فرم ارزیابی مهاجرت به کانادا

آمار قبولی برنامه کارآفرینی منیتوبا تاکنون

بازگشت
بازدیدکنندگان : 29436 نفر 1394/07/12
آمار قبولی برنامه کارآفرینی منیتوبا تاکنون

manitobastart-immigration-ganji

 

آمار قبولی برنامه کارآفرینی منیتوبا تاکنون

اداره مهاجرت استان منیتوبا در مورخ 7مهر 1394 برابر Sep. 29, 2015 آمار قبولی خود را تاکنون اعلام کرد. طبق این آمار 220 نامه قبولی LAA یعنی چیزی در حدود 10 نامه در هفته صادر شده است. امتیاز این افراد قبول شده بین 80 تا 92 بوده است. مفتخریم که تعداد زیادی از این افراد جزو موکلین سازمان مهاجرتی گنجی بوده اند. در جدول زیر آمار قبولی کشورهای دیگر نشان داده شده است:


 manitoba_immigration_business_ganji_iran_canada

همچنین از این تعداد، 104 پرونده کامل نیز توسط استان دریافت شده است که خوشبختانه سرعت عمل بررسی اولیه را نشان میدهد. آمار قبولی سال گذشته این استان برابر 580 پرونده بوده است، یعنی تاکنون نصف متقاضیان سهمیه امسال تکمیل شده است. بیشترین آمار قبولی مربوط به کشور چین و در رده های بعدی کره، ایران، هند، مصر می باشد.

در حال حاضر برای شروع این برنامه باید متقاضی بیش از 350 هزار دلار کانادا ملک یا پول نقد در ایران داشته باشد و بتواند  مبلغ 100 هزار دلار ودیعه نزد دولت مانیتوبا بگذارد. همچنین در دو سال گذشته دارای یک بیزینس موفق یا سابقه مدیریت رده بالا باشد. سپس با دریافت 60 امتیاز وارد EOI شود. اگر بتواند امتیاز خود را به بیش از 80 برساند قبولی خود را تضمین نموده است.

داشتن آیلتس 4.5 به بالا توسط متقاضی اصلی 15 امتیاز به پرونده اضافه می کند  همچنین امتیاز خوبی می توان از آیلتس همسرمتقاضی اگر بیش از 5 باشد دریافت نمود.

طبق امتیاز بندی سیستم مهاجرت استان منیتوبا در برنامه کارآفرینی ، متقاضی با دریافت ویزای منیتوبا و بازدید 5 روزه از این استان می تواند 15 امتیاز دیگر نیز به پرونده خود اضافه نماید که سازمان مهاجرتی گنجی برنامه متمرکزی برای این بازدید Exploratory Visit ترتیب داده است تا موکلین ما با خیال راحت قبولی خود را کسب کنند.

اطلاعات بیشتر در این مورد را اینجا بخوانید.

دیدگاههای کاربران
دیدگاه شما ثبت شد و بزودی در صورت نیاز پاسخ داده خواهد شد
  • شهرام ابصاری
  • 11:47 -1394/12/22
سلام. متولد 1355و مهندس عمران هستم. در تهران ساختمان سازی می کنم.و تحت عنوان شرکت کار نمی کنم. دارایی حدود 800 هزار دلار کانادا قیمت آپارتمانهایم هست. کدام راه را شما پیشنهاد می کنید. در ضمن دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی عمران گرایش زلزله در دانشگاه بهشتی نیز هستم که ترم آخرم هست.با تشکر
  • گنجی
  • 4:42 -1394/12/24

باید سوابق مدیریتی شما (مثلا به عنوان مدیر پروژه یا سرپرست کارگاه یا  . . . ) را بررسی کنیم تا نظر قطعی بدهیم. سابقه کار در ساختمان سازی نیز باید بررسی شود با دفتر تهران تماس بگیرید.

  • متین
  • 8:10 -1394/10/23
با سلام 29 ساله هستم.با مدرک لیسانس مکانیک گرایش ساخت و تولید، مدرک آیلتس جنرال دارم دو اسکیل 6.5 یک اسکیل 7 ویک اسکیل 7.5، 25 ماه هم سابقه کار با بیمه دارم.. میخواستم بدونم آیا واجد شرایط هستم؟
  • گنجی
  • 2:37 -1394/08/17

حدود یک سال و نیم البته می توانیم برای شما ویزای سفر بگیریم که زودتر وارد کانادا شوید.

  • مهسا
  • 6:20 -1394/08/16
با تشکر از شما منظورم اینه وقتی ما اقدام کنیم در اولین سری انتخاب میشیم 60 روز مهلت ارسال مدارک داریم بعد از اون جدول زمانبندی چطوره؟ اگر یک یا دو سال طول می‌کشد همزمان نیوزیلند را هم اقدام کنیم.
  • گنجی
  • 2:37 -1394/08/17

حدود یک سال و نیم البته می توانیم برای شما ویزای سفر بگیریم که زودتر وارد کانادا شوید.

  • مهسا
  • 2:05 -1394/08/16
سلام ، سوالي داشتم من و همسرم موفق شديم ايلتس با نمره 6 را بگيريم .ساير شرايط مهاجرت به منيتوبا را هم داريم بدون سفر استاني 85 امتياز كه طبق فرمايشات شما شانس زيادي داريم . فقط سوالي كه داريم و نگراني ما هست بعد از ارسال مدارك يعني پايان 60 روز ، زمانبندي پروسه به چه شكل هست ؟ منظورم اينه كه با توجه به پرونده هايي كه داشتيد و ارسال كرديد جدول زمانبدي براي بقيه مراحل چگونه است؟ما گزينه نيوزلند را هم داريم براي همين جواب شما براي ما مهم است .
  • گنجی
  • 6:01 -1394/08/16

بعد از 60 روز شما قبول شده اید و نگرانی ندارید زیا قبولی استانی را گرفته اید.

  • تاتا
  • 4:46 -1394/08/11
با سلام من متولد 30 .6 .58 هستم متاهل با 2 تا فرزند زیر 12 سال در 10 سال گزشته 6 سال سابقه کار و در 5 سال گزشته 1 سال رشته معماری هستم فوق دیپلم معماری 12 سال پیش گرفتم لیسانس معماری 1 سال پیش وهمسرمم 13 سال سابقه با لیسانس حسابداری سمت مدیر مالی سن متولد 53 هستند ایا برایه کانادا میتونیم اقدام گنیم ؟
  • گنجی
  • 10:35 -1394/08/12

خیر، امتیاز ندارید ولی اگر دارایی ملکی داشته باشید از طریق کارآفرینی منیتوبا یا نوااسکوشیا می توان برای شما اقدام نمود

  • علی
  • 3:28 -1394/08/07
سلام. برنامه کارآفرینی مانیتوبا برای سال 2016 از چه تاریخی باز میشود؟ در ابتدای 2016 باز میشود یا خیر؟ شرایط تغییری میکنند؟
  • گنجی
  • 11:29 -1394/08/08

الان باز است منتظر 2016 نمانید و سریع اقدام کنید.

  • رهام
  • 1:48 -1394/08/07
باعرض سلام خدمت اقایامریکاراهنماییم گنجی عزیز من 27سالمه ومدرک کارشناسی ارشد مهندسی شیمی و سابقه پنج سال کار در پتروشیمی رو دارم میخاستم بدونم شرایط مهاجرت به کانادا رودارم ویا شهاجرت به امریکا چراهنماییم کنیدالبته مدرک کارشناسیم مهندسی شیمی نیست و تغییر رشته دادم با تشکر
  • گنجی
  • 11:51 -1394/08/07

چون مدرک زبان ندارید واجد شرایط هیچ برنامه ای نیستید.

  • masoud
  • 1:37 -1394/08/03
سلام. من 27 سال سن دارم، مدرک پیش دانشگاهی. ایلتس جنرال 5، مدرک زبان ایتالیای، سابقه کار ندارم، سرمایه در ایران 350 هزار دلار و 100 هزار در کانادا میتونم مهیا کنم، عموی بنده در ونکوور بیزنس داره و سیتیزن هست. شانسم برای سرمایه گزاری منیتوبا کافی هست؟؟
  • گنجی
  • 11:03 -1394/08/03

برای منیتوبا واجد شرایط هستید ولی در مورد کارتان در ایران بیشتر توضیح دهید.

  • شافی
  • 9:49 -1394/08/01
سلام و عرض ادب.سوال من اینه که در صورتی که من از یکی از دانشگاه های کانادا پذیرش بگیرم به همسرمن هم ویزا میدن و ایشون میتونن اونجا کار کنن؟؟؟؟
  • گنجی
  • 10:45 -1394/08/03

خیر. ویزا نمی دهند.

  • مینا
  • 6:48 -1394/07/29
ممنون از راهنماییتون اقای گنجی خوب از طریق دعوتنانه اگر خواهرم بفرسته همه این مدارکهارو هم نشون بدم چی به من و دخترم ویزا میدن؟ نامه از دکتر زنان بگیرم که فرزندم فقط شیر خودمو میخوره و به شیر خشک حساسیت داره و اینکهمادر خودم نیاز به پرستاری داره از دکتر نامه بگیرم که باید حتما برگردم بنظر شما بهمون ویزا میدن؟ در ضمن شوهرم میمونه ایران
  • گنجی
  • 10:48 -1394/07/30

به هر حال می توان اقدام کرد ، چیزی را از دست نمی دهید. 

  • سایه
  • 6:25 -1394/07/29
سلام جناب اقای گنجی من ۳۶سال دا م ودوفرزند ۱۱ وسه ساله پرستار وسابقه کاری ۱۱ ساله درحال خواندن فرانسه وانگلیسی هستم ولی هنوز مدرکی ندارم همسرم باتوجه به سن ومدرکش امتیازی کسب نمی کند ایا شانسی وجود دارد؟
  • گنجی
  • 1:35 -1394/07/29

بدون مدرک زبان شانسی ندارید.

  • مینا
  • 12:52 -1394/07/29
با سلام.اقای گنجی میخواستم بدونم من شرایط پذیرش کالج رو دارم یا نه فوق دیپلم کامپیوتر یه خونه به نامم هست پولم به اندازه کافی توی حسابم نشون میدم یه دختر هشت ماهه دارم که شوهرم اینجا نشون میده توانایی مالی داره از ما ساپورت کنه خواهرم هم تورنتو زندگی میکنه صاحب بیزینس هست خونه داره اونم تعهد میده ونشون میده که میتونه مارو ساپورت کنه و بچمو نگهداری کنه بنظر شما امکان اینکه ویزا به خودم و دختر هشت ماهه ام بدن چقدره؟ ممنون میشم
  • گنجی
  • 1:33 -1394/07/29

ویزا به فرزند شما نمی دهند. / باید از روش مهاجرتی اقدام کنید.

  • پریوش محمدی
  • 11:06 -1394/07/27
سلام من 39 ساله هستم با 16 سال سابقه پرستاری در بخشهای ای سی یو .سی سی یو .سوپروایزر اموزشی وبالینی و.سوپروایزر کنترل عفونت .مدیر پرستاری .ودر حال حاضر مدیر خدمات بالینی بیماران بین الملل بیمارستان هستم .همسرم در کار ساخت وساز ساختمان با سرمایه شخصی می باشد .یک دختر 12 ساله دارم .با شرایط ذکر شده من میتوانم اقدام به گرفتناقامت در کشور کانادا بکنم .تشکر
  • گنجی
  • 12:55 -1394/07/28

به نظر می رسد سن شما بیش از 35 سال است، لذا برای برنامه سرمایه گذاری واجد شرایط هستید، که نیاز به مدارک کاری همسرتان هست، البته مدارک وسوابق مدیریتی خودتان عالی است. برای وقت مشاوره از دفتر تهران تماس بگیرید.(در ضمن اگر فامیل یا دوست در کانادا دارید یا قبلا سابقه سفر به کشورهای عضو شینگن را دارید حتما اطلاع دهید.)

  • هاشمی
  • 6:26 -1394/07/26
سلام و ممنون از پاسخگویی شما.جناب گنجی به این دلیل که خانواده همسر من مقیم کانادا هستند آیا من میتوانم برای گذراندن یک دوره فنی و حرفه ایی ویزا بگیرم و آیا این مساله بر روی امتیاز من که طبق امتیاز بندی شما 400 هست تاثیر چندانی دارد؟؟؟؟و منظور شما از اینکه رشته حقوق برای روش اکسپرس مناسب نیست چیه؟؟یعنی حتی اگه من امتیازم رو به 450 برسونم با این روش نمیتونم اقدام کنم؟؟؟با تشکر فراوان
  • گنجی
  • 10:55 -1394/07/27

امکان کسب ویزای با مدارک ساپورتیو خانواده در کانادا دارید. / در مرحله دوم اکسپرس اینتری باید سابقه کار در لیست مشاغل زیر را داشته باشید:

نیروی متخصص فدرال

  • همتی
  • 9:06 -1394/07/24
سلام و عرض ادب.منظور شما از مدارک فنی و حرفه ایی در فرم امتیاز بندی چیست؟؟آیا منظور مدارک فنی حرفه ایی اخذ شده داخل ایران هست یا مدارک اخذ شده در خود کانادا؟؟ممنون
  • گنجی
  • 12:34 -1394/07/25

مدارک فنی که در کانادا اخذ شده است.

  • مهتاب
  • 8:14 -1394/07/24
سلام و وقت بخیر.من دیپلم کودکیاری دارم و برادرم یک فرزند یکساله داره و سیتی زن کانادا و مقیم تورنتو هست.ایا من میتونم از روش پرستارخانگی اقدام کنم؟؟؟آیا برای این روش باید مدرک لیسانس کودکیاری داشت یا با دیپلم هم میشود؟؟؟؟
  • گنجی
  • 12:33 -1394/07/25

مهم سابقه کار و درخواست کاری که باید به تایید وزارت کار کانادا برسد می باشد.

  • هاشمی
  • 7:58 -1394/07/24
سلام خدمت شما و ممنون از سایت خوبتون.من طبق جدول امتیاز بندی شما 400 امتیاز دارم ولی با توجه به اینکه حداقل امتیازهای انتخاب شده در روش اکسپرس اینتری 450 بوده آیا امکان قبولی با امتیاز 400 برای ما هست؟؟؟؟آیا تا به حال براساس این روش قبولی از ایران داشته ایم؟؟؟در ضمن من لیسانس حقوق با معدل 18 و فارغ تحصیل سال 88 از دانشگاه دولتی هستم و آیلتس 6/5 آکادمیک دارم آیا امکان اقدام از طریق ویزای تحصیلی دارم و کدام روش بهتر است اقدام برای ویزای تحصیلی و یا مهاجرت از طریق روش اکسپرس اینتری؟؟؟با تشکر از شما
  • گنجی
  • 12:32 -1394/07/25

باید آیلتس جنرال داشته باشید آکادمیک قبول نیست. رشته تحصیلی شما برای اکسپرس اینتری مناسب نیست. / با امتیاز 400 اگر مدرک فرانسه هم داشته باشید امکانپذیر است.

  • دكتر ذاكر
  • 1:51 -1394/07/24
براي اين برنامه مي خواهم اقدام كنم و هدفم اينده فرزندانم است ايا انها مي توانند با من به كانادا بيايند، دو فرزند ١٠ و ١٦ ساله با ٢ ميليارد ملك و مجوز مطب ٧ ساله دارم،،،،.
  • گنجی
  • 11:23 -1394/07/24

بله، واجد شرایط هستید و میتوانید با خانواده مهاجرت کنید شرایط برای فرزندان در منیتوبا و کانادا خوب است.

  • حمید
  • 3:07 -1394/07/22
با سلام بنده 48 ساله متخصص ارتوپدی خوانم 46 ساله لیسانسیه مامایی داوطلب مهاجرت به کانادا آیا میتوانیم از طریق فدرال اقدام کنیم هردو درحال خواندن زبان هستیم ودراینده نزدیک امتحان آیلتس میدیم با تشکر از راهنماییتان
  • گنجی
  • 6:43 -1394/07/22

برای فدرال واجد شرایط نیستید سن تان بالا است. برای کارآفرینی منیتوبا اگر دارایی ملکی یا پول نقد بیش از 350 هزار دلار دارید می توان اقدام نمود.

  • کمالی
  • 8:26 -1394/07/21
سلام من از طریق برنامه کار آفرینی ساسکاچوان رد شدم آیا می توانم برنامه کارآفرینی منیتوبا اقدام کنم سن 54 سن دارم تا حدودی به زبان آشنایی دارم مدرک ندارم مصصم به مهاجرت هستم شرایط مالی خوب دارماز سال 85 هم سهام دار یک شرکت بازرگانی حدود 17% هستم لطفا راهنمایی بفرمایید با تشکر از زحمات شما کمالی
  • گنجی
  • 6:40 -1394/07/22

بله، میتوانید برای برنامه کارآفرینی صد هزار دلاری منیتوبا اقدام کنید. / دلایل ردی قبلی باید مشخص شود. / مدارک کافی برای منیتوبا باید داشته باشید اگر سهام تان را در شرکت بیشتر کنید یا ارزش ویژه سرمایه شرکت زیاد باشد شرایط بهتری خواهید داشت. /داشتن دارایی ملکی بیش از 350 هزار دلار نیز کمک می کند. /بهتر است آیلتس 4.5 شما یا همسرتان بگیرید.

  • مهری
  • 3:15 -1394/07/20
با سلام 5 سال سابقه سرپرستار بخش زایمان و 5 سال مسئول امور مامایی یا مدیر خدمات مامایی دانشگاه ب ودارای مدرک miniMBAهستم با توجه به شرایطی که قبلا ارسال کردم و با توجه به اینکه فرزندم سال چهارم پزشکی است آیا شرایط را تغییر می دهد؟
  • گنجی
  • 8:37 -1394/07/19

بله، امکانپذیر است و از سرمایه بیشتر امتیاز کافی کسب می کنید.

  • مهری
  • 10:49 -1394/07/19
با سلام قبلا اطلاعاتم را بابت ویزای تحصیلی فرستادم و جواب شما را مبنی بر عدم وجو دشانس گرفتن اقامت را دریافت نمودم در حال حاضر سوالی که دارم این است که افرادی با شرایط اینجانب از طرق دیگر شانس گرفتن اقامت را نداریم؟
  • گنجی
  • 8:37 -1394/07/19

بله، امکانپذیر است و از سرمایه بیشتر امتیاز کافی کسب می کنید.

  • دكتر محمدي
  • 4:39 -1394/07/18
اقاي دكتر گنجي، من داراي سرمايه لازم هستم حتي بيشتر هم مي توانم، زبان هم بلدم، ايا واجد شرايط هستم؟
  • گنجی
  • 8:37 -1394/07/19

بله، امکانپذیر است و از سرمایه بیشتر امتیاز کافی کسب می کنید.

سرمایه گذاری کبککارآفرینیاسپانسرشیپ همسردانشجویینیروی متخصصویزای توریستیکاریابی کانادافرم ارزیابیتماس با ما