فرم ارزیابی مهاجرت به کانادا

برنامه اسپانسرشیپ والدین 2017 تغییر کرد

بازگشت
بازدیدکنندگان : 9011 نفر 1395/09/24
برنامه اسپانسرشیپ والدین 2017 تغییر کرد

Parent_and_Grandparent_Program_Canada_Ganjico


اسپانسرشیپ پدر و مادر  Parent and Grandparent Sponsorship

افراد مقیم PR کانادا یا سیتی زن کانادا میتوانند برای پدر و مادر خویش از روش اسپانسرشیپ والدین اقامت کانادا را کسب نمایند. این فرد که در حال حاضر در کانادا است و زمینه مهاجرت والدین خود به کانادا را فراهم کرده است اسپانسر Sponsor نامیده می شود.
 

دولت فدرال کانادا 14دسامبر برابر 24 اسفند 1395 تغییرات برنامه اسپانسرشیپ والدین را اعلام نمود. که مهمترین بخش آن انجام قرعه کشی است. برنامه اسپانسرشیپ والدین که همه ساله 5000 پرونده را قبول می کرد امسال به 10هزار پرونده افزایش پیدا کرده است. هدف دولت پاسخگویی به درخواست های زیاد افراد مقیم کانادا و نزدیک تر کردن خانواده ها به هم بوده است. وزیر مهاجرت کانادا آقای مک کالم تغییرات جدید را امروز به شرح زیر اعلام کرد.

با توجه به حجم زیاد ارسال پرونده ها در ابتدای هر سال میلادی ، دولت سیستمی را راه اندازی نموده است که افراد متقاضی اقامت برای پدر و مادر خود، می بایست فرم آنلاینی را تکمیل نمایند و تمایل خود را برای درخواست اسپانسرشیپ پدر و مادر شان در کانادا را اعلام کنند. این فرم از 3 ژانویه به مدت 30 روز در وب سایت اداره مهاجرت کانادا فعال خواهد بود. سپس IRCC – اداره مهاجرت کانادا- به صورت رندم و مانند گرین کارت به 10.000 پرونده که فرم آنلاین را تکمیل کرده اند نامه ارسال می کند و آنها را قبول اعلام می کند سپس این گروه ده هزار نفری با نامه تاییدیه می توانند برای ارسال پکیج کامل مدارک اقدام نمایند.
برای اطلاع از جزئیات برنامه اسپانسرشیپ والدین کلیک کنید.

 telegram_Canada_Ganji

دیدگاههای کاربران
دیدگاه شما ثبت شد و بزودی در صورت نیاز پاسخ داده خواهد شد
  • سیمین
  • 12:49 -1395/11/25
با سلام آیا با داشتن ویزای کار می توان والدین را به کانادا دعوت کنیم؟
  • گنجی
  • 8:20 -1395/09/27

خیر در طی 5سال قبل از ارسال پرونده ، باید به صورت منقطع یا ممتد دوسال در کانادا حضور فیزیکی داشته باشید.

  • Mayam
  • 1:49 -1395/09/25
سلام آیا برای تمدید PR که باید ۷۳۰ روز در پنجسال درکانادا باشیم فاصله زمانی هم مهم است؟
  • گنجی
  • 8:20 -1395/09/27

خیر در طی 5سال قبل از ارسال پرونده ، باید به صورت منقطع یا ممتد دوسال در کانادا حضور فیزیکی داشته باشید.

سرمایه گذاری کبککارآفرینیاسپانسرشیپ همسردانشجویینیروی متخصصویزای توریستیکاریابی کانادافرم ارزیابیتماس با ما