • احمدی
  • 01:13-1396/03/05
سلام جناب گنجی من یک سال پیش عقد کردم و همسرم اسپانسر من در کاندا بودند و برای گرفتن ویزای من در کانادا اقدام کردند بعد از 8 ماه ویزای من اومد confirmation of permanent residence اما قبل از اینکه وارد خاک کانادا بشم درست یک ماه بعد از اومدن ویزا با همسرم مشکل پیدا کردم و درخواست طلاق دادم در حال حاضر هنوز طلاق صورت نگرفته ولی پرونده طلاق در جریان کارهای اداری است و اعتبار ویزای من 5 ماه دیگر هست میتوانم با توجه به اینکه ازدواج ما واقعی بوده بعد از طلاق به کانادا مهاجرت کنم به وسیله ی ویزایی که برام اومده ممنون ازراهنمایی شما
  • گنجی
  • 11:53-1396/03/17
خیر نمی توانید، با طلاق از بین می رود.
  • سارا گلی
  • 23:32-1396/02/28
باسلام ؛ من پزشک هستم ؛ تصمیم دارم برای ادامه تحصیل به کانادا بروم ؛ نامزدم سیتیزن کانادا هست ؛ ما میخواستیم با هم عقد کنیم ولی با توجه به طولانی بودن زمان اخذ ویزا ؛ آیا من میونم از طریق توریستی یا تخصیلی به کانادا بروم و عقد خود را در آنجا ثبت کنیم؟ آیا اینطوری کار ما سریعتر از حالتی که در ایران عقد کنیم پیش میرود؟
  • گنجی
  • 19:25-1396/03/07
بله میتوانید آنجا عقد کنید ولی شرایط ویزای توریستی سخت شده است. برای تحصیلی هم باید مدرک زبان و هزینه و ... بدهید.
  • شراره
  • 23:31-1396/02/13
سلامرجناب گنجی همسرم مقیم و سی تی زن کانادا هستن سه سال و نیم عقد کردیم و همسرم سه ماه اقدام کردن برای اسپانسر شیپی بنده من تلفنی مصاحبه شدم و به مت گفتن مدارکم کامل و پرونده بیدون نقصه اما ظاهرا یکسال پیش ویزای من حاضر بوده اما ایمیل من رو اشتباهی ارسال میکردن با کرفتن وکیل مجددا پرونده من ری اپن شده حالا مجددا از من عدم سو پیشیه و آزمایش مدیکال میخوان سوْال من از شما اینه ممکنه بعد عز ارسال مدارک فوق مجددا من تو انتطار بمونم با اینبار سریع جواب منو میدن
  • گنجی
  • 18:53-1396/02/13
خیر فقط ممکن است مدارک وضعیت تاهل فعلی شما را بخواهند
  • مهدی
  • 05:39-1396/02/11
سلام و خسته نباشید. من با ویزای دانشجویی در کانادا هستم، با خانم ایرانی که دارای فوقلیسانس و آیلتس 7 هستندو در ترکیه ساکن هستند بیش از 3سال هست که آشنا هستم و میخواهیم ازدواج کنیم.آیا با عقدکردن بلافاصله می شود برای ایشان اقدام کرد که بتونند بیان اینجا؟(اگر جوابتان منفی است. مثلا حتی از طریق ویزای جویای کار چطور؟)
  • گنجی
  • 14:28-1396/02/12
بعد از عقد و ارسال پرونده حدود یکسال زمان می برد. بله با ان ویزا می شود
  • سارا
  • 9:16 -1395/12/08
با سلام وتشكر از سايت خوبتونآقاي گنجي من و همسرم مهرماه٩٤ ازدواج كرديم همسرم پزشك و سيتي زن كاناداستمن هم پزشك هستم و الان مشغول گذراندن طرح براي ازاد شدن مدركم هستمهمسرم تازه اسفندماه٩٥براي اقامت من اقدام كرد ميخواستم بدونم حدودا چقدر طول ميكشه؟
  • گنجی
  • 2:16 -1395/12/09

حدود یکسال.

  • ابراهيم
  • 4:06 -1395/11/28
باسلام همسرم در كانادا زندگي ميكند و از طريق اسپانسر شيپ از ٢٠ فروردين ٩٥ براي من اقدام كردند و همه مدارك و فرم هاي مورد نياز ارسال شد و بعد از چند ماه فايل نامبر صادر گرديد بعداز ان اداره مهاجرت كانادا در انكارا از طريق ايميل درخواست مديكال كردند از من و طبق درخواستمديكال انجام و به سفارت كانادا در انكارا ايميل و پست شد طبق روال عادي منتظر درخواست پاسپورت از انكار شديم كه ديديم ٥ ماه از اين انتظار ما ميگذره چون از زمان صدور ويزا گذشته بود مجدا اً همسرم از كانادا پيگيري كردند از.طريق ام پي نماينده فدرال وبا ايميل چند روز بعد جواب دادند كه استپ كار شما بخاطر مديكال كه در فدرال گير كرده .از شما ميخواهم راهنماييم كنيد كه چگونه ميتونيم پيگيري كنيم و اينكه چه دليلي ميتونه باعث اين استپ باشهبا تشكر
  • گنجی
  • 6:40 -1395/12/01

باید پرونده شما را کامل ببینم تا نظر نهایی دهم.

  • پگاه
  • 3:27 -1395/11/23
سلام آ قاي گنجي من ايران زندگي مي كنم و با شخصي كه مقيم كانادا ميباشد آشنا شدم و قصد ازدواج داريم. مشكلي كه هست ايشون نميتونم تا تابستان سال ديگه بيان تا ما عقد كنيم و مراحل قانوني را شروع كنيم. و هم اينطور كه ما خيلي هم عجله داريم. شما راهي براي ما پيشنهاد ميكنيد؟
  • گنجی
  • 4:49 -1395/11/26

برای اسپانسر شیپ باید عقد کنید./ اگر شرایط مهاجرت دارید(سن تا29سال+فوق لیسانس+ایلتس جنرال 7.5+دوسال سابقه کار) می توانید تا سال آینده مقیم کانادا شوید.

  • ياسي
  • 3:50 -1395/11/21
از صبر، حوصله و راهنماييتون سپاسگزارم...ميخام بدونم اگه ايشون برام دعوت نامه بفرستن و من اينجا همه مدارك لازم براي گرفتن ويزا رو داشته باشم(جوازكسب، سند مالكيت، كاركرد حساب، مانده حساب و ويزاي شينگن) امكان گرفتن ويزاي توريستي هست؟؟ و اينكه بطور كلي همچين قانوني وجود داره كه يك نفر به عنوان توريست بره اونجا و اونجا ازدواج كنه و تا اتمام مراحل اقامت اونجا بمونه؟؟؟
  • گنجی
  • 2:51 -1395/11/23

چون مجرد هستید شانس ویزا کم است./فقط ازدواج قانونی به مدت بیش از دوسال.

  • نازی
  • 4:50 -1395/11/20
سلام و روزتون بخیر .من خانم متاهل ۳۰ ساله و کارشناس زبان و ادبیات انگلیسی و دانشجوی ارشد زبانشناسی دانشگاه تهران هستم..۱۲ ساله به تدریس زبان انگلیسی و ۶ ساله به تدریس زبان فرانسه مشغولم..مدرک بین المللی برای هیچکدوم ندارم .همسرم فوق لیسانس مهندسی مکاترونیک گرایش طراحی ربات و ۳۴ ساله هستن.زبان انگلیسی شون خوبه ولی مدرک بین المللی ندارن.فرزند نداریم.برای مهاجرت به کانادا مخصوصا برای ادامه تحصیل درمقطع دکتری چه قدرشانس داریم؟؟
  • گنجی
  • 2:30 -1395/11/23

برای دکتری حتما باید ایلتس اکادمیک داشته باشید./ بهتر است مدرک زبان بگیرید و مهاجرتی ابتدا اقدام کنید.

  • ياسي
  • 1:42 -1395/11/18
سلام، من ٣٢ سالمه و ١ سال هست كه با يه آقاي ٣٥ ساله كه مقيم كانادا هستند بصورت غير رسمي نامزد هستيم، ميخاستم بدونم امكانش هست كه من با ويزاي توريستي برم كانادا، اونجا ازدواجمونو رسمي كنيم (عقد كنيم) و مراحل اخذ اقامت من همونجا انجام بشه؟؟
  • گنجی
  • 12:32 -1395/11/19

به واسطه نامزدی به ما ویزای توریستی نمی دهند.

  • طاهره
  • 11:21 -1395/11/11
باعرض سلام وخسته نباشیدخدمت آقای گنجیمن 30سالمه وپرستارهستم 6سال سابقه کاردارم.میخوام به کاناداازطریق ویزای کار مهاجرت کنم،اول بایدبه کجامراجعه کنم وچه کارهایی بایدبرای مهاجرتم انجام بدم.ممنون ومتشکرم ازراهنماییتون
  • گنجی
  • 4:55 -1395/11/14

ابتدا باید آیلتس جنرال 7.5 داشته باشید.

  • علی
  • 6:02 -1395/10/22
درود ابتدا تشکر میکنم از وقتی که می گذاریدآیا از 350 هزار دلار کانادا باید در کانادا سر مایه گذاری بشه ویا میتونه ملک در ایران باشه
  • گنجی
  • 3:23 -1395/10/24

خیر باید در ایران به صورت ملک نشان دهید.

  • سعيده
  • 11:02 -1395/10/21
سلام من شوهرم سيتيزن كانادا س اگوست ٢.١٥ در ايران عقد كرديم و سه ماه بعدش براي اسپاسرشيپ من اقدام كرد و مدارك رو به صفارت در انكارا فرستاد در مارچ ٢٠١٦ مديكالم امد كه انجام دادم و فرستادم انكارا ، ماه اكتبر از صفارت با من تماس گرفتن و گفتن كه در ماه اوريل براي ارسال مجدد عقدنامه ايميل زده بودن ولي به دستم نرسيده من نوامبر دوباره مدارك رو ارسال كردم صفارت ولي همچنان منتظرم و خبري از پاس ريكوئست نيس ! به نظرتون چقد ديگه زمان مي بره ؟ ممنون مي شم كمكم كنيد
  • گنجی
  • 6:40 -1395/10/23

باید منتظر باشید نتیجه بررسی عقدنامه مشخص شود. حداقل 2تا3 ماه.

  • kaveh
  • 2:14 -1395/10/03
سلام جناب اقای گنجی همسر بنده برای ویزای تحصیلی دارند اقدام میکنند برای کانادا ، سوال من این است که در صورت موفقیت ایا من هم میتونم ویزای کانادا رو بگیرم و چه مدت بعد ایشون میتونم برم
  • گنجی
  • 10:47 -1395/10/04

خیر.

  • مریم
  • 6:35 -1395/08/28
جناب گنجی سلام و خسته نباشید.در پرونده اسپانسر شیپ همسر آپدیت لندینگ فی گرفتم و هفته بعد مدارکش را مطابق آنچه خواسته بودن ارسال کردم و تاییده وصول هم گرفتم از پست .35 روز گذشته ولی هیچ خبری نیست .ممکن است کپی واریز پول گم شده باشد .به نظر شما این همه زمان بعد از واریز لندینگ فی غیر عادی نیست؟
  • گنجی
  • 2:22 -1395/08/29

خیر منتظر باشید

  • احسان
  • 4:15 -1395/08/06
سلام می خواستم بپرسم من با خانومی که 7 سال بزرگتر از من ازدواج کنم و ایشون در حال حاضر کانادا هستند خواستم ببینم احتمال گرفتن ویزا برای من چقدر است
  • گنجی
  • 4:58 -1395/08/08

اختلاف سنی بالا شانس را پایین می آورد

  • بختياري
  • 3:46 -1395/08/06
سلام من دختري ٢١ ساله هستم پي ار كانادارو دارم ميخواستم ببينم با ازدواج ميتونم نامزدمو با خودم ببرم؟ و اينكه اگه ايشون اومدن اونجا ايا بعد دو سه ماه پي ار بهشون تعلق ميگيره يانه؟
  • گنجی
  • 4:59 -1395/08/08

بعد از عقد رسمی می توانید ./ بله

  • مجتبی
  • 8:47 -1395/08/03
سلام جناب گنجی عزیز.من prدارم وبعد از 6ماه درکانادابودن برگشتم ایران الان 1ساله ازدواج کردم وو7ماه دیگه 3سال میشه که ایرانم آیا 1سال دیگه بخوام برم و از طریق اسپانسرشیپی بخوام اقدام کنم اجازه ورود به خودمم میدن.چون از 5سال انگار 4سال خارج از کانادا بودم.
  • گنجی
  • 3:19 -1395/08/04

بله میتوانید ورود کنید ولی سعی کنید از زمان ورود حداقل 1 سال به اعتبار پی ار مانده باشد

  • شین
  • 10:11 -1395/07/29
سلاممن لیسانس تغذیه دانشگاه بهشتی دارم با سه سال سابقه بیمه و آیلتز 6/5/ سن 26همسرم هیات علمی معماری هستن با 4 سال سابقه و آیلتز 6/5 / سن 35سوال خیلی کلی دارم: اصلا شرایطش رو داریم طی یکی دو سال بدون زبان فرانسه اقدام کنیم واسه کانادا؟ و کدوم ایالت؟
  • گنجی
  • 8:45 -1395/07/29

با سن 26 و ایلتس 7.5 و دو سال سابقه کار به عنوان نفر اصلی اقدام باید کرد

  • بهاره
  • 2:48 -1395/07/18
سلام جناب گنجی عزیز.کارت پی ار دارم.میخواهم نامزدمو بیارم کانادا.فعلا خودم ایران هستم.ایران عقد کنیم بیام و براش اقدام کنم بهتر و سریعتره یا خودم برگردم کانادا و بدون عقد ازونجا براش اقدام کنم؟بسیار سپاسگذار از وقتتون
  • گنجی
  • 8:54 -1395/07/20

حتما بعد از عقد.

  • علی
  • 7:08 -1395/07/01
سلام ، من 35 سال سن دارم ، دیپلم هنرستان هستم و 14 سال سابقه کار در زمینه نصب دربهای اتوماتیک دارم . در کار خودم حرفه ای و مسلط هستم . زبانم هم ضعیفه . خیلی دوست دارم برم کانادا اما به دلیل پایین بودن مدرک تحصیلی و ضعف بودن زبانم همیشه نگران و ناراحت هستم . میتوانید کمکم کنید ، یکی از دوستهایم کاناداست . میگوید من برای آمدنت کاری نمیتوانم بکنم اما اگر امدی کار و شغل و مسکنت با من . نیاز به مشاوره دارم .
  • گنجی
  • 10:26 -1395/07/02

شما باید با داشتن پروانه کسب یا شرکت و پرداخت مالیات و دارا بودن سرمایه 350هزار دلاری از روش سرمایه گذاری اقدام کنید

  • اسا
  • 7:25 -1395/06/13
سلام من مقيم كانادا هستم و ميخواهم از طريق اسپانسر شيپى همسرم رو به كانادا بيارم حدا قل حساب بانكي در ونكوور برأى اين كارچه قدر است؟
  • گنجی
  • 8:48 -1395/06/15

در تلگرام و اینستاگرام دقیق درج شده.

  • مریم رضوی
  • 7:02 -1395/06/08
باسلام .من یک دخترمتاهل فوق لیسانس رشته IT دارم ویک پسر31 ساله که دیپلم مکانیک خودرو دارد.پسرم در سن 7سالگی بدلیل تومورمغزی عمل جراحی شد وبعدازان بدلیل مراقبتهای لازم جوانی تقریبا دوراز اجتماع می باشد.به سازمانها ومراکز زیادی سرزدم اما هیچکس حاضرنیست این بچه هارا درک کرده وکمکی ازنظر اشتغال ویا کمک به این افراد بکندکه لاقل عمرشان را درمنزل نگذرانند .اما شنیدم درکانادا نمی گذارند که این افراد درمنزل بمانند وبه انها محارتهایی را اموزش می دهندوحتی دردانشگاهها تحصیل می کنند.فرزندمن دارای هوش خوبی نیز می باشد.لطفا مرا راهنمایی فرمایید که ایا برای ایشون البته به اتفاق خودمون می توانیم اقدام کنیم؟ من55 ساله وپدرشان61 ساله هستیم. اگر می توانیم البته بجز راه سرمایه گذاری دیگرازچه راههای می توان اقدام کرد؟قبلا از شما سپاسگزارم.
  • گنجی
  • 4:12 -1395/06/10

ابتدا باید به پزشکان معتمد سفارت کانادا مراجعه کنید که امکان تایید مدیکال هست یا خیر./ شما هم فقط از روش سرمایه گذاری می توانید اقدام کنید.

  • حمیدرضا
  • 6:39 -1395/05/11
سلام من 26سالمه کارشناس برق ابزار دقیق هستم دو سال سابقه کار اجرایی در پروژهای صنعتی دارم به عنوان طراح و برنامه نویس plc.به عنوان پیمانکار و تمام مهارتهای نرم افزاری و اجراییه تخصصم رو هم دارم ولی چون به صورت ازاد کار میکردم بیمه ندارم.و دنبال مدرک زبانم هم هستم .میخواستم بدونم شانسی برای اقامت در کانادا دارم.متشکرم
  • گنجی
  • 11:21 -1395/05/13

بدون زبان امکانپذیر نیست.

  • بهنام
  • 12:38 -1395/04/14
سلام و درود. مجرد هستم.سی سالمه.لیسانس مهندسی شیمی دانشگاه آزاد و هفت سال سابقه کار مرتبط بارشته در شرکت نفت دارم.مدرک زبان ندارم.مدرک piping بصورت بین المللی تحت نظر پتروشیمی از فنی وحرفه ای هم دارم.چطور میتونم اقدام کنم ؟تشکر.
  • گنجی
  • 8:23 -1395/04/15

شما تمام شرایط بجز مدرک زبان را دارید بعد از رفع این نقص می توانیم پرونده شما را بفرستیم.

  • فاطمه عبدالهی
  • 11:24 -1395/04/05
سلام و عرض ادب جناب گنجی پسرمن در تاریخ 10 جون در مونترال لند شده و به تهران برگشته هنوز کارت pr را دریافت نکرده حالا می خوان با نامزدشان عقد کنن و دوباره برگرده مونترال برای اسپانسرشیپی همسرشون . سوال ما اینه که باید صبر کنن تا کارت پی آر بیاد یا همینکه لند شده کافیه؟
  • گنجی
  • 1:52 -1395/04/08

لند کافیه ولی بهتر است صبر کنید تا کارت پی ار بیاید چون در مدارک اسپسانسرشیپ لازم است.

  • Mohi
  • 7:26 -1395/03/30
به خاطر اینکه من میخام بلافاصله درسم و ادامه بدم و تا مقیم شدن کامل زمان میبره. ینی میتونم بلافاصله درسم و ادامه بدم بدون داشتن مدرک آیلتس؟ولی خودم زبانم و وسعت بدم
  • گنجی
  • 12:39 -1395/03/31

بله، بهتر است ایلتس  6بگیرید.

  • Mohi
  • 7:32 -1395/03/30
سلام آقای گنجی من دارم واسه آیلتس اقدام میکنم. 2سال دیگه ازدواج میکنم و به کانادا میرم از طریق اسپانسرشیپ همسر. مدرک کارشناسی معماری هم دارم . خاستم بدونم نمره آیلتسم باید چندباشه چون میخام ادامه تحصیل بدم اونجا.ممنون
  • گنجی
  • 3:36 -1395/03/30

اگر مقیم باشید نمره ایلتس لازم ندارید ولی حداقل 6 برای شما کافی است.

  • نسیم
  • 2:51 -1395/03/14
سلام اقای گنجی من یک ماه ونیم پیش درسفارت کانادا در انکارا برای ویزای اسپانسرشیپ مصاحبه داشتم که افیسر گفت ردشدم به علت نداشتن جشن ازدواج و گفت نامه میدن اما هنوز هیچ خبری نشده شما میدونید چقدر زمان طول میکشه که جواب بدن؟ وایا امکان داره جوابشون این باشه که مدارک رو بفرستم و ویزا رو بدن؟
  • گنجی
  • 11:58 -1395/03/16

منتظر باشید . /خیر.

  • الی
  • 10:20 -1395/03/11
تشکر از راهنماییتون.اگر در حالت ازدواج در کانادا به صورت اسپانسرشیپ, من پی ار بشم میتونم از مزایای وام و شهریه دانشجوی پی ار استفاده کنم؟
  • گنجی
  • 3:11 -1395/03/10

روشهای کانادا سخت است و راحت نمی باشد./ ممکن است تا 1.5 سال زمان ببرد. امتیاز فرد متاهل هم بیشتر است.

  • مینا
  • 5:57 -1395/03/09
سلام من قصد مهاجرت به کانادا دارم چطور میتونم راحت بروم؟ازدواج کردم و دارم جدا میشم امکان اینکه قبل از جدایی از ایران خارج شوم و اقامت بگیرم وجود دارد؟ممنون میشم راهنماییم کنید
  • گنجی
  • 3:11 -1395/03/10

روشهای کانادا سخت است و راحت نمی باشد./ ممکن است تا 1.5 سال زمان ببرد. امتیاز فرد متاهل هم بیشتر است.

  • الی
  • 12:33 -1395/03/09
سلام.جناب گنجی من با ویزای دانشجویی در کانادا هستم قصد ازدواج با یک فرد پی ار را دارم البته سوری نیست و واقعی هست.اقامت من به چه صورت خواهد بود؟اسپانسرشیپ همسر؟ از نظر مالی هم باید ایشون مدارک ارایه بدن؟
  • گنجی
  • 11:57 -1395/03/12

بله.

  • Alireza
  • 10:03 -1395/01/31
سلام اقاى گنجى؛من الان اقامت مشروط دوساله رو دارم كانادا؛ايا برداشتن اين شرط حقيقت داره؟كى ميتونم اقامتمو دايمى كنم
  • گنجی
  • 4:16 -1395/02/01

صحبت هایی در این زمینه شده است ممکن است تصویب شود.

  • Omid
  • 3:05 -1395/01/26
با سلام من دو سال پیش با خانومی با ملیت عربستانی آشنا شدم و همان دو سال پیش صیغه محرمیت خواندیم و بدلیل مشکلات ازدواج دایمی و قانونی نکرده ایم الان خانومم واسه تحصیل کارشناسی ارشد به کانادا اقدام کرده است آیا من می توانم در حین تحصیل خانومم پیش ایشان باشم در کنادا؟ آیا ما می توانیم در کانادا ازدواج خود را به ثبت برسانیم؟؟
  • گنجی
  • 7:58 -1395/01/18

باید کارتان را با ما طی قرارداد شروع کنید.

  • سپيده
  • 4:38 -1395/01/18
سلام من پاسپورت كانادا دارم ٣ سال پيش ازدواج كردم تو اين ٣ سال تنها ميرفتم كانادا الان ميخوام برائ شوهرم اقدام كنم ميشه بگين دقيقا چه مداركئ ميخواد؟ممنون ميشم جواب بدين
  • گنجی
  • 7:58 -1395/01/18

باید کارتان را با ما طی قرارداد شروع کنید.

سرمایه گذاری کبککارآفرینیاسپانسرشیپ همسردانشجویینیروی متخصصویزای توریستیکاریابی کانادافرم ارزیابیتماس با ما