رشته های موردنیاز ویزای استارتاپ کانادا

بازدیدکنندگان : 493 نفر 1403/10/15 کد خبر : 14595
رشته های موردنیاز ویزای استارتاپ کانادا
رشته های موردنیاز ویزای استارتاپ کانادا

با خواندن این مقاله، شما به درک عمیق‌تری از نقش مهاجران استارتاپی در شکل‌دهی آینده کانادا دست خواهید یافت.

 

چرا باید رشته های موردنیاز ویزای استارتاپ کانادا را دقیق تر بدانیم

آیا می‌دانید چه چیزی آینده اقتصاد کانادا را متحول خواهد کرد؟ پاسخ در استعدادها و ایده‌های نوآورانه مهاجرانی است که با برنامه استارتاپ ویزا به این کشور می‌آیند.

کانادا، سرزمینی پهناور با منابع غنی، در سال‌های اخیر با چالش مهمی به نام پیری جمعیت و کمبود نیروی کار روبرو شده است. برای غلبه بر این چالش، دولت کانادا به دنبال جذب استعدادهای برتر از سراسر جهان است. برنامه استارتاپ ویزا یکی از ابتکارات مهم در این راستا است که به کارآفرینان و نوآوران خارجی اجازه می‌دهد با ایجاد کسب‌وکارهای جدید در کانادا، به اقامت دائم کانادا دست یابند.
در این مقاله، به بررسی دقیق‌تر نقش رشته‌های مهاجران در برنامه استارتاپ ویزا و ارتباط آن با شغل‌ها و ارتقای کیفیت صنایع مختلف در کانادا با موارد زیر می‌پردازیم:
  • نقش مهاجران در استارتاپ سیستم پزشکی کانادا
  • نقش استارتاپ ها در صنعت حمل و نقل کانادا
  • نقش استارتاپ ها در بخش مسکن کانادا
  • نقش استارتاپ ها در بخش تجارت کانادا
  • نقش استارتاپ ها در صنعت غذا
  • نقش استارتاپ ها در فناوری

 

نقش مهاجران در استارتاپ سیستم پزشکی کانادا

بخش پزشکی یکی از مهم‌ترین بخش‌های اقتصادی کانادا است و بیش از 1.9 میلیون نفر در آن مشغول به کار هستند.
مهاجران ستون اصلی این صنعت را تشکیل می‌دهند و یک چهارم از کارکنان پزشکی از گروه های مهاجران هستند، لذا ایده های جذاب در زمینه پزشکی شانس قبولی بالایی دارد.
با توجه به بازنشستگی حدود 420 هزار کارمند بهداشت و درمان در دهه آینده، مهاجران نقش حیاتی در تأمین نیروی انسانی مورد نیاز این بخش ایفا می‌کنند. اگر طرح مناسب پزشکی مانند موارد زیر برای استارتاپ ویزا تایید شود درآمد زایی خوبی برای اعضا تیم در کانادا خواهد داشت.
  • استارتاپ مرتبط با پرستاری: 25 درصد از پرستاران استخدام شده و 42 درصد از کمک‌پرستاران را مهاجران تشکیل می‌دهند. این موضوع اهمیت بسیاری دارد، زیرا مراکز پرستاری و مراقبتی با کمبود نیروی کار روبرو هستند.
  • استارتاپ برای پزشکان متخصص: 43 درصد از داروسازان، 37 درصد از پزشکان، 45 درصد از دندانپزشکان و 61 درصد از تکنسین‌های دندانپزشکی از گروه مهاجران هستند، اما با توجه به سن شانس آنها برای اکسپرس کم است و برنامه استارتاپ گزینه خوبی خواهد بود. 
  • استارتاپ مراقبت از سالمندان: با توجه به افزایش جمعیت سالمندان کانادا، تقاضا برای خدمات مراقبت در منزل رو به افزایش است. مهاجران با پر کردن این کمبود، تضمین‌کننده‌ ادامه ارائه خدمات باکیفیت هستند.
به نظر آقای گنجی، وکیل رسمی مهاجرت کانادا، افزایش تقاضا برای خدمات بهداشتی در کانادا، اهمیت نقش مهاجران در حفظ ثبات و کیفیت این سیستم را بیش از پیش نمایان می‌سازد.

 

نقش استارتاپ ها در صنعت حمل و نقل کانادا

بخش حمل و نقل، صنعتی است که به طور قابل توجهی به نیروی کار مهاجر وابسته است.
این بخش حیاتی با بیش از 800 هزار راننده و کارگر، نقش مهمی در توزیع کالا و خدمات در سراسر کشور ایفا می‌کند و 23 میلیارددلار گردش مالی دارد. حمل نقل کامیونی بین آمریکا و کانادا نیز بسیار فعال است که سرآمد آن شرکت TFI است.
با توجه به اینکه بیش از 25 درصد از کارگران حمل و نقل، 55 سال و بالاتر سن دارند، این بخش در دهه آینده با مشکلات جدی کمبود نیروی کار ناشی از بازنشستگی روبرو خواهد شد، لذا استارتاپ های بخش حمل و نقل علی الخصوص موارد زیر شانس خوبی با ایده مناسب دارند:
  • استارتاپ های حمل و نقل جاده‌ای: مهاجران 35 درصد از کارکنان این بخش را تشکیل می‌دهند و 56 درصد از شرکت‌های حمل‌ونقل جاده‌ای را اداره می‌کنند. این آمار نشان می‌دهد که مهاجران خیلی کارآفرین هستند. 
  • استارتاپ های حمل و نقل عمومی و هوایی: مهاجران 43 درصد از نیروی کار حمل و نقل مسافر زمینی و 25 درصد از نیروی کار حمل و نقل هوایی را تشکیل می‌دهند.
  • استارتاپ های خدمات پستی و ریلی: همچنین، 25 درصد از کارگران خدمات پستی و 18 درصد از کارگران حمل و نقل ریلی از گروه مهاجران هستند. 
دولت کانادا معتقد است، با حفظ شبکه‌های حمل و نقل، مهاجران نقش مهمی در تداوم جریان کالاها و خدمات و در نتیجه، پایداری اقتصاد کشور ایفا می‌کنند.

 

نقش استارتاپ ها در بخش مسکن کانادا

صنعت ساخت و ساز مسکونی کانادا با استخدام بیش از 600 هزار نفر، برای حل مشکل کمبود مسکن تلاش می‌کند.
مهاجران با ارائه نیروی کار ماهر، نقش مهمی در رفع کمبود نیروی کار در این صنعت دارند، با توجه به اینکه 18 درصد از نیروی کار ماهر در دهه آینده بازنشسته می شوند. موسسه گنجی ایده های قبول شده خوبی مانند موارد زیر در این بخش داشت که دراینستاگرام ما ببینید:
  • استارتاپ های معماران و مهندسان: 41 درصد از معماران و 40 درصد از مهندسان عمران از گروه مهاجران هستند و با ارائه راهکارهای نوآورانه، به ارتقای کیفیت و تنوع در بخش مسکن کمک می‌کنند. 
  • استارتاپ های مدیران ساخت و ساز: 24 درصد از مدیران ساخت و ساز مهاجر هستند و با مدیریت کارآمد پروژه‌ها، به تضمین تکمیل به موقع و با کیفیت پروژه‌ها کمک می‌کنند. 
  • استارتاپ های مرتبط با مدیریت کارگران ماهر: با توجه به اینکه 20 درصد کناف‌کاران، 16 درصد برق‌کاران، 15 درصد نجاران و 14 درصد لوله‌کش‌ها مهاجر هستند، می‌توان گفت که مهاجران در صنایع ساختمانی نقش بسیار مهمی دارند و دارای مهارت‌های متنوعی هستند. 
با توجه به مشکلات موجود در زمینه مسکن کانادا، از جمله کمبود مسکن و نیاز به راهکارهای مقرون‌به‌صرفه، مهاجران نقش مهمی در رشد و توسعه این بخش دارند. 

 

نقش استارتاپ ها در بخش تجارت کانادا

تقریباً 12.5میلیون نفر در کانادا در بخش تجاری مشغول به کار هستند و کارآفرینان مهاجر نقش مهمی در ایجاد شغل و پیشرفت‌های جدید دارند. ویزای نوکارآفرینی یا همان استارتاپ در این بخش طی سالهای گذشته بسیار موفق بوده.
بیش از 800 هزار مهاجر به صورت خوداشتغال در بخش های کارآفرینی و استارتاپ هستند و 250 هزار نفر از این افراد کارمند حقوق‌بگیر دارند.هب مثال های زیر در بخش استارتاپ توجه کنید:
  • استارتاپ های مرتبط با مدیریت کسب‌وکارهای بزرگ: 32 درصد از صاحبان مشاغلی که کارمندان حقوق‌بگیر دارند، مهاجر هستند. این افراد در بخشهایی مانند پزشکی، خرده فروشی و خدمات حرفه‌ای نقش رهبری دارند. 
  • استارتاپ های مرتبط با مالکیت کسب‌وکارهای کوچک و متوسط
53 درصد از رستوران‌ها
52 درصد از فروشگاه‌های مواد غذایی 
و 40 درصد از مشاغل مربوط به نرم‌افزار توسط کارآفرینان مهاجر اداره می‌شوند. 

 

نقش استارتاپ ها در صنعت غذا

در بخش غذا و رستوران‌های کانادا بیش از یک میلیون نفر کار می‌کنند و این بخش یکی از بزرگترین کارفرمایان کشور است. 
اما مشکل کمبود نیرو در این بخش همچنان وجود دارد و مهاجران می‌توانند به حل این مشکل کمک کنند. نمونه های موفقی از استارتاپ های بخش غذای کانادا مانند skipTheDishes داریم:
  • استارتاپ های صاحبان کسب‌وکار: بیش از نیمی از رستوران‌ها و شرکت‌های غذایی که کارمند حقوق‌بگیر دارند، توسط کارآفرینان استارتاپ اداره می‌شوند. این یعنی مهاجران در زمینه‌ی کارآفرینی در این صنعت خیلی موفق هستند. 
  • رشد استارتاپ های با حضور مهاجران: در سال 2021، بیش از 2.400 مهاجر جدید رستوران یا کافه باز کردند و به رشد این بخش کمک کردند. 
  •  استارتاپ هاو میزان اشتغال: بیش از یک چهارم کارگرهایی که در رستوران‌ها و کافه‌ها کار می‌کنند، مهاجر هستند و باعث می‌شوند این کسب‌وکارها بتوانند به نیاز مشتریان پاسخ دهند. 
علاوه بر این، مهاجران با نوآوری‌های خود، به تنوع و غنای تجربیات غذایی در کانادا کمک کرده‌اند. 

 

نقش استارتاپ ها در علم و فناوری

بخش علم و فناوری کانادا 1.5 میلیون کارگر را استخدام می‌کند و تقاضا برای نیروهای متخصص و نوآور در این بخش به سرعت در حال افزایش است. 
مهاجران با روش استارتاپ ویزا با مهارت‌ها و دانش تخصصی خود، نقش بسیار مهمی در تقویت این بخش ایفا می‌کنند، به نمونه های زیر توجه کنید:
  •  استارتاپ ها و حجم نیروی کار: مهاجران سهم قابل توجهی از نیروی کار STEM را تشکیل می‌دهند، 35 درصد از برنامه‌نویسان کامپیوتر، 43 درصد از مهندسان و 57 درصد از شیمی‌دانان کانادا، از گروه مهاجران هستند. 
  •  استارتاپ های دانشجویان بین‌المللی: بسیاری از این مهاجران تحصیلات خود را در رشته‌های علوم، فناوری، مهندسی و ریاضیات STEM در کانادا به پایان رسانده‌اند و به عنوان نیروی کار ماهر در این بخش مشغول به کار شده‌اند. 
  • حضور مهاجران در استارتاپ های تحقیق و توسعه: مهاجران با ایده‌های نوآورانه خود، به پیشرفت‌های تکنولوژیکی کانادا کمک کرده و 37 درصد از کارگران این حوزه متولد خارج از کشور هستند. 
مهاجران با تقویت نوآوری و رفع کمبود نیروی متخصص، نقشی اساسی در پیشرفت‌های علمی و فناوری کانادا ایفا می‌کنند.

 

مهاجرت با استارتاپ ویزا کانادا؛ راه‌حل پایدار برای بحران نیروی کار کانادا

با توجه به جمعیت پیر و کمبود نیروی کار در کانادا، مهاجرت راه حل مناسبی است.
مهاجران با آوردن مهارت‌ها، نوآوری‌ها و تنوع فرهنگی خود، به رشد و توسعه‌ی تمامی بخش‌های اقتصادی کشور کمک می‌کنند.
مهاجران با آوردن مهارت‌ها و دانش تخصصی خود، به نوآوری و رشد اقتصادی در بخش‌های مختلف مانند بهداشت و درمان، حمل و نقل و ساخت و ساز کمک می‌کنند.
سیاست های مهاجرتی در آینده:
  1. حمایت سیاستی: برای اینکه نیازهای کاری کشور برطرف شود، باید به جذب کارگران ماهر از کشورهای دیگر ادامه دهیم. 
  2. شناسایی مدارک تحصیلی: برای اینکه مهاجران زودتر بتوانند کار پیدا کنند، باید راهی آسان‌تر برای تأیید مدرک تحصیلی آن‌ها پیدا کنیم. 
  3. یکپارچگی جامعه: ارائه خدمات حمایتی مانند اسکان و برنامه‌های اجتماعی به مهاجران، تضمین‌کننده‌ی موفقیت طولانی‌مدت آن‌ها در جامعه‌ی کانادا است. 
مهاجران فقط کارگر نیستند؛ آن‌ها کارآفرین، نوآور و سازنده جامعه هستند.
مهاجران آینده‌ی کانادا را می‌سازند و به این کشور کمک می‌کنند تا پیشرفت کند.
مهاجرت فقط برای رفع نیازهای کاری نیست، بلکه به کشور ما هویت و قدرت می‌دهد.
با توجه به وابستگی بخش‌های مختلف اقتصاد به استعدادهای مهاجران، کانادا باید محیطی حمایتی برای رشد و شکوفایی آن‌ها ایجاد کند. 


می‌خواهی بخشی از یک تیم جوان و پرانرژی باشی و بر آینده حوزه استارتاپی خود تأثیر بگذاری؟ ما در موسسه گنجی منتظر شما هستیم. با ما تماس بگیرید.
 
سوال خود را از وکیل کانادا اینجا مطرح کنید:
پیام شما ثبت شد و پس از تایید در سایت منتشر می شود
تعداد پرسش ها: 1
Ali reza1403/10/15
چقدر هزینه برای درخواست ویزا استارت اپ هست و تا ورود خانواده به خاک کانادا چقدر زمان میبرد
  • سازمان مهاجرت گنجی
  • گنجی
  • 1403/10/17

بستگی به تحصیلات و شغل شما دارد
چون هر سازمان حمایتی در کانادا(انکوباتور وانجل) یکسری زمانبندی و شرایط دارد

با دفتر تماس بگیرید  یا  رزومه واتس اپ کنید که دقیق تر اعلام کنیم

دسته بندی خبرها
مهمترین های کانادا
پادکست ها
پربازدیدترینها

نظرسنجی مهاجرت کانادا

کدام روش بهترین راه برای مهاجرت خواهد بود؟

  • مهاجرت به کانادا با روش استارتاپ و اکسپرس اینتری
  • مهاجرت به اروپا با ویزای طلایی اسپانیا
  • سفر بدون ویزا به 140کشور با اخذ پاسپورت دومینیکا
  • مهاجرت به کشورهای عربی مانند ویزای اقامت دبی
شرکت کنندگان : تن