نوااسکوشیا هالیفکس

 هزینه زندگی در نوا اسکوشیا

تاریخچه نوااسکوشیا

از استان‌های کشور کانادا و واقع در ساحل جنوب شرقی این کشور است.مرکز نوااسکوشیا شهر هالیفاکس است که بزرگ‌ترین شهر این استان نیز به حساب می‌آید و از مراکز اقتصادی منطقه است.اولین ساکنان آن اروپائیان فرانسوی زبان بودند که در سال 1605 وارد این استان شدند و به نام Acadia نامیده می شدند. سپس جمعیت فرانسوی زبان جای خود را به انگلیسی ها ییکه در سال 1710 وارد نواسکاشیا دادند و محل هالیفکس را برای خود برگزیدند.نواسکوشیا  به همراه انتاریو، کبک و نیو برانسویک، اولین چهار استانی بودند که به کنفدراسیون کانادا پیوستند. نواسکوشیا یکی از چهار استان آتلانتیک کانادا با 1 میلیون جمعیت است و با واقع شدن در شرق ساحل شرقی کانادا این استان دارای 3800 جزیره ساحلی به علاوه خاک اصلی خود می باشد. هالیفکس (Halifax) با جمعیت تقریباً 400,000 نفر مرکز سیاسی و بزرگترین شهر این استان است. این استان همچنین یکی از بندرهای دریایی اصلی کانادا و محل دسترسی به اقیانوس اطلس می باشد. در زمانی که اکثریت مردم با قایق به کانادا رسیدند،Halifax’s Pier 21 جایی بود که تقریباً همه مهاجران اولین بار وارد آنجا شدند. قدیمیترین قوم سیاه پوست در کانادا در این استان زندگی می کنند.
 

نام گذاری نوااسکوشیا

 

نواسکاشیا به معنی اسکاتلند جدید است و در سال 1621 نامگذاری شد، همچنین در فرانسه Nouvelle-Écosse  نامیده می شود.اولین گروه اروپایی که پا به این استان گذاشتند Viking ها بودند که به سال 990 بر می گردد. هیچ کس تاتقریباً 500 سال بعد که با ورود دریانورد معروف ایتالیایی John Cabot در Cabe Breton در سال 1497 همراه بود، به این استان برنگشت. اسقرار اروپایی ها در نواسکوشیا تقریباٌ 100 سال بعد با اسقرار فرانسوی ها در Port Royale دوباره شروع شد. نوااسکوشیا از قبل از شکلگیری کشور کانادا مقصد مهاجران از سراسر جهان بود. در زمان الحاق نواسکوشیا به نیوبرانزویک ، انتاریو و کبک جهت تشکیل Dominion of Canada در سال 1867 این استان موطن چندین اقوام با فرهنگ مختلف بود. این حالت قرن ها بعد نیز ادامه داشت و بسیاری از مهاجران پس از ورود به کانادا در Halifaxسکونت داشتند. بخش جالب تاریخ این استان به نقشی است که ساکنان آن پس از دو تراژدی بزرگ ایفا کردند. وقتی کشتی افسانه ای تایتانیک در اولین سفر خود در سال 1912 غرق شد، جندین قایق از بندرگاه Halifax برای نجات مسافران به سمت آنها شتافتند. بعد از واقعه 11 سپتامبر ساکنین Halifax نقش مهمی در پاسخ به این تراژدی ایفا کردند. بسیاری از هواپیماهایی که نتوانسته بودند در ایالات متحده فرود بیاید در فرودگاه نواسکوشیا به زمین نشستند و ساکنین این شهر از مسافران در خانه های خود پذیرایی کردند.
  

فرهنگ نواسکوشیا 

 

استان نواسکوشیا به مهمان نوازی مشهور بوده و تشکیل شده از فرهنگ های مختلف می باشد. اسکاتلندی ها، فرانسوی ها، گانلیک ها، Mi;kmaq ها و سیاه پوستان از جمله اقوامی هستند که تاثیر جاودانی در این استان بجا گذاشته اند. حاصل این تأثیر یک فرهنگ کامل نواسکوشیایی است. در این استان شهرهای مرزی وجود دارد که در آن اقوام هنرمندی زندگی می کنند. نوع خاصی از موزیک Celtic در این استان شکل گرفته است. از جمله هنرمندان این سبک می توان به Natalie McMaster و Rankin Familyاشاره کرد. Halifax جایگاه ضبط بسیاری از فیلم ها و موزیک ها مشهور کانادا و سراسر جهان بوده است.
 

آب و هوای نوااسکاشیا

 

دارای آب و هوای معتدل است و هرچند که توسط آب احاطه شده ولی بیشتر آب و هوای قاره ای دارد تا دریایی. درجه حرارت زیاد توسط آب اقیانوس تعدیل می شود. آب و هوای سرد زمستانی و گرم تابستانی توسط اقیانوس معتدل می شود.

لیست مشاغل مورد نیاز نوا اسکوشیا

موقعیت جغرافیایی نوااسکوشیا

 
بعد از جزیره پرینس ادوارد، کوچکترین استان کانادا است. که بخش اصلی شبه جزیره نواسکاشیا احاطه شده توسط اقیانوس اطلس است. هیچ کجای آن فاصله ای کمتر از 67 کیلومتر با اقیانوس ندارد. بزرگترین جزیره این استان Cape Breton  در شمال نواسکاشیا است.
این استان با چهار خلیج احاطه شده است: خلیج Saint Lawrence در شمال، خلیج Fundy در غرب، خلیج Maine در جنوب غربی و اقیانوس اطلس در شرق.
 

 

جمعیت نواسکوشیا 

استان نواسکوشیا با جمعیت 930000 نفر جزء کم جمعیت ترین استانهای کانادا می باشد. البته با توجه به مساحت کم، دومین استان پرتراکم کانادا محسوب می شود. اکثر جمعیت در شهر Halifax و اطراف آن می باشد. اسم این استان اصلاً یونانی و به معنی “اسکاتلند جدید” می باشد. اصلاٌ جای تعجب نیست که بیشتر افراد این استان تقریباً 30 درصد اصالتی اسکاتلندی دارند. البته در این استان تعداد زیادی ایرلندی، فرانسوی، عرب، آلمانی، هلندی و چینی زندگی می کنند. با توجه به رشد صنعت ، این استان آینده خود را در جذب مهاجر می بیند.
 

اقتصاد و اشتغال در نواسکوشیا 

اقتصاد در استان نواسکوشیا دارای تنوع زیادی بوده که از جمله آنها می توان به تولید، ماهیگیری و معدن اشاره کرد. متاسفانه منابع ماهی در سالهای اخیر با خطر مواجه شده و بر روی صنعت شیلات تأثیر بدی گذاشته است. اخیراً با تغییر اقتصاد این استان و با آموزش ماهیگران بی کار، از آنها در کارهای جدید استفاده شده است. این رشد سریع در سپتامبر 2006 نرخ بیکاری را به پایین تر از میانگین کانادا رساند. هالیفکس (Halifax) که یک مرکز شهری بزرگ می باشد دارای صنایع متنوع بوده و قلب اقتصاد بخش آتلانتیک کانادا محسوب می شود. در استان نواسکوشیا جنگلداری مدرن و کشاورزی پیشرفته وجود دارد. بخش اصلی صنعت معدن، به زغال سنگ مربوط می شود. این استان شروع به استفاده از سکوهای نفتی و گازی ساخته شده در دهه های گذشته کرده است. بعد از تولید اولیه نفت در نزدیک جزیره Sable در سال 1991، درآمد نفتی و گازی به طور چشمگیری افزایش یافته و به اقتصاد این استان کمک می کند. سالانه بیشتر از یک میلیون نفر از این استان دیدن می کنند که تقریباً یک چهارم آنها از خارج کانادا وارد این استان می شوند. میانگین درآمد خانواده 47,100 $ است (که نزدیک به میانگین ملی کانادا است). میانگین درآمد خانواده در هالیفکس (Halifax) کمی بیشتر از میانگین کانادا (58,262 $ ) می باشد. سطح خوب درآمد در این استان هزینه های زندگی برای ساکنین این استان را قابل پرداخت می سازد. “کمترین مقدار دستمزد” در این استان 8.10$ در ساعت و میانگین مالیات بر درآمد تقریباً 19.25 درصد می باشد.

ایرانیان مقیم نوا اسکوشیا

مسکن در نواسکوشیا 

یکی از دلایل پایین بودن هزینه ها در این استان قیمت پایین مسکن می باشد. قیمت متوسط یک خانه دو طبقه در شهر هالیفکس (Halifax) فقط 143,000 $ می باشد در حالی که چنین خانه ای در شهرهای اصلی دیگر در کانادا تقریباً دو برابر این مبلغ است. درصد میانگین درآمد خانوار با هزینه های مالکیت جزء کمترین ها در کانادا می باشد.
 

تحصیلات در نواسکوشیا 

تمامی شهروندان کانادا و دارندگان اقامت دائم تا قبل از 20 سالگی می توانند تا پایان مقطع دبیرستان از تحصیلات رایگان استفاده نمایند. این استان شرایط تحصیل از مهدکودک تا سال 12 را به زبان انگلیسی و فرانسوی فراهم می سازد. معلمان این استان همانند دیگر استانها دارای مدارک دانشگاهی، دوره تربیت معلم پیشرفته می باشند و از برنامه تحصیلی قانونمند پیروی می کنند. این استان دارای سیستم کامل و جامع عالی شامل دانشگاه ، کالج فنی و برنامه های کارورزی می باشد. شهریه این دانشگاه ها گران ترین در کانادا می باشد (6,281 $ ). تحصیلات عالی این استان ارائه کننده برنامه های کامل تحصیلی با 11 دانشگاه و کالج و 13 کالج فنی می باشد. از این میان می توان به دانشگاه Dalhousie (بزرگترین دانشگاه کالج king ) ، دانشگاه saint Mary ، دانشگاه Mount Saint Vincent و کالج هنر و طراحیNova Scotia همه در Halifax و دانشگاه فرانسوی Saint – Anne و دانشگاه Cape Breton در Sydney اشاره کرد.
 

 

بهداشت در نواسکوشیا 

طبق قوانین کانادا تمامی شهروندان از خدمات درمانی رایگان می توانند استفاده کنند. به عبارت دیگر اکثر هزینه های درمانی در کانادا به طور مستقیم از شهروندان اخذ نمی گردد. البته خدمات غیر ضروری مانند عمل زیبایی یا مراقبت های خاص از دندان تحت پوشش این خدمات نمی باشند. لیست خدمات غیر رایگان در هر استان متفاوت است. طرح بهداشتی این استان تمامی خدمات ضروری فیزیکی در مطب دکتر، خانه یا بیمارستان را بیمه می کند.
 

دولت نواسکوشیا 

دولت کانادا با یک سیستم فدرال با کنترل برخی از امور متعلق به دولت ملی در اتاوا و دیگر امور تحت کنترل دولت استانی عمل می کند. دولت نواسکوشیا مجلس انتخابی دموتراتیک خود را دارد (Nova Scotia Legislative Assembly) که در شهر مرکزی Halifax واقع شده است. در کل 52 نماینده جهت خدمتگذاری به مناطق مختلف استان در این مجلس کار می کنند.
 

مهاجرت به نوااسکوشیا

 

تقریباً سالانه 3000 مهاجر وارد نواسکوشیا می شوند و انتظار می رود تا در آینده این رقم بیشتر شود. این استان جهت کمک به جذب مهاجر متخصص در برنامه انتخابی استانی PNP شرکت دارد که به روند جذب مهاجر سرعت می بخشد. در این برنامه چندین روش از جمله برنامه نیروی متخصص و برنامه پزشکان نوااسکوشیا، مهاجرت به نوااسکوشیا بدون پیشنهاد شغلی وجود دارد. اخیراً این استان تلاش بسیاری داشته است که دانشجویان خارجی فارغ التحصیل این استان را جهت کار و اقامت جذب کند.
جهت ارزیابی خود برای مهاجرت به نوااسکوشیا فرم ارزیابی را تکمیل کنید یا با وکیل رسمی کانادا آقای گنجی تماس بگیرید.

دراین ویدئو اطلاعات بیشتری را در مورد نوااسکوشیا با مرکزیت هلیفکس خواهید دید

 
دسته بندی خبرها
مهمترین های کانادا
پادکست ها
پربازدیدترینها

نظرسنجی مهاجرت کانادا

کدام روش بهترین راه برای مهاجرت خواهد بود؟

  • مهاجرت به کانادا با روش استارتاپ و اکسپرس اینتری
  • مهاجرت به اروپا با ویزای طلایی اسپانیا
  • سفر بدون ویزا به 140کشور با اخذ پاسپورت دومینیکا
  • مهاجرت به کشورهای عربی مانند ویزای اقامت دبی
شرکت کنندگان : تن