راهنمای صادرات به کانادا

 تاریخ کانادا

راهنمای صادرات از ایران به کانادا

با توجه به نرخ دلار، سود صادرات از ایران توجیه پذیر شده و بسیاری از تجار شانس صادرات محصولات ایرانی را پیدا کردند. این باعث افزایش درآمد دولت ایران و رونق تولید در داخل کشور خواهد شد و موجبات سودآوی تاجر ایرانی را هم فراهم می کند.
این امارها نشان می دهد که پتانسیل زیادی برای صادرکنندگان (با نیم نگاهی به برابری خوب ارز به ریال) ایرانی وجود دارد که بازار کانادا با حجم زیادی از ایرانی های فعال در کسب و کارهای کانادایی را مثبت نشان می دهد.
کانادا با تولید ناخالص داخلی اسمی در حدود 1.79 تریلیون دلار در رده یازدهم بزرگ‌ترین اقتصادهای جهان در سال ۲۰۱۵ قرار گرفت. کانادا یکی از کشورهای عضو گروه هشت و سازمان همکاری اقتصادی و توسعه است. این کشور دارای منابع معدنی غنی، صنایع پیشرفته (همچون خودروسازی، صنایع شیمیایی و نفت، صنایع غذایی، چوب و کاغذ، صنایع معدنی و فلزی و شیلات) و محصولات فراوان کشاورزی (از جمله گندم، دانه‌های روغنی، میوه، سبزیجات و توتون) است.
 
این کشور از نظر صنعت و فناوری، کشوری پیشرفته است که سیستم اقتصادی آن به شدت به خصوص در بخش بازرگانی و داد و ستد به ایالات متّحده وابسته است، به نحوی که باعث شده این کشور رابطهٔ اقتصادی پیچیده و بلندمدتی را با این کشور داشته باشد. وابستگی این کشور به بخش منابع طبیعی گران‌بهایش نیز بسیار زیاد است.

 

صادرات برنج ایرانی به کانادا

برنج کشت اول که ارگانیک باشد(میزان سم در شمال برای کاشت و داشت برنج زیادتر از حد معمول است) با قیمت حداقل 1.3 دلار در کانادا شانس فروش خواهد داشت. رقبای برنج ایرانی، کشورهای هند و تایلند با برنج های شبیه باسماتی هستند. البته غذای اصلی مردم در کانادا برنج نیست.
 

اقتصاد کانادا

کانادا ساختاری غیرمعمول در اقتصاد خود دارد. واردات این کشور 8.4 میلیارد دلار است و نفت یکی از مهم‌ترین کالاهایی است که کانادا اقدام به واردات آن می‌کند. بعد از آن ماشین‌آلات، مواد شیمیایی و برق مهم‌ترین کالاهای وارداتی این کشور است که در واقع همین کالاها پایه‌گذار صادرات این کشور است. صادرات پتروشیمی، مواد پلاستیکی و فراورده‌های نفتی کانادا در کنار صدور حجم عظیمی از مواد اولیه در واقع پایه ایجاد الگوهایی جدید در توسعه تجارت بین‌الملل بر پایه اقتصاد منابع طبیعی شده است.
 
نکته حایز اهمیت فرصتی است که ارتباط مجدد میان ایران و کانادا برای گسترش تجارت ایران ایجاد می‌کند و با برداشته شدن تحریم‌ها، ایران باید به دنبال بازارهای جدید صادراتی نفت خود بگردد چرا که بسیاری از این بازارها توسط دیگر کشورهای عضو اوپک خصوصا عراق پر شده و در این میان کانادا می‌تواند نقشی اساسی ایفا نماید.
 

اقلام‌ عمده‌ صادراتی‌ به‌ کانادا

 مهمترین صادرات کانادا و ایالات متحده آمریکا چیست

ارسال مواد غذایی به کانادا

کانادا کشوری وسیع، با تنوع جمعیتی زیاد است که به طور طبیعی نیازهای متنوعی نیز در این کشور وجود دارد. این کشور همانند هر کشور دیگری بخشی از نیازهای خود را از خارج وارد می‌کند. بنابراین، شناخت بازارهای این کشور و اقلام عمده مورد نیاز آن فرصت مناسبی را پیش روی تجار قرار می‌دهد. از این‌رو، در این قسمت به شناخت بازار کالاهای صادراتی کانادا و موارد مرتبط با آن خواهیم پرداخت.
 

خشکبار، میوه‌، سبزی‌های‌ خشک‌ و ادویه‌جات‌

الگوی‌ مصرف‌ مواد غذایی‌ و خرید در کانادا تحت‌تأثیر ترکیبات‌ نژادی‌ مختلف‌ که‌ در سال‌های‌ اخیر وارد کانادا شده‌اند، تا حد زیادی ‌تغییر یافته‌ است‌. وارد شدن‌ انواع‌ غذاها برای‌ مصرف‌ گروه‌های‌ نژادی‌ مختلف‌ موجب‌ شده تا ذائقه‌‌ کانادایی‌ با انواع‌ طعم‌ها آشنا شده‌، تقاضا برای‌ انواع‌ غذاها به وجود آید. روند مصرف‌ مواد غذایی‌ در کانادا مانند دیگر جوامع‌ غربی‌ تمایل‌ به‌ مصرف‌ مواد غذایی‌ طبیعی‌ است‌، زیرا ثابت‌ شده که‌ مواد مصنوعی‌ برای‌ سلامتی‌ مضر است‌، از این رو، مردم‌ گرایش‌ بیشتری‌ به‌ مصرف‌ مواد غذایی‌ طبیعی‌ دارند. برخی‌ از این‌ اقلام‌ مواد مغذی‌ است‌ که‌ از منابع‌ حیوانی‌ و گیاهی‌ تهیه‌ می‌شود، مانند اسیدهای‌ آمینه‌، چربی‌ها، فیبرها، مواد رنگی‌، آنتی‌اکسیدان‌ها، ویتامین‌ها و مواد معدنی‌. در کانادا پتانسیل‌ خوبی‌ برای‌ مواد غذایی‌ طبیعی‌ وجود دارد و این‌ مواد، فرصت‌ خوب‌ تجاری‌ در کانادا هستند. در زمینه ‌ مواد دارویی‌ نیز تمایل‌ به‌ مصرف‌ مواد طبیعی‌ وجود دارد و روند تولید به‌ سمت موادغذایی‌ و دارویی‌ طبیعی‌ است‌.
میوه‌های‌ خشک‌ در میان‌ اقلام‌ مختلف‌ خشکبار، بیشترین‌ واردات‌ را در سال‌ ۲۰۰۷در کانادا داشته‌ است‌. در این‌ سال‌ رقم‌ واردات‌ میوه‌های‌ خشک‌ در سطح ۹۰۰ میلیون‌ دلار به‌ ثبت‌ رسید. رشد واردات‌ میوه‌های‌ خشک‌ در دوره ‌ پنج‌ساله منتهی‌ به‌ ۲۰۰۷ در حدود ۱۷ درصد بود. کشورهای‌ عمده‌ عرضه‌کننده‌‌ میوه‌های‌ خشک‌ در دوره پنج ساله، ایالات‌ متحده‌ آمریکا و کاستاریکا بودند و در سال‌۲۰۰۷به‌ ترتیب‌ ۴۰ و ۱۵ درصد از این‌ بازار سهم‌ داشتند. اکوادور و کلمبیا در رتبه‌های‌ بعدی‌ هستند.
 

صادرات فرش دستباف به کانادا

 توسعه اقتصادی کانادا

با توجه به مشکلات صادرات فرش به آمریکا، خوشبختانه کانادا مرکز خوبی برای این کار و صادرات مجدد دارد. برخلاف گذشته که صادرکنندگان فرش به آلمان(هامبورگ) تمایل زیادی داشتند، هم اکنون صادرات به مونترال، تورنتو و ونکوور شانس زیادی برای سودآوری و رونق تولید فرش در داخل دارد. طبق قانون هر مسافر تا 24 مترمربع هر نوع فرش دستباف را می تواند به کانادا صادر کند.

واردات‌ دانه‏ های‌ خوراکی‌ در سال‌ ۲۰۰۷ معادل‌ ۲۰۰ میلیون‌ دلار بود. عرضه‌کنندگان‌ عمده‌ دانه‌های‌ خوراکی‌ به‌ کانادا در این سال، ایالات‌ متحده‌ و برزیل‌ بودند. واردات‌ سبزی‌های‌ خشک‌ کانادا در سال‌ ۲۰۰۷ به‌ بیش از ۱۰۰ میلیون‌ دلار رسید. واردات‌ این‌ کالا متضمن‌۳۸ درصد رشد در دوره ‌پنج‌ساله منتهی‌ به‌ سال‌ ۲۰۰۷ بود. این‌ افزایش‌ منعکس‌کننده بازار قوی‌ و روبه‌رشد برای‌ واردات‌ سبزی‌های‌ خشک‌ در کاناداست‌. سبزی‌های‌ خشک‌ در طول‌ سال‌ در بسیاری‌ از محصولات‌ غذایی‌ مانند سوپ‌ها و محصولات‌ مصرفی‌ نظیر نان‌ شیرینی‌ به‌ کار می‌رود. عرضه‌کنندگان‌ عمده‌ سبزی‌های‌ خشک‌ به‌ بازار کانادا، ایالات‌ متحده‌ و چین‌ هستند. خشک‌ کردن‌ سبزی‌های‌ به‌ روش‌های مختلف‌ انجام‌ می‌شود که‌ خشک‌ کردن‌ فریز، وکیوم‌، دهیدرات‌ و اوپوریت‌ و خشک‌ کردن‌ با هوا (خشک‌ کردن‌ معمولی‌) از انواع‌ آن است‌. در کانادا سبزی‌ به‌ روش فریز (انجماد) خشک‌ می‌شود که‌ پرهزینه ‌است‌. بنابراین بیشتر سبزی‌های‌ خشک‌ مصرفی‌ از طریق‌ واردات‌ تأمین‌ می‌شود.
مصرف‌کنندگان‌ عمده‌ سبزی‌های خشک‌ در کانادا عبارت اند از: صنعت‌ سوپ‌سازی‌ که‌ تولیدکننده سوپ‌های‌ آماده‌ مصرف‌ (اعم‌ ازسوپ‌های‌ خشک‌ و کنسروی) هستند. در تولید غذاهای‌ نژادی‌ نیز تا اندازه‌ای‌ از سبزی‌های خشک‌ استفاده ‌می‌شود.
 
سایر مصرف‌کنندگان‌ سبزی‌های‌ خشک‌ تریاها و فروشگاه‌ها و نهادها و سازمان‌ها و پردازش‌کنندگان ‌مواد غذایی‌ هستند. طبق‌ آمارهای‌ موجود، صنایع‌ غذایی‌ در کانادا سالانه‌ در حدود ۵۴ میلیون‌ دلار سبزی‌های‌ خشک‌ مصرف‌ می‌کنند. مصرف‌ سبزی‌های خشک‌ در بخش‌ خرده ‌فروشی‌ محدود است‌ و بیشتر به‌صورت‌ طعم‌دهنده‌ در بسته‌ها به‌ صورت‌ ترکیبی‌ با محصولات‌ دیگر عرضه‌ می‌شود. مصرف‌کنندگان‌ عمده ادویه‌ عبارت اند از: هتل‌ها، رستوران‌ها و صنایعی که‌ پردازش‌کننده مواد غذایی‌ هستند. بخش‌ دیگر خریداران‌ جزء هستند که‌ ادویه‌ پردازش‌شده‌ را به‌ مقادیر کم‌ برای‌ مصرف‌ در خانه ‌خریداری‌ می‌کنند. ازعصاره‌ ادویه‌ به‌ دلیل‌ محلول‌ بودن‌، طعم‌، رنگ‌ و رایحه‌ و نیز پایین‌ بودن‌ هزینه‌ آن در تولید و پردازش‌ برخی‌ مواد غذایی‌ استفاده‌ می‌شود. مصرف‌ میوه‌های‌ خشک‌ و دانه‌های‌ خوراکی‌ در دهه‌ اخیر میان کانادایی‌ها بیشتر متداول‌ شده‌ است‌. میوه‌های‌ خشک‌ در تنقلات‌ و خوراکی‌های‌ کودکان‌ مصرف‌ بیشتری‌ یافته‌ و نیز برای‌ طعم‌ دادن‌ به‌ محصولاتی‌ نظیر شیرینی‌‌ و نان از میوه‌های‌ خشک‌ و دانه‌های‌ خوراکی‌ استفاده‌ می‌شود.
 

آداب معاشرت و روابط کاری در کانادا

برخی از آداب معاشرت و روابط کاری در کانادا به‌شرح زیراست:

· اهمیت رتبه و مقام در فرهنگ کسب و کار کانادا نسبت به دیگر کشورهای غربی مشخص‌تر است. بنابراین، احترام به مقامات بالاتر باید به شکل ظریفی نشان داده شود.
· روند تصمیم‌گیری در کانادا می‌تواند از یک شرکت به شرکت دیگر متفاوت باشد. اما به دلیل تنوع جمعیت، تجار کانادایی اغلب تعامل و همکاری بیشتری میان مراتب قدرت نشان می‌دهند و برای مسئولیت دوجانبه و شفاف‌سازی در تصمیم‌گیری نسبت به دیگر کشورهای غربی اهمیت بیشتری قائل هستند.
· کانادایی‌ها به‌ دلیل داشتن روابط کاری استوار با همکاران خود خواستار برابری و احترام متقابل هستند. بنا کردن این‌گونه روابط قبل از شکل‌گیری تعاملات تجاری موفق، بسیار ضروری است.
· به موقع رسیدن در جلسات و قرار ملاقات‌ها در فرهنگ تجاری کانادا بسیار اهمیت دارد. بنابراین، افراد باید همکاران تجاری خود را از هر تأخیری مطلع سازند. اما در برخی مناطق فرانسوی‌نشین، در این مورد سخت‌گیری کمتر است. بسیار ضروری است که قرار ملاقات‌ها از پیش تعیین شوند و چند روز قبل از قرار دوباره تایید شوند.
· در احوال‌پرسی با همتای کانادایی خود برای اولین بار مرسوم است دست داده شود و فرد خود را معرفی نماید. هنگام ملاقات و خداحافظی با شرکای تجاری خود محکم دست بدهید و تماس چشمی مستقیم داشته باشید، این عمل حس صمیمیت ایجاد می‌کند و بسیار مهم است.
· در جلسات معرفی اولیه برای خطاب کردن همکاران کانادایی خود بهتر است از عنوان‌های شغلی مناسب همراه با نام خانوادگی استفاده شود. از افراد به سرعت دعوت می‌شود تا از نام کوچک آن‌ها استفاده کنند.
· همکاران با مقام مشابه، یکدیگر را با نام کوچک خطاب می‌کنند. اما در برابر یک همکار مسن‌تر یا همکاری که مقام بسیار بالاتری دارد، (مدیر عامل شرک) عنوان شغلی و نام خانوادگی استفاده می‌شود.
· در فرهنگ تجاری کانادا معاوضه کارت‌های ویزیت جزء عادات مرسوم است. کسی که در انتاریو یا در استان کبک کسب و کار دارد، بهتر است که کارت بازرگانی خود را به زبان‌های انگلیسی و فرانسه همراه با عنوان و میزان تحصیلات خود چاپ کند. تحصیلات و مقام فرد بویژه در میان کانادایی‌های فرانسوی‌تبار بسیار اهمیت دارد.
· جلسات تجاری در کانادا به طرز مناسبی سازماندهی می‌شوند. همه افراد به‌دنبال توافق و تبادل‌ نظرند و همگی تشویق می‌شوند که آزادانه اظهارنظر کنند. در این کشور انتظار می‌رود تا مذاکرات تجاری بر اساس برنامه مشخصی پایان یابد، اما تصمیم‌گیری نباید با عجله انجام شود و روند بحث آزاد در مذاکرات کانادایی‌ها ممکن است باعث شود تا در تجارت شیوه ملایم‌تری اتخاذ شود.
· باید با زبانی (فرانسه یا انگلیسی) که همتای کانادایی انتخاب می‌کند، پیشاپیش طرح و انتخاب کنید. ممکن است برخی از سازمان‌ها از شما مدارک را به زبان‌های انگلیسی و فرانسه درخواست کنند.
· بهتر است همواره برای مذاکرات تجاری یک فضای رسمی ایجاد شود. منش خوب، خویشتن‌داری و انجام آداب معاشرتی برای نشان دادن اعتماد به نفس و قابل اعتماد در برابر شرکای تجاری، اهمیت بالایی دارد.
· نباید در مورد زندگی خصوصی افراد مانند خانواده و سایر امور شخصی سؤال یا بحث کرد. کانادایی‌ها ترجیح می‌دهند این جنبه از زندگی‌ خود را از مقوله کاری مجزا کنند.
· نباید بیش از حد بر قابلیت‌های شرکت خود تأکید کرد. البته میزان مشخصی اعتماد به نفس در فرهنگ تجاری کانادا انتظار می‌رود اما هرگز در مورد قابلیت‌های تجاری خود نباید زیاده‌‌گویی کرد.
· هرگز شیوه تجاری همتای کانادایی خود را دست کم نگیرید. به‌رغم شهرت کانادایی‌ها به خویشتن‌داری، در شرایط تجاری ارتباطات آنها صریح‌ و موجز است.
 

صادرات به کانادا

مهمترین صادرات کانادا و ایالات متحده آمریکا چیست

کانادا از جمله‌ کشورهایی است که‌ بالاترین‌ واردات‌ سرانه‌ را دارد. صادرکنندگان‌ از کشورهای‌ مختلف‌ در این ‌بازار حضور دارند. موفقیت‌ در بازار کانادا مستلزم‌ توسعه یک‌ استراتژی‌ بازاریابی‌ سازمان‌ یافته‌ است‌. صادرات کانادا عدس، چوب، برق ارزان و ... می باشد امریکا صادرات محصولات صنعتی و خودرو زیادی را دارد که در هر دو کشور اولویت‌هایی‌ که‌ باید به‌ آن توجه‌ شود عبارت اند از:

  •  دارا بودن‌ کیفیت‌ بالا همراه‌ با قیمت‌ رقابتی‌.
  •  تحویل‌ به‌موقع‌.
  •  تحویل‌ محصول‌ مطابق‌ با مشخصات‌ و نمونه‌های‌ ارائه شده‌.
  •  جابه‌جایی‌ مناسب‌ و امکانات‌ ذخیره‌سازی‌.
  •  استفاده‌ از مواد بسته‌بندی‌ مناسب‌ برای‌ حمل‌ به راه‌ دور.
  •  تبلیغات‌ (بویژه برای‌ محصولات‌ جدید)، آشنایی‌ با روش‌های‌ پرداخت‌.
  •  استمرار عرضه‌ کالا.
     

صادرات پسته به کانادا

 اقتصاد کانادا

پیدا کردن‌ یک‌ خریدار، نیاز به‌ پشتکار، صرف‌ وقت‌ زیاد، تلاش‌ ومقداری‌ هزینه‌ دارد. برای‌ پیدا کردن‌ خریدار، راه‌های‌ زیر را به صادر کنندگان‌ توصیه‌ می‌کنیم:
· درج‌ آگهی‌ در نشریات‌ تبلیغاتی‌ صادراتی‌ کشور صادرکننده‌
· تماس‌ با اتاق‌ بازرگانی‌ مشترک‌ و وابسته‌های‌ بازرگانی‌
· ‌ امکانات‌ تولیدی‌ صادرکنندگان‌ و بازدید خریدار
· شرکت‌ در نمایشگاه‌های‌ تجاری‌ بین‌المللی‌ یا کسب‌ اطلاع‌ در مورد شرکت‌کنندگان‌ در نمایشگاه‌ که ‌بسیاری‌ از آن‌ها واردکننده‌ نیز هستند.
· دفاتر تجاری‌ و نمایندگی‌ها.
· پیدا کردن‌ فهرست‌ خریداران‌ از طریق‌ اینترنت‌ و نشریات‌ ادواری‌ تجاری‌ کانادا. برخی‌ از این‌ نشریات ‌راهنمای‌ خریدار دارد و امکان‌ درج‌ آگهی‌ را نیز دارند.
· اتحادیه‌های‌ تجاری‌ کانادا یا اتحادیه‌‌ واردکنندگان‌ کانادا
· کتاب‌های‌ راهنما (نظیر راهنمای‌ فروشگاه‌های‌ خرده‌فروشی‌ و جز این‌ها)

 

ارسال‌ نمونه‌ صادراتی به کانادا

واردکننده‌ کانادایی‌ معمولاً از صادرکننده‌، نمونه‌ درخواست‌ می‌کند. این‌ نمونه‌ها باید‌ با سلیقه‌ ‌کانادایی‌ و اندازه بسته‌بندی‌ در کانادا مطابقت‌ داشته‌ باشد و نیز لازم‌ است‌ همراه با برگه‌های‌ توضیح‌ مشخصات‌ کالا‌ باشد. اگر نمونه‌ قابل‌ قبول‌ باشد، وارد کننده‌ می‌تواند یک‌ سفارش‌ نمونه‌ به‌ عرضه‌کننده‌ ارائه دهد. در صورتی‌ که‌ نمونه‌ با استانداردها مطابقت‌ نداشته‌ باشد، واردکننده‌ نمونه‌های‌ جدیدی‌ با تغییرات‌ موردنیازدرخواست‌ می‌کند. واردکنندگان‌ در خرید مستقیم‌ از مبدأ، ریسک‌ نوسانات‌ قیمت‌ و مرجوع‌ شدن‌ کالا را در نظر می‌گیرند. واردکننده‌ بیمه‌ خریداری‌ می‌کند و به طور عموم هزینه حمل‌، هزینه جابه‌جایی‌ و انبار را پوشش‌ می‌دهد. منطقه ‌قیمت‌ بر حسب‌ فوب بنادر خارجی‌ است‌ که‌ هزینه بسته‌بندی‌ را نیز شامل‌ می‌شود. لکن‌ در مواردی‌ قیمت‌ها بر اساس‌ سیف درخواست‌ می‌گردد. ممکن‌ است‌ خریداران هزینه انبارداری‌اضافی‌ کالا را به عهده نگیرند. وجود امکانات‌ وسیع‌ حمل‌ و نقل‌ بین‌المللی‌ و ترخیص‌ کالا در کانادا موجب ‌تسهیل‌ و تحویل‌ به‌موقع‌ کالا شده‌ و در بسیاری‌ از موارد، نیازی‌ به‌ ذخیره‌سازی‌ نیست‌.
 

کیفیت‌ صادرات کانادا

صنایع‌ غذایی‌ در کانادا بسیار قانونمند است و استانداردهای‌ دقیقی‌ دارد که‌ از جانب دولت‌ و صنعت‌غذایی‌ وضع‌ می‌شود. بنابراین، مصرف‌کنندگان‌ کانادایی‌ متقاضی‌ کیفیت‌ بالا هستند. آژانس‌ بازرسی‌ مواد غذایی‌کانادا مسئول‌ نظارت‌ بر کیفیت‌ مواد غذایی‌ در کاناداست.
 

درجه‌ بندی‌ صادرات کانادا

کالاهای‌ وارداتی‌ که‌ در بازار کانادا به‌فروش‌ می‌رود، باید‌ از نظر سایز و رنگ‌ با استانداردها مطابقت داشته باشد. درجه‌بندی‌ کالا برای‌ محصولات‌ وارداتی‌ که‌ از قبل بسته‌بندی‌ شده‌ و برای‌ خرده‌فروشی‌ عرضه‌ می‌شود، باید‌ بر روی‌ بسته‌ نصب‌ شود.
 

استانداردها صادرات کانادا

مقررات‌ بسیاری‌ برای‌ مصرف‌ افزودنی‌ها، مواد محافظ‌ آنتی‌اکسیدان‌ها، رنگ‌های‌ مصنوعی‌، سموم‌ ضدآفات‌، باقیمانده‌ مواد شیمیایی‌ و تقلب‌ در مواد غذایی‌ وجود دارد که‌ واردکننده‌ و صادرکننده‌ لازم‌ است‌ ازآن‌ها اطلاع‌ داشته‌ باشد. رعایت‌ نکردن استانداردها ممکن‌ است‌ به‌ اخذ خسارت‌ و ضبط‌ کالا منجر شود.
 
میزان‌ شاخ‌ و برگ‌ و مواد زاید در محصول‌ نهایی‌، مقادیر باکتری‌ نظیر آفلاتوکسین‌، سالمونلا و کپک‌ ومیزان‌ تخمیر تا حد زیادی‌ کنترل‌ می‌شود. محصولاتی‌ که‌ در مرحله خشک‌ کردن‌، سوخته‌، کپک‌ زده‌ یا آلوده‌شده‌ باشند، مرجوع‌ خواهد شد.
سطح‌ رطوبت‌ قابل‌ قبول‌ برای‌ سبزی‌های‌ خشک‌، معمولاً بر حسب‌ پروسه‌ خشک‌ کردن‌ بین‌ ۵ تا ۹ درصد است‌. سطح‌ رطوبت‌ برای‌ میوه‌های‌ خشک‌ باید آنقدر پایین‌ باشد که‌ قارچ‌ نتواند در آن رشد کند و برای‌ مدتی‌ طولانی‌ قابل‌ ذخیره‌سازی‌ باشد. سطح‌ رطوبت‌ تا ۳۰ درصد برحسب‌ محصول‌ متداول‌ است‌. سطح‌ رطوبت‌ برای‌ مغزهای‌ خوراکی‌ ۱۰- ۱۳درصد است‌.
صادرکنندگان‌ باید‌ با واردکننده‌ برای‌ کسب‌ اطلاعات‌ در مورد جزییات‌ مشخصات‌ کالا و آنچه‌ ‌مجاز است‌، قبل‌ از تولید برای‌ بازار کانادا تماس‌ بگیرند.

ارسال به کانادا

بسته ‌بندی‌ صادرات کانادا

بسته‌بندی‌ خرده‌فروشی‌ لازم‌ است‌ مناسب‌ و جذاب‌ باشد. توصیه‌ می‌شود صادرکنندگان‌ از عرضه‌کنندگان‌ استانی‌ یا خریداران‌ کانادایی‌ در مورد نحوه بسته‌بندی‌ اطلاع‌ کسب کنند. بر طبق‌ مقررات ‌کانادا، لازم‌ است‌ جایی برای‌ برچسب‌ و کدها بر روی‌ بسته‌های‌ خرده‌فروشی‌ در نظر گرفته‌ شود.
خشکبار، میوه‌ و سبزی‌های‌ خشک‌ به‌ هر دو صورت‌ دارای‌ هوا و بدون‌ هوا بسته‌بندی‌ می‌شود. مواد غذایی‌ خشک‌ شده‌، بهتر است‌ در قوطی‌های‌ فولادی استاندارد‌ بسته‌بندی‌ شود، زیرا اکسیژن‌ سبب‌ فاسدشدن‌ یا افت‌ کیفیت‌ محصول‌ می‌شود. البته‌ این‌ یک‌ روش‌ پرهزینه‌ است‌ و معمولاً برای‌ محصولات‌گران‌قیمت‌ و پودرها جهت حمل‌ از کشورهای‌ گرمسیری‌ مورد استفاده‌ قرار می‌گیرد. بنابراین برای‌ حفظ‌ کیفیت‌ محصول‌ بهتر است‌ از مواد نگهدارنده‌ استفاده‌ کرد و در بسته‌های‌ کوچک‌ و کم‌ حجم‌ بسته‌بندی‌ شود تا در هزینه‌‌ حمل‌ونقل‌ صرفه‌جویی‌ شود. اندازه بسته‌های‌ مورد استفاده‌ تهیه‌کنندگان‌ و توزیع‌کنندگان‌ بین‌ 500گرم‌ تا 3 کیلوگرم‌ است‌. اندازه‌ بسته‌ها برای‌خرده‌فروشی‌ بین‌ 20 تا 25 گرم‌ است‌. بسته‌بندی‌کنندگان‌ دوباره کالا را وارد کرده‌ و در اندازه‌های‌ فوق‌بسته‌بندی‌ می‌نمایند.
بسته‌بندی‌ باید‌ مقاوم‌ باشد‌ و لازم‌ است‌ علایم‌ حمل‌ بر روی‌ بسته‌های‌ اصلی‌ و شماره‌ کالاها روی ‌بسته‌های‌ داخلی‌ نصب‌ شود. روی‌ یک‌ طرف‌ جعبه‌ها لازم‌ است‌ علایم‌ کدها مهر شود. برای‌حفاظت‌ از محیط‌ زیست‌ باید‌ در بسته‌بندی کردن‌ از مواد قابل‌ بازیافت‌ استفاده‌ شود. بسته‌بندی‌ مناسب‌ مهم‌است،‌ زیرا بسته‌بندی‌ غیر استاندارد باعث‌ صدمه‌ دیدن‌ کالا می‌شود‌ و بازاریابی‌ را مشکل‌ می‌کند. در چنین‌ صورتی‌ واردکننده‌ از خرید مجدد صرف نظر خواهد کرد.
 

برچسب صادرات کانادا

تمامی کالاهای بسته‌بندی شده نیاز به برچسب دارد. برچسب شامل اطلاعاتی است که خریداران را در انتخاب آگاهانه کالا کمک می‌کند. برچسب یکی از مهم‌ترین راه‌ها و در واقع راه مستقیم ارتباط در زمینه‌ اطلاعات کالا بین خریداران و فروشندگان است. برچسب چهار عامل را در بر دارد:
۱. اطلاعات اولیه محصول: شامل نام محصول، فهرست محتویات، وزن خالص، تاریخ مصرف، کشور مبدأ، نام و آدرس تولیدکننده، بازرگان یا واردکننده.
۲. اطلاعات مربوط به سلامتی و تغذیه: دستورالعمل‌هایی برای نگهداری کالا، جابه‌جایی، مشخصات تغذیه‌ای نظیر مقدار چربی، پروتئین، کربوهیدرات، ویتامین‌ها و مواد معدنی موجود در مواد غذایی، اطلاعات خاص برای مصرف‌کنندگان با نیازهای رژیمی.
۳. ابزاری برای بازاریابی، توسعه‌ بازار و رقابت، تبلیغات و توسعه‌ فروش کالا همراه با اطلاعات جانبی در برچسب.
۴. واردکنندگان و مصرف‌کنندگان عمده.
 

مقررات گمرکی صادرات کانادا

اداره درآمد کانادا برخی مدارک نظیر اظهارنامه، گواهی مبدأ، اطلاعاتی در زمینه میزان مواد ضد عفونی و جز این‌ها را درخواست می‌کند. تمامی کالاهای صادراتی از کشورهای در حال توسعه مشمول تعرفه ترجیحی عمومی هستند. بیشتر اقلام ادویه‌، دانه‌های خوراکی و میوه‌های خشک از عوارض واردات معاف اند، مگر محصولاتی که با مقیاس تجاری در کانادا تولید می‌شود.
گفتنی است که موانع غیرتعرفه‌ای مانند سهمیه، عوامل مؤثری در تجارت بین‌المللی کانادا در زمینه خشکبار و اقلام مشابه نیستند.
 

بازرسی صادرات کانادا

برای مطابقت با استانداردهای کانادا، مواد غذایی خشک بازرسی می‌شوند و کالا تا زمان اعلام سازمان بازرسی و اجازه ترخیص در گمرک باقی می‌ماند. فرم‌های اظهارنامه وارداتی را باید صادرکننده برای استفاده بازرسان تکمیل کند.

 شرکت صادرات میوه

میوه و سبزی‌های کنسرو و منجمد برای صادرات کانادا

کانادا بازار خوبی برای میوه و سبزی است، به خصوص اقلامی که در کانادا کشت نمی‌شود. گروه‌هایی که در سال‌های اخیر از کشورهای آسیایی و آسیای جنوب شرقی به آن کشور مهاجرت کرده‌اند، مصرف بالای سبزی را دارند، یعنی مصرف سرانه سبزی این گروه 35 درصد بیش از سایر گروه‌هاست. بهترین بازار برای این محصولات، شهرهای مونترال، ‌ تورنتو و ونکوور است. تقاضای وسیعی برای میوه و سبزی‌های گرمسیری نیز در این نواحی وجود دارد.
حدود 30درصد بازار داخلی میوه و سبزی‌های کنسرو شده و 24درصد میوه و سبزی‌های منجمد در کانادا از طریق واردات تأمین می‌شود. میزان واردات این محصولات در سال 2007 در سطح یک میلیارد دلار کانادا بود. بخش عمده واردات معادل 750میلیون دلار از ایالات متحده صورت گرفت. میزان واردات میوه و سبزی‌های منجمد در سال مزبور ۲۸۷ میلیون دلار کانادا بود. ایالات متحده ۱۶۴ میلیون دلار از آن را تأمین کرده است.
صادرکنندگان سبزیجات منجمد به کانادا، چین، گواتمالا، جمهوری دومینیکن، مکزیک، ‌ مالاوی، هند، اکوادور، پرو، جامائیکا، مصر، فیلیپین، تایلند، ترکیه، مصر، نیجریه و لهستان‌اند. به دلیل شهرت جهانی کانادا در زمینه بهداشت و کیفیت بالای محصولات غذایی، صنایع پردازش مواد غذایی در این کشور تابع مقررات سخت برای حمایت از مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان مواد غذایی است. طبق مقررات کالاهای پردازش شده واردات و تجارت داخلی مواد غذایی که از نظر کیفیت درجه‌بندی، بسته‌بندی و برچسب مغایر با مقررات باشد، ممنوع شده است. کیفیت آب مصرفی از نظر میزان باکتری که در تمامی مراحل تولید میوه و سبزی‌های پردازش شده استفاده می‌شود، مورد است، زیرا بر استاندارد محصول نهایی اثر می‌گذارد. لازم است کنسروها بعد از چند هفته نگهداری و مطمئن شدن از سلامت آن‌ها صادر شوند. طبق مقررات تجاری، واردکننده می‌تواند محموله‌ای را که بیش از  2 درصد قوطی‌های کنسرو برآمدگی داشته باشد یا در یک دوره نهفته بوده و بعد ظاهر شود مرجوع نماید. مواد غذایی منجمد از نظر جنس، طعم و سوختگی نیز آزمایش می‌شوند.
وزن خالص، بیشترین جای خالی سر ظرف و موارد مشابه بازرسی دقیق می‌شود. بسته‌بندی میوه و سبزی کنسروی باید محکم و اندازه باشد تا از محتویات به خوبی نگهداری کرده، کیفیت آن را حفظ نماید. بسته‌بندی سنتی مواد غذایی در بسته‌بندی کنسرو به خاطر آثار زیست‌محیطی جای خود را به مصرف مواد جدید بسته‌بندی نظیر بسته‌های چندلایه و اسپتیک داده است. مسئولیت بازرسی در سطح خرده‌فروشی به عهده وزارت کشاورزی و مواد غذایی کاناداست. این محصولات در صورتی که از کشور مبدأ به‌صورت کلی وارد کانادا شود و در آنجا تکمیل نهایی و بسته‌بندی شود، محصول کانادا محسوب می‌شود، زیرا کشور مبدأ مشخص‌کننده کشوری است که محصول به‌طور کامل یا حداقل 51 درصد محصول در آن کشور تولید شده باشد.
قوانین جاری کانادا بر این امر تأکید دارد که محصولات غذایی وارداتی از قبل بسته‌بندی شده، باید دارای برچسب و توضیح کشور مبدأ و آدرس سازنده باشد. تداوم تهیه و ارسال محصول و تحویل در زمان تعیین شده لازم به حفظ سفارش‌ها از سوی واردکنندگان کانادایی است. خریداران عمده این محصولات واردکنندگان و آژانس‌ها، گروه‌ها و دفاتر خرید مرکزی، مصرف‌کنندگان صنعتی یا کارخانه‌های مواد غذایی هستند.
آژانس بازرسی مواد غذایی کانادا مسئول بازرسی مواد غذایی در این کشور است. محصولات غذایی کشاورزی را در مراحل مختلف تولید، توزیع، خرده‌فروشی، صادرات و واردات این آژانس بازرسی می‌کند.
مواد غذایی از جمله میوه و سبزی‌های پردازش شده بر حسب محصول، مشمول قوانین و مقررات زیر است:
· قانون محصولات کشاورزی کانادا
· قانون و مقررات بسته‌بندی مصرفی و برچسب
· قانون تعرفه‌های گمرکی
· قانون و مقررات مواد غذایی و دارویی
کانادا در زمینه ایجاد تسهیلات تجاری طرح‌هایی را برای کاهش تعرفه‌های گمرکی در دست دارد، و عوارض گمرکی مرتب در حال تغییرند.
 

کفپوش صادرات کانادا

انواع کفپوش شامل: فرش، گلیم، کاشی، محصولات پلاستیکی، سرامیک و سنگ است. بازار کفپوش با ساخت خانه‌های جدید در کانادا ارتباط تنگاتنگ دارد. در طول سال‌های 1995 و 1997 ساختمان‌سازی در استان‌های انتاریو، آلبرتا و ساسکاچوان حدود 34 درصد رشد کرد. بر اساس آمارهای موجود، در سال 1997 حدود 10 درصد از محصول ناخالص ملی صرف ایجاد بناهای جدید مسکونی شده است، در نتیجه مصرف و واردات انواع کفپوش در این سال افزایش یافت.
واردات کفپوش کانادا طی سال‌های 2002-2007به طور مرتب افزایش داشته است. ایالات متحده آمریکا عرضه‌کننده‌ عمده‌ این محصولات به بازار کاناداست. واردات فرش، گلیم و اقلام مشابه بین سال‌های 2002تا 2007، حدود 67درصد رشد داشت که 25درصد آن مربوط به سال آخر این دوره بوده است. عرضه‌کنندگان عمده به این بازار و سهم آن‌ها عبارت بود از: ایالات متحده آمریکا (78درصد)، مکزیک (6 درصد)، هند (4 درصد) و سایر کشور‌ها (12درصد). ده عرضه‌کننده عمده‌ این محصولات به بازار کانادا، 98درصد از این بازار را در اختیار دارند. این کشورها عبارت‌اند از: آمریکا، مکزیک، هند، ایران، چین، بلژیک، انگلستان، پاکستان، مصر و استرالیا.
 
ایران با داشتن 6.3 درصد سهم از بازار فرش در سال 1997، در این بازار مقام چهارم را دارد.
واردات کفپوش‌های سرامیک در سال 2007 در سطح 192 میلیون دلار بود که نسبت به سال 1997رشدی معادل 47درصد دارد. حدود نیمی از این بازار در اختیار ایتالیاست. اسپانیا و برزیل به‌ترتیب 15و 8 درصد از این بازار سهم دارند. رشد چشمگیر در این بخش از بازار کانادا متعلق به ترکیه و مکزیک است. مکزیک در دوره پنج‌ساله سهم خود را دو برابر و ترکیه 16برابر کرده است.
در سال‌های اخیر، تقاضا برای کفپوش با کیفیت بالا، بادوام و منطبق با مد افزایش یافته است. به تازگی متخصصان دکوراسیون توجه بیشتری به کفپوش در طرح‌های خود نشان می‌دهند. بنابراین، تولیدکنندگان و عرضه‌کنندگان کفپوش به این موارد بیش از قبل توجه دارند. استفاده از قالیچه در سال‌های اخیر متداول‌تر شده است، چون استفاده از قالیچه روی پارکت زیباتر جلوه می‌کند. واردات قالیچه در طول دوره 1997-2007سالانه به‌طور متوسط 45- 53درصد رشد داشته است.
 
به‌طور کلی، خریدار در انتخاب یک فرش به عواملی چون قیمت، محل تولید، شرایط تحویل، رنگ، الگو و بافت توجه می‌کند. بازار فرش در کانادا به دو بازار مقاطعه‌کاری تجاری و مسکونی تقسیم می‌شود. دفاتر، هتل‌ها و مشتریان صنعتی بازار تجاری را تشکیل می‌دهند. سازندگان منازل که خانه‌ها و آپارتمان‌های جدید را می‌سازند و آن‌ها را مفروش می‌کنند، در بخش مسکونی کار می‌کنند. مقاطعه‌کاران به طور عموم تمایل به خرید فرش تولید شده در کارگاه‌های بزرگ دارند، ولی صادرکنندگان نیز می‌توانند با پیشنهادهای رقابتی وارد این بازار شوند. فرش و قالیچه دستباف بیشتر در بازار خرده‌فروشی متقاضی دارد و مهم‌ترین جزء خرده‌فروش بازار کفپوش است. برای مثال قالیچه‌های دستباف هند با اشکال، طرح‌ها و رنگ‌های مختلف و با قیمتی مناسب در کانادا به‌عنوان یک کار هنری مطرح شده است و مشتریان زیادی دارد.
در دهه 90بیشتر مشتریان و طراحان در پی یافتن رنگ‌ها و مواد طبیعی در فرش بودند. گرچه هنوز طرح‌های سنتی متداول است، ولی طرح‌های مدرن هندسی، طرح‌های بومی و طرح‌های گل نیز فروش بالایی دارد. رنگ‌های سرد که از طبیعت الهام گرفته، بسیار مورد توجه‌اند. بازار سرامیک در کانادا شامل دو نوع سرامیک چینی و اکسترود است که نوع چینی بیشتر تقاضا دارد و توزیع‌کنندگان در این کشور همیشه از ضعف تحویل شکایت دارند. تعداد اندکی کارخانه در زمینه تولید کاشی و سرامیک در کانادا وجود دارد. بالغ بر 25کشور در زمینه صنعت کاشی‌سازی فعالیت دارند که عمده‌ترین آن‌ها کشورهای ایتالیا، اسپانیا و برزیل هستند. در بعضی موارد کاشی‌ها به‌صورت نیمه‌تمام وارد کانادا شده و کار پرداخت و لعاب در آن کشور انجام می‌شود. کشورهای دیگر به دلیل داشتن مواد اولیه خام (خاک رس)، نیروی انسانی یا تکنولوژی تولید بهتر از کانادا عمل می‌کنند. جابه‌جایی، نصب، دانش تولید و انتخاب خط تولید مناسب همگی فاکتورهای بسیار مهم برای توسعه این محصول است.
سنگ طبیعی چه به‌صورت مکعب و چه به‌صورت سنگ‌های متراکم در کانادا متداول شده است. رشد بازار سنگ‌های طبیعی، به دلیل تنوع رنگ‌ها و بافت آن‌ها افزایش یافته است. توزیع‌کنندگان، متقاضی سنگ‌های مرمر هستند. رنگ‌های صورتی و سبز رگه‌دار بویژه ترکیبات سفید و بنفش ارغوانی متقاضی بیشتری دارد.
استانداردهای عمومی کانادا و انجمن استانداردهای کانادا بر استانداردهای انواع کفپوش نظارت دارند.

 لیست شرکت های بازرگانی پتروشیمی

محصولات شیمیایی صنعتی صادرات کانادا

براساس اطلاعات به‌دست آمده از صنایع کانادا، صنایع شیمیایی، سازنده بالغ بر 60 هزار محصول در طیفی گسترده از فلزات، نفت خام و از گاز طبیعی تا روغن‌های گیاهی، چربی‌های حیوانی و دیگر مواد خام هستند. این محصولات شامل مواد آلی و غیرآلی شیمیایی، روغن‌ها، کودهای شیمیایی، مواد دارویی، رنگ‌ها و انواع روغن‌ها، صابون و ترکیبات پاک‌کننده هستند.
بزرگ‌ترین صنایع شیمیایی دنیا در اختیار ایالات متحده امریکا قرار دارد. پس از آن کشورهای ژاپن، آلمان و فرانسه در رتبه‌های بعدی هستند. 20شرکت تولیدی چندملیتی 25درصد فروش در مقیاس جهانی را در اختیار دارند. با افزایش اهمیت صنایع پتروشیمی طی دهه اخیر، اکنون کشورهای خاورمیانه از جمله ایران، در رقابت با صادرکنندگان سنتی مانند آمریکا، ژاپن و کشورهای اروپای غربی قرار گرفته‌اند. کشورهای تازه صنعتی شده مانند کره و تایوان نیز ظرفیت صنایع شیمیایی خود را برای پاسخگویی به نیاز داخلی و نیز یافتن فرصت‌های صادراتی گسترش داده‌اند. انتظار می‌رود کشورهای آسیایی و پاسیفیک بیشترین رشد را در بازار صنایع شیمیایی داشته باشند.
صنایع شیمیایی کانادا بویژه در بخش آمونیاک و محصولات پتروشیمی به دلیل قیمت‌ پایین نفت و گاز در وضعیت رقابتی بالایی قرار دارد. بخش کودهای شیمیایی نیز شرایط رقابتی خوبی دارند، اما در زمینه محصولات شیمیایی خالص بخش عمده نیازها از طریق واردات تأمین می‌شود. مجاورت بازار بزرگ آمریکا نیز می‌تواند در برنامه‌ریزی صادرکنندگان مدنظر باشد. تولیدکنندگان اغلب نیازمند مواد خام و ترکیبات ویژه‌ای هستند که در داخل کانادا موجود نیست. کسری تجاری کانادا در زمینه محصولات شیمیایی خالص در حدود 2 میلیارد دلار بوده است. به‌طور کلی، خریداران کانادایی به دنبال اعتماد، تجربه، قدرت رقابت و اطمینان برای ایجاد روابط تجاری بلندمدت هستند. اطلاعاتی که خریدار از عرضه‌کننده درخواست می‌کند، معمولاً شامل موارد زیر است:
 
نام تجاری، خواص محصول، قیمت، علامت تجاری، ترتیبات خاص تجاری، کیفیت، قابلیت اطمینان از حمل مستقیم به کانادا، در دسترس بودن محصول، تکرار دسترسی، سرعت در تحویل اولیه، سرعت دسترسی، محصول جانشین، حمل و نقل کامل و گسترده و خدمات سفارشی.
در مورد محموله‌های بزرگ، واردکنندگان معمولاً بین 10 تا 15درصد تخفیف درخواست می‌کنند. مدت زمان تحویل بین دو تا سه ماه است. تداوم تهیه و ارسال کالا شرط کلیدی برای بازاریابی کالا در کاناداست. حمل و نقل به کانادا معمولاً از طریق دریا صورت می‌گیرد. اطلاعات لازم در برچسب شامل موارد زیر است:
نام و نشان دفتر مرکزی تولیدکننده یا واردکننده، نام و مشخصات محتویات محصول، مقدار وزن، نام کشور محل تولید، بارکد، اطلاعات مربوط به مصرف کالا و توجه به موارد خطر. همه اطلاعات فوق باید به زبان انگلیسی و فرانسه باشد. در صورت نقص در برچسب، اجازه فروش به محصول داده نمی‌شود.
 

موانع، مشکلات و پیشنهادها صادرات کانادا

بازار کانادا ویژگی‌هایی دارد که از آن جمله می‌توان به موارد ذیل اشاره نمود:
وسعت و پراکندگی جمعیت، استانداردهای بالا، مقررات سخت بسته‌بندی و برچسب، مشکلات بازاریابی، هزینه بالا برای بازاریابی و تبلیغات، رقابت فشرده، دوری راه و هزینه بالای حمل و نقل. جمعیت کانادا به دلیل وسعت زیاد این کشور در سطح وسیعی پراکنده است. نامساعد بودن هوا در بیشتر ایام سال در اکثر مناطق این کشور، مدت زمان و امکان بازاریابی را محدود می‌سازد. این نکات در امر بازاریابی در آن کشور لازم است به طور حتم در نظر گرفته شود.
وجود قوانین سخت حمایت از مصرف‌کننده در کشورهای پیشرفته از جمله کانادا سبب شده تا کیفیت کالا، درجه‌بندی و استانداردهای بهداشتی در آن کشور مورد توجه و کنترل خاص قرار گیرد. لازم است صادرکنندگان با استانداردهای آن کشور قبل از آغاز فعالیت صادراتی آشنایی پیدا کنند. گاهی مشاهده شده که کالایی با داشتن گواهی استاندارد و بهداشت از سازمان‌های ذی ربط در ایران، بعد از ورود به کانادا به دلیل عدم تطابق با استانداردهای آن کشور مرجوع شده و زیان زیادی به صادرکننده وارد کرده است.
بطور کلی، امر بسته‌بندی به دلیل مشکلات و محدودیت‌هایی که در کشور وجود دارد، به‌صورت مشکلی عام مطرح است. سالیانه مقادیر زیادی کالاهای صادراتی ایران با هدف بسته‌بندی مناسب راهی کشورهای دیگر می‌شود. توسعه صنایع بسته‌بندی و ارتقای استانداردهای بسته‌بندی کالا و توجه به اصول بسته‌بندی و طراحی آن برای رقابت در بازارهای خارجی لازم است.
کنترل کیفی کالا لازمه صادرات موفق است. صادرات کالاهای ایران به دلیل فقدان کنترل کیفی، در بسیاری از بازارها با شکست روبه‌رو شده است. خریداران کانادایی مصرف‌کنندگانی آگاه و نسبت به کیفیت کالا حساس‌اند و در صورت سوء شهرت یک محصول از خرید مجدد آن خودداری می‌کنند.
کالاهای صادراتی ایران اغلب با هدف صادرات تولید نمی‌شود. و ملاحظات بازاریابی و تأمین نیاز بازارهای خارجی در تولید کالا در نظر گرفته نمی‌شود، در حالی که توان بالقوه زیادی در زمینه صادرات وجود دارد. تنگناهای موجود در عرصه تولید مانعی در راه توسعه صادرات شده است. در بازار کانادا رقابت فشرده میان کشورهای صادرکننده وجود دارد. این کشورها با عملیات بازاریابی سازمان یافته وارد بازار کانادا می‌شوند. در چنین شرایطی فعالیت فردی بازاریابی شانس کمی برای موفقیت دارد. به علاوه شرکت‌های واردکننده که شرکت‌های بزرگ هستند، ترجیح می‌دهند نیازهای خود را از یک شرکت تأمین کنند. در صورت ارائه محصول با کیفیت خوب و قیمت مناسب و تحویل به موقع با شرکت صادرکننده رابطه تجاری بلندمدت برقرار می‌کنند.
تبلیغات نقش مهمی در بازار کانادا دارد و بسیار پرهزینه است و صادرکنندگان ایرانی اغلب امکانات لازم را در اختیار ندارند. ایجاد تشکل‌های صادراتی، سازماندهی فعالیت‌های صادراتی، برنامه‌ریزی، تجمع امکانات در زمینه بازاریابی می‌تواند گامی مثبت در این زمینه باشد. به این وسیله در هزینه‌ها صرفه‌جویی شده و امکانات وسیعی در اختیار جامعه صادراتی قرار می‌گیرد. بُعد مسافت و هزینه بالای حمل و نقل از عوامل تأثیرگذار بر صادرات به آن کشور است، ارائه تخفیفات بر حمل کالا می‌تواند مؤثر باشد. امکانات بیشتر حمل و نقل زمینی تا اروپا و رفع مشکلات ترانزیت کالا برای کالاهایی که از اروپا از طریق دریا به کانادا حمل می‌شود، لازم است فراهم گردد.
تحویل به موقع کالا و ارسال کالا طبق نمونه از مسائل مورد توجه در صادرات کاناداست. وجود برنامه‌ریزی دقیق در آن کشور و قوانین پیچیده، شرکت‌ها را ملزم به اجرای دقیق تعهدات می‌نماید که در صورت تخلف مجبور به پرداخت خسارت‌های سنگین می‌شوند. در مواردی که کالا با تأخیر یا بدون تطابق با نمونه به دست واردکننده می‌رسد، مجبور به پرداخت خسارت به خریداران می‌گرددپس باید از عقد قرارداد با صادرکننده‌ای که در انجام تعهدات خود اهمال می‌ورزد، خودداری کند. بر طرف ساختن موانع فوق و تجهیز امکانات در زمینه صادرات اقلامی که در آن بازار پتانسیل دارد و در این گزارش به آن‌ها اشاره شده است، راهی برای افزایش صادرات به کاناداست. سایر راه‌های توسعه صادرات به کانادا را در قالب تجارت متقابل، همکاری‌های صنعتی، تولید و بازاریابی مشترک و سرمایه‌گذاری مشترک می‌توان یافت. اعزام هیأت‌های بازرگانی متخصص و آگاه، ایجاد دفاتر بازرگانی و نمایندگی با استفاده از نیروهای متخصص و فعال جهت منعکس نمودن وضعیت بازار و آخرین اطلاعات به جامعه صادراتی، توسعه فعالیت‌های نمایشگاهی در زمینه افزایش صادرات، از جمله اقدامات مثبت در جهت ارتقای صادرات ایران به آن کشور است.
 

دسته بندی خبرها
مهمترین های کانادا
پادکست ها
پربازدیدترینها

نظرسنجی مهاجرت کانادا

کدام روش بهترین راه برای مهاجرت خواهد بود؟

  • مهاجرت به کانادا با روش استارتاپ و اکسپرس اینتری
  • مهاجرت به اروپا با ویزای طلایی اسپانیا
  • سفر بدون ویزا به 140کشور با اخذ پاسپورت دومینیکا
  • مهاجرت به کشورهای عربی مانند ویزای اقامت دبی

کدام روش بهترین راه برای مهاجرت خواهد بود؟

  • مهاجرت به کانادا با روش استارتاپ و اکسپرس اینتری
  • مهاجرت به اروپا با ویزای طلایی اسپانیا
  • سفر بدون ویزا به 140کشور با اخذ پاسپورت دومینیکا
  • مهاجرت به کشورهای عربی مانند ویزای اقامت دبی
شرکت کنندگان : تن