فرم ارزیابی مهاجرت به کانادا

ده تا از بهترین مراکز خرید کانادا

بازگشت
بازدیدکنندگان : 485674 نفر 1392/07/15
ده تا از بهترین مراکز خرید کانادا

ده تا از بهترین مراکز خرید کانادا

در کانادا سیاحت کنید فقط یادتون باشه یه کم پول همراه داشته باشید زیرا که ما در اینجا می خواهیم ده تا از بهترین مراکز خرید را معرفی کنیم.

همانطور که میدانید خرید کردن نه تنها شامل خرید وچانه زدن است, بلکه میتواند یک تجربه بزرگی هم باشد؛از فروشگاههای محلی گرفته تا یکی از بزرگترین فروشگاههای جهان،کانادا دارای بهترین وبزرگترین مراکز خرید میباشد.

1-Yorkville,Toronto,Ont.

این مرکز خرید مکانی آرام در مجاورت خیابانهای کوچک میباشد که از سروصداوهیاهوی مرکز شهر تورنتو بدور است.یورکویل شیکترین مرکز خرید کانادا محسوب میشود,بطوریکه اجاره مغازه هر فوت مربع در آن تا سقف 300$ در هر فوت مربع است.خیابانهای کوچک اطراف یورکویل محل بزرگترین صاحبان مد و طراحی روز دنیا همانند باربری,پرادا,هوگو بس,لویی ویتون وتیفانی میباشد.

2-.West Edmonton Mall,Edmonton,Alta.

هرچند وست ادمونتون تا قبل از2004 بزگترین مرکز خرید جهان بود,اکنون نیز یکی از مکانهای پر بازدید خریداران میباشد.این فرشگاه حاوی 800 مغازه و امکانات رفاهی در زمینی به مساحت 6 میلیون فیت مربع میباشد.این مرکز خرید همچنین مکان وسیع ومناسبی برای مهمانی گرفتن میباشد که دارای شهربازی مجهز به طولانیترین و بلندترین ترن هوایی سرپوشیده,پارک آبی سرپوشیده به مساحت 20235 متر مربع , قلعه یخی,زمین گلف کوچک و سایر جذابیتهای تفریحی میباشد.

.West Edmonton Mall,Edmonton,Alta

3-.ByWard  Market,Ottawa,Ont.

تنها در چند قدمی ساختمان مجلس شوراها در پایتخت کانادا,بای وارد یکی از بزرگترین و قدیمیترین مراکز خرید محصولات کشاورزی کانادا قرار گرفته است.اما این تنها چیزی نیست که میتوان در مورد آن گفت؛این فروشگاه میزبان 50000 خریدار در آخر هفته های تابستان میباشد.فروشندههای خیابانهای اطراف از گل گرفته تا جواهر و دم راسو را به فروش می گذارند.این منطقه مکانی مناسب هم برای آسایش است هم سپری کردن وقت در قدیمیترین میخانه ها.قدیمیترین کلیسای اتاوا,بیش از 100 رستوران وموزه ملی کانادا نیز در این منطقه واقع شده اند.

ByWard Market, Ottawa, Ont

4-The Forks.Winnipeg,Man.

این منطقه در محل تلاقی دو رود خانه سرخ و اسینی بوین قرار گرفته که منطقه بازرگانی و تجاری بومیان کانادا با قدمت 6 هزار سال میباشد.در سالهای استعمار کانادا این منطقه محل تجمع شکارچیان,تجار و بازرگانان بود و اکنون میزبان میلیونها توریست از سراسر جهان میباشد.این محل اقامتگاهی برای تفریح ,قدم زدن در کنار رود خانه,دیدار از موزه و رستوران های مجلل میباشد.شما میتوانید از فروشگاههای جذاب این محل دیدن کنید.

5-Pacific Mall,Markham,Ont.

اگر به دنبال اصل جنس هستید,منظورم غذاهای خوشمزه آسیای شرقی و صنایع دستی آنجاست,ولی نمیخواهید 12 ساعت پرواز داشته باشید,محلی بهتر از پسیفیک مال را پیدا نخواهید کرد,که در حومه شهر تورنتو در مارخام واقع شده است.بزرگترین فروشگاه سرپوشیده آسیایی در آمریکای شمالی,جایگاه 450 فروشنده میباشد که علف های دارویی گرفته تا گل و جدیدترین مد آسیا را در یک محوطه بزرگ سنتی عرضه میکنند.

Pacific Mall,Markham,Ont

6-Old Quebec City,Quebec City,Que.

شما مکانی بهتر از شهر کهن کبک را نخواهید یافت,وقتی شما از میان دروازه های باستانی کبک عبور می کنید و از دیوارهای یکی از قدیمیترین شهرهای آمریکای شمالی بازدید می کنید,واقعا انگار وارد دنیا وزمان دیگری شده اید.اینجا به اروپا معروف است ,کبک باستانی,یکی از مکانهای به جا مانده در جهان که به ثبت یونسکو رسیده,به شما مدهای روز آمریکا,هنر اسکیموها,نقاشی زیبایی از مناظر شهری توسط هنرمندان محلی ,خیابانهای پر از سرگرمی و مغازه و فروشگاه سیمون عرضه میکند.

7-St.Jacobs Farmers Market

در جنوب شهر خوش منظره انتاریو واقع شده است که بخاطر اسبها ودرشکه هایش معروف است.این منطقه از یک طرف کشاورزی غنی داشته و از طرف دیگر فروشندگانی که این محصولات را در طول سال می فروشند.در بساط آنها همه چیز به چشم میخورد ,گوشت,پنیر,مبلمان ,غذاهای خانگی,صنایع دستی.

St.Jacobs Farmers Market

8-Yaletown,Vancouver,B.C.

موجی از پیشرفت را که همراه بود با برگزاری نمایشگاه Expo 86 ,باعث تبدیل یک انبار متروکه و خط راه آهن قدیمی,به یکی از بهترین ومشهورترین مکانهای زندگی کار و خرید در ونکوور شد.دیگر قطاری از اینجا نمیگذردواین منطقه میزبان مراکز هنری میباشد.خیابانهای اطراف با بوتیکهای مخصوص طراحان مد ومغازه های جواهر فروشی آراسته شده است.

9-Granville Island,B.C.

این مرکز خرید در شبه جزیره ای درستدر مقابل مرکز شهر ونکوور قرار گرفته است.گرانویل از یک کارخانه شن وماسه در منطقه به مرکز پر هیاهویی برای خریداران از سراسر جهان تبدیل شده است.شما حین خرید در آنجا میتوانید از صداهای دهها هنر پیشه دوره گرد لذت ببرید وهمچنین از فروشندههایی که غذاهای محلی و صنایع دستی میفروشند خرید کنید.

10-Halifax Waterfront,Halifax,N.S.

این مرکز خرید حاوی 3 کیلومتراسکله تفریحی میباشدکه در بندرگاه مشهور هالیفکس واقع شده است.این منطقه دارای بهترین سرگرمیهاوجاذبه ها همچون Pier21 میباشد که مشهورترین موزه مهاجرتی کاناداست وهمچنین کشتی این موزه و گالریها وکارگاههای هنری را میتوان نام برد.در اینجا هالیفکس فارمرز مارکت و پیازا هم قرار گرفته که میتوانید از شکلات گرفته تا جواهرات اصل و شراب را در آنها پیدا کنید.

 

برای بازدید از کانادا در تعطیلات با ویزای توریستی اینجا را کلیک کنید.

برای ارزیابی شرایط خود برای کسب اقامت کانادا اینجا را کلیک کنید.

برچسب ها :
دیدگاههای کاربران
دیدگاه شما ثبت شد و بزودی در صورت نیاز پاسخ داده خواهد شد
  • حبیب
  • 21:51-1398/03/24
سلام.وقتتون بخیر.بنده 31 سالمه و خانومم 29 سال.خانومم فوق لیسانس شهر سازی و مهر نظام مهندسی داره.مدرک فارغ التحصیلیش هم 96 هست.و زبان هم passagesss را گذرونده و احتمالس ایلس6 به بالا میتونه بگیره.میخام یه سفر 6 تا 1 ساله به کانادا داشته باشم.ترجیحا از طریق کالج زبان برای همسرم مدارک مالی هم همه چیز به نام خود خانومم هست.چکار باید کنم؟
  • گنجی
  • 11:32-1398/03/31
برای ویزای دانشجویی باید ایلتس و استادی پلن و معدل خوب و پذیرش مرتبط داشته باشید.
  • سینا
  • 13:56-1398/02/17
با سلام
من ایلتس ۷ گرفتم ولی چون writing 5.5 شدم دانشگاه گفت که باید کورس ۳ ماهه ی تابستونو بخونم. میخواستم بپرسم که میشه با ویزای توریستی برم دوره ی زبانمو شروع کنم و بعد وقتی ویزای تحصیلیم اومد با اون دانشگاه همو شروع کنم؟
  • گنجی
  • 15:8-1398/02/18
اگر دانشگاه قبول کند
  • َAlireza
  • 15:9-1398/02/12
با سلام ، اگه از یه دانشگاهی با یه استادی به توافق برسیم برای دوره PhD ، ولی IELTS 5.5 داشته باشیم میتونیم برای دوره زبان اقدام کنیم . ؟ آیا ویزای همسر تعلق میگیره در این شرایط؟ ممنون از لطف شما
  • گنجی
  • 14:49-1398/02/18
بستگی به شرایط دانشگاه و ان رشته دارد شاید با ایلتس 5.5 هم قبول کنند./ویزای همراه باید بعد از شما درخواست شود ولی قطعی نیست.
  • مهرداد
  • 22:34-1398/02/04
سلام و درود
پسر من 22 سالشه و در دانشگاه در رشته کامپیوتر درس میخونه هنوز درسش تموم نشده اما تمایل دارد جهت تحصیل به کانادا مهاجرت کند سوال آیا میتواند برای کالج زبان به کانادا برود و بعد از گذشت دوره ادامه تحصیل دهدلطفا در این رابطه راهنمایی فرمائید
  • گنجی
  • 11:33-1398/02/06
بله با داشتن مدرک اثبات مالی
  • فرهاد
  • 12:48-1398/01/08
سلام .من ۴۵ سال سن دارم .و دبیر آموزش و پرورش هستم و لیسانس ریاضی دارم . می خواستم ببینم می تونم برای یادگیری زبان و گرفتن مدرک در کانادا اقدام کنم و بعد از اون در اونجا بام دانشگاه واسه مقطع فوق لیسانس؟ سطح زبان انگلیسیم الان خیلی بالا نیست متاسفانه اما دارم سخت تلاش می کنم کمی راه بیفتم
  • گنجی
  • 19:45-1398/01/14
باید مدرک زبان داشته باشید.وقفه تحصیلی شانس ویزا را کم میکند ابتدا برای پذیرش از یک کالج اقدام کنید.
  • محسن
  • 05:35-1398/01/03
با عرض سلام و خسته نباشید من 25 ساله و مجرد و لیسانس مهندسی عمران دارم و مدرک آیلتس 8/5 هم دارم و اگه بتونم نمره 9 رو در آزمون آیلتس کسب کنم
(examiner بشم ) چه آفرها یا پیشنهاد های بهتری رو میتونم داشته باشم؟؟
و هگه تاثیری نداره بهترین روش برای اقدام به مهاجرت برای من از کدوم طریق هستش ؟؟؟
  • گنجی
  • 20:27-1398/01/14
روش اکسپرس اینتری یا دانشجویی مناسب است
  • علی
  • 00:47-1397/12/09
با سلام و درود خدمت شما و همکارانتون در موسسه گنجی،،من ۲۲سالمه و مسلط به زبان های برنامه نویسی java و++cوhtmlوphpوcssوjava script هستم ولی مدرک دانشگاهی ندارم،،نمره ی آیلتس من ۶.۵ هستش،،سوالم این هستش که میتونم از طریق کورس زبان وارد کشور کانادا بشم و با پیدا کردن شغل بتونم اقامت بگیرم، یا اصا شغلی با این شرایط برای من پیدا میشه؟
با تشکر
  • گنجی
  • 18:10-1397/12/26
بله برای ویزای دانشجویی از دانشگاه کونکوردیا اقدام کنید.
  • ستاره
  • 17:4-1397/11/24
سلام
امکان گرفتن ویزا از طریق کالج های یکساله ی آشپزی و شیرینی پزی چقدر هست؟ ٣٠ ساله هستم و مدرک زبان ندارم
  • گنجی
  • 18:27-1397/12/05
بدون مدرک زبان شانستون کمه چون سن بالا هم دارید.
  • فرانک
  • 01:34-1397/11/21
سلام خسته نباشین بنده ۳۴ ساله هستم فوق لیسانس مدیریت خدمات بهداشتی درمانی یا همون مدیریت بیمارستان دارم همسرم هم فوق لیسانس عمران دارن. چندین بار آیتلس گرفتیم و برای کانادا اقدام کردیم ولی رشته های مورد نیاز تغییر کرده و جواب اومده که نیاز به رشته ندارن(رشته همسرم) امکان گرفتن آیتلس ۶ یا ۶.۵ وجود داره برای همسرم. چه راهی پیشنهاد میکنین که بتونیم اقدام‌کنیم برای اقامت کانادا؟
  • گنجی
  • 12:39-1397/11/23
فدرال بیشتر رشته ها را قبول دارد فقط ایلتس 7.5 نیاز دارد.
  • فتانه
  • 06:51-1397/10/10
سلام همسرم برای پست داک کبک پذیرش گرفته میخواستم ببینم چطور اونجا میتونم تو کلاسهای زبان شرکت کنم؟
  • گنجی
  • 12:27-1397/10/10
کلاس زبان نمیتوانید
  • جولیا
  • 22:24-1397/10/07
سلام خسته نباشین من ۲۰سال سنم است وعلاقه دارم در کانادا زندگی کنم ولی هیچ چیز درمورد ویزا و اقامت نمیدانم میشه یه کمکی بهم بکنین ممنون میشم
  • گنجی
  • 20:7-1397/10/17
سن و شغل و تحصیلات را از لینک اینستاگرام بالا دایرکت کنید.
  • سجاد
  • 00:11-1397/09/11
سلام اقای گنجی
من میخواستم برا ویزا دوره زبان انگلیسی اقدام کنم. ایا سفارت کانادا ویزا برا کورس زبان صادر میکنه یا نه؟ هزینه کورس زبانا حدودن در چه حدیه؟ خدمات موسسه شما در چه حدیه؟
  • گنجی
  • 11:12-1397/09/17
معمولا شانس برای این روش کم است مخصوصا که سن بالای 25 سال باشد.
  • ستاره
  • 11:18-1397/09/01
سلام
ببخشید با ویزای توریستی هم که بیایم میشه رایگان دوره بگذرونیم؟
  • گنجی
  • 13:4-1397/09/04
خیربا توریستی نمیتوان تحصیل رایگان داشت.
  • زینب
  • 09:4-1397/08/19
با سلام
من 32 سال سن دارم ومدرکم فوق لیسانس میکروبیولوژی هستش و 9 سال سابقه کار در پتروشیمی را دارم و همسرم 34 ساله هستن با مدرک لیسانس صنایع شیمیایی و13 سالسابقه کار در پتروشیمی دارن.مدرک زبان را نیز هنوز اخذ نکردیم.
برای مهاجرت به کانادا و اخذ ویزای کار کرام ایالت بهتر هستش و اینکه باید چه اقدامی انجام بدهیم و اینکه چقدر زمان میبره ؟
ممنون
  • گنجی
  • 14:46-1397/08/24
الان با نیروی متخصص فدرال+ایلتس 7.5 برای تمام ایالت های کانادا میتوانید
  • رضا
  • 16:45-1397/07/21
با سلام من ۳۶ سالمه و لیسانس برق دارم ۷ سال سابقه کار دارم و دارم برای ویزای توریستی اقدام میکنم آیا بعد از ورود به کانادا میتونم این دوره زبان رو شرکت کنم و ویزا رو به اقامت دائم تبدیل کنم ؟ یا روشهای جایگذین دیگر برای گرفتن اقامت چیست ؟
با تشکر
  • گنجی
  • 12:30-1397/07/23
خیر نمیتوان توریستی را با درس خواندن به اقامت تبدیل کرد
از ابتدا برای ویزای دانشجویی اقدام کنید بهتر است.
  • رامین
  • 00:9-1397/05/02
سلام اقای گنجی من و همسرم 35 و 27 ساله هستیم هر دو لیسانس و میخواهیم با شرکت در کلاس های زبان در کانادا ویزای شش ماهه بگیریم. مشکلی بابات تامین هزینه هامون در کانادا نداریم. و در حساب بانکی مون معادل 200 هزار دلار کانادا موجودی هست. غیر از اون ملک یا چیز دیگه ای نداریم. ایا امکان گرفتن ویزای شش ماهه کانادا با شرکت در کالج های زبان هست؟
  • گنجی
  • 21:38-1397/05/05
بله هست ولی امکان دریافت ویزا برای هردوتون با هم نیست.
  • زهرا محمدیی
  • 09:9-1397/03/27
سلام اقای گنجی
پرستارم،۳۷ ساله،متاهل.،دارای۲فرزند،می خوام در کلاسهای زبان انگلیسی کانادا شرکت کنم.تو این زمان می تونم در امتحان rnشرکت کنم؟
  • گنجی
  • 20:10-1397/03/28
بهتر است برای اکسپرس اینتری با ایلتس 7.5 اقدام کنید
در لینک زیر می توانید برنامه اکسپرس اینتری را نصب کنید، یا با جستجوی کلمه Ganji در اپل استور، گوشی اپل خود برنامه را که دارای لوگوی قرمز رنگ می باشد را بیابید:
https://itunes.apple.com/ca/app/ganji/id1392634336?mt=8
  • hamed
  • 03:10-1397/03/13
با سلام و درود
جناب گنجی من 33 ساله و لیسانس ای تی با معدل 17 دارم
میخوام در اولین فرصت درخواست پذیرش زبان انگلیسی بکنم و بعد این دوره به دوره فوق لیسانس اقدام کنم
برای کدوم ترم میتونم اقدام کنم و شروع به تحصیل کنم؟
و اینکه شانس گرفتن ویزا از طریق زبان زیاده یا کم؟
و گفته بودید تمکن مالی قوی، چقدر باید باشه ؟
ممنون که پاسخ شفاف و سریع میدید
  • گنجی
  • 18:44-1397/03/17
به ترم سپتامیر سخت میرسید/ایلتس6 بگیرید/شانس ویزا برای زبان در کالج کمتر از دانشگاه است مخصوصا اگر وقفه تحصیلی بیش از 3 سال داشته باشید./برابر هزینه تحصیل یکساله تمکن مالی باید باشد.
  • داود
  • 14:13-1397/03/08
سلام. من لیسانس از دانشگاه علمی و کاربردی دارم. میتونم واسه خواندن زبان انگلیسی به کانادا برم و اونجا زبان بخونم؟؟
  • گنجی
  • 06:52-1397/03/11
با هزینه خودتان و باویزای دانشجویی.
  • کامبیز
  • 19:15-1397/02/28
سلام من ارشد مدیریت مالی از دانشگاه بین الملل قشم با معدل ١٥ دارم و ایلتس ٥/٥ هم داشتم که اعتبارش تموم شده بخوام به دوره زبان کانادا اقدام بعدش امکان گرفتن ویزای کار ازاونجا رو دارم؟و اینکه چه هزینه ای رو برای انجام این پروسه نیاز دارم؟
  • گنجی
  • 06:35-1397/02/30
بهتر است با ایلتس اکادمیک6 برای یک مردک فوق در کانادا اقدام کرد. هزینه دانشگاه از 15 هزار دلار به بالا.
  • شهره
  • 08:47-1397/02/20
سلام،من در سال ٢٠١٦اسکیل ورکر سابمیت کردم،میخواستم ببینم برای گذروندن دوره های زبان میتونم از کالجی اپلای بگیرم و زودتر برم؟
  • گنجی
  • 05:35-1397/02/22
بله میتوانید ولی دیر یا زود آن مشخص نیست.
  • علی
  • 22:11-1397/02/13
سلام خسته نباشی خواستم بدونم برای دورهای زبان اقدام کنم میشه بعد از دوره ادامه تحصیل داد من دیپلم دارم و33سال دارم زبانم هم خوبه ولی مدرک ندارم
ممنون
  • گنجی
  • 08:23-1397/02/18
بله امکانپذیر است ولی باید تمکن مالی عالی داشته باشید.
  • مرجان رستمی
  • 00:26-1397/01/24
با سلام .جهت الصاق ویزا در پاسبورت چند روز طول میکشد ?
  • گنجی
  • 04:32-1397/01/31
یکهفته تا ده روز.
  • امین
  • 11:41-1396/11/23
با سلام
بنده مدرک مربیگری بدنسازی از فدراسیون ایران رو دارم و موسس و مدیریت باشگاه بدنسازی با جواز کسب معتبر از اداره ورزش و جوانان رو دارم. ضمنا قرارداد مربیگری با شرکت نفت هم دارم . کارمند قراردادی شرکت نفت هم هستم با سابقه 12 سال.
آیا از طریق خوداشتغالی ورزشکاران میتوانم اقدام کنم برای اقامت کانادا؟
  • گنجی
  • 17:7-1396/11/25
مدال ملی یا جهانی دارید؟
  • سعید
  • 14:36-1396/10/02
سلام من لیسانس نرم افزار و فوق لیسانس مهندسی فناوری اطلاعات گرایش تجارت الکترونیک هستم. همسرم لیسانس معماری و فوق لیسانس مدیریت پروژه و ساخت هستند. دو فرزند پسر 1 و 5 ساله دارم خودم 37 سال و همسرم 36 سال سن داریم. 8 ساله شرکت نرم افزاری دارم و در زمینه استارت آپ و تولید نرم افزار در ایران فعال هستم و همچنین سابقه 14 ساله کار حرفه ای و مشاوره در حوزه نرم افزار ، تولید و فناوری اطلاعات دارم. همسرم هم 12 سال سابقه کار در زمینه مدیریت پروژه و ساخت. حدود اموال در حدود 600 هزار دلار و با توجه به سابقه کاری طرحهای کسب و کار مناسبی جهت توسعه در سطح جهان دارم لطفاً بهترین روش را برای اخذ اقامت دائم کانادا برای بنده اعلام بفرمائید. با تشکر.
  • گنجی
  • 06:43-1396/10/05
برای نیروی متخصص کبک با داشتن مدرک زبان فرانسه می توانید اقدام کنید. الان بسته است ولی در کانال تلگرام اطلاعات باز شدن در سال 2018 را اعلام خواهیم کرد.
  • پیمان
  • 12:2-1396/10/02
سلام من لیسانس برق قدرت هستم و شغل مکانیکی دارم و متاهل هستم و یک فرزند دارم و سن خودم هم 26 سال هست میخواستم بدونم من چطور میتونم اقامت کانادا رو با استفاده از تخصص رو بگیرم
  • گنجی
  • 06:45-1396/10/05
با گرفتن مدرک زبان و داشتن سابقه بیمه از طریق اکسپرس اینتری.
  • فرهاد
  • 11:31-1396/08/24
بنده فوق دیپلم خبرنگاری حرفه ای وهمسرم نیز عکاسی کار می کند ودارای دیپلم می باشد
سابقه کار در روزنامه جام جم وصداوسیما و شهرداری رو دارم
ایا امکان اقامت از طریق خوداشتغالی فدارال را دارم
ویا ب هر نحوی ک شماصصلاح میدونید.
زبان هم جفتمان داریم میخونیم.پول زیادی ندارم البته
  • گنجی
  • 13:28-1396/08/25
باید در سطح ملی یا جهانی حرفی برای گفتن داشته باشید.
  • مقصود
  • 16:55-1396/07/04
با سلام و خسته نباشید لیسانس نرم افزار هستم با 8 سال سابقه کار در زمینه شبکه و فناوری اطلاعات با مدارک بین المللی در زمینه شبکه و 35 سال سن آیا می توانم جهت اخذ ویزای کاری اقدام کنم لطفا راهنمایی بفرمایید .
با سپاس
  • گنجی
  • 19:38-1396/07/09
با داشتن مدرک زبان می توانید اقدام کنید.
  • عاطفه
  • 12:54-1396/06/29
سلام آیا گرفتن ایلز در ایران به صرفه تر هست یا خوندنش در کانادا
  • گنجی
  • 20:17-1396/07/04
در ایران
  • کیارش
  • 17:41-1396/05/23
سلام من در اسپانیا هستم و در ایران ۱۵ سال در صنعت چوب فعالیت داشتم و ساخت خانه های چوبی آیا میتوانید راهنمایی بفرمایید من را لطفا.
  • گنجی
  • 20:24-1396/06/31
برای روش کارآفرینی منیتوبا یا سرمایه گذاری کبک می توانید.
  • حبیب شهیر
  • 17:46-1396/03/19
باسلام خدمت اقای گنجی .ایا شرکت واردات صادرات می شوددر ونکور به ثبت رسانید از طریق سرمایه گذاری
  • گنجی
  • 20:18-1396/03/28
بله ولی به اقامت منتج نمی شود و مشمول مالیات خواهید شد
  • پانته ا نقوی
  • 23:19-1396/03/17
من یک سوال داشتم که اگر بشود ممنون میشوم کار وکالتیش رو شما انجام بدهید و کمکم کنید


پسر عمه من شرکت contractor یا پیمانکاری در تورنتو دارد
میخواستم بدونم امکانش هست با درخواست کارمند برای من و نامزدم ،بتوانیم از طریق ویزای کاری ما درخواست بدهیم برای نقل مکان به کانادا و ایا مثل اروپا نیاز به اگهی در روزنامه خاصی هست برای سه ماه یا نه؟ و اگر امکان پذیر ایت هزینه ان چقدر است ؟
  • گنجی
  • 20:11-1396/03/28
بله باید آگهی بدهد و شرکت شان گردش مالی بالا و کارمند زیاد داشته باشد.
  • حسین
  • 01:40-1396/03/15
با عرض سلام
بنده از سال ٢٠٠٧ کانادا تورنتو بودم ٢ بار امتحان سیتیزنی را مردود شدم نامه دادن برم پیش قاضی منتهی پدرم مریض بود برگشتم ایران و حالا نمیدونم چیکار کنم ؟
سوال بعدی بنده یکار کلینیک در تورنتو دارم با وجود اینکار آیا میتونن کارت اقامت منو کنسل کنن ؟
  • گنجی
  • 20:0-1396/03/28
باید پیگیری کنید و نزد قاضی بروید. فاصله زمانی بین ان نیندازید.
  • شراره خویی
  • 21:9-1396/03/12
باسلام خدمت اقای گنجی خانواده ما بعداز۶ سال موفق به گرفتن پی ار شدیم من به همراه فرزندان برای زندگی میخواهیم به کانادا برویم منتها همسر من به دلایل شغلی نمیتواند باما همراه باشد سوال من از جنابعالی این است که اگر همسر من از پی ار صرفنظر کند وفقط بخواهد از ویزای مولتی استفاده کند ایا این امر امکان پذیر است یا پروسه سختی برای گرفتن ویزا دارد متشکرم
  • گنجی
  • 19:38-1396/03/28
دفعه اول همه با هم لند کنید و سعی کند این ویزا ی اقامتی را از دست ندهد. ویزای مولتی خوب نیست/
  • لاله
  • 21:57-1396/03/07
سلام من سی سالمه و متاهل در حال حاضر مدرک آشپزی حرفه‌ای و بین‌المللی را دارم میگیرم ومدرک زبان انگلیسی ولی هنوز برای مدرک زبان فرانسه اقدام نکردم آیا میتونم برای ویزایی کار برا کانادا اقدام کنم آیا جای کار برای رشته آشپزی هست؟ممنون میشم به سوالم پاسخ بدهید
  • گنجی
  • 19:3-1396/03/28
خیر با این رشته نمی توانید. بخش کاریابی سایت ما را مطالعه کنید
  • محسن موسی پور
  • 09:51-1396/03/04
بادرود و سپاس از شما بزرگوار ،پسری شانزده ساله دارم و قصد دارم برای ویزای تحصیلی ایشان از طریق شما اقدام کنم لطفا راهنمایی بفرمایید و ایا من و یا همس میتوان در کنارش باشیم و ایا میتوان برای اقامت من و همسرم اقدام کرد همسرم لیسانس پرستاری و خودم مهندس برق الکترونیک هستم ممنون از راهنمایی شما د
  • گنجی
  • 16:50-1396/03/12
اگر پدر و مادر مقیم شوند بهتر است چون فرزند اتوماتیک مقیم و هزینه تحصیل پایین می اید ولی بالعکس(به واسطه فرزند به شما اقامت نمی دهند)
  • نسرین عزیزی
  • 17:1-1396/02/27
من بهمراه همسر و دوفرزند 15 و 11 ساله ام ،قصد داریم برای استان منیتوبا اقدام کنیم ولی برادرم سیتیزن شهر ونکوور است برای اینکه به آفیسر ثابت کنم که قصد ماندن در منیتوبا را دارم و به ونکوور نخواهم رفت تا احتمال ردشدن پرونده ام به صفر برسد باید چکار کنم؟؟
  • گنجی
  • 12:44-1396/03/03
پیشنهاد میکنم برای منیتوبا اقدام نکنید.
  • امیرحسین آزادی
  • 11:3-1396/02/25
با سلام . جهت مهاجرت از طریق تخصص سوالی داشتم. با توجه به اینکه در تاءید صلاحیت فرد از سن 18 تا 35 در مرحله اول بیشترین امتیاز را می آورد در مرحله دوم سن بین 20 تا 29 سال بیشترین امتیاز را می آورد. این دو کمی با هم تناقض دارند یعنی برای منی که 32 سال دارم احتمال قبولی در مرحله دوم خیلی کم می شود. آیا می توانید در این زمینه بنده را راهنمایی کند تا تصمیمات بعدی را بهتر اتخاذ کنم.
  • گنجی
  • 12:38-1396/03/03
در اکسپرس اینتری فدرال سن تا پایان 29 سال بیشترین امتیاز را دارد و مبنا همین است.
  • ارمندی
  • 11:58-1396/02/24
با سلام بنده در حال حاضر ویزای 5 ساله کانادا را دارم میخواست بدونم بعد از اینکه ویزای 5 ساله ام تمام شد میتونم اقدام کنم از طریق وکالت شما برای اقامت دایم ممنون
  • گنجی
  • 12:25-1396/03/03
ویزای شما همین الان هم خوب نیست زیرا توریستی است و فایده ای ندارد ، فرم ارزیابی پر کنید تا برای مهاجرتی از ابتدا بررسی کنیم.
  • عظیم ناصری فر
  • 23:35-1396/01/31
ایا قبل از درخواست مهاجرات از طریق سرمایه گداری می توان یک یا چند نوبت به صورت توریستی به کانادا رفت و شد کرد .
  • گنجی
  • 17:46-1396/02/13
اگر شرایط اولیه را داشته باشید امکانپذیر است ولی باید پرونده دقیقی برای توریستی بفرستید زیرا در بخش فدرال بعد از سرمایه گذاری پرونده شما با توریستی مقایسه خواهد شد
سرمایه گذاری کبککارآفرینیاسپانسرشیپ همسردانشجویینیروی متخصصویزای توریستیکاریابی کانادافرم ارزیابیتماس با ما