تاریخ خبر: 12 شهریور 1394
خرید خدمت ایرانیان مقیم خارج از کشور
معاون کنسولی، مجلس و امور ایرانیان خارج از کشور وزارت خارجه گفت: از بین هموطنان ایرانی مقیم خارج از کشور، متولدین سالهای ۵۵ تا ۶۸ میتوانند تا پایان امسال نسبت به خرید سربازی خود اقدام کنند.
حسن قشقاوی معاون کنسولی، مجلس و امور ایرانیان خارج از کشور وزارت امور خارجه در گفتوگو با خبرگزاری صدا و سیما گفت: از بین هموطنان ایرانی مقیم خارج از کشور، متولدین سالهای 55 تا 68 میتوانند تا پایان امسال نسبت به خرید سربازی خود اقدام کنند.
معاون وزیر امور خارجه درباره تردد دانشجویان مشمول نیز گفت: حتی اگر افرادی که سربازی را خرید نکنند و دانشجویان مشمول هستند، میتوانند سه بار در سال به کشور تردد کنند و بر اساس این طرح، دیگر هیچ مشکلی برای ورود هموطنان عزیزمان به داخل کشور نیست.
قشقاوی درباره دیگر تسهیلات برای ورود هموطنان به کشور گفت: مشکلات یا بهانههایی برای کم بودن تردد هموطنان مقیم خارج به وطن وجود داشت که بررسی شد و با دستور رئیس جمهور، مصوبه بسیار خوبی داشتهایم.
معاون کنسولی و مجلس وزیر امور خارجه درباره موضوع چند تابعیتی برای ایرانیان مقیم خارج گفت: علیرغم آنکه ایران از نظام حقوقی تک تابعیتی پیروی میکند و تابعیت ایرانی برای ما اصل است، اما از این پس هیچ ضرورتی ندارد که از هموطنان به هنگام ورود به کشور درباره تابعیت دیگرشان سؤال کنیم یا بخواهیم بدانیم که در جیب دیگرشان چه گذرنامهای است.
وی افزود: ملاک برای ما گذرنامه ایرانی است و به هیچ وجه، هیچ یک از ماموران ما از ارگانهای مختلف حق ندارند که گذرنامه هموطنی را با هر بهانهای به محض ورود و در فرودگاه ضبط و یا درباره جزئیات مسائل تابعیتی و دیگر مسائل آنان پرس و جو کنند.
قشقاوی تاکید کرد: صرف اینکه هویت ایرانی هموطنان محرز شود که البته حتما باید گذرنامه داشته باشند چون مهر ورود و خروج خواهد خورد، ولی برای ما اصل ضرورتاً حتی اینگونه مدارک نیست، یعنی مدارکی مثل گذرنامه نیست، بلکه صرف احراز هویت که طرف واقعاً ایرانی است، ولو با یک شناسنامه و یا یک کارت و اینکه فارسی زبان ملت دیگری نیست، همان مجوز ورود به داخل کشور است، یعنی از این جهت ما این را بهانهای برای عدم ورود ندانستهایم.
وی افزود: ما حساب ویژهای را برای هموطنانمان در خارج از کشور باز کردهایم چون ما بین شش تا هفت میلیون ایرانی در خارج از کشور هستند و به ویژه به هموطنان مقیم آمریکا تاکید کردهایم که شما را یک پل بزرگی برای دو فرهنگ و دو تمدن میدانیم.
معاون وزیر امور خارجه گفت: این دسته از هموطنان ما میتوانند به خوبی نقش این پل بزرگ را در ارتباط فرهنگی و انسانی با کشورهای مقیم ایفا کنند.
وی افزود: ما دعوت میکنیم از این عزیزان که به سرزمین مادری خود بیشتر تردد کنند و حتی اگر مایل به سرمایهگذاری هستند، اصراری بر این نیست که حتما برگردند به داخل ایران و میتوانند هرکس در جایگاه و محل سکونت کنونی خود بماند، ولی در عین حال میتوانند یک نقش بسیار مثبتی برای کشور داشته باشند.
قشقاوی رشد و بالندگی ایران اسلامی، تمامیت ارضی، توسعه و امنیت ملی را از آمال همه ایرانیان دانست و گفت: همه ایرانیان در داخل و خارج از کشور از چنین اصولی تبعیت میکنند و این میتواند محور بسیار ارزشمندی تلقی شود که به سرزمین مادری تردد بیشتری کنند و در بخش مادی، معنوی و فرهنگی سرمایهگذاریهای بهتری انجام دهند.
معاون وزیر امور خارجه کشورمان در پایان گفت: فکر میکنیم بیش از 97 درصد از هموطنان برای تردد به داخل کشور هیچ مشکلی ندارند و ممکن است دو یا سه درصد بعضا پروندهای در محاکم داشته باشند.
تاریخ خبر: بهمن ماه 1393
خرید خدمت سربازی برای مشمولان خارج از کشور
گاهی در دوران سربازی مشمولان قصد سفر خارجی دارند اما به دلیل نداشتن کارت پایان خدمت این امکان برای آنها فراهم نمی شود.
مجلس ایران قیمت های جدید برای خرید خدمت سربازی تعیین کرد.
همچنین شرایط جدیدی برای ایرانیان خارج از کشور مشخص شده تا کسانی که به سربازی نرفته اند، راحت تر بتوانند به ایران سفر کنند.
بر اساس قانون جدید اگر مشمولی 3 سال در خارج از کشور اقامت داشته باشد می تواند در سال حداکثر دو بار به ایران سفر کند به شرط آنکه مجموع مدت اقامتش کمتر از 3 ماه باشد.
مشمول به کسانی گفته میشود که طبق قانون موظفند خدمت سربازی را بگذارند. در ایران هر پسری که به سن 18 سال تمام میرسد باید از 18 تا 24 ماه بصورت اجباری در خدمت نیروهای مسلح باشد.
به گزارش وبسایت پلیس ایران تیمسار «ابراهیم کریمی» جانشین سازمان نظام وظیفه پلیس انتظامی گفته است: براساس مقررات گذشته، هموطنانی که از سال 82 از کشور خارج شده و مدت 2 سال در کشور دیگری اقامت داشته اند، می توانستند تقاضا داده و خدمت خود را بخرند (معافیت ریالی).
اما این قانون، شامل افراد کمی می شد.
اما طبق قانون جدید اگر کسی 3 سال در خارج از کشور اقامت داشته باشد می تواند در سال به مدت 3 ماه، طی یک یا دو نوبت به کشور مراجعه کند. مشمولانی که غیبت کرده و یا افرادی که با سپردن تعهد به منظور تحصیل به خارج از کشور رفته و دیگر بازنگشته اند نیز می توانند از این قانون استفاده کنند.
البته متقاضیان باید قبل از سفر به کنسولگری مراجعه کنند و مهری را که براساس بخشنامه به وزارت امور خارجه ارسال شده، در گذرنامه خود ثبت کنند تا بتوانند وارد کشور شوند.
البته اگر کسی بخواهد، بیش از 3 ماه در سال و یا بصورت دائم در ایران بماند باید برای تعیین تکلیف خدمت سربازی به سازمان وظیفه عمومی مراجعه کند.
جدول خرید خدمت
براساس مصوبه این کمیسیون میزان جریمه برای غایبان زیر دیپلم 10 میلیون، دیپلم 15 میلیون، فوق دیپلم 20 میلیون، لیسانس 25 میلیون، فوق لیسانس 30 میلیون، دکترای غیرپزشکی 35 میلیون، دکترای پزشکی 40 میلیون و پزشکان متخصص و بالاتر 50 میلیون است.
برای خرید خدمت نیز کمیسیون تلفیق پارلمان ایران مصوبات جدیدی داشته که بعد از 22 بهمن در صحن علنی مجلس به رای گذاشته خواهد شد .
بر اساس مصوبات این کمیسیون کسانی که 8 سال به بالا غیبت از سربازی دارند با پرداخت جریمه از خدمت سربازی معاف میشوند.
البته به ازای هر سال غیبت بعد از 8 سال، 10 درصد به مبلغ جریمه اضافه میشود. غیبت بیش از 6 ماه نیز یک سال محسوب میشود.
برای مشمولان متأهل 5 درصد و برای مشمولان دارای فرزند به ازای هر فرزند 5 درصد از مجموع جرایم کم میشود.
دارندگان این نوع کارتهای معافیت از نمایندگی مجلس، عضویت در شوراهای اسلامی و انتصاب در سمتهای مدیریتی اعم از سیاسی و اداری برخی دستگاهها محروم هستند و نمیتوانند همچون فردی که خدمت سربازی را انجام داده از تمامی مزایا برخوردار باشند.
تاریخ خبر: دوشنبه 31 تیر 1392
شرایط معافیت سربازی برای مشمولانی که پدر و مادرشان از هم جدا شدند اعلام شد.
رئیس سازمان وظیفه عمومی گفت: تنها فرزند ذکور بالای 18 سال که والدین آنان از هم جدا شده اند، برای دریافت معافیت کفالت دائم باید 30 ماه از زمان ثبت واقعه طلاق والدین، گذشته باشد.
رئیس سازمان وظیفه عمومی در تشریح این خبر گفت: تنها فرزند ذکور بالای 18 سال سالم در صورت جدایی مادر از همسر می تواند از معافیت کفالت استفاده کند.
وی با اشاره به این که این نوع معافیت در هیئت رسیدگی به کفالت مطرح می شود، افزود: پس از ثبت واقعه طلاق ابتدا برای مشمول معافیت موقت صادر می شود و پس از گذشت 30 ماه از زمان طلاق، معافیت دائم صادر خواهد شد این درحالی است که شرایط معافیت، بعد از این مدت (از جمله تنها فرزند ذکور بالای 18 سال) استمرار داشته باشد.
رئیس سازمان وظیفه عمومی ثبت واقعه طلاق در محضر و عدم غیبت را شرایط اصلی برای برخورداری از این معافیت دانست و افزود: از آنجا که برخی اقدام به طلاق صوری می کردند بنابراین براساس قانون جدید مصوب سال 1390، مقرر شد تا شرط اصلی برای معافیت دائم، گذشت 30 ماه از زمان ثبت طلاق باشد این درحالی است که در گذشته از زمان ثبت، معافیت قابل اجرا بود.
ایشان افزود: مادران فاقد همسر تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی (فوت یا طلاق) اگر دارای چند فرزند ذکور باشند، یکی از فرزندان آنها می تواند از خدمت معاف شود به شرط آنکه برادر دیگرش از معافیت کفالت استفاده نکرده باشد.
به گفته وی اگر برادران دیگر از معافیت هایی مانند معافیت پزشکی و ... استفاده کرده باشند، اشکالی نداشته و مشمول می تواند از معافیت کفالت استفاده کند. در این معافیت، غیبت شرط نیست.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
در پی انتشار خبر آزادشدن تردد مشمولان ایرانی خارج از کشور به ایران، سئوالات و مسائل مختلفی از سوی عدهای مطرح شد که جانشین اداره منابع انسانی ستادکل نیروهای مسلح به تشریح جزئیات اجرای این مقررات پرداخت.سردار موسی کمالی در این باره گفت: درگذشته مشمولان ایرانی مقیم خارج از کشور حق تردد به داخل و خارج را نداشته و در صورت ورود به خاک ایران تا زمان انجام خدمت سربازی، اجازه خروج به آنان داده نمیشد و تنها آن دسته از مشمولانی که تا پایان سال 82 از کشور خارج شده بودند، میتوانستند سالی یک بار و حداکثر به مدت سه ماه به کشور تردد کرده یا با پرداخت مبلغ 10 میلیون تومان سربازی خود را خریداری کنند.وی با بیان اینکه براساس مقررات قبلی افرادی که از سال 83 به بعد از کشور خارج شده بودند، حق ورود به کشور را نداشتند، اظهارکرد: در بررسیهایی که انجام دادیم، متوجه شدیم که دانشجویان و مشمولان ایرانی بسیاری در کشور حضور دارند که با این شرایط امکان ترددشان به کشور وجود ندارد. بنابراین اقدام به بازنگری در این مقررات کردند.کمالی با بیان اینکه بر اساس مقررات جدید که از روز چهاردهم مردادماه ابلاغ شد، ورود و خروج مشمولان ایرانی مقیم خارج از کشور به داخل آزاد شده، گفت: بر این اساس هر یک از مشمولان ایرانی مقیم هر یک از کشورهای خارجی در صورتی که حداقل سه سال در خارج از کشور اقامت داشته باشند، میتوانند دو بار در سال و به مدت حداکثر سه ماه به کشور تردد کنند.جانشین اداره منابع انسانی ستادکل نیروهای مسلح با بیان اینکه افرادی که وارد غیبت شده باشند، فراری بوده یا به شکل غیرقانونی از کشور خارج شده باشند نیز در شمول این مقررات قرار میگیرند، اظهارکرد: بر اساس این قانون تنها شرطی که سبب مجازشدن تردد مشمولان ایرانی خارج از کشور به داخل میشود، اقامت سه ساله در خارج از کشور است.به گفته وی، آن دسته از مشمولان دارای تابعیت مضاعف نیز که دارای پدر یا مادر ایرانی یا در ایران متولد شده باشند نیز میتوانند از این تسهیلات بهرهمند شوند.کمالی با اشاره به آن دسته از افرادی که برای ادامه تحصیل به خارج از کشور مراجعه کرده و پس از اتمام مهلت تحصیل به کشور بازنگشتهاند، اظهارکرد: این دسته از افراد نیز گرچه وارد غیبت شدهاند، اما در صورتی که حداقل به مدت سه سال در خارج از کشور اقامت داشته باشند، میتوانند بدون مشکلی به کشور تردد کنند.جانشین اداره منابع انسانی ستادکل نیروهای مسلح افزود: فرزندان ماموران جمهوری اسلامی در خارج از کشور و همچنین آن دسته از افرادی که پس از گواهی موقت خروج از کشور دیگر به کشور بازنگشتهاند، نیز میتوانند از این تسهیلات بهرهمند شوند.وی اضافه کرد: متقاضیان بهرهمندی از این شرایط تنها باید پیش از ورود به کشور با مراجعه به سفارت یا نمایندگیهای جمهوری اسلامی ایران در کشور محل اقامتشان گذرنامه خود را به مهر اجازه تردد به کشور ممهور کنند و در صورتی که نمایندگی جمهوری اسلامی در کشورشان وجود نداشته باشد، میتوانند به مراکزی که به این منظور در کشور محل اقامت یا کشورهای دیگر در نظر گرفته شده، مراجعه کنند.کمالی تاکید کرد: در صورتی که چنین مهری در گذرنامه این افراد وجود داشته باشد، دیگر هیچ مشکلی برای تردد به کشور نخواهند داشت.وی با بیان اینکه مهلت اجرای این طرح در حال حاضر تا سال 96 است، به ایسنا گفت: به عنوان مثال اگر فردی امروزه از کشور خارج شود و سه سال را در یک کشور خارجی اقامت داشته باشد، در سال 95 میتواند به کشور مراجعه کند و مشکلی نیز نداشته باشد.جانشین اداره منابع انسانی ستادکل نیروهای مسلح با بیان اینکه اجرای این تسهیلات به معنای معافیت از سربازی نیست، اظهارکرد: این افراد اگرچه میتوانند به کشور تردد کنند، اما باید توجه داشته باشند که در صورتی که مدت اقامت، ماموریت یا تحصیلشان در کشور خارجی تمام شود و قصد بازگشت به کشور را داشته باشند، باید به خدمت سربازی اعزام شوند و در صورتی که وارد غیبت شده باشند (سربازان فراری) نیز برابر مقررات جاری با آنان برخورد میشود، اما مادامی که در خارج از کشور هستند، میتوانند با شرایط قید شده تردد کنند.جانشین اداره منابع انسانی ستادکل نیروهای مسلح با بیان اینکه شرط ورود به کشور برای این افراد داشتن گذرنامه است، گفت: افرادی که اعتبار گذرنامه آنان تمام شده باید با مراجعه به نمایندگیهای جمهوری اسلامی نسبت به تمدید آن اقدام کنند.به گفته کمالی، این تسهیلات با هدف برقراری ارتباط میان ایرانیان خارج از کشور با داخل و همچنین حفظ ارتباط عاطفی و فرهنگی با خانوادهشان در نظر گرفته شد.وی با بیان اینکه با اجرای این مقررات، فروش خدمتسربازی برای مشمولان خارج از کشور متوقف میشود، گفت: آن دسته از افرادی که برای خرید خدمت سربازی خود اقدام کرده و تشکیل پرونده داده بودند، کماکان میتوانند به درخواست خود رسیدگی کنند و این مقررات عطف به ماسبق نخواهد شد.جانشین اداره منابع انسانی ستادکل نیروهای مسلح همچنین با بیان اینکه برای خروج از کشور مشمولانی که وارد غیبت نشدهاند، مقدار وثیقه با مبالغ مختلف در نظر گرفته شده است، اظهار کرد: مبلغ این وثیقهها در حال حاضر تغییر نکرده و همانند گذشته است.
تاریخ خبر: چهارشنبه 16 مرداد 1392
در پی انتشار خبر آزادشدن تردد مشمولان ایرانی خارج از کشور به ایران، سئوالات و مسائل مختلفی از سوی عدهای مطرح شد که جانشین اداره منابع انسانی ستادکل نیروهای مسلح به تشریح جزئیات اجرای این مقررات پرداخت.
جانشین اداره منابع انسانی ستادکل نیروهای مسلح در این باره گفت: درگذشته مشمولان ایرانی مقیم خارج از کشور حق تردد به داخل و خارج را نداشته و در صورت ورود به خاک ایران تا زمان انجام خدمت سربازی، اجازه خروج به آنان داده نمیشد و تنها آن دسته از مشمولانی که تا پایان سال 82 از کشور خارج شده بودند، میتوانستند سالی یک بار و حداکثر به مدت سه ماه به کشور تردد کرده یا با پرداخت مبلغ 10 میلیون تومان سربازی خود را خریداری کنند.
وی با بیان اینکه براساس مقررات قبلی افرادی که از سال 83 به بعد از کشور خارج شده بودند، حق ورود به کشور را نداشتند، اظهارکرد: در بررسیهایی که انجام دادیم، متوجه شدیم که دانشجویان و مشمولان ایرانی بسیاری در کشور حضور دارند که با این شرایط امکان ترددشان به کشور وجود ندارد. بنابراین اقدام به بازنگری در این مقررات کردند.
ایشان با بیان اینکه بر اساس مقررات جدید که از روز چهاردهم مردادماه ابلاغ شد، ورود و خروج مشمولان ایرانی مقیم خارج از کشور به داخل آزاد شده، گفت: بر این اساس هر یک از مشمولان ایرانی مقیم هر یک از کشورهای خارجی در صورتی که حداقل سه سال در خارج از کشور اقامت داشته باشند، میتوانند دو بار در سال و به مدت حداکثر سه ماه به کشور تردد کنند.
جانشین اداره منابع انسانی ستادکل نیروهای مسلح با بیان اینکه افرادی که وارد غیبت شده باشند، فراری بوده یا به شکل غیرقانونی از کشور خارج شده باشند نیز در شمول این مقررات قرار میگیرند، اظهارکرد: بر اساس این قانون تنها شرطی که سبب مجازشدن تردد مشمولان ایرانی خارج از کشور به داخل میشود، اقامت سه ساله در خارج از کشور است.
به گفته وی، آن دسته از مشمولان دارای تابعیت مضاعف نیز که دارای پدر یا مادر ایرانی یا در ایران متولد شده باشند نیز میتوانند از این تسهیلات بهرهمند شوند.
وی با اشاره به آن دسته از افرادی که برای ادامه تحصیل به خارج از کشور مراجعه کرده و پس از اتمام مهلت تحصیل به کشور بازنگشتهاند، اظهارکرد: این دسته از افراد نیز گرچه وارد غیبت شدهاند، اما در صورتی که حداقل به مدت سه سال در خارج از کشور اقامت داشته باشند، میتوانند بدون مشکلی به کشور تردد کنند.
جانشین اداره منابع انسانی ستادکل نیروهای مسلح افزود: فرزندان ماموران جمهوری اسلامی در خارج از کشور و همچنین آن دسته از افرادی که پس از گواهی موقت خروج از کشور دیگر به کشور بازنگشتهاند، نیز میتوانند از این تسهیلات بهرهمند شوند.
وی اضافه کرد: متقاضیان بهرهمندی از این شرایط تنها باید پیش از ورود به کشور با مراجعه به سفارت یا نمایندگیهای جمهوری اسلامی ایران در کشور محل اقامتشان گذرنامه خود را به مهر اجازه تردد به کشور ممهور کنند و در صورتی که نمایندگی جمهوری اسلامی در کشورشان وجود نداشته باشد، میتوانند به مراکزی که به این منظور در کشور محل اقامت یا کشورهای دیگر در نظر گرفته شده، مراجعه کنند.
وی تاکید کرد: در صورتی که چنین مهری در گذرنامه این افراد وجود داشته باشد، دیگر هیچ مشکلی برای تردد به کشور نخواهند داشت.
وی با بیان اینکه مهلت اجرای این طرح در حال حاضر تا سال 96 است، به ایسنا گفت: به عنوان مثال اگر فردی امروزه از کشور خارج شود و سه سال را در یک کشور خارجی اقامت داشته باشد، در سال 95 میتواند به کشور مراجعه کند و مشکلی نیز نداشته باشد.
جانشین اداره منابع انسانی ستادکل نیروهای مسلح با بیان اینکه اجرای این تسهیلات به معنای معافیت از سربازی نیست، اظهارکرد: این افراد اگرچه میتوانند به کشور تردد کنند، اما باید توجه داشته باشند که در صورتی که مدت اقامت، ماموریت یا تحصیلشان در کشور خارجی تمام شود و قصد بازگشت به کشور را داشته باشند، باید به خدمت سربازی اعزام شوند و در صورتی که وارد غیبت شده باشند (سربازان فراری) نیز برابر مقررات جاری با آنان برخورد میشود، اما مادامی که در خارج از کشور هستند، میتوانند با شرایط قید شده تردد کنند.
جانشین اداره منابع انسانی ستادکل نیروهای مسلح با بیان اینکه شرط ورود به کشور برای این افراد داشتن گذرنامه است، گفت: افرادی که اعتبار گذرنامه آنان تمام شده باید با مراجعه به نمایندگیهای جمهوری اسلامی نسبت به تمدید آن اقدام کنند.
به گفته ایشان ، این تسهیلات با هدف برقراری ارتباط میان ایرانیان خارج از کشور با داخل و همچنین حفظ ارتباط عاطفی و فرهنگی با خانوادهشان در نظر گرفته شد.
وی با بیان اینکه با اجرای این مقررات، فروش خدمتسربازی برای مشمولان خارج از کشور متوقف میشود، گفت: آن دسته از افرادی که برای خرید خدمت سربازی خود اقدام کرده و تشکیل پرونده داده بودند، کماکان میتوانند به درخواست خود رسیدگی کنند و این مقررات عطف به ماسبق نخواهد شد.
جانشین اداره منابع انسانی ستادکل نیروهای مسلح همچنین با بیان اینکه برای خروج از کشور مشمولانی که وارد غیبت نشدهاند، مقدار وثیقه با مبالغ مختلف در نظر گرفته شده است، اظهار کرد: مبلغ این وثیقهها در حال حاضر تغییر نکرده و همانند گذشته است.
-----------------------------------------------------------------------------------------------
بسیاری که درسن مشمولیت سربازی هستند قصد سفر به خارج از کشور را دارند اما نداشتن کارت پایان خدمت یا معافیت برای آنها دردسر می شود برای همین مشمولان باید قبل از سفر تکلیف سربازی خود را مشخص کنند.
در همین زمینه سوالهای بیشماری وجود دارد که سازمان نظام وظیفه به آنها پاسخ داده و در جدول زیر آورده شده است:
سوالات متداول خروج از کشور
1- خروج از کشور تاچه سنی نیاز به مجوز از سازمان وظیفه عمومی ندارد؟
قبل از سن مشمولیت با عنایت به اینکه سن مشمولیت از ابتدای ماه 18 سالگی تمام می باشد ،لذا خروج اشخاص قبل از سن مشمولیت نیاز به اخذ مجوز ندارد.
مثال : متولد 4/5/73 از تاریخ 1/5/91 به عنوان مشمول محسوب می شود وخروج وی تا 1/5/91 نیاز به مجوز سازمان وظیفه عمومی ندارد.
2- دانش آموزان و دانشجویان خارج از کشور در صورت فراغت ، اخراج ویا ترک تحصیل تا چه مدت می بایست خود را به وظیفه عمومی معرفی نمایند؟
اینگونه مشمولان حداکثر 1 سال از تاریخ وقوع فراغت ، اخراج یا ترک تحصیل فرصت معرفی خود به وظیفه عمومی را خواهند داشت
3- آیا مشمولی که دارای معافیت تحصیلی دانش آموزی یا دانشجویی خارج از کشور است می تواند به دفعات متعدد به کشور مسافرت نماید؟
هیچگونه محدودیتی ازسوی وظیفه عمومی دراین زمینه وجود نداردومقررشدوزارتخانه های مربوط مجوزهای ترددسالانه برای اینگونه مشمولان صادر کنند .
4 - سنوات تحصیل دانشجویان در خارج از کشور چگونه می باشد؟
سنوات تحصیل دردانشگاه های خارج از کشور همانند دانشگاه های داخل کشور می باشد وفرقی باهم ندارند.
- 5 آیا دانشجویان انصرافی در خارج از کشور حق تحصیل مجدد را دارند؟
به شرط اینکه 1سال ازتاریخ انصراف آنان سپری نشده باشد واین حق رافقط1باردرطول تحصیل برای دانشگاه های داخل وخارج از کشورخواهند داشت.
6- انواع سفرهایی که مورد استفاده مشمولان می باشد کدام است؟
سفرهای علمی – سفرهای غیر علمی – سفرهای نیمه علمی – سفرهای مطالعاتی – سفرهای زیارتی – دوره های مشترک
7- میزان وثیقه سفر های مورد استفاده مشمولان چقدر می باشد؟
سفرهای علمی : 5 میلیون تومان
سفرهای غیر علمی: 15 میلیون تومان
سفرهای نیمه علمی :8میلیون تومان
سفرهای مطالعاتی : 5 میلیون تومان
سفرهای زیارتی عراق وعربستان : 20میلیون ریال وجه نقد
8- شرایط کلی مشمولان برای خروج از کشور کدام است؟
الف : مشمول فاقد غیبت باشد.
ب : وضعیت تحصیلی مشخصی داشته باشد(دانش آموز- دانشجو – طلبه فارغ التحصیل(
پ : وثیقه مورد نیاز را به سازمان وظیفه عمومی پرداخته باشند.
ت : گواهی اشتغال به تحصیل یادرخواست مجوز خروج از کشور را ارایه نمایند.
ث :مهلت معرفی مشمولان فارغ التحصیل به پایان نرسیده باشد یا دارای برگ اعزام بدون غیبت باشند.
9- مدت اعطایی جهت سفرهای مطالعاتی حداکثر چه بازده زمانی را در بر میگیرد؟
برای دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد 6 ماه ودانشجویان مقطع دکتری 1 سال می باشد.
10- صدور مجوز خروج از کشوربرای سربازان وظیفه چگونه است ؟
صدور مجوز خروج از کشور برای سربازان از سوی وظیفه عمومی ممنوع می باشد وامور مربوط به خروج از کشور آنان از سوی یگان خدمتی قابل پیگیری وانجام است.
11- آیا صدور مجوز خروج برای دانشجویان از سوی وظیفه عمومی محدودیت دارد؟
خیر صدور مجوز خروج در هر ترم تحصیلی از نظر وظیفه عمومی هیچ محدودیتی ندارد.
12- دربازگشت از سفر و استرداد ودیعه ،آیا حضور مشمول در وظیفه عمومی الزامی است؟
درحال حاضر بله – صرفا باحضور مشمول ورویت گذرنامه وی ودیعه استرداد می گردد.
13- دربازگشت از سفر های خارج از کشور با مشمولانی که به موقع به کشور وارد شده لیکن با تاخیر خود را به وظیفه عمومی معرفی نموده اند چگونه رفتار خواهد شد؟
از شش ماه تا یکسال از خروج مجدد ایشان جلوگیری خواهد شد .
14- با مشمولی که با صدور مجوز به خارج از کشور سفر نموده ودر موعد مقرر به کشور بازنگشته است چگونه رفتار خواهد شد؟
ودیعه وی به نفع دولت ضبط خواهد شد ودرصورت ورود به غیبت همانند سایر غایبین با آنان رفتار می شود .
15- فرآیند رسیدگی به درخواست خروج از کشور مشمول چیست؟
الف : ارائه اشتغال به تحصیل (دانشجویی و دانش آموزی ) به همراه وثیقه سفر مربوطه به وظیفه عمومی محل استقرار دانشگاه یا سکونت مشمول .
ب : صدور وارسال مجوز خروج از کشور توسط سامانه وظیفه عمومی به پلیس گذرنامه ناجا.
پ : صدور گذرنامه یا تمدید آن توسط گذرنامه ناجا.
16- آیا خروج از کشور دانشجویان در سنوات ارفاقی امکان پذیر می باشد؟
بله صدور مجوز خروج از کشور برای دانشجویانی که با موافقت کمسیون موارد خاص دانشگاه و وظیفه عمومی در حال تحصیل در سنوات ارفاقی می باشند بلامانع می باشد.
17- در چه مقطع تحصیلی می توانیم برای ادامه تحصیل در خارج از کشور مجوز بگیریم؟
صدور مجوز خروج به منظور ادامه تحصیل در خارج از کشور صرفا برای فارغ التحصیلان لیسانس و بالاتر و با سپردن وثیقه لازم امکان پذیر می باشد.
- گنجی
- 1401/01/18
همانطور که در اینستاگرام سازمان گنجی کانادا درج شده، نظام وظیفه تخصصی را برای ایرانیان خارج از کشور در ۲ بخش طرح تحقیقاتی جایگزین خدمت در خارج از کشور و طرح تحقیقاتی جایگزین خدمت در داخل کشور طراحی و از سال گذشته اجرا شد.
۴۰۰ دانشگاه برتر کشور را برای انجام این طرح مدنظر قرار گرفته، این افراد می توانند با حضور در داخل کشور در مدت حدود کمتر از ۲ سال به جای انجام نظام وظیفه، طرح تحقیقاتی اجرا کنند.
این طرح های تحقیقاتی نظام وظیفه تخصصی در قالب دوره یک ساله پسادکتری در دانشگاه های مطرح از قبیل صنعتی شریف، تبریز، تهران است تا افراد مشمول بتوانند سربازی یک ساله خود را انجام دهند و کارت پایان خدمت بگیرند.
https://connect.isti.ir
برای افرادی که خارج از کشورهستند و شغل دائم دارند با توجه به اینکه باید رزومه برجسته داشته باشند، اگر این امکان را داشته باشیم که طرحی را تعریف کنند، این افراد می توانند آن را کامل در خارج از کشور به عنوان خدمت نظام وظیفه انجام دهند.
- گنجی
- 1398/05/12
-مراجعه به دفتر پلیس+10 و دریافت کد سخا
-ورود به پورتال سایت خدمات الکترونیک انتظامی با استفاده از کد سخا و کد ملی و ثبت درخواست خروج از کشور
-مراجعه به دانشگاه محل تحصیلتون و گرفتن تاییدیه تحصیلی (این بخش رو حتما بخونید نکته مهمی داره)
-ساخت حساب بانک قوامین
-مراجعه به سایت و قراردادن و وثیقه خروج از کشور
-مراجعه به پلیس+10 و پر کردن مدارک جهت دریافت پاسپورت
و اگر مشکلی پیش نمیاد بعد از اقامت امکان برگشت به ایران برای کوتاه مدت وجود داره یا خیر ؟
ممنون بابت وقتی که میگذارید..
- 1396/11/25
میخواستم برای ادامه تحصیل در مقطع ارشد به کاناد برم
سوالم اینه برای وارد شدن به کانادا و حداقل 6 ماه زندگی و دانشگاه گذروندن حداقل چقدر هزینه میخواد ؟؟؟؟
تا یه کاری پیدا کنم که بتونم هزینه هامو در بیارم ؟؟؟
اصلا امکان پذیر هست بدون پشت و بانه مالی فقط از طریق کار در هفته 20 ساعت هزینه ها را جبران کرد ؟؟؟
- گنجی
- 1396/07/26
- گنجی
- 1395/11/23
مجدد گذرنامه دانشجویی می گیرید.
- گنجی
- 1395/04/18
باید معدل و نمره زبان عالی داشته باشید./هفته ای 20 ساعت./باید پاسپورت داشته باشید.
- گنجی
- 1395/02/04
خیر./از اداره گذرنامه سوال کنید./
- گنجی
- 1395/01/29
خیر اگر پاس داشته باشند امکانپذیر است.
- گنجی
- 1395/01/21
باید مدرک لیسانس+portfolio+آیلتس+رزومه قوی داشته باشید.
- گنجی
- 1403/07/24
با مرکز رسیدگی به امور ایرانیان خارج از کشور (کیلک کنید) تماس بگیرید.
- گنجی
- 1394/12/19
ابتدا به نظام وظیفه سپس به بخش گذرنامه مراجعه کنید.
- گنجی
- 1394/12/12
اگر وثیقه داشتید، بله.
- گنجی
- 1394/11/03
چون مدرک زبان و پاسپورت نداشتید فرم ارزیابی پاسخ داده نشده ولی از طریق ایمیل به شما اطلاع داده اند. / در حال حاضر یکسال زمان می برد و لی 5 سال آینده را نمی دانم. / حتما باید مدرک ایلتس 7.5 یا فرانسه B2 را داشته باشید.
- گنجی
- 1394/10/27
کانادا در ایران سفارت ندارد، باید به یکی از کشورهای اطراف مراجعه کنید.
- گنجی
- 1394/10/27
خیر باید پاسپورت بگیرد
- گنجی
- 1394/09/22
فرقی ندارد با هر دو می توانید.
- گنجی
- 1394/09/17
ابتدا از فامیل خود در کانادا بخواهید که شما در مقطع دبیرستان در کانادا ثبت نام کند، سپس اقدام کنید.
- گنجي
- 1394/09/14
بايد مدرك زبان ايلتس ٧- پاسپورت- توانايي پرداخت هزينه ها را داشته باشيد.
- گنجی
- 1394/09/10
پاسخ شما ماه گذشته در زیر همان خبر اعلام شد. مجددا، برای بازگشت باید دید که پاسپورت دارید و آیا ویزای شما مولتی پل هست یا خیر.
- گنجی
- 1394/08/30
متاسفانه راهی وجود ندارد.
- گنجی
- 1394/08/10
بعد از ایجاد بیزینس باید یکسال در استان بمانید. / بله پابرجا است.
- گنجی
- 1394/08/04
از حسابدار یا پلیس فرودگاه سوال کنید.
- گنجی
- 1394/07/25
باید الان پاسپورت بگیرید در حال حاضر هم امکان خرید سربازی هست. / اگر یکسال سابقه کار با بیمه +آیلتس جنرال 7 داشته باشید الان برای مهاجرت می توان با مدرک کارشناسی تان اقدام نمود.
- گنجی
- 1394/07/17
بعد از دوسال اقامت در خارج از ایران می توانید برای خرید سربازی اقدام کنید.
- گنجي
- 1394/05/26
روش نيروي متخصص فدرال و كبك كه حدود يكسال و نيم زمان ميبرد مناسب است و سربازي نمي خواهد مهم پاسپورت است.
- گنجی
- 1394/05/06
همسر شما شرایط بهتری دارد. ایشان باید آیلتس 7 بگیریند سپس از طریق کبک و فدرال واجد شرایط خواهید بود.
- گنجی
- 1394/06/12
خیر.
- گنجی
- 1394/06/12
مدارک موقت را ارائه دهید یا کارهای نظام وظیفه و سپرده گذاری را تکمیل کنید.
- گنجی
- 1394/03/17
خیر، امکانپذیر نیست.
- گنجی
- 1394/03/17
باید برایش پاسپورت بگیرید. وثیقه تا 18 سالگی نمی خواهد.
- گنجی
- 1394/03/08
خیر.
- گنجی
- 1394/02/12
فقط باید پاسپورت دانشجویی داشته باشید.
- گنجی
- 1394/02/06
باید پاسپورت دانشجویی دریافت کنید.
- گنجی
- 1394/01/08
شما تا زمانیکه وارد خاک کانادا نشده اید ، ممکن است از شما مدرک بخواهند و شما ملزم به ارائه آن هستید. برای حساب بانکی نیز گردش حساب و مانده مهم است لذا باید بررسی دقیق کنید که حساب شما دارای منطق باشد. / حساب پس انداز با جاری تفاوتی ندارد.
- گنجی
- 1393/12/01
شرایط دریافت پاسپورت را از اداره گذرنامه بپرسید. / ویزا در کمتر از یک ماه مشخص می شود ولی شرایط شما برای ویزا ضعیف است.
- گنجی
- 1401/07/17
حدود 25هزار دلار. / بعد از 2 سال تحصیل در مقطع دکتری / برای هزینه های اولیه زندگی در کانادا
- گنجی
- 1393/10/07
برای تمام روش های مهاجرت باید نسبت به تعداد افراد خانواده پول در هنگام ورود به کانادا داشته باشید تا هزینه های زندگی در طی 3 ماه قبل از پیدا کردن کار را پرداخت کنید. / هزینه های دانشگاه متغیر است./بعد از دو سال تحصیل در مقطع دکتری می توانید برای اقامت اقدام کنید.
- گنجی
- 1393/10/05
با داشتن مدرک کاردانی+آیلتس می توانید شروع کنید. بهترین روش هم express entry 2015 است.
- گنجی
- 1393/08/20
در مورد کانادا و آمریکا می توانیم راهنمایی کنیم
- گنجی
- 1393/07/22
خیر، امکانپذیر نیست.
این خبر بالا را در اینستاگرام شما @canada_ganji دیدم ، میشه درموردش توضیح دهید