سه روش دولت تورنتو برای شکوفایی استارتاپ ها
تورنتویک از سه شهر مهم کانادا(مونترال، تورنتو، ونکوور) است که بزرگترین بیزینس های کانادایی را در خود جا داده است. حال برای رشد بیشتر به فکر توسعه کسب و کار ها نوپا یا همان Start up است و با فراهم کردن زیرساختهای عالی برای رشد و پیشرفت استارتاپها، نظر کارآفرینان مستعد جهان را به خود جلب کرده است.
تورنتو بیشترین تعداد ایرانی های مقیم کانادا را به خود اختصاص داده است و از منظر تجاری و شرایط اقتصادی قوی ترین شهر کانادا است.
در طول چند سال گذشته، تورنتو به یک اکوسیستم استارتاپی پرشور و در حال رشد تبدیل شده است. پسازآنکه این شهر در فهرست برترین اکوسیستمهای جهان، از رتبهی ۱۲ به رتبهی ششم صعود کرد، گروه سیبیآرای در گزارش سالانهی خود اعلام کرد که تورنتو، سریعترین رشد بازار فناوری را در آمریکای شمالی دارا است. مسلماً این موفقیت یک شبهاتفاق نیفتاده و جذب کارآفرینان مستعد و پرورش فرهنگ نوآوری نقش مهمی در آن بازی میکند.
دولت سه راه کار را برای استارتاپ ها و کارافرینان جوان در نظر گرفته است:
1- دو برابر شدن آموزشهای کارآفرینی
به لحاظ تاریخی، مؤسسات آکادمیک تورنتو، همیشه روی تحقیقات تأکید داشتند نه تولید محصولات. به همین دلیل، دانشگاههای این شهر بهاندازهی همسایهی جنوبی خود، منابع تولیدی در اختیار دانشجویان کارآفرین نمیگذاشتند.
باگذشت زمان تورنتو متوجه شد که پیششرط تمرکز قوی بر آموزش کارآفرینی، جذب استعدادهای برتر کارآفرین است. امروزه دانشگاه تورنتو (UT) بهطور فزایندهای حمایتهای کارآفرینی خود را، از انکوباتورها (شرکت های سرمایه گذار در بخش کارآفرینی) گرفته تا سرویسهای پشتیبانی تجاری، به دانشجویان پیشنهاد میدهد. بهعلاوه دانشگاه تورنتو تمرکز خود را بر آموزش هوش مصنوعی، که مهمترین حوزهی آتی تکنولوژی برای کارآفرینان محسوب میشود، دو برابر کرده است.
کارآفرینان برتر، موفق به دنیا نمیآیند، بلکه پرورش پیدا میکنند. کارآفرینی یک رشتهی آکادمیک و قابل آموزش و یادگیری است. شهرهای دیگر هم میتوانند با افزایش دورههای آموزشی و تجربی کارآفرینی، زمینهی پرورش و رشد نوآوریهای آتی را فراهم کنند.
2- گسترش و حمایت از تمام ایده ها
استقبال از تنوع آرا و ایدهها Brain storm، زمین حاصلخیزی برای رشد نوآوری فراهم میکند و در این میان کارآفرینان مهاجر، نقش بسیار مهمی ایفا میکنند. واقعیت این است که حتی شرکتهای برتر جهان یعنی آمازون، eBay، گوگل، تسلا و یاهو، شکلگیری خود را مدیون کارآفرینان مهاجر هستند.
شهر تورنتو، بهشدت از تنوع دیدگاهها استقبال میکند و به همین علت، به خانه فرهنگی کارآفرینان خارجی تبدیل شده است. بیش از ۲۳۰ ملیت مختلف در تورنتو حضور دارند. علاوه بر این ۴۹ درصد جمعیت تورنتو از مهاجران تشکیلشده است. اخیراً اعلام شد که تورنتو، بیشترین تنوع فرهنگی را در جهان گرد هم آورده است.
درحالیکه سیلیکون ولی هرروز بیشازپیش ایدههای مخالف را پس میزند، کارآفرینان نیز بیشتر در مورد بهترین مکان بالقوهی مناسب برای رشد شرکت خود فکر میکنند. پذیرش تنوع آرا، نقش بسیار مهمی در خلق و شکوفایی اکوسیستم استارتاپی بازی میکند و حتی قدمهای سادهای مانند طراحی فضاهای عمومی برای افزایش تعاملات اجتماعی بین گروههای مختلف، میتواند در جذب ایدههای ارزشمند، مؤثر باشد.
3- تصویب سیاستهای حمایتی دولتی
جاستین ترودو، نخستوزیر کانادا که از سال ۲۰۱۵ به این سمت انتخاب شد، از آغاز کار خود سیاستهای مناسبی برای رشد کارآفرینی توسعه داده است. برای مثال، در ژوئن سال ۲۰۱۷ او قانون صدور سریع ویزا برای کارگران ماهر را تصویب کرد. ترودو تاکنون ثابت کرده که در حوزهی نوآوری، از ذهنیتی بسیار باز برخوردار است و تورنتو را بستر مناسبی برای تست تکنولوژیهای جدید میبیند. همین امر موجب شده است شرکتهای آمریکایی مراکز تحقیق و توسعه و ابتکارات خود را به این شهر منتقل کنند. بهعنوانمثال آلفابت اعلام کرده است که تستهای یکی از شرکتهای زیرمجموعهاش را (Sidewalk Labs) با هدف توسعهی شهرهای آینده، در تورنتو به مرحلهی اجرا درمیآورد. این طرح سنسورها و دوربینها و تجهیزات مرتبط را در زیرساختهای شهر نصب میکند تا دادههای ترافیک، نویز، کیفیت هوا و عملکرد سیستمهای پاکیزه سازی شهر را جمعآوری کند و به سرویسهای اجرایی و خدماتی شهر اطلاع دهد.
کارآفرینان میدانند که در کنار تمایلات ذاتی خود به استقلال تصمیم و عمل، باید از سیاستهای دولتی نیز پیروی کنند. درحالیکه ترامپ طرح کاهش شدید بودجهی برنامههای نوآوری را بررسی میکند، دولتمردان و حاکمان ایالتهای مختلف کانادا تلاش میکنند با تصویب سیاستهای منطقهای نظیر اعتبارات مالیاتی، کمکهای مالی و وامهای کارآفرینی، نوآوران خود را حفظ و تشویق کنند؛ زیرا میدانند در غیر این صورت کارآفرینان ممتاز فرصتهایی را که همسایهی شمالی در اختیارشان میگذارد، نادیده نمیگیرند.
هم اکنون استان انتاریو با مرکزیت شهر تورنتو چندین روش مهاجرتی را دارد که روش اکسپرس اینتری انتاریو برای افراد دارای 400امتیاز و دارای مدرک زبان انگلیسی و فرانسه مناسب است همچنین روش کارآفرینی تورنتو هم به متقاضی قبول شده در این برنامه ویزای کار دوساله ارائه می دهد و بعد از انجام سرمایه گذاری در استان و ایجاد کار، دولت دعوتنامه قبولی را ارائه می دهد. اطلاعات بیشتر در منوهای بالا مطالعه فرمایید.
- گنجی
- 1401/02/27
شما برای استارتاپ و کبک شانس خوبی دارید ما نمونه قبولی مهاجرتی را با مشخصات شما داشتیم
- گنجی
- 1399/02/08
پارسال ریجکتی با آژانس مسافرتی در شیراز داشتیم
پزشک 44سال وهمسر استاد دانشگاه 48 خواهر خانم در انتاریو