/directory/ganjicocom/pic/1381421071.jpg

فرم ارزیابی مهاجرت به کانادا

آشنایی با مراحل پذیرش پرونده ها در نیروی متخصص فدرال 2014

بازگشت
بازدیدکنندگان : 95765 نفر 1393/05/22
آشنایی با مراحل پذیرش پرونده ها در نیروی متخصص فدرال 2014

canada-Employers-What-Are-You-Doing-to-Keep-Your-Best-People-ganji

آشنایی با مراحل پذیرش پرونده ها در نیروی متخصص فدرال 2014

فرصت استثنایی موجود در بخش نیروی متخصص فدرال کانادا FSW، حجم زیادی از متقاضیان را برآن داشته که از ابتدای اردیبهشت ماه 1393 ، از این طریق بتوانند به راحتی اقامت کانادا را برای خود و خانواده شان دریافت کنند. همچنین تکمیل شدن ظرفیت پذیرش نیروی متخصص کبک باعث حضور متقاضیان کبک در این بخش و افزایش رقابت برای تکمیل 25000 نفر ظرفیت شده است.

در این بین تاکنون حجم زیادی پرونده برای اداره مهاجرت کانادا ارسال شده است که در این قسمت می توانید آمار آن را تا هفته گذشته بخوانید. البته این آمار تقریبی است زیرا به گفته سفارت کانادا هنوز تعداد زیادی از پرونده های دریافت شده توسط سفارت بررسی نشده است، ولی می توان به روند تکمیل ظرفیت رشته ها و همچنین رشته های پر طرفدار پی ببرید.

بررسی شرایط فعلی مهاجرت به کانادا نشان می دهد که سیستم پذیرش در نیروی متخصص فدرال Federal Skilled Worker  یکی از بهترین و کم هزینه ترین روشهای مهاجرت به کانادا است، از مزایای آن می توان موارد زیر را بر شمرد:

-          عدم نیاز به مصاحبه

-          دریافت اقامت برای خود و خانواده

-          کم هزینه بودن نسبت به روش سرمایه گذاری (حدود یک بیستم)

-          ظرفیت پذیرش بالا(حدود 25000پرونده)

-          امکان زندگی در هر استان کانادا بعد از ورود

-          عدم نیاز به مدارک مختلف برای تشکیل پرونده

-          امکان استفاده از امتیاز فامیل درجه در کانادا برای پرونده خود

-          سرعت بررسی زیاد نسبت به برنامه های مهاجرتی استرالیا و آمریکا و انگلستان(حدودیکسال)

-          عدم نیاز به سابقه کار بالا(امکان اقدام فقط با یکسال سابقه کار)

-          عدم نیاز به داشتن دارایی یا پول فراوان

-          امکان کار، تحصیل، اقامت و بیمه رایگان در کانادا برای خود و تمام اعضاء خانواده

حال برای کسب این همه امتیاز شما باید فقط در یکی از 50 رشته مورد نظر تحصیلات دانشگاهی داشته و دارای مدرک زبان آیلتس جنرال 6 به بالا یا مدرک فرانسه Tef=B2 و یکسال سابقه کار باشید. تا پرونده شما بدون نیاز به مصاحبه طی یکسال منجر به کسب اقامت کانادا گردد، در ادامه یه بخش کلی بررسی پرونده شما توضیح داده می شود:

 

روند بررسی پرونده ها در بخش نیروی متخصص فدرال:

روند کلی بررسی پرونده های طبق دستورالعمل قانون مهاجرت و پناهندگی کانادا IRPA در سال 2008 و برمبنای سرعت بیشتر بررسی مصوب شده است.

 

1-  بررسی شرایط اولیه

متقاضی FSW  = نیروی متخصص فدرال ، ابتدا جهت بررسی دقیق، پیش ارزیابی می شود. این اولین قدم برای کاهش زمان انتظار بررسی پرونده ها است. متقاضیانی که پرونده آنها یکی از شرایط اولیه را نداشته باشد بررسی نخواهد شد.

موارد مهم در بررسی شرایط اولیه عبارتند از: (شما باید یکی از موارد زیر را داشته باشید)

a)     دارا بودن حداقل یکسال سابقه کار در یکی از 50 رشته سال 2014 (لیست مشاغل)

b)     داشتن پیشنهاد شغلی معتبر Job offer  و مدارک آن که به تایید اداره منابع انسانی و توسعه اجتماعی کانادا ESDC رسیده باشد. در این صورت پرونده شما دارای سقف پذیرش نخواهد بود.(توضیحات کامل تر را اینجا بخوانید)

c)      دارای بودن 2 سال سابقه تحصیل در مقطع دکتری یا تکمیل مقطع دکتری در طی سال گذشته و قرار گیری در بخش 1000 نفر PHD دارای مجوز برای اخذ کارت PR.(اطلاعات تکمیلی را اینجا بخوانید)

 

اگر یکی از 3 مورد بالا را نداشته باشید پرونده شما بازگشت داده خواهد شد و هزینه بررسی دولتی بازگشت داده خواهد شد.

 

2-  بررسی دقیق پرونده

بعد از قبولی در بخش بالا، پرونده وارد گزینش نهایی می شود.،آفیسر مربوطه پرونده شما را به دقت بررسی خواهد نمود.پرونده شما باید دارای تمام موارد زیر باشد:

a)     آیا متقاضی دارای یک سال و یابیشتر سابقه کار با دستمزد در ارتباط با رشته خود طی 10 سال گذشته داشته است.

b)     آیا متقاضی امتیاز لازم (67 از 100امتیاز) را کسب کرده است. این امتیاز به تحصیلات، سابقه کار، سن، زبان و انطباق پذیری داده می شود.

c)      آیا متقاضی می تواند خود یا خانواده اش را بعد از ورود به کانادا ساپورت مالی نماید. این موردبه دو صورت سنجیده می شود:الف)متقاضی دارای پول / دارایی کافی می باشد.   ب)متقاضی دارای پیشنهاد شغلی معتبر است.

متقاضی می بایست از تمام موارد بالا نمره مطلوب را بنا بر نظر آفیسر کسب کند(طبق دستورالعمل مصوب) تا قبولی این بخش را بگیرد.

اگر یکی از موارد بالا مورد تایید مامور رسیدگی به پرونده نباشد، پرونده مردود خواهد شد و هزینه بررسی بازگشت داده نخواهد شد.

* در بعضی از موارد (بسیار کم مورد) ممکن است آفیسر کمبود امتیاز را نادیده بگیرد. مثلا، اگر او فکر کند که در تمامی موارد پرونده قوی است و متقاضی می تواند برای اقتصاد کانادا مفید واقع شود، قبولی را به فرد می دهد.(در اینجا نقش داشتن وکیل رسمی وبا تجربه و آشنا به قوانین جهت کسب امتیاز برای شما، بسیار لازم و اطمینان بخش است)

اگر از این بخش قبولی را بگیرید وارد بخش سوم خواهید شد.

 

3-  قبولی نهایی

آخرین مرحله بررسی پرونده شما مربوط به چک کردن دو آیتم است و می تواند باعث قبولی یا رد شدن شما شود: الف) آزمایشات پزشکی       ب)سوء پیشینه

a)     در بخش آزمایشات پزشکی شما از نظر اینکه آیا بیماری شما برای جمعیت موجود در کانادا مضر است یا باعث ایجاد حجم زیادی از مراجعه شما به خدمات درمانی کانادا و سربار هزینه ای است، سنجیده می شوید.

b)     در بخش سوء پیشینه، شما از نظر فعالیت های گذشته خودتان بررسی می شوید، که آیا مرتکب یک جرم شده اید؟ آیا در یک تخلف سازماندهی شده شرکت داشته اید؟ آیا در کاری که برای امنیت کانادا خطرناک بوده است، شرکت داشته اید؟

اگر ازیکی از دو مورد بالا رد شوید، پرونده شما مردود خواهد شد و پولی بازگشت داده نخواهد شد.

بعد از قبولی در این مرحله شما واجد شرایط ورود به کانادا خواهید بود و برای شما نامه پاس ریکوئست و انجام مراحل پیکاپ ویزا صادر خواهد شد. بعد از ورود به خاک کانادا Landing و تکمیل فرم ورود، طی کمتر از یک ماه کارت اقامت دائم شما PR به آدرس شما پست خواهد شد.

 

حال که وقت آن رسیده که برای اقامت خود و خانواده تان در کانادا کاری مثبت انجام دهید، فرم ارزیابی را تکمیل و با ما تماس بگیرید. این برنامه تا ابتدای دی ماه 1393 باز است و شما فرصت کوتاهی تا آن زمان خواهید داشت.

 

 اگر سوالی در این مورد دارید، در قسمت پایین پرسش خود را مطرح کنید، حتما پاسخ خود را از آقای گنجی - وکیل رسمی مهاجرت- دریافت خواهید کرد.

 


%faq%
سرمایه گذاری کبککارآفرینیاسپانسرشیپ همسردانشجویینیروی متخصصویزای توریستیکاریابی کانادافرم ارزیابیتماس با ما