فرم ارزیابی مهاجرت به کانادا

دوره های زبان انگلیسی در کانادا

بازگشت
بازدیدکنندگان : 37015 نفر 1390/06/30
دوره های زبان انگلیسی در کانادا

قبل از مهاجرت، خیلی از مهاجرین با خودشون می‌گن، خوب مهاجرت می‌کنم و وقتی به کانادا رسیدم زبان می‌خونم، تازه اینجوری هم توی محیط قرار گرفتم و هم کانادا در ازاری خوندن زبان و شرکت در دوره‌های زبان بهم حقوق می‌ده.

با احترام فراوان خدمت این دسته از عزیزان مهاجر، که همینجوری و بدون تحقیق تشریف میارن، باید بگم، .... ولش کن، چیزی نمی‌گم.

ولی چند نکته رو باید خدمت شما درباره دوره‌های زبانی که برای مهاجرین برگزار می‌شه عرض کنم.

اول اینکه، مثل هر دوره‌ زبانی، این دوره‌ها هم امتحان تعیین سطح داره و قبل از ورود به این دوره‌ها، سطح زبان شما در یک آزمون که یه چیزی شبیه آزمون آیلتس هست سنجیده می‌شه. در این آزمون که نمراتش فکر می‌کنم بین ١ تا ١٠ هست شرکت کنندگان به دو گروه تقسیم می‌شن.

  1. گروهی که نمره بالای ۶ آوردن
  2. گروهی که نمره زیر ۶ کسب کردن

معمولاً تجربه نشون داده که اگه شما آیلتس ٧ داشته باشی، می‌تونی توی این آزمون نمره بالای ۶ کسب کنی، در غیر اینصورت نمره شما زیر ۶ خواهد شد.

کسانی که نمره زیر ۶ کسب می‌کنند باید در کلاسهایی به اسم لینک شرکت بکنند و کسانی که نمره بالای ۶ کسب می‌کنند در کلاسهای ایی اس ال.

تفاوت این دو کلاس در چیه؟

کسانی که در دوره ایی اس ال شرکت می‌کنند، بابت حضورشون در این کلاسها یه مبلغ تاچیزی که بسته به تعداد نفرات خانواده و یکسری فاکتورهای دیگه داره از ۴٠٠ تا ١٠٠٠ دلار از دولت کمک بلاعوض می‌گیرند و البته این کلاسها هم براشون رایگان خواهد بود.

و اما کسانی که در کلاسهای لینک شرکت می‌کنند (که تعدادشون هم کم نیست) بابت تحصیل هیچگونه کمکی از دولت دربافت نمی‌کنن و فقط دوره‌ها براشون مجانی تموم می‌شه.

هر دوی این دوره‌ها بصورت تمام وقت و پاره‌وقت برگزار می‌شه و متقاضیان می‌تونند در این دوره‌ها ثبت نام بکنند.

برای ثبت نام در این دوره‌ها بایستی به یکی از مرکزی که برای مهاجران تازه‌وارد خدمات می‌ده مراجعه کنید.

برچسب ها :
دیدگاههای کاربران
دیدگاه شما ثبت شد و بزودی در صورت نیاز پاسخ داده خواهد شد
  • زهرا محمدیی
  • 09:9-1397/03/27
سلام اقای گنجی
پرستارم،۳۷ ساله،متاهل.،دارای۲فرزند،می خوام در کلاسهای زبان انگلیسی کانادا شرکت کنم.تو این زمان می تونم در امتحان rnشرکت کنم؟
  • گنجی
  • 20:10-1397/03/28
بهتر است برای اکسپرس اینتری با ایلتس 7.5 اقدام کنید
در لینک زیر می توانید برنامه اکسپرس اینتری را نصب کنید، یا با جستجوی کلمه Ganji در اپل استور، گوشی اپل خود برنامه را که دارای لوگوی قرمز رنگ می باشد را بیابید:
https://itunes.apple.com/ca/app/ganji/id1392634336?mt=8
  • hamed
  • 03:10-1397/03/13
با سلام و درود
جناب گنجی من 33 ساله و لیسانس ای تی با معدل 17 دارم
میخوام در اولین فرصت درخواست پذیرش زبان انگلیسی بکنم و بعد این دوره به دوره فوق لیسانس اقدام کنم
برای کدوم ترم میتونم اقدام کنم و شروع به تحصیل کنم؟
و اینکه شانس گرفتن ویزا از طریق زبان زیاده یا کم؟
و گفته بودید تمکن مالی قوی، چقدر باید باشه ؟
ممنون که پاسخ شفاف و سریع میدید
  • گنجی
  • 18:44-1397/03/17
به ترم سپتامیر سخت میرسید/ایلتس6 بگیرید/شانس ویزا برای زبان در کالج کمتر از دانشگاه است مخصوصا اگر وقفه تحصیلی بیش از 3 سال داشته باشید./برابر هزینه تحصیل یکساله تمکن مالی باید باشد.
  • داود
  • 14:13-1397/03/08
سلام. من لیسانس از دانشگاه علمی و کاربردی دارم. میتونم واسه خواندن زبان انگلیسی به کانادا برم و اونجا زبان بخونم؟؟
  • گنجی
  • 06:52-1397/03/11
با هزینه خودتان و باویزای دانشجویی.
  • کامبیز
  • 19:15-1397/02/28
سلام من ارشد مدیریت مالی از دانشگاه بین الملل قشم با معدل ١٥ دارم و ایلتس ٥/٥ هم داشتم که اعتبارش تموم شده بخوام به دوره زبان کانادا اقدام بعدش امکان گرفتن ویزای کار ازاونجا رو دارم؟و اینکه چه هزینه ای رو برای انجام این پروسه نیاز دارم؟
  • گنجی
  • 06:35-1397/02/30
بهتر است با ایلتس اکادمیک6 برای یک مردک فوق در کانادا اقدام کرد. هزینه دانشگاه از 15 هزار دلار به بالا.
  • شهره
  • 08:47-1397/02/20
سلام،من در سال ٢٠١٦اسکیل ورکر سابمیت کردم،میخواستم ببینم برای گذروندن دوره های زبان میتونم از کالجی اپلای بگیرم و زودتر برم؟
  • گنجی
  • 05:35-1397/02/22
بله میتوانید ولی دیر یا زود آن مشخص نیست.
  • علی
  • 22:11-1397/02/13
سلام خسته نباشی خواستم بدونم برای دورهای زبان اقدام کنم میشه بعد از دوره ادامه تحصیل داد من دیپلم دارم و33سال دارم زبانم هم خوبه ولی مدرک ندارم
ممنون
  • گنجی
  • 08:23-1397/02/18
بله امکانپذیر است ولی باید تمکن مالی عالی داشته باشید.
  • مرجان رستمی
  • 00:26-1397/01/24
با سلام .جهت الصاق ویزا در پاسبورت چند روز طول میکشد ?
  • گنجی
  • 04:32-1397/01/31
یکهفته تا ده روز.
  • امین
  • 11:41-1396/11/23
با سلام
بنده مدرک مربیگری بدنسازی از فدراسیون ایران رو دارم و موسس و مدیریت باشگاه بدنسازی با جواز کسب معتبر از اداره ورزش و جوانان رو دارم. ضمنا قرارداد مربیگری با شرکت نفت هم دارم . کارمند قراردادی شرکت نفت هم هستم با سابقه 12 سال.
آیا از طریق خوداشتغالی ورزشکاران میتوانم اقدام کنم برای اقامت کانادا؟
  • گنجی
  • 17:7-1396/11/25
مدال ملی یا جهانی دارید؟
  • سعید
  • 14:36-1396/10/02
سلام من لیسانس نرم افزار و فوق لیسانس مهندسی فناوری اطلاعات گرایش تجارت الکترونیک هستم. همسرم لیسانس معماری و فوق لیسانس مدیریت پروژه و ساخت هستند. دو فرزند پسر 1 و 5 ساله دارم خودم 37 سال و همسرم 36 سال سن داریم. 8 ساله شرکت نرم افزاری دارم و در زمینه استارت آپ و تولید نرم افزار در ایران فعال هستم و همچنین سابقه 14 ساله کار حرفه ای و مشاوره در حوزه نرم افزار ، تولید و فناوری اطلاعات دارم. همسرم هم 12 سال سابقه کار در زمینه مدیریت پروژه و ساخت. حدود اموال در حدود 600 هزار دلار و با توجه به سابقه کاری طرحهای کسب و کار مناسبی جهت توسعه در سطح جهان دارم لطفاً بهترین روش را برای اخذ اقامت دائم کانادا برای بنده اعلام بفرمائید. با تشکر.
  • گنجی
  • 06:43-1396/10/05
برای نیروی متخصص کبک با داشتن مدرک زبان فرانسه می توانید اقدام کنید. الان بسته است ولی در کانال تلگرام اطلاعات باز شدن در سال 2018 را اعلام خواهیم کرد.
  • پیمان
  • 12:2-1396/10/02
سلام من لیسانس برق قدرت هستم و شغل مکانیکی دارم و متاهل هستم و یک فرزند دارم و سن خودم هم 26 سال هست میخواستم بدونم من چطور میتونم اقامت کانادا رو با استفاده از تخصص رو بگیرم
  • گنجی
  • 06:45-1396/10/05
با گرفتن مدرک زبان و داشتن سابقه بیمه از طریق اکسپرس اینتری.
  • فرهاد
  • 11:31-1396/08/24
بنده فوق دیپلم خبرنگاری حرفه ای وهمسرم نیز عکاسی کار می کند ودارای دیپلم می باشد
سابقه کار در روزنامه جام جم وصداوسیما و شهرداری رو دارم
ایا امکان اقامت از طریق خوداشتغالی فدارال را دارم
ویا ب هر نحوی ک شماصصلاح میدونید.
زبان هم جفتمان داریم میخونیم.پول زیادی ندارم البته
  • گنجی
  • 13:28-1396/08/25
باید در سطح ملی یا جهانی حرفی برای گفتن داشته باشید.
  • مقصود
  • 16:55-1396/07/04
با سلام و خسته نباشید لیسانس نرم افزار هستم با 8 سال سابقه کار در زمینه شبکه و فناوری اطلاعات با مدارک بین المللی در زمینه شبکه و 35 سال سن آیا می توانم جهت اخذ ویزای کاری اقدام کنم لطفا راهنمایی بفرمایید .
با سپاس
  • گنجی
  • 19:38-1396/07/09
با داشتن مدرک زبان می توانید اقدام کنید.
  • عاطفه
  • 12:54-1396/06/29
سلام آیا گرفتن ایلز در ایران به صرفه تر هست یا خوندنش در کانادا
  • گنجی
  • 20:17-1396/07/04
در ایران
  • کیارش
  • 17:41-1396/05/23
سلام من در اسپانیا هستم و در ایران ۱۵ سال در صنعت چوب فعالیت داشتم و ساخت خانه های چوبی آیا میتوانید راهنمایی بفرمایید من را لطفا.
  • گنجی
  • 20:24-1396/06/31
برای روش کارآفرینی منیتوبا یا سرمایه گذاری کبک می توانید.
  • حبیب شهیر
  • 17:46-1396/03/19
باسلام خدمت اقای گنجی .ایا شرکت واردات صادرات می شوددر ونکور به ثبت رسانید از طریق سرمایه گذاری
  • گنجی
  • 20:18-1396/03/28
بله ولی به اقامت منتج نمی شود و مشمول مالیات خواهید شد
  • پانته ا نقوی
  • 23:19-1396/03/17
من یک سوال داشتم که اگر بشود ممنون میشوم کار وکالتیش رو شما انجام بدهید و کمکم کنید


پسر عمه من شرکت contractor یا پیمانکاری در تورنتو دارد
میخواستم بدونم امکانش هست با درخواست کارمند برای من و نامزدم ،بتوانیم از طریق ویزای کاری ما درخواست بدهیم برای نقل مکان به کانادا و ایا مثل اروپا نیاز به اگهی در روزنامه خاصی هست برای سه ماه یا نه؟ و اگر امکان پذیر ایت هزینه ان چقدر است ؟
  • گنجی
  • 20:11-1396/03/28
بله باید آگهی بدهد و شرکت شان گردش مالی بالا و کارمند زیاد داشته باشد.
  • حسین
  • 01:40-1396/03/15
با عرض سلام
بنده از سال ٢٠٠٧ کانادا تورنتو بودم ٢ بار امتحان سیتیزنی را مردود شدم نامه دادن برم پیش قاضی منتهی پدرم مریض بود برگشتم ایران و حالا نمیدونم چیکار کنم ؟
سوال بعدی بنده یکار کلینیک در تورنتو دارم با وجود اینکار آیا میتونن کارت اقامت منو کنسل کنن ؟
  • گنجی
  • 20:0-1396/03/28
باید پیگیری کنید و نزد قاضی بروید. فاصله زمانی بین ان نیندازید.
  • شراره خویی
  • 21:9-1396/03/12
باسلام خدمت اقای گنجی خانواده ما بعداز۶ سال موفق به گرفتن پی ار شدیم من به همراه فرزندان برای زندگی میخواهیم به کانادا برویم منتها همسر من به دلایل شغلی نمیتواند باما همراه باشد سوال من از جنابعالی این است که اگر همسر من از پی ار صرفنظر کند وفقط بخواهد از ویزای مولتی استفاده کند ایا این امر امکان پذیر است یا پروسه سختی برای گرفتن ویزا دارد متشکرم
  • گنجی
  • 19:38-1396/03/28
دفعه اول همه با هم لند کنید و سعی کند این ویزا ی اقامتی را از دست ندهد. ویزای مولتی خوب نیست/
  • لاله
  • 21:57-1396/03/07
سلام من سی سالمه و متاهل در حال حاضر مدرک آشپزی حرفه‌ای و بین‌المللی را دارم میگیرم ومدرک زبان انگلیسی ولی هنوز برای مدرک زبان فرانسه اقدام نکردم آیا میتونم برای ویزایی کار برا کانادا اقدام کنم آیا جای کار برای رشته آشپزی هست؟ممنون میشم به سوالم پاسخ بدهید
  • گنجی
  • 19:3-1396/03/28
خیر با این رشته نمی توانید. بخش کاریابی سایت ما را مطالعه کنید
  • محسن موسی پور
  • 09:51-1396/03/04
بادرود و سپاس از شما بزرگوار ،پسری شانزده ساله دارم و قصد دارم برای ویزای تحصیلی ایشان از طریق شما اقدام کنم لطفا راهنمایی بفرمایید و ایا من و یا همس میتوان در کنارش باشیم و ایا میتوان برای اقامت من و همسرم اقدام کرد همسرم لیسانس پرستاری و خودم مهندس برق الکترونیک هستم ممنون از راهنمایی شما د
  • گنجی
  • 16:50-1396/03/12
اگر پدر و مادر مقیم شوند بهتر است چون فرزند اتوماتیک مقیم و هزینه تحصیل پایین می اید ولی بالعکس(به واسطه فرزند به شما اقامت نمی دهند)
  • نسرین عزیزی
  • 17:1-1396/02/27
من بهمراه همسر و دوفرزند 15 و 11 ساله ام ،قصد داریم برای استان منیتوبا اقدام کنیم ولی برادرم سیتیزن شهر ونکوور است برای اینکه به آفیسر ثابت کنم که قصد ماندن در منیتوبا را دارم و به ونکوور نخواهم رفت تا احتمال ردشدن پرونده ام به صفر برسد باید چکار کنم؟؟
  • گنجی
  • 12:44-1396/03/03
پیشنهاد میکنم برای منیتوبا اقدام نکنید.
  • امیرحسین آزادی
  • 11:3-1396/02/25
با سلام . جهت مهاجرت از طریق تخصص سوالی داشتم. با توجه به اینکه در تاءید صلاحیت فرد از سن 18 تا 35 در مرحله اول بیشترین امتیاز را می آورد در مرحله دوم سن بین 20 تا 29 سال بیشترین امتیاز را می آورد. این دو کمی با هم تناقض دارند یعنی برای منی که 32 سال دارم احتمال قبولی در مرحله دوم خیلی کم می شود. آیا می توانید در این زمینه بنده را راهنمایی کند تا تصمیمات بعدی را بهتر اتخاذ کنم.
  • گنجی
  • 12:38-1396/03/03
در اکسپرس اینتری فدرال سن تا پایان 29 سال بیشترین امتیاز را دارد و مبنا همین است.
  • ارمندی
  • 11:58-1396/02/24
با سلام بنده در حال حاضر ویزای 5 ساله کانادا را دارم میخواست بدونم بعد از اینکه ویزای 5 ساله ام تمام شد میتونم اقدام کنم از طریق وکالت شما برای اقامت دایم ممنون
  • گنجی
  • 12:25-1396/03/03
ویزای شما همین الان هم خوب نیست زیرا توریستی است و فایده ای ندارد ، فرم ارزیابی پر کنید تا برای مهاجرتی از ابتدا بررسی کنیم.
  • عظیم ناصری فر
  • 23:35-1396/01/31
ایا قبل از درخواست مهاجرات از طریق سرمایه گداری می توان یک یا چند نوبت به صورت توریستی به کانادا رفت و شد کرد .
  • گنجی
  • 17:46-1396/02/13
اگر شرایط اولیه را داشته باشید امکانپذیر است ولی باید پرونده دقیقی برای توریستی بفرستید زیرا در بخش فدرال بعد از سرمایه گذاری پرونده شما با توریستی مقایسه خواهد شد
سرمایه گذاری کبککارآفرینیاسپانسرشیپ همسردانشجویینیروی متخصصویزای توریستیکاریابی کانادافرم ارزیابیتماس با ما