فرم ارزیابی مهاجرت به کانادا

برنامه اکسپرس اینتری 2017 تغییر کرد

بازگشت
بازدیدکنندگان : 66744 نفر 1396/01/12
برنامه اکسپرس اینتری 2017 تغییر کرد

express_entry_2017_Canada_ganji
برنامه اکسپرس اینتری 2017 تغییر کرد

در مورخ 11 فروردین 1396 برابر March 31, 2017  اداره مهاجرت و شهروندی کانادا تغییراتی را در سیستم اکسپرس اینتری قرارداد.
این تغییرات از تاریخ 16 خرداد 1396 برابر June 6, 2017 اجرایی می گردد.

1-     بر طبق این تغییرات به افرادی که دارای دانش زبان فرانسه بالایی باشند امتیاز خاصی تعلق می گیرید. (داشتن دانش زبان CLB7 بسیار مفید خواهد بود)

2-     داشتن فامیل درجه یک در کانادا امتیاز محسوب خواهد شد.

3-     ثبت نام در جاب بانک اختیاری خواهد شد.

جزئیات این برنامه و نحوه امتیازبندی اعلام خواهد شد. توجه داشته باشید که برنامه اکسپرس اینتری برای افرادی که دارای فوق لیسانس+سن زیر29+ایلتس 7.5 +دوسال سابقه کار با بیمه هستند بسیار مفید است و در کمتر از یکسال از طریق فدرال به اقامت دائم منتهی خواهد شد.
برای کسب اطلاعات بیشتر به بخش امتیازبندی اکسپرس اینتری مراجعه فرمایید.

telegram_Canada_Ganji

دیدگاههای کاربران
دیدگاه شما ثبت شد و بزودی در صورت نیاز پاسخ داده خواهد شد
  • رضا
  • 17:45-1396/06/08
سلام خسته نباشید وقتتون بخیر
1- من شرایطم برای اکسپرس انتری آیلس 7.5 دوسال سابقه کار سن 29 و ارشد هستم. میخواستم بپرسم مدرک کارشناسی ارشد من اگه از دانشگاه آزاد مثل اهر در استان آذربایجان شرقی باشه (واحد مرکز استانی نباشد) معتبر و قابل قبول هست؟
2-اگر با همین شرایط سن من 30 رو رد بکنه آیا باز هم امکان گرفتن اقامت دایم کانادا رو دارم؟ با چه برنامه ای؟
ممنون
  • گنجی
  • 23:42-1396/06/25
بله قابل قبول است ولی باید اول برای wes بفرستید که ارزیابی شود.
بله با ان سن هم میشود
  • عسل
  • 07:30-1396/05/22
با سلام.
من یک سوال از حضورتون داشتم.
برای یک دندانپزشک 56 ساله، با ایلتس 8 و سابقه استادی دانشگاه، برای گرفتن اقامت شما چه روشی را پیشنهاد میکنید؟
  • گنجی
  • 20:25-1396/06/31
سرمایه گذاری کبک را باید اقدام کنید.
  • سحر
  • 14:37-1396/04/25
سلام من ۲۳ سال دارم لیسانس حسابداری دارم با ۲سال سابقه کار با بیمه و آیلس ۷ ولی زبان فرانسه ام صفر هست آیا میتونم اقدام کنم ؟ حدودا چقدر زمان میبرد ؟
  • گنجی
  • 18:48-1396/06/03
بله نمرات شما باید:
Reading:7 Speaking:7 Listening:8 Writing:7
  • الهه
  • 07:52-1396/03/26
باسلام برادر من در کاناداکارمیکندومیتواند مرا به عنوان کارگر خود استخدام کند من مدرک زبان ندارم آیا امکان قبولی وجود دارد؟؟
  • گنجی
  • 20:22-1396/04/26
خیر ایشان باید از اداره کار استان محل اقامت خود در کانادا برای شما پیشنهاد شغلی بگیرد.
  • سعید
  • 21:44-1396/03/21
سلام.من 29 سال دارم.نماینده رسمی بیمه ایران هستم.6 سال سایقه کار دارم.لیسانس طراحی تاسیسات حرارتی و یرودتی و ارشد مدیریت بازرگانی دارم.
همسرم هم 29 ساله کارمند بانک خصوصی و لیسانس کامپیوتر و ارشد مدیریت مالی دارد.5 سال هم سابقه کار دارد و توی تورنتو هم فامیل درجه2 دارد.
شانس قبولی در کدام استان بیشتر است؟
هردو نفر ایلس 6.5 داریم
  • گنجی
  • 11:17-1396/04/13
برای نیروی متخصص کبک با مدرک کامپیوتر اقدام کنید./فامیل درجه دو امتیاز ندارد.
  • رضا
  • 09:38-1396/03/21
با سلام من لیسانس مهندسی مدیریت پروژه و ارشد مهندسی صنایع دارم با 4 سال سابقه کار و ایلتس 7.5 ایا امکان پذیرفته شدن از طریق اکسپرس اینتری یا برنامه استانی بریتیش کلمبیا را دارم؟
  • 11:13-1396/04/13
بله اگر سن تا سی سال باشد.
  • وحید
  • 01:5-1396/03/20
سلام من مهندس کشاورزی با 6 سال سابقه کار در شرکتهای مختلف و جهاد کشاورزی بدون بیمه هستم( به صورت پاره وقت) برای اکسپرس اینتری با برنامه علاقمندی کدام استان شانس دارم مدرک ایلتس 6.5 دارم و مجرد
  • گنجی
  • 20:25-1396/03/28
بدون بیمه امکان اثبات سابقه کار سخت است.
  • کسرا
  • 08:34-1396/03/19
با سلام من رشته ام کارشناسی عمران با 29 سال سن و 5 سال سابقه کاری مرتبط هستش و نمره آیلتس ام 7.5 هست میخواستم بدونم شرایط اکسپرس اینتری رو دارم ؟
  • گنجی
  • 20:17-1396/03/28
بله واجد شزرایط هستید.
  • حامد
  • 22:46-1396/03/13
سلام و تشکر صمیمانه از سایت خوبتون, آقای گنجی من سی سالمه و لیسانس حسابداری و سه سال سابقه بیمه و مجرد هستم میخواستم لطف کنید بفرمایید بنده شرایط مهاجرت رو دارم و در صورت امکان نمره آیلتسم باید چن باشه؟ جنرال یا آکادمیک ؟
سپاسگذارم .
  • گنجی
  • 19:55-1396/03/28
ایلتس جنرال 7.5
  • مهیار
  • 12:27-1396/03/11
سلام من 42 ساله لیسانس مهندسی عمران 3 سال سابقه کار با بیمه دارم اما قبل از گرفتن مدرک لیسانس 10 سال سابقه ساخت وساز آپارتمان رو دارم طوری که بیش از 10 تا پروانه ساخت از شهرداری دارم آیلتس 7 دارم آیا میتونم با این شرایط اقدام کنم
  • گنجی
  • 19:34-1396/03/28
خیر امتیاز سن را از دست داده اید این روش تا سی سال خوب است.
  • الهه
  • 01:54-1396/03/09
سلام من ۴۶ ساله ام وهمسرم ۴۹ ساله هردو لیسانس هستیم حقوق اسلامی وارتباطات دو فرزندپسر ۱۹و۱۷ ساله داریم من ایلتس۴.۵ را چند ماه پیش گرفتم والان درحال تمرین بیشتر برای ارتقاء نمره ام هستم.همچنین مدرک فنی وحرفه ایی در زمینه ی پرورش قارچ ومتصدی کافی شاپ رادارم وگواهی اشپزی وپرورش گل رز هم دارم مجموع دارایی ما به یک میلیارد ونیم تومان میرسد.چگونه میتوانم برای مهاجرت به کانادا اقدام بکنم؟باتشکر از شما
  • گنجی
  • 19:12-1396/03/28
اگر شغل معتبر و صاحب بیزینس هستید بعد از گرفتن ایلتس 5 برای منیتوبا می توان اقدام کرد.
  • مریم
  • 23:1-1396/03/07
سلام
من 35.5 سال دارم.دارای مدرک ایتلس 7.وTef B2.لیسانس ادبیات انگلستان و ارشد اموزش زبان غرانسه.خواهر و دایی مقیمتورنتو. ممیخواستم ببینم واجد شرایط هستم؟
  • گنجی
  • 19:11-1396/03/28
برای اکسپرس اینتری انتاریو ثبت نام کنید.
  • فاطمه
  • 07:18-1396/03/04
با سلام من کارشناسی ارشد کامپیوتر دارم و ایلس 7 و سی سال سن و پدر و مادر و خواهرم مقیم کانادا هستند. آیا امکان پذیرفته شدن برای اقامت کانادا را دارم؟
  • گنجی
  • 16:47-1396/03/12
اگر سابقه کار داشته باشید شانس اقامت دارید.
  • مرجان
  • 14:12-1396/03/02
سلام فوق لیسانس فراآوری و 35 ساله با نمره آیلس 7 هستم و 12 سال بیمه آیا امیدی هست که اقدام کنم؟
  • گنجی
  • 16:31-1396/03/12
بله روشهای استانی مانند ساسکاچوان را امتحان کنید
  • بهنود
  • 11:30-1396/03/02
سلام من لیسانس مکانیک هستم با نمره آیلتس 7.5 فقط نمره رایتینگم 6.5 سابقه کار 18 ماه دارم_می خواستم از طریق express entery برای اقامت دائم کانادا اقدام کنم_اگه امکانش هست راهنمایی کنید
  • گنجی
  • 16:19-1396/03/12
بله ولی برای قبولی باید رایتینگ را به هفت برسانید
  • شایان
  • 21:1-1396/02/24
سلام من 26 سالمه لیسانس مهندسی شیمی و گرایش پتروشیمی و نفت دارم ایلتس 6.5 و 7 دارم با ۳ سال سابقه کار و بیمه به نظرتون امتیاز لازم رو میگیرم و چه مدت طول میکشه تا ویزا بگیرم؟
  • گنجی
  • 12:28-1396/03/03
خیر واجد شرایط اکسپرس اینتری نیستید باید ایلتس 7.5 بگیرید.
  • گلاره علیمرادی
  • 09:6-1396/02/18
سلام من لیسانس فیزیک از دانشگاه علم و صنعت دارم و 26 سال سابقه کار 7 ماه بیمه در کار برام رد کردن و 1.5 خودم به صورت ازاد بیمه رد کردم در حال خواندن برای مدرک ایلتس هستم ،میخواستم ببینم میتونم برایاقامت اقدام کنم یا برای گرفتن ویزا تحصیلی در مقاطع بالاتر برنامه ریزی کنم.
  • گنجی
  • 18:15-1396/02/28
اگر نمره زبان و سابقه کار با نامه و بیمه داشته باشید می توانید.
  • حامد
  • 12:52-1396/02/18
سلام. وقتتون بخیر
من کارشناسی تغذیه و رژیم درمانی دارم. سن 26 و نمره زبان 7 اکادمیک میتونم ارائه بدم. سابقه بیمه هم 1.5 دارم.
ایا میتونم از شرایط استفاده کنم و احتمالش چقدره ک قبول بشم ؟
ممنون
  • گنجی
  • 18:11-1396/02/28
اگر ایلتس 7.5 جنرال بگیرید از روش اکسپرس اینتری واجد شرایط خواهید بود.
  • فرید
  • 16:24-1396/02/11
با سلام جناب آقای دکتر گنجی
اگر کارت pr کانادا را دریافت کنم،میتوانم بلافاصله برای مادرم درخواست ویزا توریستی کنم؟آیا با هر بار درخواست ویزا توریستی مادر موافقت میکنند ؟مولتیپل ویزا چطور میتوانم برای مادر بگیرم؟
با تشکر
  • گنجی
  • 18:55-1396/02/13
بله می توانید/ بستیگ به مدارک تان دارد/به همه نمی دهند
  • داود
  • 23:33-1396/02/01
لینک تعیین امتیاز میشه برام بفرستین؟و اینکه امتیاز اقوام درجه یک اگر مرتبط به همسر فرد اصلی هم باشه محاسبه میشه؟
  • گنجی
  • 17:41-1396/02/13
امتیازبندی در پایین همین صفحه هست./از آخر اردیبهشت 96 قانون فامیل اجرایی میشود
  • فربد
  • 01:19-1396/01/30
با سلام
من فوق لیسانس کامپیوتر با دوسال سابقه کار با بیمه و ایلتس 7.5 دارم .می خواستم بدونم امتیاز لازم را برای اقامت کانادا می گیرم.
با تشکر
  • گنجی
  • 17:48-1396/02/13
اگر زیر 30 سال باشید بله.
  • امیر
  • 23:14-1396/01/30
سلام - من رشته لیسانسم تربیت بدنی و علوم ورزشی هست و تخصص و سابقه کاری ام درگردشگری و خدمات مسافرتی همراه با بیمه هست - آیلتس حداقل 7 رو میتونم ارایه بدهم و خویشاوند درجه یک هم درکانادا که شهروند هستند را دارم . آیا می توانم ازطریق اکسپرس اینتری اقدام کنم . سنم حدودا 40 سال می باشد .
  • گنجی
  • 17:49-1396/02/13
بله می توانید ولی با سن 40 امتیاز قبولی را کسب نمی کنید
  • Arian
  • 2:15 -1396/01/12
سلام ،وقت بخیرمدرک تحصیلی من لیسانس هستش ولی باقی شرایط( ایلتس ۷.۵ و. سابقه سه سال بیمه ) را دارم از این روش ایا می توانم استفاده کنم؟و اینکه ایا فامیل درجه دو هم امتیازی داذه؟
  • گنجی
  • 4:44 -1396/01/13

اگر امتیاز به 430 برسد بله می توانید در بخش آنلاین سایت ما چک کنید./فقط فامیل درجه یک مثل برادر و خواهر.

سرمایه گذاری کبککارآفرینیاسپانسرشیپ همسردانشجویینیروی متخصصویزای توریستیکاریابی کانادافرم ارزیابیتماس با ما