ویزای دانشجویی آمریکا
افراد علاقمند به ادامه تحصیل در آمریکا در کلیه مقاطع می توانند از خدمات موسسه مهاجرتی گنجی بهره مند شوند. برای شروع کافی است مراحل زیر را دنبال کنید:
.1چرا آمریکا را برای تحصیل انتخاب کنیم؟
آمریکا دارای معتبرترین مراکز آموزشی و علمی و دانشگاهی در دنیا می باشد. همه ساله بیش از 700 هزار نفر دانشجو از سراسر دنیا جهت ادامه تحصیل به آمریکا می آیند. آمریکا دارای قوانین مهاجرتی می باشد که امکان اقامت آمریکا و کار را برای دانشجویان بعد از فارغ التحصیلی و یا حین تحصیل فراهم می نماید.
.2تکمیل فرم ارزیابی ویزای دانشجویی آمریکا
قبل از مراجعه حضوری به دفتر ما در تهران می توانید فرم ارزیابی ویزای دانشجوی آمریکا را تکمیل کنید. یکی از همکاران ما به دقت فرم شما را بررسی و با ایمیل یا تلفن شما تماس می گیرد. توجه داشته باشید که:
-در قسمت "آیا نکته خاصی برای وکیل دارید؟" رشته تحصیلی مورد نظر خود برای ادامه تحصیل درآمریکا را ذکر کنید. لزومی ندارد رشته کنونی مستقیما با رشته مورد علاقه ارتباط داشته باشد.
-نمره تافل خود را درج کنید. یا برنامه خود را برای دریافت مدرک تافل بنویسید.
-آیا می توانید هزینه تحصیل خود (حدود 20هزار دلار در سال) را پرداخت کنید؟
.3دریافت مدرک تافل
تافل TOEFL که برگرفته از سرواژگان Test of English as a Foreign Language ، آزمونی است که برای ورود به دانشگاهها و موسسات آموزشی آمریکا مورد نیاز است. این آزمون توسط موسسه ایتیاس (ETS) در دو نوع کاغذی و اینترنتی برگزار میشود. مدرک تافل تنها دو سال اعتبار دارد.
بیشتر دانشگاه های آمریکا نمره تافل را قبول می کنند و اگر شما آیلتس داشته باشید معمولا نمره مینیمم آیلتس شما را کمتر از مینیمم تافل در نظر می گیرند! سعی کنید از تافل نمره 100 را کسب کنید.
آزمون کاغذی Pbt
داوطلبان برای شرکت در این آزمون باید به سوالات موجود در دفترچه آزمون پاسخ دهند. این آزمون جای خود را به آزمون اینترنتی دادهاست و در واقع در آیندهای نه چندان دور کاملاً منسوخ خواهد شد. در آزمون کاغذی سه مهارت زبان آموز مورد ارزیابی قرار میگیرد:
مهارت شنیداری (Listening Comprehension)
ساختار زبان (Structure and Language)
مهارت خواندن (Reading Comprehension)
علاوه بر سه مهارت فوق یک قسمت برای مهارت نوشتن هم وجود دارد که در یک فرصت ۳۰ دقیقهای بایستی داوطلب بتواند در مورد موضوع مشخصی بنویسد. نمرات بدست آمده از هر قسمت بعد از تغییر مقیاس یافتن با هم جمع شده و نمره کل داوطلب را مشخص میکند. این نمره میتواند بین ۳۱۰ تا ۶۷۷ تغییر کند. بنابراین هیچ نمره مشخصی برای قبولی یا رد شدن در این آزمون وجود ندارد و همه شرکت کنندگان در این آزمون نمره آزمون را دریافت خواهند کرد. نمره مورد نیاز داوطلب بستگی به محلی دارد که داوطلب میخواهد نمره آزمون تافلش به آنجا ارسال شود. معمولاً برای ادامه تحصیل در دانشگاههای خارج از کشور نمره بالاتر از ۵۵۰ و برای شرکت در آزمون دکتری در داخل ایران نمره بالاتر از ۴۸۰ مورد نیاز است.
آزمون اینترنتی Ibt
در این نوع آزمون شرکت کنندگان بایستی در تاریخهای مشخص شده در محل حوزه آزمون حضور پیدا کرده و از طریق اینترنت آزمون را برگزار کنند. اعتبار مدرک این آزمون با مدارک امتحانات تافل قدیمی یکسان است ولی این آزمون دارای تفاوتهایی میباشد که از جمله میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
برخلاف تافل قدیمی که بیشتر تاکید بر روی گرامر بود، این آزمون تمامی مهارتهای زبانی را پوشش میدهد.
فاصله زمانی بین شرکت در آزمون و دریافت نتیجه بر روی اینترنت حدود دو هفته میباشد.
این آزمون هر ماه چند بار برگزار شده و داوطلبان آزادی عمل بیشتری در انتخاب تاریخ آزمون دارند.
این آزمون ۴ ساعته بوده و دارای ۴ بخش است. هر بخش ممکن است یک یا حتی چندمهارت را مورد آزمایش قرار دهد. یادداشت برداری در این روش بر خلاف روش مبتنی بر دفترچه مجاز است. این آزمون نمیتواند بیشتر از یک بار در هفته برگزار شود. البته باید دقت کرد که ممکن است یک یا چند بخش به صورت طولانی (طولانی تر از حد معمول) ارائه شوند. در این صورت مشخص نیست کدام بخش از سوالها واقعاً تصحیح شده و جزو نمره در نظر گرفته میشوند. انتخاب سوالات تقریباً به صورت تصادفی است.
۱. مهارت خواندن (Reading Comprehension)
این قسمت دارای ۳ الی ۵ متن بلند و سوالاتی در مورد این متنها است. موضوع متنها آکادمیک بوده و معمولاً در کتابهای دانشگاهی یافت میشوند. سوالات عمدتاً در مورد موضوع اصلی متن، جزئیات، برداشتها، نحوهٔ دیگر بیان جملات، جایگذاری جملات، واژههای مترادف میباشد. در آزمون ibt دانشجو باید مهارتهایی نظیر خلاصه برداری، برداشت سریع ایدههای اصلی و جدولبندی را دارا باشد. به طور کلی نیازی به اطلاعات قبلی در مورد متن نیست اما اطلاعات قبلی میتواند کمک کننده باشد.
۲. مهارت شنیداری (Listening Comprehension)
این بخش شامل شش متن میباشد؛ دو مکالمهٔ دانشجویی و چهار متن نیز شبیه سازی کلاس درس دانشگاهی و مباحثات است.
۳. مهارت گفتاری (Speaking Comprehension)
این بخش مجموعاً شامل شش قسمت است؛ دو قسمت مستقل که در هرکدام از آنها یک سوال دربارهٔ زندگی آکادمیک مطرح میشود و دانشجو باید در مورد آن صحبت کند. چهار قسمت هم به صورت مجتمع است که بخشهای reading،listening همراه با بخش speaking وجود دارد. در این بخشها دانشجو باید در مورد خلاصهٔ متنی که میخواند یا میشنود و یا ایدههای جدید خود در مورد این متون صحبت کند. این صحبتها باید دقیق، واضح و دارای تجزیه و تحلیل دقیق از اطلاعات ارائه شده باشد.
۴. مهارت نوشتاری (Writing Comprehension)
این بخش شامل دو قسمت است. یک قسمت مجتمع و یک قسمت مستقل. در بخش مجتمع دانشجو باید متن آکادمیکی را بخواند، سپس به ادامهٔ آن گوش دهد و بعد از آن نظرات خود را در مورد متن بنویسد. در بخش مستقل نیز دانشجو یک مقالهٔ شخصی در مورد سوال ارائه شده مینویسد.
نمره هر یک از مهارتها بین ۰ تا ۳۰ بوده و در مجموع نمره بین ۰ تا ۱۲۰ است. نمره ۷۹ یا ۸۰ این آزمون معادل ۵۵۰ آزمون کاغذی شناخته میشود که برای ورود به اکثر دانشگاهها در مقطع تحصیلات تکمیلی مورد نیاز است.
http://www.ets.org/bin/getprogram.cgi?test=TOEFL
هزینه آزمون تافل 190 دلار آمریکا است و در شهرهای آمل، تبریز، شیراز، ارومیه، زنجان به صورت اینترنتی، در جزیرهٔ کیش و کرج به صورت کاغذی، و در اصفهان و تهران به هر دو صورت برگزار میگردد.
.3عقد قرارداد در دفتر تهران
برای انجام امور بعدی شما در مورد جستجو بهترین واحد و رشته دانشگاهی در آمریکا و دریافت پیشنهاد تحصیلی از دانشگاه و پرداخت هزینه های دانشگاه در مورد بررسی مدارک ، تهیه SOP و تکمیل فرم ها و سایر موارد تا دریافت ویزای ورود می بایست برای عقد قرارداد به دفتر تهران مراجعه کنید.
نکته: نوشتن SOP یا Essay یکی از مهمترین بخش های اخذ پذیرش شما از آمریکا است که لازمه قبولی شما در یکی از دانشگاه های آمریکا است. در این مورد موسسه ما خدمات خوبی را ارائه می دهد.
.4دریافت پذیرش از دانشگاه
همکاران ما در ایالات متحده در زمینه اخذ پذیرش در دانشگاه ها شروع به پیگیری می نمایند. زمان بررسی وابسته به رشته ، دانشگاه و مقطع تحصیلی مورد نظر شما دارد. بعد از هماهنگی و جلسه مشاوره با شما پذیرش از دانشگاه مربوطه اخذ می گردد. مدارک مورد نیاز مانند Medical به شما تحویل داده میشود.
نکته: عوامل مهمی در پذیرش شما تاثیر دارد. مهمترین عامل ها که شاملSAT Iو ACT و Strength of curriculum و Grades in college prep courses می شود باعث قبولی شما در دانشگاه می باشند.
در این بین امتحان SAT که معمولا با هزینه 81دلاری در کشورهای اطراف ایران برگزار می شود، تاثیر بسزایی در بالابردن شانس پذیرش شما دارد. (به هیچ وجه سعی نکنید که SAT را waive کنید(
آمریکا بیش از 4000 دانشگاه و موسسه آموزشی دارد که فقط یکی از آنها بهترین انتخاب برای شما است.موسسه مهاجرتی گنجی طبق متد خود بهترین دانشگاه را انتخاب می کند، البته معیار انتخاب براساس فاکتورهای معدل، تامین هزینه ها، مقطع تحصیلی، رشته تحصیلی، رنکینگ دانشگاه و محل دانشگاه ... است.
می توانید برای انتخاب دانشگاه به سایت زیر مراجعه کنید www.collegeview.com
می توانید برای مشاهده رنکینگ دانشگاه به سایت زیر مراجعه کنید www.topuniversities.com
می توانید در این سایت تبادل نظر با دوستانتان در دیگر کشورها برای پذیرش کنید http://www.collegeconfidential.com
معمولا پذیرش در دانشگاه های کانادا سریعتر و راحت تر است، زیرا:
معمولاً فقط به یک مدرک زبان (آیلتس یا تافل) نیاز دارید به علاوه ی یه کارنامه ی خوب.
چرا راحت تر از آمریکا:
-نیازی به دادن آزمون بزرگ و مهم SAT نمی باشد.
-نمره زبان کمتری را نیاز دارید.
-نیاز به essay ندارید.
-سایز دانشگاه ها بزرگتر از آمریکا است. (نسبت دانشجوی بین المللی به بومی(
-تعداد دانشگاه های کانادا کمتر است ولی به نسبت رنکینگ بالاتری دارند.
-امکان اخذ اقامت کانادا بعد از پایان تحصیلات، برخلاف آمریکا وجود دارد.
-اگر درخواست پرونده مهاجرتی داشته باشید شهریه شما یک دهم خواهد شد. زیرا مقیم کانادا هستید.
-هزینه های زندگی در کانادا مخصوصا کبک بسیار پایین است. دانشگاه مک گیل با رتبه 18 دنیا در این شهر است.
برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد تحصیل در دانشگاه های کانادا کلیک کنید . http://www.ganjico.com/Page/31
.5دریافت ویزا از سفارت
جهت اقدامات تهیه ویزای دانشجویی، فرم I20 برای شما و I20s برای همراهان شما و دعوتنامه و مدارک مراجعه به سفارت و هزینه اولیه 160 دلار به سفارت و اطلاعات مصاحبه سفارت برای شما تهیه می گردد. در مصاحبه حضور پیدا می کنید و ویزا دریافت می کنید.
مدارک مورد نیاز:
-پاسپورت با اعتبار حداقل 6ماهه
-برگه DS-160
-رسید پرداخت هزینه سفارت
-عکس (در صورتیکه در هنگام تقاضای اولیه عکس شما مورد قبول واقع نشود)
-برگه F-1 یا M-1 یا I-20M-N
-برگه همراه Student and Exchange Visitor System- SEVIS
مدارک تکمیلی در صورت نیاز:
-مدرک و ریز نمرات تحصیلی
-مدرک زبان TOEFL- SAT- GRE- GMAT
-دلیل ادامه تحصیل در آمریکا
-مدرک اثبات هزینه های زندگی، تحصیل و بلیط هواپیما
در هنگام مصاحبه آفیسر شرایط شما برای دریافت ویزا را بررسی می کند. انگشت نگاری نیز انجام می گیرد.
طبق قانون آمریکا برای تحصیل در دانشگاه های آمریکا می بایست ویزای دانشجویی دریافت کنید و با توجه به رشته و مقطع مورد نظر باید یکی از ویزاهای زیر برای شما دریافت شود:
مقطع تحصیلی مورد نظر در آمریکا | نوع ویزای مورد نیاز |
دانشگاه یا کالج | F |
دبیرستان | |
مدرسه خصوصی | |
مدرسه علوم دینی | |
هنرستان هنرهای زیبا | |
دیگر موسسات شامل آموزش زبان | |
موسسات آموزشی فصلی و غیر آکادمیک بجز آموزش زبان | M |
برای کسب اطلاعات تکمیلی در مورد دریافت ویزای آمریکا کلیک کنید http://www.educationusa.info/5_steps_to_study
.6هزینه های تحصیل در آمریکا
حال که ویزای آمریکا را دریافت کرده اید باید با برآورد دقیق هزینه ها، پول همراه خود داشته باشید. در آمریکا دانشگاه ها در دوسته عمومی و خصوصی فعالیت دارند. دانشگاه های Public عمومی آمریکا که بخشی از بودجه خود را از دولت فدرال دریافت می کنند Federal Grants و بخشی از دولت استانی تامین می کنند، هزینه کمتری نسبت به دانشگاه های خصوصی دارند.
حدود تقریبی هزینه های دانشگاه برای هر نفر در سال به شرح زیر می باشد:
لیسانس 20هزاردلار – فوق لیسانس 23هزاردلار - مدیریت اجرایی31هزاردلار - دکتری23هزاردلار - پزشکی،داروسازی،دندانپزشکی 50هزاردلار
حدود تقریبی هزینه های زندگی در آمریکا به شرح زیر است:
اجاره مسکن 8500دلار – غذا 2500دلار-کتاب 900دلار-بیمه 400دلار-متفرقه 1000دلار
برای اینکه هزینه های یه دانشگاه رو درک کنید، فرمول زیر را ببینید:
Tuition + Fees + Living Expenses = Sticker Price =Cost Of Attendance
شهریه = Tuition
شامل تمام هزینه هایی، به غیر از شهریه، که دانشگاه برای تحصیل شما میگیره. مثل خوابگاه و در خیلی موارد بیمه و ... = Fees
کتاب، خوراک، حمل و نقل و سایر هزینه های شخصی = Living expenses
هزینه کلی دانشگاه = Sticker price
بر مبنای هزینه های کلی sticker price دانشگاه های آمریکا به سه دسته تقسیم می شوند:
Private universities دانشگاه های خصوصی: 55 تا 60 هزار دلار آمریکا
state universities یا Public universities دانشگاه خصوصی یا ایالتی: 35 تا 45 هزار دلار آمریکا
Community College مراکز عالی: 12 تا 25 هزار دلار آمریکا
دانشگاه ها معمولاً سه نرخ برای شهریه ی خودشون دارن:
(in-state-tuition) نرخی برای دانشجوهایی که در همون ایالتی که دانشگاه توش قرار داره زندگی میکنن
(out-state-tuition) نرخی برای دانشجوهایی که در ایالتی که دانشگاه توش قرار داره زندگی نمی کنن
international نرخی برای دانشجوهای بین المللی (شبیه مورد بالا است(
می بینید که هزینه های تحصیل برای دانشجویان خارجی در آمریکا بالا است. معمولا دانشجویان برای کسب درآمد روشهای زیر را دنبال می کنند:
-دارایی فردی: منابع درآمدی خانواده یا خود
-بورس Financial Aid: بعد از بررسی توسط اداره تحصیلات تکمیلی دانشگاه و با توجه به نمره GRE و معدل دانشگاه قبلی و توصیه نامه اساتید در تعداد محدود ارائه می شود.
-دستیار تحقیق: همکاری با استاد مربوطه در کمک به دانشجویان و اداره جلسات هفتگی و ... را شامل می شود.
-دستیار تدریس: اساتید دانشگاه بوسیله بودجه ای که از پروژه های تحقیقاتی دریافت می کنند به شما بابت همکاری در پروژه پرداخت می کنند.
دانشگاه زیر امکانات مالی خوبی را برای دانشجوی بین المللی فراهم می کنند:
Amherst College
Dartmouth College
Harvard University
MIT
Princeton University
Yale University
Berea College
بورس و کمک های مالی به 10 درصد دانشجویان بین المللی ارائه می شود و رقابت بر سر آن سخت است و متقاضیان چند ماه روی مدارک مورد نیاز آن (مانند Essay) کار می کنند،سایت های زیادی نیز در مورد بورس وجود دارد: مانند www.finaid.org
نکته: اگر در مورد هزینه های دانشگاه مشکل دارید، پیشنهاد می شود که برای دانشگاه کانادا و آمریکا اقدام نکنید. این دانشگاه با توجه به مزیت های بالای کشورشان ، هزینه بالاتری نسبت به دانشگاه های آسیا و اروپا دارند.
دانشگاه های کشور های اروپایی مانند: نروژ، فنلاند، آلمان، اتریش، روسیه و مالزی هزینه ای را بابت تحصیل نمی گیرندو معمولا باید به زبان محلی آن کشور باید درس بخوانید.
.7 نظام آموزشی آمریکا
تحصیلات دانشگاهی
برای ورود به دانشگاههای کشور امریکا داشتن دیپلم دبیرستانHigh School Diploma الزامی است، ضمناً نتایج امتحان عمومی که هر سال از دارندگان دیپلم به عمل میآید جزو شرایط ورود به دانشگاه است. البته دانشجویان خارجی باید از آزمون زبان انگلیسیTOEFL نمرهمناسبیبگیرند. دانشگاههادرامریکامتمرکزهستندومدارکراخودشانصادرمیکنند. نظامآموزشیدرکلیهمراکزآموزشعالیامریکاواحدیاست.
دورههای تحصیلی
: Associate Degree .1 شامل دو سال تحصیل بعد از دیپلم دبیرستان از کالجهای دو ساله یا پس از گذراندن دو سال تحصیل از یک دوره چهار ساله دانشگاهی است.
Bachelor .2 شامل چهار سال تحصیل بعد از دیپلم دبیرستان میباشد.
: Master .3 شامل دو سال تحصیل تمام وقت است. برای ورود به این دوره، دارا بودن مدرک Bachelor با ارایه نتایج ورودی مانندGRE ،شرطمعدلومعرفیاستادانالزامیاست. دربیشتردانشگاههاایندورههمراهباارایهپایاننامهعلمیاست. البتهگذراندنایندورهباتعدادبیشترواحدنیزمیسراست.
Engineer Degree . 4 و : Specialistاین نوع مدارک به صورت مستقل بعد از گرفتنMaster دربعضیازرشتههاارایهمیشود.
: Ph.D .5 برای ورود به این دوره معمولاً دارا بودن مدرکMaster الزامی است. برای دوره Ph.D. در امریکا دانشجو باید دروس تعیین شده، امتحان جامع، پایان نامه تحصیلی و دفاع شفاهی را با موفقیت بگذراند. طول متوسط دوره دکترا در دانشگاههای امریکا چهار سال است. مدارکPh.D. گاهیمستقیماًبعدازBachelor و بدون گذراندنMaster دادهمیشود.
: Doctor of Science - Doctor of Engineering - Doctor of Education - Doctor of Public Administration .6 مدارکدیگریهستندکهازسویدانشگاههایامریکاصادرمیگردند.
نحوه ارزشیابی مدارک تحصیلی . 1مدارکAssociate Degreeاز مراکز آموزش عالی و کلیه مدارک دانشگاهی(آکادمیک)با 2 یا 3 سال تحصیل، معادل حداقل 72 واحد با شرط تحصیل پیوسته که منجر به اخذ مدرکBachelorنمیشود، در صورت داشتن دیپلم دبیرستان، "کاردانی" ارزشیابی میشود. اگر از 72 واحد، حداقل 36 واحد تخصصی باشد، کاردانی با گرایش مربوط ارزشیابی میشود.
.مدارک Bachelor بعد از دیپلم دبیرستان، "کارشناسی" ارزشیابی میشود.
تبصره: درصورتنداشتندیپلمدبیرستان،کمیسیونارزشیابیبراساسمدارکارایهشده،نظرمیدهد.
مدارکMaster باشرطداشتنکارشناسی،ازدانشگاههایگروه 1و 2، "کارشناسیارشد" ارزشیابیمیشود.
تبصره: مدارک Masterاخذ شده از مراکز آموزش عالی که نامشان در فهرست دانشگاههای گروههای 1 و 2 آورده نشده است، به شرط دارا بودن معدل 8/2 از 4 به عنوان کارشناسی ارشد ارزشیابی می شود در صورتی که معدل پائین تر از 8/2 از 4 باشد از طریق ارزیابی توانمندی های علمی- پژوهشی و حرفه ای متقاضی (اخذ آزمون) ارزشیابی می شود.
مدارک Engineer Degree و Specialist با داشتن مدارک Master "کارشناسی ارشد" در تخصص یادشده ارزشیابی می شود ویا با نظر کمیسیون ارزشیابی ،صحت صدورآن تایید می گردد.
مدارکPh.D. ، "دکترا" ارزشیابی میشود.
تبصره: مدارکPh.D. مراکزآموزشعالیکهنامشاندرفهرستدانشگاههایگروه 1و 2آوردهنشدهاست،بهشرطارایهیکمقالهعلمیازپایاننامهدورهدکترادرنشریاتمعتبربینالمللیغیرمحلی با نمایه بین المللی، "دکترا" ارزشیابیمیشود.
مدارک Doctor of Science/ Doctor of Public Administration / Doctor of Engineering / Doctor of Education مانند مدارک Ph.D. ارزشیابی میشود، بااین تفاوت که در رای صادره عنوان لاتین مدرک درانتهای آن درج می شود. .
مدارک صادره از کلیه مراکز آموزش عالی وابسته به دانشگاههای امریکا در دیگر کشورها براساس ضوابط و مقررات آن کشور ارزشیابی میشود.
مدارک دانشگاهها و مراکز آموزش عالی که در زمان شروع به تحصیل دانشجو توسط وزارت فرهنگ و رفاه امریکا که در کتابHigher Education Directory معتبر (Accredited) شناخته نشده باشد، ارزشیابی نمیشود.
دانشگاهها و مراکز آموزش عالی امریکا
Harvard University
University of California
Columbia University in New York City
Princeton University
University of California, Berkeley - UC Berkeley
Cornell University
Rice University
University of California, Irvine - UCI
North Carolina State University, Raleigh - NCSU
University of Texas at Dallas - UTD
North Dakota State University - NDSU
The Ohio State University
University of Central Florida- UCF
Wayne State University - WSU
Texas A&M University - College Station
Stanford University
دانشگاه های آمریکا که در خارج از آمریکا نیز شعبه دارند:
دوبی: دانشگاه مونتانا، دانشگاه ایالتی میشیگان[۲۰]، و موسسه فناوری روچستر
قطر: کالج پزشکی ویل کرنل در قطر، دانشگاه تگزاس A&M در قطر، دانشگاه جرجتاون، دانشگاه نورث وسترن،دانشگاه کامن ولث ویرجینیا، و دانشگاه کارنگی ملون در قطر
چین و مکزیک: دانشگاه اینکارنت ورد
ابوظبی: دانشگاه نیویورک
چین، هند، سنگاپور، آفریقای جنوبی، ایتالیا، و فرانسه: موسسه فناوری جرجیا
راس الخیمه: دانشگاه جرج میسون
اسرائیل و سنگاپور: دانشگاه نیویورک
کرواسی و کوزوو: موسسه فناوری روچستر و دانشگاه آمریکن
عربستان سعودی: دانشگاه علم و صنعت ملک عبدالله در ساخت و الگوبرداری آموزشی خود از کمکهای دانشگاه استنفورد، دانشگاه برکلی، و دانشگاه تگزاس در آستین استفاده کرده است.
توضیحات ارائه شده در بالا بخشی از روند دریافت پذیرش دانشگاه و ویزای سفارت آمریکا شما است. همکاران ما سعی جدی دارند تا این روند را برای شما تسهیل نمایند. اگر می خواهید برای تحصیل اقدام کنید، فرم ارزیابی دانشگاه آمریکا و کانادا را پر کنید و اگر نیاز به مشاوره با وکیل رسمی و یا مشاور فارغ التحصیل از کانادا و آمریکا دارید با ما تماس بگیرید.